Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Α δεν κατάλαβα ότι την είχες ήδη την βάση νόμιζα ότι τώρα σκόπευες να την αγοράσεις . Αμα την έχεις υπολόγισε περίπου 16 εκατοστά ότι κατεβαίνει από το σημείο που βιδώνει στην βάση η τηλεόραση . Στο ύψος η 55άρα είναι 717,40mm άρα με ένα μέτρο μέτρησε 72 εκατοστά κέντραρέ το να δεις πόσο μεγαλύτερη είναι σε σχέση με αυτή που έχεις τώρα και θα έχεις την απάντηση!

ρε παιδια τελικα απο οτι ειδα και σε μια 3d ταινια που κατεβασα παρατηρησα μια μικρη διαφορα αναμεσα σε ηχο και εικονα γνωριζετε κατι σχετικα με αυτο το προβλημα?

Καλησπερα.Λογω μετακομισης πηγα μετα απο καιρο να συνδεσω ενα samsung home theater στην 6400 αλλα παρατηρω πως στο sound δεν μου βγαζει την επιλογη να διαλεξω external speaker(για την ακριβεια δεν μπορω να μπω καν ειναι γκρι το εικονιδιο).Εκανα πριν 4-5 μερες αναβαθμιση μηπως φταιει αυτο?Εδω να πω πως συνδεω με οπτικη ινα...Υπαρχει περιπτωση απο τις μετακινησεις να εχει χαλασει το καλωδιο,γιατι απ οτι ξερω ειναι ευαισθητα :).Τι λετε??

Κάτοχος και εγώ εδώ και λίγων ωρών μιας ue48h6400! Πρώτες εντυπώσεις θετικές βέβαια, ακόμα ψάχνω τις δυνατότητες τις! Στα 3.5 μέτρα από 32 πήγα σε 48 καταλαβαίνετε την διαφορά!
Το μόνο μείον ήταν ότι το κουτάκι με τα 3d γυαλιά ειχε μόνο ένα ζευγάρι, οπότε κάποιος είχε βάλει χέρι πριν την πάρω αλλά περιμένω την απάντηση του καταστήματος...

Σφραγισμενη, αλλά κατόπιν είδα ότι είναι με διάφανη ταινία, επίσης το κουτάκι με τα γυαλιά είναι πάνω πάνω οπότε κάποιος προφανώς το άνοιξε και τα τσίμπησε....

Για την ιστορία, για το θέμα της επισκευής της κακής ποιότητας που είχε η συναρμολόγηση της 6410, τελικώς η σαμυ μου αντικατέστησε ολόκληρο το πλαίσιο - πλαστικό, το οποίο όμως έρχεται με ολόκληρη νεα οθόνη..
Το καλό είναι πως στο σερβις της Κοζάνης, εξυπηρετήθηκα άψογα. Ο άνθρωπος ανταποκριθηκε άμεσα. και πολύ γρήγορα και ήταν εξυπηρετικότατος...

Τώρα όμως γιατί έχω την εντύπωση πως σε σχέση με την προηγούμενη μου οθόνη έχω λίγο χειρότερη εικόνα; Εκανα κάποιες νέες μικρορυθμίσεις, αλλά νομίζω ότι προηγουμένως ήταν ελαφρώς καλύτερα.. Ιδέα μου; παίζει σενάριο η αίσθηση που αποκόμισα προηγουμένως ότι μετά από κάποιες ημέρες λειτουργίες η εικόνα βελτιώθηκε, ώστε να έχει νοημα να αναμένω πως σε λίγες και αυτη η οθόνη θα δείξει κάποια βελτίωση; Η είναι εντελώς βλακεία αυτό;;;

Για την ιστορία, για το θέμα της επισκευής της κακής ποιότητας που είχε η συναρμολόγηση της 6410, τελικώς η σαμυ μου αντικατέστησε ολόκληρο το πλαίσιο - πλαστικό, το οποίο όμως έρχεται με ολόκληρη νεα οθόνη..
Το καλό είναι πως στο σερβις της Κοζάνης, εξυπηρετήθηκα άψογα. Ο άνθρωπος ανταποκριθηκε άμεσα. και πολύ γρήγορα και ήταν εξυπηρετικότατος...

Τώρα όμως γιατί έχω την εντύπωση πως σε σχέση με την προηγούμενη μου οθόνη έχω λίγο χειρότερη εικόνα; Εκανα κάποιες νέες μικρορυθμίσεις, αλλά νομίζω ότι προηγουμένως ήταν ελαφρώς καλύτερα.. Ιδέα μου; παίζει σενάριο η αίσθηση που αποκόμισα προηγουμένως ότι μετά από κάποιες ημέρες λειτουργίες η εικόνα βελτιώθηκε, ώστε να έχει νοημα να αναμένω πως σε λίγες και αυτη η οθόνη θα δείξει κάποια βελτίωση; Η είναι εντελώς βλακεία αυτό;;;
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δε νομίζω ότι αυτό που λες μπορεί να γίνει στη Led Lcd από μόνο του, παρά μόνο αν ασχοληθείς σοβαρά με τις ρυθμίσεις τις , να δεις κάποια ουσιαστική διαφορά.
Τώρα βέβαια με το καιρό έρχεται και η συνήθεια , που μοιάζει με βελτίωση στα μάτια μας , κάποιες φορές.....

Ευχαριστώ Λεο για την προσγείωση στην πραγματικότητα..
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι..
Θεωρώ απίθανο να έχει μειωση της ποιτότητας απεικόνισης η καινούργια λόγω αλλαγής της οθόνης... Εντάξει, κάποιες μικρορυθμίσεις έκανα..
Ιδωμεν..

Μιας και ηρθε σημερα η τηλεορασαρα ας κανω ενα μικρο review.
Αρχικα να παω οτι το μεγεθος συνηθιζετε ευκολα αν καθεστε 2.5-3 μετρα.Μεσα ειχε 2 γυαλια smart remote κανονικο τηλεκοντρολ και ακομα μερικα μπιχλιμπιδια.Μπηκε η βαση και τοποθετηθηκε στη θεση της.Η τηλεοραση μπορει να γυρισει αρκετες μοιρες αριστερα η δεξια και ειναι πολυ βολικο.Εχει κανονικα ελληνικα και φωνητικες λειτουργιες επισης στα ελληνικα που δουλευουν αρκετα καλα.Του εριξα ενα σκληρο 3tb σχεδον γεματο και τον διαβασε αμεσως.Αψογο media player σε ολα του.Το smart κομματι επισης πολυ ικανοποιητικο με youtube/tuneinradio/browser να παιζουν εξαιρετικα.Η εικονα στα 1080p ειναι απιστευτη με πολυ καλο βαθος και τα χρωματα μπορει ο καθενας να τα φερει εκει που τα θελει.Το μαυρο επαρκες χωρις να πλησιαζει τις κορυφαιες πλασμα των 3000 ευρω.Στο δορυφορικο κομματι βρηκε 800+ καναλια απο astra/hotbird και τα hd εχουν κορυφαια εικονα.Στο gaming μεσω ps3 αν μπει σε game mode δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε κανενα παιχνιδι.Χωρις game mode υπηρχε προβλημα πχ στο crysis 3.

Στο μονο κομματι που δεν μου αρεσε ειναι στο 3d και αυτο γιατι το media player παιζει 2d υποτιτλους μονο.Και σε 3d mode δεν φαινονται καθαρα εκτος και αν μπει στο 0 μια επιλογη που εχει και χαλαει αρκετα το 3d.

Στα 1081 ευρω αξιζει σιγουρα τα χρηματα της και ειναι μια αρκετα τιμια αγορα.Clouding υπαρχει ελαχιστο και αυτο σε μαυρο φοντο .Σε ταινιες/παιχνιδι δεν παρατηρησα τιποτα.

uploadfromtaptalk1410474153346.jpg

Να είναι καλά ο φίλος σου , αλλα δεν μας είπες , που την βρήκες 1081 euro?
Στο e-shop και το skroutz κάνει από 1.100 και πάνω.

Επίσης για να έδωσες τόσα λεφτά σημαίνει ότι πείρες 55άρα έτσι? Επειδή που φαίνεται μικρή από την Photo...

Καλές θεάσεις να έχεις...
party1.gif

Πια ταινία σκοπεύεις να δεις πρώτη για να δοκιμάσεις τις δυνατότητες της νέα σου TV?
popeln.gif

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να είναι καλά ο φίλος σου , αλλα δεν μας είπες , που την βρήκες 1081 euro?
Στο e-shop και το skroutz κάνει από 1.100 και πάνω.

Επίσης για να έδωσες τόσα λεφτά σημαίνει ότι πείρες 55άρα έτσι? Επειδή που φαίνεται μικρή από την Photo...

Καλές θεάσεις να έχεις...
party1.gif

Πια ταινία σκοπεύεις να δεις πρώτη για να δοκιμάσεις τις δυνατότητες της νέα σου TV?
popeln.gif

Να σε καλα φιλε μου.Πηρα 55αρα ναι.Πηρα την h6470.Ειναι η 6400 κανονικα απλα εχει και δορυφορικο δεκτη.Εχει κανονικα ελληνικα.Την πηρα 1030+51 ευρω μεταφορικα.Αυτη τη στιγμη εχει 956+51 ευρω μεταφορικα βγαινει 1007.Εχασα 73 ευρω για λιγες μερες αλλα ενταξει δεν πειραζει ετσι ειναι οι τιμες σε τετοια προιοντα.Ειδα το μεσημερι το predator του 1987 σε 3d.Εξαιρετικο.Αν βρω και πως μπαινουν 3d υποτιτλοι θα ειμαστε κομπλε.Για συνεχεια εχω το amazing spiderman 2/captain america 2 και εξαλογια του star wars που ακομα δεν την εχω δει.Στα 1081 που την πηρα αξιζει.Στα 1007 που παιζει τωρα ειναι εξαιρετικο vfm.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να σε καλα φιλε μου.Πηρα 55αρα ναι.Πηρα την h6470.Ειναι η 6400 κανονικα απλα εχει και δορυφορικο δεκτη.Εχει κανονικα ελληνικα.Την πηρα 1030+51 ευρω μεταφορικα.Αυτη τη στιγμη εχει 956+51 ευρω μεταφορικα βγαινει 1007.Εχασα 73 ευρω για λιγες μερες αλλα ενταξει δεν πειραζει ετσι ειναι οι τιμες σε τετοια προιοντα.Ειδα το μεσημερι το predator του 1987 σε 3d.Εξαιρετικο.Αν βρω και πως μπαινουν 3d υποτιτλοι θα ειμαστε κομπλε.Για συνεχεια εχω το amazing spiderman 2/captain america 2 και εξαλογια του star wars που ακομα δεν την εχω δει.Στα 1081 που την πηρα αξιζει.Στα 1007 που παιζει τωρα ειναι εξαιρετικο vfm.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το νήμα ( και ζητώ συγνώμη για αυτό ) αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και ποτέ, και έτυχε εδώ να ειπωθεί:
Έχω την σονυ 55W905, που έχει και αυτή δορυφορικό δέκτη, αν της βάλω τη κεραία των επίγειων ψηφιακών ( με το κατάλληλο καλώδιο σε βύσματα ), στο δορυφορικό δέκτη, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πιάσει κανάλια, εφόσον θέλει μόνο πιάτο; έτσι δεν είναι, η κάνω λάθος, οπότε πάω αμέσως για δοκιμή;

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το νήμα ( και ζητώ συγνώμη για αυτό ) αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και ποτέ, και έτυχε εδώ να ειπωθεί:
Έχω την σονυ 55W905, που έχει και αυτή δορυφορικό δέκτη, αν της βάλω τη κεραία των επίγειων ψηφιακών ( με το κατάλληλο καλώδιο σε βύσματα ), στο δορυφορικό δέκτη, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να πιάσει κανάλια, εφόσον θέλει μόνο πιάτο; έτσι δεν είναι, η κάνω λάθος, οπότε πάω αμέσως για δοκιμή;

θές πιάτο για το δορυφορικό δέκτη.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη κι από μένα !!! :ernaehrung004:

Να σε καλα φιλε μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μονο με πιατο θα κανεις δουλεια.Βρισκει οτι δορυφορο θες και η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη.Επισης μπορεις να κανεις και αγαπημενα τα καναλια που θελεις.

Προσπαθω να συνδεσω το laptop με την tv αλλα το laptop το εχω με windows xp και το smartview 2 της samsung θελει το net framework 4.5 και δεν το υποστηριζουν τα windows xp.Οποτε παμε για μια lite εκδοση των windows 7 για να μην σερνετε.

Νέος , ευτυχής κάτοχος κι εγώ (εδώ και 3-4 ημέρες) μιας Samsung UE 50H6400 !

Αγορά από μεγάλο , τοπικό κατάστημα της Δράμας στα 890,00 ευρώ !

Δεν έχω να πω τίποτα το αρνητικό παρά μόνο θετικά.
Το μαύρο είναι κατάμαυρο , ο ήχος μια χαρά , η εικόνα (Digea) πολύ καλή !!!

Σε ότι έχει σχέση με τις Smart λειτουργείες , πραγματικά πετάει , πολύ γρήγορη !
Zapping , internet , YouTube της βάζω άριστα !

Το 3D που δοκίμασα με τα δύο ζευγάρια γυαλιά που είχε μέσα στη συσκευασία, απλά ...ΤΡΟΜΕΡΟ !!! :worshippy:

Μία πάρα , πάρα , πολύ καλή τηλεόραση !!!!!! :smile: :worshippy: