Samsung UE H7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή δεν ξέρω σε ποιά ενότητα να το ανοίξω σαν θέμα,θέλω να ρωτήσω το εξής:

Σε ταινίες 3D σε μορφή mp4, πως μπορώ να δω Αγγλικούς υπότιτλους?Σημειωτέον, δεν χρησιμοποιώ τον media player της TV,αλλά έχω εξωτερικό συγκεκριμένα τον Himedia 300A+
Υπάρχει κάποιο tutorial ή κάποιο πρόγραμμα?

Παιδίά αργησα αλλα προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφία για το clouding .Τελικά προσπάθησα μέσω drobbox πιστευω να τα τα εχω καταφέρει Απ ότι κατάλαβα εικόνα σε "κινηματογραφική ταινία " με μηδενική "εξωτερική πηγή" Δεν ξέρω βέβαια αν οι ρυθμίσεις στο κινηματογραφική ταινία είναι σωστές γι αυτό τις εβγαλα φωτό.
Επίσης σε κάποιες φωτό δυστυχώς φαίνεται αντανάκλαση απο την κάμερα .
https://www.dropbox.com/s/fl3rn3dx0fhk0kz/20140627_001454.jpg
https://www.dropbox.com/s/alk6ef4204g8ia6/20140627_001251.jpg
https://www.dropbox.com/s/m9og06rf903cooq/20140627_001314.jpg
https://www.dropbox.com/s/r34lwn40emkcgqj/20140627_001151.jpg
https://www.dropbox.com/s/9foy8wgdv4sp5n5/20140627_000939.jpg
https://www.dropbox.com/s/dqa2unwzyvia5s8/20140627_000846.jpg

Last edited:
Giokos μάλλον η TV έχει πραγματικά διορθωθεί από την δική μου της es8000 και δεν έχει ίχνος clouding. Βέβαια το clouding είναι λίγο "ύπουλο".τι θέλω να πω..σε δική μου δεν εμφανίζεται σε όλα τα σκοτεινά πλάνα, αλλά απ'οτι διαβάζω και σε πολλά ξένα site η ΤV ΔΕΝ έχει clouding! Χθες μου έδωσαν και εμενα προκαταβολή για την δική μου και 18 Ιουλίου είναι σίγουρο πως θα πάρω την Η7000..

οι φωτο θα ηταν καλυτερες αν ανεβαζες και το χρονο εκθεσης της μηχανης σου η καποια απο πλαγια και κατεβασε τον οπισθιο στο 10 με 12 για να καταλαβουμε τι παιζει;
kαι περσι τα ιδια ακουγα οτι διορθωσανε στις f το clouding μεχρι που εβγαλα φωτο απο την 55f7000 και ειδα αν εχουν διορθωσει κατι , τις ανεβασα στο νημα της f7000.Επειδη εχω την es8000 ειχα ασχοληθει γιατι καθε χρονο τα ιδια εχουμε οτι διορθωνουν τα αδιορθωτα.Μακαρι να μην εχει και να μην σε ενοχλει σε θεαση.

Giokos οταν αλλαξες την πηγη σε εξωτερικη την παγες σε κινηματογραφικο mode;

Αύριο βράδυ η μεθαύριο πρωί παραλαμβάνω την h7000 όπως σας είχα πει! Μωλης την πάρω θα σας γράψω εντυπώσεις! !

Σήμερα παρέλαβα(αφού πριν την τεσταρισα και δεν είχε ούτε ένα καμμενο pixel!)ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ παιδιά! ! Βρήκα μια φοβερή τηλεόραση που δεν έχει ίχνος clouding! ! Kαι πολύ πολύ καλό μαύρο! Αυτό ακριβώς ήταν και το παράπονο μου από την προηγούμενη ΤV μου(es8000) πλέον θα μπορώ να χαρώ επιτέλους μια τηλεόραση χωρίς να πέφτει το μάτι μου στα ενοχλητικά σύννεφα! ! Μπράβο και στα παιδιά από το πολύ κατάστημα που με αφήσανε να την τσεκάρω σε σκοτεινό δωμάτιο που με έβαλαν και με το δικό μου στικακι είδα ότι δεν είχε καμμένα-κολλημενα pixels!

Σήμερα παρέλαβα(αφού πριν την τεσταρισα και δεν είχε ούτε ένα καμμενο pixel!)ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ παιδιά! ! Βρήκα μια φοβερή τηλεόραση που δεν έχει ίχνος clouding! ! Kαι πολύ πολύ καλό μαύρο! Αυτό ακριβώς ήταν και το παράπονο μου από την προηγούμενη ΤV μου(es8000) πλέον θα μπορώ να χαρώ επιτέλους μια τηλεόραση χωρίς να πέφτει το μάτι μου στα ενοχλητικά σύννεφα! ! Μπράβο και στα παιδιά από το πολύ κατάστημα που με αφήσανε να την τσεκάρω σε σκοτεινό δωμάτιο που με έβαλαν και με το δικό μου στικακι είδα ότι δεν είχε καμμένα-κολλημενα pixels!
καλοθεατη!μετα απο λιγο που θα σου φυγει ο ενθουσιασμος θελουμε αναλυτικα θετικα και αρνητικα της τηλεορασης...

Φίλε hxostil ευχαριστώ! Αρνητικά δεν έχω βρει ειλικρινά! Η κίνηση της άψογη έβαλα και έπαιξα στο ps4 καθόλου lag και γενικά το πρόβλημα που είχα με το clouding στην es8000 πλέον δεν υπάρχει. .της έβαλα και έτρεξε ένα πρόγραμμα με βασικά χρώματα και τα αποτύπωσε τέλεια! Το 3D της είναι αρκετά βελτιωμένο πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη ΤV μου..
Τώρα επιτέλους θα ησυχάσω αφού το 2012 είχα αλλάξει 4 τηλεοράσεις αφού δεν με κάλυπτε καμιά, μέχρι που έφτασα στην h7000!
Πλέον για μένα αγορά ξανά τηλεόρασης σε 5-6 χρόνια τότε που θα έχουμε (λογικα) προσιτές τιμές σε 4κ oled και αναμένεται περίπου εκεί να έχει βγει και το ps5☺

Φίλε hxostil ευχαριστώ! Αρνητικά δεν έχω βρει ειλικρινά! Η κίνηση της άψογη έβαλα και έπαιξα στο ps4 καθόλου lag και γενικά το πρόβλημα που είχα με το clouding στην es8000 πλέον δεν υπάρχει. .της έβαλα και έτρεξε ένα πρόγραμμα με βασικά χρώματα και τα αποτύπωσε τέλεια! Το 3D της είναι αρκετά βελτιωμένο πάντα σε σύγκριση με την προηγούμενη ΤV μου..
Τώρα επιτέλους θα ησυχάσω αφού το 2012 είχα αλλάξει 4 τηλεοράσεις αφού δεν με κάλυπτε καμιά, μέχρι που έφτασα στην h7000!
Πλέον για μένα αγορά ξανά τηλεόρασης σε 5-6 χρόνια τότε που θα έχουμε (λογικα) προσιτές τιμές σε 4κ oled και αναμένεται περίπου εκεί να έχει βγει και το ps5☺
εμενα με κυνηγουσε clouding banding...στην es7000 που εχω παρολο που δεν ηταν και το καμαρι αυτη η σειρα (es) δεν εχω θεμα καθολου...ειναι να σου κατσει...το ps4 περιμενω να βγει καποιο της προκοπης παιχνιδι...τωρα καθεται και το ανοιγω μονο για κανα nfs

Pro παιζει κανεις? Οχι το 14 βεβαια, αν ναι, μολις βγει το 15 σας περιμενω στα play rooms να γνωριστουμε καλυτερα.!@',

Σε τηλεοπτικο η dvd βλεπεις καμια διαφορα σε σχεση με την επεξεργασια της προηγουμενης;

hxostil εγώ επειδή τα τελευταια χρόνια παίζω fifa και ειδικά στο ps4 ειναι φοβερό, προς το παρόν βολεύομαι! Περιμένω βέβαια uncharted και γενικά και άλλες παιχνιδαρες που θα βγουν! Στο θέμα μας τώρα. . Pano σε τηλεοπτικό-dvd η διαφορά που είδα είναι ότι έχει πιο ωραία χρώματα από την es8000!

Pano τι είναι το mstar?
Λοιπόν ανακάλυψα μια καινούργια εντολή που έχει φέτος η εκπληκτική h7000 που με άφησε τρελά ικανοποιήμενο! !
Η εντολή λέγεται "μαύρο βελτιστοποιησης" και πραγματικά κάνει θαύματα! Όπως έγραψα και ποιο πάνω clouding δεν είχα αλλά σε μαύρο backround τα Led του οπίσθιου φωτισμού ήταν λίγο φωτεινά και κάπως μπορώ να πω με έτρωγε αν υπήρχε λύση. Εντελώς τυχαία πείραξα αυτή την εντολή από off το πήγα στην επιλογή "υψηλό"(έχει 3 στάδια υψηλό - μεσαίο - χαμηλό ) .βάζοντας λοιπόν αυτή την επιλογή στο υψηλό το μαύρο έγινε λες και η τηλεόραση μου ήτανε σβηστή! ! Βέβαια εδώ υπάρχει και ένα μικρό τίμημα. . Σε τέλειος σκοτεινό background αν εμφανιστεί ένα αντικείμενο δεν είναι τόσο φωτεινό (το αντικείμενο) όπως πριν αλλά μικρό το κακό προτιμώ έτσι πάρα το μαύρο μου να είναι πιο φωτεινό! ! Τέλος πέρασα σε όλες της πηγές μου και μία ρύθμιση με τα χρώματα που βρήκα από ένα καλό site και ΤV μου είναι άριστη στα δικά μου τα μάτια! Επιτέλους θα ησυχάσω! Όποιος θέλει ότι θέλει μπορεί να με ρωτήσει. .