Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά νομίζω πως δεν λειτουργεί το smart remote στην H6200.
Κάτι νομίζω λείπει στην TV.

Μην σας πάρω στον λαιμό μου, ψάχτε το.

Το ανεφερα γιατι εχω διαβασει οτι ειναι ακριβως ιδιες τηλεορασεις με την h6400, με την διαφορα οτι η 6200, δεν εχει το smart control και τα 3d γυαλια, καλυτερα στειλε ενα mail, (χωρις να βασιστεις 100% σ'αυτο που θα σου πουνε), αν δεν παρεις καποια σιγουρη απαντηση, αν το θες τοσο πολυ.

Εύρηκα!

Γίνεται τελικά να παίξει το smart remote στην H6200.
Πρέπει όμως να φας την εγγύησή σου μπαίνοντας στο Service Menu όπου και θα κάνεις enable το "Smart Control Support" και έπειτα θα κάνεις pair το control με την TV πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Guide + Return

Το ανεφερα γιατι εχω διαβασει οτι ειναι ακριβως ιδιες τηλεορασεις με την h6400, με την διαφορα οτι η 6200, δεν εχει το smart control και τα 3d γυαλια, καλυτερα στειλε ενα mail, (χωρις να βασιστεις 100% σ'αυτο που θα σου πουνε), αν δεν παρεις καποια σιγουρη απαντηση, αν το θες τοσο πολυ.
Πώς μπαίνεις service menu?

Με κλειστη την tv πατας με αυτη τη σειρα:

info
menu
mute
on

Option
MRT option
Smart control support on

Εύρηκα!

Γίνεται τελικά να παίξει το smart remote στην H6200.
Πρέπει όμως να φας την εγγύησή σου μπαίνοντας στο Service Menu όπου και θα κάνεις enable το "Smart Control Support" και έπειτα θα κάνεις pair το control με την TV πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά Guide + Return
Από που το αγόρασες εσύ έχεις λινκ;

Εγω έχω την H6400 οπότε δεν χρειάστηκε να το πάρω από κάπου.

Νομίζω μόνη σου επιλογή είναι το ebay γιατί Ελλάδα το βλέπω στα 100++ ευρώπουλα ( LOL )

Re: Απάντηση: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λογικα αυτο κανει, http://www.ebay.co.uk/itm/The-new-S...3336b7f&pid=100011&rk=6&rkt=8&sd=272090140273 ας το επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει, παντως η τιμη ειναι παρα πολυ καλη.

Εγώ πήρα το BN59-01182B όπως προτάθηκε από μέλη του φόρουμ και λειτουργεί κανονικά. Το BN59-01181D είναι λίγο διαφορετικό και δεν ξέρω αν είναι συμβατό με την TV.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχετε κάποιο σίγουρο λινκ στο ebay για το smart control

To δικό μου το πήρα από εδώ
http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SMA...176433?hash=item33aefd6df1:g:FrMAAOSwyQtVpCXt

Ο πωλητής είναι εντάξει και χρεώνει 8 Ευρώ μεταφορικά. Αυτό είναι το BN59-01182F αλλά από ότι φαίνεται η μοναδική διαφορά με το BN59-01182B είναι το χρώμα.

Εντός ΕΕ. Κρίμα δεν είναι να έχεις παραγγείλει αντικείμενο αξίας 30-40 και να σου ζητάνε 100+ για εκτελωνισμό;
Μια φορά είπα να κάνω παραγγελία και τι τραβάω να δω πως θα πάρω τα λεφτά πίσω. Είδα από της δυο φορές που χρέωσαν τα 18 μου επέστρεψαν 18 πίσω αλλά ακόμα δεν μπήκαν κάρτα. Να δω πως θα πάρω και τα άλλα 18 . Γιατί προσπάθησα να κάνω αγορά 3 φορές μια με κάρτα και δύο φορές με PayPal και απέτυχε

Αργούνε λίγες μέρες αλλά θα μπούνε, για failed transactions δεν χάνεις χρήμα για κανένα λόγο :)

Εντός ΕΕ. Κρίμα δεν είναι να έχεις παραγγείλει αντικείμενο αξίας 30-40 και να σου ζητάνε 100+ για εκτελωνισμό;

Αντικείμενα αξίας έως 50 Ευρώ δεν πληρώνουν δασμούς, φόρους κτλ. Μερικές φορές υπάρχει χρέωση 3 Ευρώ που τα πληρώνεις στο ταχυδρομείο με την παραλαβή αν και έχει να μου τύχει 2-3 χρόνια.

Μια φορά είπα να κάνω παραγγελία και τι τραβάω να δω πως θα πάρω τα λεφτά πίσω. Είδα από της δυο φορές που χρέωσαν τα 18 μου επέστρεψαν 18 πίσω αλλά ακόμα δεν μπήκαν κάρτα. Να δω πως θα πάρω και τα άλλα 18 . Γιατί προσπάθησα να κάνω αγορά 3 φορές μια με κάρτα και δύο φορές με PayPal και απέτυχε

Κάρτα μην δίνεις ποτέ και για κανένα λόγο. Μέσω paypal δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις λεφτά από συναλλαγή που δεν έγινε. Πάντως από τότε που επιτράπηκαν ξανά οι συναλλαγές μετά τα capital controls δεν είχα πρόβλημα με πληρωμές στο paypal.