Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eshop παντως που την πηρα εγω στα 454ευρω μια χαρα τηλ μου εδωσε και ουτε παραεισαγωγης ειναι.....αυτο αποδεικνυεται οπως και εκανα δινοντας το serial number της τηλ στην Samsung για επιβεβαιωση......

Eshop παντως που την πηρα εγω στα 454ευρω μια χαρα τηλ μου εδωσε και ουτε παραεισαγωγης ειναι.....αυτο αποδεικνυεται οπως και εκανα δινοντας το serial number της τηλ στην Samsung για επιβεβαιωση......

Εσενα εχει το AWXXH στο τελος ?
Εχει και κανονικής εισαγωγής το κατάστημα αλλα και παρασυναγωγής . Σε μοτινορ την εχουν πατησει πολλα ατομα οπως γενεται απο αναφορες σε αλλα σιτε ...

Ναι κανονικα......απο που προκειπτρει οτι φερνει παραεισαγωγης..... το γνωριζουμε εκ των εσo;....εχεις καποιο link σε επισημη κατασταση;

σε όλα τα γνωστά σιτε (Ελληνικα φυσικα) που ασχολούνται με τεχνολογία υπάρχουν πολλές αναφορές απο πελάτες που το ανακάλυψαν οταν χρειαστήκανε να χρησιμοποιήσουν την εγγύηση και δεν τους κάλυψε για ποικιλία προϊόντων ...αν googλαρεις θα δεις αναφορές σε ολα τα σιτε και για τον τρόπο που έπραξε το κατάστημα

Να το ψαξω φιλε μου.....αλλα την αναφορα την κανεις εσυ αρα απο εσενα περιμενω link.....τελος παντων......ειναι η τριτη φορα που αγοραζω απο εκει και σε μια βιντεοκαμερα που ειχα θεματα εξ αρχης με καλυψε πληρος η αντιπρωσοποια....

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι κανονικα......απο που προκειπτρει οτι φερνει παραεισαγωγης..... το γνωριζουμε εκ των εσo;....εχεις καποιο link σε επισημη κατασταση;
Eιχα ρωτησει στο e-shop για καποιο μοντελο τηλεορασης παλαιοτερα εαν το καλυπτε η επισημη Ελληνικη αντιπροσωπεια και αποφευγανε να μου απαντησουνε στο τηλεφωνικο κεντρο, μου λεγανε δεν μπορουμε να σου απαντησουμε εμεις κατι τετοια, λες και τους ρωταγα...ποσα δεντρα εχει η γη:p, αρα ητανε φανερο, οτι ητανε παραεισαγωγης.

Επειδή έχω ασχοληθεί και γω με το συγκεκριμένο θέμα...Μπερδευετε τα παραεισαγωγής με τα εισαγωγής απο χώρες εκτός Ευρώπης. Το eshop πράγματι έχει πουλήσει σε κάποιους και προιόντα που προοριζόταν για χώρες εκτός Ευρώπης , οπότε δεν καλύπτεται το προιόν απο την εγγυηση. Αλλά τα περισσότερα ειναι οκ. Βλέπεις από εξω απο το κουτι αν ειναι απο Ευρωπαική χώρα και είσαι οκ. Αλλιώς δεν παραλαμβάνεις.

ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος από πάνω και εγώ από eshop την πήρα και είναι από slovakia επίσης όταν παρέλαβα το παιδί που μου την έφερε μου είπε να την ανοίξουμε να δούμε αν είναι εντάξει όπως και κάναμε και επίσης είχα πάρει και τηλέφωνο στην samsung για την εγγύηση και μου είπαν ότι εφόσον είναι από ευρωπαϊκή ένωση την καλύπτει η εγγύηση της εδώ αντιπροσωπείας.

To PSA είναι υποκατηγορία του VA , ουσιαστικά για το ίδιο πράγμα μιλάμε.

Δες και εδώ...

http://www.digitalversus.com/tv-television/ces-2014-psa-panels-all-samsung-s-2014-tvs-n32650.html
http://www.digitalversus.com/tv-television/screen-technology-sub-pixels-up-close-a1547.html

Το PSA της Samsung έχει μεγαλύτερη αντίθεση από το αντίστοιχο της AUO χωρίς όμως να υπάρχει σημαντική διαφορά.

Τέλος η H6400 (και η H6200) είναι direct LED , θεωρητικά αυτό σημαίνει καλύτερη ομοιομορφία σε σχέση με τις edge LED.

ΥΓ. Με βάση τις μετρήσεις των Πολωνών η H6400 ξεπερνάει σε αντίθεση ANSI τις δυο καλύτερες LED LCD της περυσινής χρονιάς , η H6400 έχει πάνω από 4000:1 έναντι 2774 : 1 της Samsung F8000 και 3765 : 1 της Sony W905.

Γιαννη δεν ειναι direct led ειναι Edge LED

dscn0968_518676.jpg

55R1AF0V

55 = 55 Zoll
R = AUO (AU OPTRONICS)
1 = 100/120 Hz
A = AntiGlare
F = Full HD
0 = 1st
V = Vertical Edge LED / Two side Edge LED

Δεν ξερω ποιες ειναι καλυτερες αυτες που εχουν τοποθετημενα τα led πανω κατω οι αυτες που τα εχουν δεξια αριστερα . Εσυ τι λες ?

Είμαι νέος κάτοχος μιας 40H6400 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όπως παρακολουθώ, αναπάντεχα μου πετάει μύνημα ότι θα κλείσει η τηλεόραση σε 60 sec. Εχω απενεργοποιήσω απο τις ρυθμίσεις η τηλεόραση να μην κλείνει αλλά η συσκευή συνεχίζει να μου πετάει το μύνημα κλεισίματος ,μετά απο κάποιες ώρες παρακολούθησης. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε;

Υ.Γ Δεν τις έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα, μήπως αυτό φταίει;

Είμαι νέος κάτοχος μιας 40H6400 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όπως παρακολουθώ, αναπάντεχα μου πετάει μύνημα ότι θα κλείσει η τηλεόραση σε 60 sec. Εχω απενεργοποιήσω απο τις ρυθμίσεις η τηλεόραση να μην κλείνει αλλά η συσκευή συνεχίζει να μου πετάει το μύνημα κλεισίματος ,μετά απο κάποιες ώρες παρακολούθησης. Μήπως μπορείται να με βοηθήσετε;

Δοκίμασε
μενου/συστημα/Λυση Eco/Αυτομ.απενεργ
ή
πληκρο Tools και δες τον χρονοδιακόπτη

Last edited:
Επειδή έχω ασχοληθεί και γω με το συγκεκριμένο θέμα...Μπερδευετε τα παραεισαγωγής με τα εισαγωγής απο χώρες εκτός Ευρώπης. Το eshop πράγματι έχει πουλήσει σε κάποιους και προιόντα που προοριζόταν για χώρες εκτός Ευρώπης , οπότε δεν καλύπτεται το προιόν απο την εγγυηση. Αλλά τα περισσότερα ειναι οκ. Βλέπεις από εξω απο το κουτι αν ειναι απο Ευρωπαική χώρα και είσαι οκ. Αλλιώς δεν παραλαμβάνεις.

Ακριβως.....εγω οπως ειχα πει και παλιοτερα η αγορα της τηλ θα γινοταν μονο εαν ηταν Ευρωπαικης κατασκευης (Σλοβακια στην περιπτωση μου)και καλυπτοταν απο εγγυηση...ουτως αλλιως εχεις το δικαιωμα επαναχωρισεις σε οποιοδηποτε προιον εφοσον το ελενξεις πριν το πληρωσεις και κατι δεν σου αρεσει η παει στραβα.......

Δεν ξερω ποιες ειναι καλυτερες αυτες που εχουν τοποθετημενα τα led πανω κατω οι αυτες που τα εχουν δεξια αριστερα .

Θεωρητικά, αυτές που τα έχουν πάνω-κάτω έχουν μικρότερες απαιτήσεις από τους διαχύτες, όσον αφορά την ομοιόμορφη κατανομή του φωτός, αλλά αυτές που τα έχουν δεξιά-αριστερά είναι πιο ευέλικτες στην αποδοτική υλοποίηση ενός συστήματος scanning backlight...

νομιζω οτι κλεινει μετα απο κανενα 4ωρο και μαλλον αλλαζει μεσα απο το μενου. το κανει και μενα επειδη το μονο κουμπι που παταω ειναι το on/off και μετα δουλευω το οτεtv οποτε και αναγνωριζει οτι ειναι σε αδρανεια η τηλεοραση και κλεινει. εγω δεν το εχω ψαξει μα το αλλαξω μιας και ειναι καλο σε περιπτωση που φυγω και την ξεχασω να παιζει. ενα κλικ καθε 3-4 ωρες δεν με κουραζει...

Μια ερώτηση ... Μπορούμε να δούμε με κάποιο τροπο τα περιεχόμενα ενός NAS σκληρού δίσκου...?

Guys, εχω καταληξει στο να παρω την 6400. Μια ερωτηση μονο: Πασχει απο Motion blur? To διαβασα στο review του techradar. Ισχυει πραγματικα;

Guys, εχω καταληξει στο να παρω την 6400. Μια ερωτηση μονο: Πασχει απο Motion blur? To διαβασα στο review του techradar. Ισχυει πραγματικα;

Έχω διαβάσει και εγώ κάτι τέτοιο αλλά στο public που την είδα δεν παρατήρησα κάτι αν και δεν έδειχνε τίποτα γρήγορες σκηνές (ίσως εκ του πονηρού). Ας μας πουν οι κάτοχοι τις εμπειρίες του και από τι απόσταση βλέπουν.

Ποιά η διαφορά της Η6400 και της Η6410?Ναι μεν η 6410 ειναι 2'' μικρότερη και 50 ευρω ακριβότερη στο eshop,αλλά εξωτερικά είναι πανέμορφη και αν δεν έχουν τεράστιες διαφορές,το σκέφτομαι για την 6410...

εγω μετα απο 4 περιπου μηνες που την εχω δεν εχω παρατηρησει κατι. αυτο ποιο πολυ μαλλον το λενε για παιχνιδια και παλι ομως νομιζω οτι πρεπει να ειναι παιχνιδι με εντονες αλλαγες εικονων οπως first person shooter ή racing? εγω με nba 2015 απο υπολογιστη δεν εχω παρατηρησει κατι . εκτος κι αν ειναι αναισθητα τα ματια μου!

μια ερωτηση και απο μενα.... εχω κατεβασει μια εφαρμογη στη tv , την explore 3D που εχει να δεις με streaming διαφορα βιντεο (ντοκιμαντερ κλπ) σε 3D. ενω στην αρχη δουλευε σχετικα καλα το streaming τωρα κολλαει συνεχεια με wifi αλλα χθες που δοκιμασα με καλωδιο εκανε τα ιδια. καθε τοσο σταματαει για να φορτωσει. η ποιοτητα των βιντεο δεν ειναι HD. και η γραμμη μου ειναι στα 17-18mbps.
και παρατηρω οτι οταν δεν χρησιμοποιω την τηλεοραση για κατι στο ιντερνετ και απλα παραμενει συνδεδεμενη και εγω βλεπω κατι αλλο, οτι τα λαμπακια του wifi & internet στο ρουτερ αναβοσβηνουν συνεχεια σαν κατι να απασχολει την γραμμη. τσεκαρισμενο χωρις το κινητο στο wifi και χωρις να βλεπω καποιον αγνωστο <<κλεφτη>> στις ip που δινει το ρουτερ....
τι θα μπορουσε να φταιει και να μπουκωνει τη γραμμη? καποια εφαρμογη της tv ή η αναβαθμιση λογισμικου την οποια βεβαια την εχω απενεργοποιησει να γινεται αυτοματα?
τελικα μηπως ειναι σε μονιμη συνδεση με κανεναν σερβερ και γραφει το μικροφωνο ολη την ωρα ? (θεωρια συνωμοσιας και καλα!)
να σβησω ολες τις εφαρμογες και να τις ξαναπερασω? μπορω να κανω κατι σαν φορματ χωρις ομως να χασω τις ρυθμισεις για την εικονα που εχω για καθε πηγη ξεχωριστα?