Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα.Μια ερωτηση για τους υποτιτλους.
Βαζω την ταινια και τους υποτιτλους σε εναν φακελο,με ιδια ονομασια.Δεν μου τους εμφανιζει καθολου.Μπηκα στα tools την ωρα που παιζει η ταινια αλλα δεν υπαρχει πουθενα κατι για τους υποτιτλους.
Πως τους περνατε στο συγκεκριμενο μοντελο?

Οι ονομασίες πρέπει να είναι ίδιες ως προς κεφάλαια, Μικρά, τελείες, καινά κτλ..μέχρι την τελεία.
Από την τελεία και μετά τα αφήνεις ως έχουν

Π.χ
TaiNiaparaDig ma.mkv
TaiNiaparaDig ma.srt

Κάπου δεν είναι ίδια και γι αυτό δεν τους δείχνει

Σ ευχαριστω για την απαντηση.Ειμαι στην δουλεια οποτε θα το τσεκαρω μολις παω σπιτι.Νομιζω τα ειχα γραψει ακριβως ιδια.Θα δοκοιμασω αργοτερα.

Μπορεί και να μην σου αρέσουν οι ρυθμίσεις του..
Εμένα πχ οι ρυθμίσεις που έχουν ανεβάσει κάποια site λέγοντας ότι είναι ρυθμισμένες με calibration tools βάση κάποιων προτύπων τις θεωρώ άχρωμες, θολές,με κιτρινωπό άσπρο..
Really?warm2 στο άσπρο;
Είδα το the adaption που είναι γυρισμένο σε χιονισμένο τοπίο με τέτοιες ρυθμίσεις και το χιόνι φαινόταν καραμελέ και μόλις το γύρισα στην δυναμική εικόνα, που την έχω πειράξει λίγο, είδα χιόνι..
Εγώ πάντως δίνω πολύ σημασία στο άσπρο..θέλω να είναι άσπρο

Ξέρει κανείς της ρυθμίσεις της δυναμικής στις ρυθμίσεις εικόνας για προχωρημένους διότι δεν μου αφήνει να μπω εκεί ώστε να κάνω κάποιες μικροαλλαγές που θέλω1;

Συμφωνω με αυτα που λες, απλα οπως ειπα κ πριν στο μνμ μου ηθελα μια "βαση" για να ξεκινησω να πειραζω μεχρι να πετυχω ικανοποιητικο αποτελεσμα. Τεσπα θα δοκιμασω με τα patterns απο το ποστ του JL_.
Να κανω μια αλλη ερωτηση αν ξερει καποιος.... Πως μπορω να ρυθμισω την τβ να ξεκιναει στο hdmi 1 οταν την ανοιγω? βρηκα τροπο να απενεργοποιησω το smart που ανοιγε καθε φορα που την αναβα αλλα δεν βρηκα καποια ρυθμιση για το hdmi1.

Γεια και από εμένα, μόλις πήρα την 48αρα και πριν κάνω άλλες ρυθμίσεις...συνδετικά Ίντερνετ και ψάχνω να βρω πως θα συνδεθώ με ένα NAS σκληρό δίσκο που έχει όλες τις ταινίες μου .... Δεν βρίσκω κάτι σχετικό , any help?

Πρώτες εντυπώσεις άριστες !! Αλλά θέλω την βοήθεια σας σε δυο πραγματάκια...
1. To παραπάνω με το NAS ακόμα δεν εχει λυθεί... Ειναι ένας icybox nas4210 με τον οποίο στην προηγούμενη tv είχα συνδέσει ένα raspbmc και έβλεπα τα πάντα απροβλημάτιστα. Ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω?
2. Η tv ειναι συνδεδεμένη με τον αποκωδικοποιητή του otetv (satellite) με hdmi και με ένα παλιό αλλά τίμιο home cinema Philips hts5233 το οποίο εχει χαλασμένη hdmi και συνδέω μόνο με scart. Όταν συνδέω με tv τότε ακούω από το Home cinema μόνο τα κανάλια της digea(???) ,όταν συνδέω με τον αποκωδικοποιητή τότε -φυσικά- ακούω μόνο τα κανάλια του otetv και φυσικά θα πρέπει να έχω το volume της tv στο 0.
Κάποια ιδέα για το πως θα κάνω μια επιτυχημένη σύνδεση έτσι ώστε να ακούω ότι πηγή επιλέγω ..??

Παιδιά μια ερώτηση: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Η6400 με την F6400? Ενδιαφέρομαι για αγορά στις 55 ίντσες. Ευχαριστώ

Παιδιά μια ερώτηση: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Η6400 με την F6400? Ενδιαφέρομαι για αγορά στις 55 ίντσες. Ευχαριστώ
Η Η6400 είναι του 2014 και η F6400 του 2013. Σε εικόνα σχεδόν τα ίδια, οι όποιες διαφορές σε εξοπλισμό, σχεδίαση, Smart δυνατότητες.

Επειδη ενδιαφερομσι και γω για την αγορα της συγκεκριμενης. Βλεπω κυριως επιγεια ψηφιακη...οποτε θα προτεινατε να παω για τις 50" ή 55" ;; Και αν παρω την 55" μπορω να την ρυθμισω να βλεπω στις 50"; εχει τετοια ρυθμιση; γιατι η διαφορα τιμης τους ειναι ελαχιστη και θα ηθελα την 55 χωρις να βλεπω πολλεςατελειες ομως σε τηλεοπτικο σημα. Τι λετε; ή μηπως μια sony θα ηταν καλυτρερη;

Επειδη ενδιαφερομσι και γω για την αγορα της συγκεκριμενης. Βλεπω κυριως επιγεια ψηφιακη...οποτε θα προτεινατε να παω για τις 50" ή 55" ;; Και αν παρω την 55" μπορω να την ρυθμισω να βλεπω στις 50"; εχει τετοια ρυθμιση; γιατι η διαφορα τιμης τους ειναι ελαχιστη και θα ηθελα την 55 χωρις να βλεπω πολλεςατελειες ομως σε τηλεοπτικο σημα. Τι λετε; ή μηπως μια sony θα ηταν καλυτρερη;
Να ρυθμίσεις τη 55αρα να βλέπεις σα 50αρα δε νομίζω. Τα κανάλια που είναι όμως σε 4:3 μπορείς να τα βλέπεις με μπάρες μαύρες δεξιά και αριστερά οπότε θα είναι σα 50αρα εκεί.
Ναι η σονυ έχει διαφορετική επεξεργασία στο τηλεοπτικό που αρέσει περισσότερο στους περισσότερους, όπως και σε μένα. Για το τηλεοπτικό κυρίως και όχι μόνο, θα τη προτιμούσα.

Επειδη η βαση της λιγο με χαλαει...ειδα οτι βγαινει και η 6410 με αλλη βαση που μου αρεσει περισσοτερο. Αλλα θα την παρω απο Γερμανια γιατι δεν την βρισκω εδω. Θα εχω καποιο προβλημα με την τηλεοραση ή τα τηλεχειριστηρια(πχ θα ειναι στα γερμανικα??) , με την εγγυηση? και με το μενου? Με τα καναλια της digea? Θα τα πιανω?

Επειδη η βαση της λιγο με χαλαει...ειδα οτι βγαινει και η 6410 με αλλη βαση που μου αρεσει περισσοτερο. Αλλα θα την παρω απο Γερμανια γιατι δεν την βρισκω εδω. Θα εχω καποιο προβλημα με την τηλεοραση ή τα τηλεχειριστηρια(πχ θα ειναι στα γερμανικα??) , με την εγγυηση? και με το μενου? Με τα καναλια της digea? Θα τα πιανω?

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα
Στα τηλεκοντρολ οι χαρακτηρες ειναι λατινικοι
Το μενου εχει ελληνικη γλωσσα και θα πιανεις digea
Εγγυηση θα εχεις νομιζω κανονικα οπως ισχυει σε ολη την ευρωπη

Τωρα αν πεσεις σε προβληματικο κομματι και χρειαστεις αλλαγη,νομιζω οτι ειναι λιγο μπελαλιδικο..
Και καποιος αλλος ειχε παρει την h6470 (σε καποια σελιδα του thread ειναι..)που ειναι γερμανικο κομματι και δεν ειχε κανενα προβλημα

Καλησπέρα.ειμαι και εγω κατοχος της 40αρας h6400 και εχω καποιες αποριες.οταν βγαζω την επιτραπεζια βαση για να την βαλω στην επιτοιχια η τηλεοραση δεν εχει εικονα παρα μονο ηχο..οποτε κουμπωνω το πλαστικο της επιτραπεζιας βασης η τηλεόραση παίζει κανονικα..Από εκει που την πήρα μου ειπαν οτι το πλαστικό αυτο κανει καποια γείωση και για αυτο δεν εχω εικονα..ισχυει η υπάρχει κάποιο προβλημα στην τηλεόραση;

Επειδή δεν έχω κατασταλάξει ποιο μέγεθο να πάρω... τα 2 δωρεάν ζευγάρια 3d γυαλιά και το smart control (εκτός απο το κανονικο τηλεχειριστήριο) υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη της τηλεόρασης δηλ και στην 48" και 50" και 55" ??

Επειδή δεν έχω κατασταλάξει ποιο μέγεθο να πάρω... τα 2 δωρεάν ζευγάρια 3d γυαλιά και το smart control (εκτός απο το κανονικο τηλεχειριστήριο) υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη της τηλεόρασης δηλ και στην 48" και 50" και 55" ??

Ναι.
Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη της H6400.

Για το μέγεθος της TV πες μας τι απόσταση έχει η θέση θέασης σου από εκεί που θα μπεί η TV ( έπιπλο/τοίχος/πάτωμα χαχαχ ) :)

Ναι.
Υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη της H6400.

Για το μέγεθος της TV πες μας τι απόσταση έχει η θέση θέασης σου από εκεί που θα μπεί η TV ( έπιπλο/τοίχος/πάτωμα χαχαχ ) :)

Περίπου 2,5 μέτρα. Αλλά την θέλω κυρίως για τηλεοπτικο πρόγραμμα. Επίσης σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω μια διαφορά χρημάτων που είναι σημαντική πιστεύω , απο τις 48" (κόστος 630 ευρώ) , 50" (800 ευρώ) και 55" (860 ευρώ). Δηλ για 2" διαφορά 170 ευρώ.Αξίζει ? Και για 7" 230 ευρώ? Για πείτε μου και σεις.

Ως κάτοχος της 48αρας θα συμφωνήσω και εγώ στην αγορά της συγκεκριμένης διάστασης για την απόσταση που την θέλεις.

Το dirty screen effect τι είναι ακριβώς γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω στην δικιά μου τηλεόραση .εμφανιστηκε πριν μια εβδομάδα σαν κατι ξεθωριασμένο /θολούρα .υπαρχει τρόπος να διορθωθεί ?ειμαι εντός εγγύησης, παίζει αλλαγή ?

Το dirty screen effect τι είναι ακριβώς γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω στην δικιά μου τηλεόραση .εμφανιστηκε πριν μια εβδομάδα σαν κατι ξεθωριασμένο /θολούρα .υπαρχει τρόπος να διορθωθεί ?ειμαι εντός εγγύησης, παίζει αλλαγή ?

Τρέξε αυτό το βίντεο και δες τα μαρκαρισμένα σημεία:

http://youtu.be/DtmqhAtdjE0

Αν και έχω την εντύπωση ότι έχεις cloundig
τρέξε και το παρακάτω βίντεο σε απόλυτο σκοτάδι, πάτα pause βγάλε μια φώτο και ανέβασε την εδώ να την δούμε..

Backlight Bleed Test:

http://youtu.be/WexJRnud32U

Πόσο καιρό την έχεις την tv;

Προτείνω να κατέβουν τα βίντεο σε 1080p ανάλυση και να τα τρέξεις από εξωτερική πηγή(usb,hdmi..)

Last edited: