Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ μιά από τα ίδια King2009. Εκτός από τον ήχο εγώ περιμένω να δω αν θα φτιάξουν ποτέ τον media player να αναγνωρίζει υπότιτλους sub/idx.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ένα changelog σε κάθε update.
Ναι πολύ σημαντικό και αυτό για 3D υπότιτλους αν και σε κανένα media player τηλεόρασης δεν υποστηρίζεται και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.

Καλα Changelog ούτε με το κυαλι.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας που ανάφερε τους 3D υπότιτλους ο king2009, να ρωτήσω:
Η τηλεόραση εμφανίζει υπότιτλους σε ταινίες 3D αλλά αν θυμάμαι καλά, στο cinema οι υπότιτλοι είναι και αυτοί 3D, δηλαδή τοποθετούνται σε κάποιο επίπεδο βάθους μέσα στη ταινία οπότε αυτό αυτό σημαίνει ουσιαστικά «υποστήριξη 3D υποτίτλων», έτσι; Έχει καταφέρει κανείς να το κάνει, έστω και μέσω muxing με 3dsubs κσι mkvmerge; Αν όχι τότε ίσως μέσω streaming (plex κλπ.) ή ακόμα και με σύνδεση σε PC με HDMI και κάποιον player εκεί; Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και ένα άλλο θέμα που έχω δει είναι ότι ο player Δεν αναπαράγει βίντεο με ανάλυση μεγαλύτερη από 1920Χ1080. Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γίνεται φίλε μου με το 3d subtitler(αν το θυμάμαι σωστά.)Ψάξτο λίγο. Με το plex πάντως τους παίζει σίγουρα τους 3d υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και ένα άλλο θέμα που έχω δει είναι ότι ο player Δεν αναπαράγει βίντεο με ανάλυση μεγαλύτερη από 1920Χ1080. Βέβαια αυτό δεν ξέρω αν είναι θέμα software ή hardware.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γίνεται φίλε μου με το 3d subtitler(αν το θυμάμαι σωστά.)Ψάξτο λίγο. Με το plex πάντως τους παίζει σίγουρα τους 3d υπότιτλους.

To ψάχνω αλλά δεν βγάζω άκρη, ακολουθούσα ένα tutorial μέσω mkvmerge και νομίζω και με το πρόγραμμα που αναφέρεις, αλλά δεν δούλευε. Και πάλι, δεν δούλευε αν το ζητούμενο είναι να τοποθετούνται σε κάποιο βάθος, όχι απλά να εμφανίζονται στο κέντρο αλλά 2D. Χρησιμοποιώ το Serviio και δεν έχω δει κάποια επιλογή για 3D υπότιτλους, ενδιαφέρον αυτό για το Plex αν και θα προτιμούσα να βλέπω απευθείας από τον media player της TV χωρίς streaming, αν γίνεται κάπως να τους ενσωματώσω με τρόπο που να εμφανίζονται όπως λες. Έχεις κάποια δοκιμασμένη μέθοδο να μου δώσεις link;

Αυτό με την ανάλυση, δεν είναι λογικό αφού η TV ειναί FullHD και όχι 4Κ να μην υποστηρίζει ανάλυση πάνω από 1920x1080;

Last edited:
Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να κάνω να παίξουν 3d υπότιτλοι μέσω του media player της tv με hardcore ενσωμάτωση αλλά μάταια. Για την ανάλυση δεν υποστηρίζεται και δεν θα υπήρχε και νόημα μιας και μέχρι Full HD βγάζει.

Δες εδώ. Αναλυτικότατο. Σίγουρα θα καταφέρεις αυτό που θέλεις.
http://techmaniacs.gr/how-to-3d-embed-subs/

Ευχαριστώ. Το έχεις κάνει εσύ; Και αν ναι, με ποιο στάδιο; Αν γίνεται μόνο με το 4 μιλάμε για recode = χρονοβόρο και χάνουμε ποιότητα οπότε είναι μάταιο.

Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να κάνω να παίξουν 3d υπότιτλοι μέσω του media player της tv με hardcore ενσωμάτωση αλλά μάταια. Για την ανάλυση δεν υποστηρίζεται και δεν θα υπήρχε και νόημα μιας και μέχρι Full HD βγάζει.

Αν όχι με hardcore ενσωμάτωση, γίνεται είτε με streaming πχ. Plex είτε μέσω κάποιου player με PC/HDMI; Έχω αρκετές 3D ταινίες στον πάγο που δεν βλέπω προσπαθώντας να βγάλω άκρη με τους υπότιτλους.

Το έχω κάνει με το 2ο στάδιο.
Αλλά από την στιγμή που μπορείς να κάνεις stream τις ταινίες από τον υπολογιστή με το plex δεν αξίζει νομίζω να ασχοληθείς με 3d subtitler κτλ. Όταν λέω plex εννοώ με την εφαρμογή plex που θα κατεβάσεις στην τηλεόραση.

Μου το έκανε και μένα αυτό παλιά με την φωτεινότητα, ειδικά στο τηλεοπτικό. Απενεργοποίησα eco mode Κτλ, αλλα τίποτα. Κάνε μια επαναφορά εικόνας, και δοκίμασε να ανεβοκατεβάσεις κάποια επιλογή. Τυχαία είπα τον οπίσθιο φωτισμό. Σε μένα διορθώθηκε έτσι. Φανερά είναι κάποιο bug της Samsung...

Tελικά εντόπισα ότι στην επιλογή Κινημ.ταινία δεν το έκανε και απλά έβαλα όλες τις ρυθμίσεις που είχα στο τυπικό για να είναι όπως θέλω η εικόνα και δεν το κάνει.Περίεργο όμως στο τυπικό να το κάνει..

Καλησπέρα! Πλέον και εγώ κάτοχος 55αρας Η6400!! Έβαλα τις δεύτερες ρυθμίσεις του ngxx και η TV έδειξε πολύ καλύτερα σε ταινίες κτλπ.
Επειδή σκοπεύω να την κάνω κανονικό calibrate κάποια στιγμή, έχετε κάποιον να προτείνετε από Αθήνα?

Καλησπέρα! Πλέον και εγώ κάτοχος 55αρας Η6400!! Έβαλα τις δεύτερες ρυθμίσεις του ngxx και η TV έδειξε πολύ καλύτερα σε ταινίες κτλπ.
Επειδή σκοπεύω να την κάνω κανονικό calibrate κάποια στιγμή, έχετε κάποιον να προτείνετε από Αθήνα?

http://www.perfectimage.gr/

Καλησπέρα και από εμένα.

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της UE48H6400.

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το lip sync? Έχει λυθεί με update του firmwire?
Επειδή η χρήση της θα είναι κυρίως με τα κλασικά κανάλια και κατεβασμένες ταινίες.

Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα και από εμένα.

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της UE48H6400.

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με το lip sync? Έχει λυθεί με update του firmwire?
Επειδή η χρήση της θα είναι κυρίως με τα κλασικά κανάλια και κατεβασμένες ταινίες.

Ευχαριστώ.
Συνδεδεμένη με οπτική στον ενισχυτή δεν έχω κανένα θέμα με ταινίες σειρές από το media player της. Ένα μικρό θέμα είναι ότι πχ οι σειρές έχουν ac3 και οι ταινίες dts. Δεν το αλλάζει αυτόματα αλλά το γυρνάει σε pcm. Σε 10 δευτερα το αλλάζεις δεν είναι μεγάλο θέμα απλά ένα μικρό Bug.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας,
Είμαι κάτοχος μιας UE40H6400 εδω και 6 μήνες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω μόνο 2 ερωτήσεις αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει:
1. Επειδή ένας ενισχυτής που έχω δέν έχει είσοδο οπτικής ίνας, χρησιμοποίησα ένα μινι ψευτο dac απο Κίνα που μετατρέπει το ψηφιακό ήχο (οπτική ίνα) σε αναλογικό (καλώδιο RCA). Όταν βλέπω τα απλά κανάλια ακούγεται κανονικά ο ήχος αλλά όταν βλέπω οτιδήποτε μέσω του media player της τηλεόρασης δεν ακούγεται τίποτα (έχω δοκιμάσει όλα τα format ήχων-βίντεο). Τί κάνω λάθος?
2. Όταν συνδέω τον ενισχυτή μέσω της εξόδου των ακουστικών της τηλεόρασης παίζουν όλα κανονικά και φυσικά απενεργοποιείται ο ήχος απο την τηλεόραση. Μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω την επιλογή να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ την έξοδο των ακουστικών της τηλεόρασης για να μήν χρειάζεται κάθε φορά να βάζω/βγάζω το καλώδιο?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα, όταν παίζει ταινία απο usb στην τηλεόραση σε κάποια αρχεία παρατηρώ ένα πολύ μικρό κολληματάκι σε κάποιες σκηνές. Το είχα στην παλιά τηλεόραση όταν έπαιζαν ταινίες από λαπτοπ και εριχνα το φταίξιμο στην παλιά τηλεόραση.
Πλεον με την "καινούρια" το παρατηρώ πάλι πολύ μικρότερο βέβαια αλλά όχι σε όλα τα αρχεία που παίζουν. Μονο 1080p αρχεία και κοιτάω να είναι πάνω απο 4-5 gb για καλύτερη ανάλυση. Μήπως ξέρει κανείς?

Γεια σας

μετα απο πολυ καιρο ειπα να ξαναψαξω εαν γινεται να κανω "screen mirroring" στη TV μιας και δεν εχω "miracast" στο PC.

Με τα πολλα βρηκα αυτο "Intel WiDi", εγκατεστησα τη σχετικη εφαρμογη και δε μου βγαζει κανενα λαθος αλλα δε εβγαλα ακρη, δηλαδη δε βρισκει την TV.

Χαιρετισμους

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:Καλές οι ενημερώσεις αλλά να ξέραμε και τι περιλαμβάνουν καλά θα ήταν. Όλο ενημερώσεις ενημερώσεις αλλά δεν βλέπω και τίποτα να αλλάζει :?

Για σας έχω την samsung ue55ku6400 και θέλω να συνδέσω ακουστικά η τηλεόραση δεν έχει είσοδο για ακουστικά τι μπορώ να κάνω?