Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω εβαλα σημερα wd εξωτερικο 4 tb usb 3, 500 wd passport usb 3 , 500 internal με εξωτερικη θηκη usb2 κανενα προβλημα
Τα παιζει αβιαστα ολα

Επισης σημερα μετα απο κοπο κατεληξα σε ρυθμισεις απο αυτο το site http://forums.cnet.com/7723-19410_102-618321/samsung-un55h6400-picture-settings/ αλλαζοντας μονο τις φωτεινοτητες και το warm2 σε warm1
Αλλα και μονο στο movie profile με αλλαγη απο warm2 σε warm1 η standard δινει αρκετα καλο αποτελεσμα
Τωρα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος , η οθονη ειναι χωρις clounding η εικονα πολυ καλη και πιστευω για τα λεφτα της εινι μια τιμια αγορα

Η εικονα για τον καθενα ειναι υποκειμενικη.Αλλος θελει υπερκορεσμενα χρωματα αλλος πιο μουντη εικονα.Γουστα.

Προχθες εψαχνα να δω τι κανει το ir extender που εχει.Το συνδεσα στην τηλεοραση το εβαλα μπροστα στον sony ενισχυτη που εχω και vuala τερμα το τεραστιο τηλεκοντρολ του ενισχυτη.

Εκει που ειχα 4 τηλεκοντρολ για τηλεοραση/wd live/δορυφορικο δεκτη/ενισχυτη τα εχω ολα σε ενα.Εξαιρετικη ευκολια.

Το pip που δινει μια μικρη εικονα στο browsing ειναι το κατι αλλο.
Τωρα που επεσε και η τιμη της στα 950 πιστευω ειναι οτι πιο vfm υπαρχει μαζι με την as640 που ειναι ιδιες στην εικονα.

Λευκο φοντο που φαινονται οι πιο σκουρες γωνιες και patterns για clouding.Στο λευκο φοντο δεν καταλαβαινεις τις πιο σκουρες γωνιες αλλα το κινητο τις καταλαβαινει μαλλον.

Attachments

• uploadfromtaptalk1415214408439.jpg
    uploadfromtaptalk1415214408439.jpg
    15.2 KB · Views: 503
  • uploadfromtaptalk1415214426297.jpg
    uploadfromtaptalk1415214426297.jpg
    30.4 KB · Views: 499
  • uploadfromtaptalk1415214441708.jpg
    uploadfromtaptalk1415214441708.jpg
    14.8 KB · Views: 501
Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια χαρα. Κατοχος της εν λογω τηλεορασης εδω και μια εβδομαδα. Την αγορασα σε 48 ιντσες.Απολυτα ευχαριστημενος. Δεν εχω πολλες γνωσεις πανω στις τηλεορασεις - απο εδω μεσα οτι εχω μαθει. Με απογοητευσε το football mode αφου τα χρωματα μου φαινονται πολυ πιο εντονα και σαν να κουραζεται πιο ευκολα και γρηγορα το ματι. Προσπαθω να καταληξω με τις ρυθμισεις της εικονας και για αυτο θα ημουν ευγνωμων σε οποιον μου εστελνε καποιες προτεινομενες ανα mode (τυπικο,φυσικο κινηματογραφικο)
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα σε ολα τα παιδια.
Νεος χρηστης του φορουμ και επισης νεος κατοχος μιας 48h6400.
Η τηλεοραση μεχρι και σημερα εχει παιξει το πολυ ενα 5ωρο με τις εργοστασιακες ρυθμισεις και γραφω για να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω.
Η αποκριση της στις εντολες του τηλεκοντρολ ειναι παρα πολυ αργη.Ειτε χρησιμοποιω το κανονικο τηλεκοντρολ ειτε το smart. Η προηγουμενη μου τηλεοραση ηταν μια 42αρα 6000 μοντελο του 2012 η αποκριση της οποιας ειναι ασυγκριτα πιο αμεση.
Στην 6400 παρατηρω καθυστερησεις σε ολες της τις λειτουργιες οπως αλλαγη καναλιων,αυξηση ή μειωση της εντασης του ηχου,ενεργοποιηση του smart.Ειδικα αν πατησω γρηγορα 5-6 φορες το πληκτρο της αλλαγης καναλιου ας πουμε παρατηρω καθυστερηση ολοκληρων δευτερολεπτων.
Εψαξα για update του firmware αλλα λεει οτι ειναι ενημερωμενο.Αυτο που εχει τωρα ειναι το 2120 νομιζω.
Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Κανεις που ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε?

Α λες να φταινε οι μπαταριες?
Η αληθεια ειναι οτι δ πηγε καν το μυαλο μου μιας κ χρησιμοποιησα αυτες που περιειχε η συσκευασια μολις την ανοιξα αλλα απο την αλλη θα παρατηρουσα καθυστερησεις μονο στις εντολες αν εφταιγε το remote,ετσι δ ειναι?
Εγω βλεπω λαθη γενικοτερα στην τηλεοραση.
Το smart ας πουμε δ ανοιγει με μια,γραμμικη κινηση αλλα με 2-3 συνεχομενες.Σαν να βλεπεις ταινια καρε-καρε δλδ.

Α λες να φταινε οι μπαταριες?
Η αληθεια ειναι οτι δ πηγε καν το μυαλο μου μιας κ χρησιμοποιησα αυτες που περιειχε η συσκευασια μολις την ανοιξα αλλα απο την αλλη θα παρατηρουσα καθυστερησεις μονο στις εντολες αν εφταιγε το remote,ετσι δ ειναι?
Εγω βλεπω λαθη γενικοτερα στην τηλεοραση.
Το smart ας πουμε δ ανοιγει με μια,γραμμικη κινηση αλλα με 2-3 συνεχομενες.Σαν να βλεπεις ταινια καρε-καρε δλδ.
Άλλαξέ τες δε χάνεις τίποτα, και πες μας αποτελέσματα, αν θες.

καλησπερα και απο εμενα.
κατοχος εδω και 1 μηνα περιπου της 48αρας.
σημερα μου κανει το εξης...
στις ρυθμισεις εικονας το εχω στο "τυπικο" και μετα απο 10 δευτερα
περιπου χαμηλωνει σιγα-σιγα ο φωτισμος της οθονης.
σε αλλα mode δεν το κανει.μονο στο "τυπικο" mode.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο,ειναι συνδεμενος ενισχυτης Pioneer
στην ARC με hdmi.
(απο το πρωι την ειχα ανοιχτη και συνδεμενη με ps3 λογω
μεταφορας μεγαλου ογκου αρχειων.μετα απο καποια ωρα
το ps3 απο την μανα του χαμηλωνει τον φωτισμο για λογους
οικονομιας υποθετω...
Αλλαζοντας σε Tv mode για να δω τηλεοραση,ο φωτισμος ειναι
ιδιος οπως και στο ps3 καναλι,δηλαδη χαμηλος.
εχω κλεισει το ps3 πλεον και μου κανει αυτο που σας αναφερω..)

Ελπιζω να μην σας μπερδεψα....

48"...[hdtvtest.co.uk]...Samsung UE48H6400 review...http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue48h6400-201411133951.htm

ue48h6400.jpg

Subpixel structure indicating VA LCD matrix
subpixel.jpg

Verdict

There were times we sat transfixed in front of the Samsung UE48H6400, scarcely believing the outstanding picture quality we’re seeing from this eminently affordable set. At a street price of around £600, we cannot recommend it highly enough.

highly-recommended.gif

Καλημερα παιδια!
Μετα απο αλλαγη μπαταριων στα remote,χθες δοκιμασα και το remote απο την D6000 που ειχα πριν.
Δυστυχως τπτ απο τα δυο δεν διορθωσε το προβλημα.
Θα προσπαθησω να τραβηξω ενα video για να μου πειτε κ εσεις μια γνωμη για το αν ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα της ή οχι.

Παντως

μη περιμενεις και την αποκριση που ισως να εισαι συνηθισμενος απο το TV Control, για παραδειγμα εγω ημουν συνηθισμενος απο την προηγουμενη PHILIPS που ειχα, σε εκεινο και στο αλλο δωματιο να ησουν επιανε, στην 6500 που εχω τωρα και με καινουργιες μπαταριες, πρεπει να βλεπει στη TV αλλιως ψιλοδυσκολευεται!

Στις σειρές που έχω "παίξει" με το τηλεκοντρόλ και τα μενού ( H5000 - H5500 - H6200 - H6400) δεν υπήρχε κανένα απολύτως θέμα !

Σχεδόν αστραπιαίες οι εντολές από το τηλεκοντρόλ προς την τηλεόραση και φυσικά χωρίς απαραίτητα να την κοιτά σε ευθεία γραμμή !

Αν συμβαίνει το αντίθετο , όπως με του φίλου galakto , καλό είναι πρώτα να επικοινωνήσει με το κατάστημα το οποίο έγινε η αγορά
της συγκεκριμένης τηλεόρασης και να πει το πρόβλημα.

48"

Subpixel structure indicating VA LCD matrix
subpixel.jpg

Verdict

There were times we sat transfixed in front of the Samsung UE48H6400, scarcely believing the outstanding picture quality we’re seeing from this eminently affordable set. At a street price of around £600, we cannot recommend it highly enough.

highly-recommended.gif
[/CENTER]

Αυτή η διάταξη των pixels με το VA panel είναι η ίδια και στην ue65h6400 ?

Καλησπέρα σε όλους,χθες παρέλαβα και την δικιά μου ue55h6400,ειμαι πολύ ευχαριστημένος,μπήκε σε βαση στον τοίχο και αντικατέστησε μια plasma hitachi 42αρα.
Το 3D ειναι καλό,το μαύρο καλό,γενικά μια καλη επιλογή,μακάρι να μπορούσα να την καλιμπραρο αλλα εδώ στον βολο δεν γνωρίζω κάποιον!!!

Καλησπέρα σε όλους.Είχα καταλήξει στην Η6200,μέχρι που διάβασα τα reviews περί lip-synq-clouding kai banding και άρχισα να το ξανασκέφτομαι.Είναι καλύτερη τηλεόραση η Η6400;Διορθώνονται αυτά τα προβλήματα;;;Οι ίντσες που ενδιαφέρομαι είναι οι 50.