Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Aν δεν έχει διαφορά,τότε σε ένα μονιτορ με 2ms response time πόσο input lag έχει για να συγκρίνουμε?

Είπες πιο πριν ότι η 48'' με την 50'' 6400 έχει διαφορετικό πανελ.Ποιες οι διαφορές?

το εφερα σαν παραδειγμα για να φανει αν τα ms εχουν σημασια η οχι
Τα ms εχουν σημασια
Το ποση σημασια εχουν για το καθενα μας δεν ειναι ιδια πχ εγω δεν παίζω παιχνίδια στην τιβι άρα για μένα δεν έχει καθόλου.
Οσο input lag και να εχει θα ειναι σε τετοια ορια που δεν θα ειναι αντιληπτό
Για το πόσο ακριβος δεν ξερω να σου πω Υπαρχουν στο youtube συγκριτικά για να δεις

Η 48' εχει πανελ Samsung
H 50" εχει πανε AY Optronics (Σε αναφορές φαίνεται οτι έχει χειρότερες γωνίες θέασης κ.α.)

το εφερα σαν παραδειγμα για να φανει αν τα ms εχουν σημασια η οχι
Τα ms εχουν σημασια
Το ποση σημασια εχουν για το καθενα μας δεν ειναι ιδια πχ εγω δεν παίζω παιχνίδια στην τιβι άρα για μένα δεν έχει καθόλου.
Οσο input lag και να εχει θα ειναι σε τετοια ορια που δεν θα ειναι αντιληπτό
Για το πόσο ακριβος δεν ξερω να σου πω Υπαρχουν στο youtube συγκριτικά για να δεις

Η 48' εχει πανελ Samsung
H 50" εχει πανε AY Optronics (Σε αναφορές φαίνεται οτι έχει χειρότερες γωνίες θέασης κ.α.)

Oπότε η 48'' έχει καλύτερο πανελ?Η 55'' τι πανελ έχει?

ο κατασκευαστής φαίνεται συνήθως από το γραμμα μετά της ίντσες (δεν ξέρω τι αλλάζει με της διαφορετικές version πχ H6400 version 2 που κυκλοφορεί τώρα ... )
55Α1UU8ΕΗ
A=Samsung
R=AYO
S=Sharp

οι πληροφοριες για τα πανελ δεν ειναι απο επισημες αναφορες της αντιπροσωπιας αφου δεν της δινει
απο οσο ξερω η Samsung δεν κανει παραγωγη πανω απο 48'' πανελ

....και εαν δεν εχει κανενα απο τα 3 που αναφερεις και εχει H....oπως σε πολλες περιπτωσεις αναγραφεται UE40H6400AW....τι ειναι τοτε..;

....και εαν δεν εχει κανενα απο τα 3 που αναφερεις και εχει H....oπως σε πολλες περιπτωσεις αναγραφεται UE40H6400AW....τι ειναι τοτε..;

Στο service menu φαίνεται πχ Option 40A1Af0V
για την UE40H6400AW version 1 ξερουμε οτι ειναι Samsung (για version2 δεν ξερω και δεν ξερω και τι αλλαγες εχει Για να ειναι αλλη version κατι θα εχει αλλαξει H version φαίνεται στο πισω μερος στο ταμπελακι)

Πως το ξερουμε αυτο...υπαρχει καποιο link...;...θεωρω αδυνατο μονο μεσο service menu να δυνονται αυτες οι πληροφοριες.....θα πρεπει να υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο...με αυτην την λογικη σε καθε inches η σειρα μπορει να βαζει οτι να ναι....θα κανω μια ερευνα και εγω και θα επανελθω.....ο λογως ειναι για να μπορουμε να βρουμε ακριβως πιο πανελ ειναι για να μπορεσουμε ακριβως να εχουμε αποψη επι του θεματος...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οποιος εχει ορεξη και ξερει κατι παραπανω ως προς τα panel εδω μαλλον κατι θα βρει.......θελει ψαξιμο.....

Πως το ξερουμε αυτο...υπαρχει καποιο link...;...θεωρω αδυνατο μονο μεσο service menu να δυνονται αυτες οι πληροφοριες.....θα πρεπει να υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο...με αυτην την λογικη σε καθε inches η σειρα μπορει να βαζει οτι να ναι....θα κανω μια ερευνα και εγω και θα επανελθω.....ο λογως ειναι για να μπορουμε να βρουμε ακριβως πιο πανελ ειναι για να μπορεσουμε ακριβως να εχουμε αποψη επι του θεματος...

Οποιος εχει ορεξη και ξερει κατι παραπανω ως προς τα panel εδω μαλλον κατι θα βρει.......θελει ψαξιμο.....

Βάζει όποιο πάνελ θέλει αφού όλα τηρούν τις προδιαγραφές (αλλα δεν βγαζουν το ιδιο αποτελεμα) και 99% τον κατόχων δεν το ξέρει καν όπως και για άλλα πράγματα

Καταλαβα...οποτε ειναι εντελος υποκειμενικο να κανουμε διατυπωσεις ως προς την ποιοτητα της εικονας γιατι πανελ με πανελ εχει διαφορα.....οποτε μονο εαν δουμε 4-5 εν σειρα 6400 στις ιδιες ιντσες μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.....

Καταλαβα...οποτε ειναι εντελος υποκειμενικο να κανουμε διατυπωσεις ως προς την ποιοτητα της εικονας γιατι πανελ με πανελ εχει διαφορα.....οποτε μονο εαν δουμε 4-5 εν σειρα 6400 στις ιδιες ιντσες μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.....

στις ιδιες ιντσες (μεχρι στιγμης και απο οσο γνωριζουμε) εχουν ιδιο πανελ ολες οποτε δεν υπαρχει κατι να συγκρινεις

Επισης απο οτι ειδα σημερα η 40'' ακρίβυνε +50 σε MediaMarkt kai Kostovolo σε σχεση με την προηγουμενη εβδομαδα ....
Κατι μου λεει οτι θα εμφανιστει σαν προσφορα σε λιγες μερες -50 ....

και οπως το ειπα εγινε ....
1/4 499
6/4 549
3/5 499 Προιον σε εκπτωση

Αντι να τις μειωσουνε οσο παλαιωνουνε, αυτοι τις ανεβαζουνε...μονο στις τηλεορασεις, γινονται αυτα

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αντι να τις μειωσουνε οσο παλαιωνουνε, αυτοι τις ανεβαζουνε...μονο στις τηλεορασεις, γινονται αυτα

μερικα ποστ πισω θα δεις ενα φιλο που την πηρε 450 ....

Απο 550 στα 499 ευρω ισα με 4-5 φορες να το εχει κανει.....το εχουν μαθει και οι πετρες τις πρακτικες τους...!!!!
Το e-shop κραταει τα σκιπτρα με την τιμη των 454 ευρω που ειχε βαλει προ 2.5 μηνων....

Πουλανε ..αβερτα.....!!!!

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

455 πριν 10 μέρες από μικρό κατάστημα ανατολικά Θεσ/κης τελευταίο κομμάτι 40αρα και εννοείται την τσίμπησα :D

455 πριν 10 μέρες από μικρό κατάστημα ανατολικά Θεσ/κης τελευταίο κομμάτι 40αρα και εννοείται την τσίμπησα :D

οι τιμες που εβαλα εγω ειναι απ το ιδιο καταστημα για να εχει νοημα η συγκριση
Προσοχη μονο σε καποια καταστηματα με χαμηλες τιμες αν σας ενδιαφερει η εγγυηση γιατι κανουν παραεισαγωγες και αν χρειαστεί κατι δεν καλυπτη η αντιπροσωπια

πέρασε κανένας την έκδοση λογισμικού 2606.2 και αν ξέρετε τι έχει αλλάξει με αυτή την αναβάθμιση υπάρχει κανένα changelog?

πέρασε κανένας την έκδοση λογισμικού 2606.2 και αν ξέρετε τι έχει αλλάξει με αυτή την αναβάθμιση υπάρχει κανένα changelog?

εγω την εχω περασει ...
τι αλλαξε δεν ξερω ....
changelog δεν βγαζει η εταιρια (παρανόμος αλλά ...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσοχη μονο σε καποια καταστηματα με χαμηλες τιμες αν σας ενδιαφερει η εγγυηση γιατι κανουν παραεισαγωγες και αν χρειαστεί κατι δεν καλυπτη η αντιπροσωπια
Εκει θα πρεπει να το αναφερουνε κανονικα, η να το ρωταει ο πελατης και παλι σε καλυπτει το καταστημα, ασχετα τι καλυψη θα ειναι αυτη.
changelog δεν βγαζει η εταιρια (παρανόμος αλλά ...)
Τι εννοεις...παρανόμος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκει θα πρεπει να το αναφερουνε κανονικα, η να το ρωταει ο πελατης και παλι σε καλυπτει το καταστημα, ασχετα τι καλυψη θα ειναι αυτη.

Τι εννοεις...παρανόμος

Δυστυχώς δε σε καλύπτει κανεις Η αντιπροσωπία σε καλύπτει μονο για οτι εισάγει και το καταστημα μετα το DOA σου λεει εμεις δε ξερουμε αντε στην αντιπροσωπία Υπαρχουν πολλα παραδειγματα και για πολληηηηη γνωστο ιντερνετικο καταστημα που το κανει αυτο με παραειαγωγες και πολλαααα συμβαντα που μετα δεν ξερει τιποτα...

Η παρανομια ειναι οτι με την αγορα σε βαζει να κανεις αποδοχη όρων οταν ανοιξεις την τιβι (μεχρι εκει οκ)
Μετα ομως με τα update δεν ξερεις τι τροποποιεί καθε φορα αλλα εν αγνοια σου εχεις κανει αποδοχη ( πχ δεδομενα του χρηστη για το τι βλεπει, ποση ωρα κτλ )
Αν δεις σε ολα τα hardware αλλα και software οταν υπαρχει αναβαθμιση υπαρχει και changelog το οποιο πρεπει υποχρεωτικα να κανεις αποδοχη για να προχωρήσει η εγκατάσταση Εδω δεν υπαρχει τιποτα .... βαζει οτι θελει εν αγνοια σου .... και το κανει και απροκαλυπτα γιατι ακομα και αν απενεργοποιησεις την αυτοματη ενημερωση παλι μπορει να στη κανει μεσο κεραίας ... Μονο απο το σερβις μενου κλίνει που υποτιθεται δεν μπορει να μπει κανει παρα μονο τεχνικος

αυτό που λες με την την αυτοματη ενημερωση έχεις δίκιο γιατί και εγώ είμαι στην 2600 και όταν την πέρασα άλλαξε η τηλεόραση την ρύθμιση με το πέρασμα τις 2600 σε αυτοματη ενημερωση ενώ την είχα στο όχι.