Πώς μπαίνεις service menu?Το ανεφερα γιατι εχω διαβασει οτι ειναι ακριβως ιδιες τηλεορασεις με την h6400, με την διαφορα οτι η 6200, δεν εχει το smart control και τα 3d γυαλια, καλυτερα στειλε ενα mail, (χωρις να βασιστεις 100% σ'αυτο που θα σου πουνε), αν δεν παρεις καποια σιγουρη απαντηση, αν το θες τοσο πολυ.
Από που το αγόρασες εσύ έχεις λινκ;Εύρηκα!
Γίνεται τελικά να παίξει το smart remote στην H6200.
Πρέπει όμως να φας την εγγύησή σου μπαίνοντας στο Service Menu όπου και θα κάνεις enable το "Smart Control Support" και έπειτα θα κάνεις pair το control με την TV πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Guide + Return
Λογικα αυτο κανει, http://www.ebay.co.uk/itm/The-new-S...3336b7f&pid=100011&rk=6&rkt=8&sd=272090140273 ας το επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει, παντως η τιμη ειναι παρα πολυ καλη.
Έχετε κάποιο σίγουρο λινκ στο ebay για το smart control
Σε μαύρο χρώμα το θέλω όχι άσπρο
Πώς το αγόρασες εγώ πήγα να κάνω αγορά και δεν έγινε αλλά με χρέωσαν 2χ; 18 από PayPal pitney bowesΨάξε στο ebay για BN59-01182B, αυτή τη στιγμή το φθηνότερο είναι
http://www.ebay.com/itm/NeW-SAMSUNG...798461?hash=item280f255bfd:g:mdQAAOSwfcVUA15z
Εγώ το είχα πάρει 33 με τα μεταφορικά.
Δηλαδή; από που πρέπει να ψωνιζουμεΑπό Ρωσία; Προσέξτε τα τελωνεία...
Δηλαδή; από που πρέπει να ψωνιζουμε
Μια φορά είπα να κάνω παραγγελία και τι τραβάω να δω πως θα πάρω τα λεφτά πίσω. Είδα από της δυο φορές που χρέωσαν τα 18 μου επέστρεψαν 18 πίσω αλλά ακόμα δεν μπήκαν κάρτα. Να δω πως θα πάρω και τα άλλα 18 . Γιατί προσπάθησα να κάνω αγορά 3 φορές μια με κάρτα και δύο φορές με PayPal και απέτυχεΕντός ΕΕ. Κρίμα δεν είναι να έχεις παραγγείλει αντικείμενο αξίας 30-40 και να σου ζητάνε 100+ για εκτελωνισμό;
Εντός ΕΕ. Κρίμα δεν είναι να έχεις παραγγείλει αντικείμενο αξίας 30-40 και να σου ζητάνε 100+ για εκτελωνισμό;
Μια φορά είπα να κάνω παραγγελία και τι τραβάω να δω πως θα πάρω τα λεφτά πίσω. Είδα από της δυο φορές που χρέωσαν τα 18 μου επέστρεψαν 18 πίσω αλλά ακόμα δεν μπήκαν κάρτα. Να δω πως θα πάρω και τα άλλα 18 . Γιατί προσπάθησα να κάνω αγορά 3 φορές μια με κάρτα και δύο φορές με PayPal και απέτυχε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.