Eshop παντως που την πηρα εγω στα 454ευρω μια χαρα τηλ μου εδωσε και ουτε παραεισαγωγης ειναι.....αυτο αποδεικνυεται οπως και εκανα δινοντας το serial number της τηλ στην Samsung για επιβεβαιωση......
Eιχα ρωτησει στο e-shop για καποιο μοντελο τηλεορασης παλαιοτερα εαν το καλυπτε η επισημη Ελληνικη αντιπροσωπεια και αποφευγανε να μου απαντησουνε στο τηλεφωνικο κεντρο, μου λεγανε δεν μπορουμε να σου απαντησουμε εμεις κατι τετοια, λες και τους ρωταγα...ποσα δεντρα εχει η γηΝαι κανονικα......απο που προκειπτρει οτι φερνει παραεισαγωγης..... το γνωριζουμε εκ των εσo;....εχεις καποιο link σε επισημη κατασταση;
To PSA είναι υποκατηγορία του VA , ουσιαστικά για το ίδιο πράγμα μιλάμε.
Δες και εδώ...
http://www.digitalversus.com/tv-television/ces-2014-psa-panels-all-samsung-s-2014-tvs-n32650.html
http://www.digitalversus.com/tv-television/screen-technology-sub-pixels-up-close-a1547.html
Το PSA της Samsung έχει μεγαλύτερη αντίθεση από το αντίστοιχο της AUO χωρίς όμως να υπάρχει σημαντική διαφορά.
Τέλος η H6400 (και η H6200) είναι direct LED , θεωρητικά αυτό σημαίνει καλύτερη ομοιομορφία σε σχέση με τις edge LED.
ΥΓ. Με βάση τις μετρήσεις των Πολωνών η H6400 ξεπερνάει σε αντίθεση ANSI τις δυο καλύτερες LED LCD της περυσινής χρονιάς , η H6400 έχει πάνω από 4000:1 έναντι 2774 : 1 της Samsung F8000 και 3765 : 1 της Sony W905.
Είμαι νέος κάτοχος μιας 40H6400 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όπως παρακολουθώ, αναπάντεχα μου πετάει μύνημα ότι θα κλείσει η τηλεόραση σε 60 sec. Εχω απενεργοποιήσω απο τις ρυθμίσεις η τηλεόραση να μην κλείνει αλλά η συσκευή συνεχίζει να μου πετάει το μύνημα κλεισίματος ,μετά απο κάποιες ώρες παρακολούθησης. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε;
Υ.Γ Δεν τις έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα, μήπως αυτό φταίει;
Επειδή έχω ασχοληθεί και γω με το συγκεκριμένο θέμα...Μπερδευετε τα παραεισαγωγής με τα εισαγωγής απο χώρες εκτός Ευρώπης. Το eshop πράγματι έχει πουλήσει σε κάποιους και προιόντα που προοριζόταν για χώρες εκτός Ευρώπης , οπότε δεν καλύπτεται το προιόν απο την εγγυηση. Αλλά τα περισσότερα ειναι οκ. Βλέπεις από εξω απο το κουτι αν ειναι απο Ευρωπαική χώρα και είσαι οκ. Αλλιώς δεν παραλαμβάνεις.
Δεν ξερω ποιες ειναι καλυτερες αυτες που εχουν τοποθετημενα τα led πανω κατω οι αυτες που τα εχουν δεξια αριστερα .
Είμαι νέος κάτοχος μιας 40H6400 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όπως παρακολουθώ, αναπάντεχα μου πετάει μύνημα ότι θα κλείσει η τηλεόραση σε 60 sec. Εχω απενεργοποιήσω απο τις ρυθμίσεις η τηλεόραση να μην κλείνει αλλά η συσκευή συνεχίζει να μου πετάει το μύνημα κλεισίματος ,μετά απο κάποιες ώρες παρακολούθησης. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε;
Υ.Γ Δεν τις έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα, μήπως αυτό φταίει;
Guys, εχω καταληξει στο να παρω την 6400. Μια ερωτηση μονο: Πασχει απο Motion blur? To διαβασα στο review του techradar. Ισχυει πραγματικα;
Guys, εχω καταληξει στο να παρω την 6400. Μια ερωτηση μονο: Πασχει απο Motion blur? To διαβασα στο review του techradar. Ισχυει πραγματικα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.