Samsung UE HU8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ούτε αλεπού είμαι ,αλλά ούτε και αγενής....
Επίσης απολαμβάνω τη sony 55W905 , που ειλικρινά αν έχεις γνώσεις όπως λες, θα πάθεις σε σύγκριση με αυτή που βλέπεις ( εκτός βεβαίως του μεγέθους ) και αν αναλογιστείς ότι εγώ για πολύ ανώτερη εικόνα έδωσα μόνο 1600 ευρώ, άστο καλύτερα , ευγενικέ μου φίλε.
Απλά να μη λέμε ότι θέλουμε για τις 4Κ και παίρνεις και κόσμο στο λαιμό σου...

εφόσον δεν εχεις στην κατοχη σου 4κ μιλας εντελως θεωρητικα το μοντελο σου είναι περισυνο 1080p η sony πλεον είναι δευτερεουσα στη τεχνολογια και εχει χασει μεγαλο μερος απο τη λαμψη της εδωσες 1600 γιατι είναι μοντελο παρωχημένης τεχνολογιας σε σχεσει με 4κ και μου μιλας για 55 ιντσες σταματω συζητηση μαζι σου γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα παλαια τεχνολογια με νεα

Η τηλεοραση σου ειναι πολυ καλη αν υπαρξει υλικο 4κ , πανεμορφη και τεραστια.
Απο την αλλη πηρες ενα 100αρι πανελ, μειωμενης αντιθεσης.
Η επεξεργασια της με σηματα sd η hd θυμιζει τηλεοραση του 1000ικου

εφόσον δεν εχεις στην κατοχη σου 4κ μιλας εντελως θεωρητικα το μοντελο σου είναι περισυνο 1080p η sony πλεον είναι δευτερεουσα στη τεχνολογια και εχει χασει μεγαλο μερος απο τη λαμψη της εδωσες 1600 γιατι είναι μοντελο παρωχημένης τεχνολογιας σε σχεσει με 4κ και μου μιλας για 55 ιντσες σταματω συζητηση μαζι σου γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα παλαια τεχνολογια με νεα
Από αυτό που έγραψες τώρα, δείχνεις πόσο πολύ γνωρίζεις το αντικείμενο.....επίσης πρέπει κάποιος να έχει στη κατόχή του κάτι για να μπορεί να συγκρίνει πριν αγοράσει;
Ωραίο σκεπτικό, όποιος δεν έχει κάτι αγοράσει δε μπορεί να μιλάει για αυτό και να το κρίνει.... εκτός και αν συμφωνεί με την επιλογή σου. Ευτυχώς φίλε μου δεν αγοράζουμε όλοι με το πόσο στα λόγια τεχνολογικά εξοπλισμένο είναι κάτι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να πληρώνουν την ουσία. Αυτοί είναι λοιπόν εκείνοι που γνωρίζουν και δεν μασάνε με τα όποια γκατζετάκια τους πασάρουν στο κάθετι.
Δικαίωμα όμως του καθενός να διαθέτει τα χρήματά του όπως θέλει και από μένα απολύτως σεβαστό. Όταν όμως μπαίνει σε ένα φόρουμ που σκοπό του έχει την σωστή και όσο πιο αντικειμενική ενημέρωση, δε μπορεί να αντιδρά όπως εσύ , επειδή δε σου είπαμε μπράβο για την επιλογή σου όπως θα σου άρεσε, άσχετα αν θα παραπλανούσαμε αυτούς που πραγματικά θέλουν να μάθουν και να διαθέσουν τα χρήματά τους χωρίς να τους παρασύρει το ρευμα της όποιας τεχνολογίας.
Επίσης δε χρειάζεται να σου πω τίποτε άλλο ούτε να συμπληρώσω πέραν από αυτό που σου έγραψε παραπάνω ο velatis panos, διότι συμφωνώ απόλυτα μαζί του και στα δύο σκέλοι της απάντησής του και είναι πέρα για πέρα η μοναδική αλήθεια.

ότι και να γραψει κανεις αν δεν εχει στην κατοχη του τηλεοραση 4κ δεν μπορει να είναι αντικειμενικος αγοραστε πρωτα tv 4κ και μετα μιλαμε παλι

ότι και να γραψει κανεις αν δεν εχει στην κατοχη του τηλεοραση 4κ δεν μπορει να είναι αντικειμενικος αγοραστε πρωτα tv 4κ και μετα μιλαμε παλι
Πήρες την απάντησή σου πιο πάνω...

ότι και να γραφετε εσεις εδώ μεσα εχει εμπαθεια να μην αγορασει κανεις κατι καινουργιο αμεσως να το θαψετε εχω την καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει και ότι και να γραψεις με αφηνει εντελως αδιαφορο

Exει φιλος την 4k 65f9000 και ειχα παει θυμαμαι την τσικνοπεμπτη να την δω πριν βγουμε εξω.Το ειχα γραψει και σε αλλο μελος του φορουμ για την απογοητευση με pm.Το clouding υπερβολικο σε 65αρα edge led για καναλια ουτε συζητηση.Επεξεργασια τυπικη.Σβηστο το τερας ηταν αψογο.Αυξηση αναλυσης δεν σημαινει νεα τεχνολογια.
Πρωτη μου ερωτηση τα σκασες που τα σκεσες παρε oled του λεω.Δεν ηθελα κυρτη μου λεει.

ότι και να γραφετε εσεις εδώ μεσα εχει εμπαθεια να μην αγορασει κανεις κατι καινουργιο αμεσως να το θαψετε εχω την καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει και ότι και να γραψεις με αφηνει εντελως αδιαφορο
Αν κάτι έχουμε, είναι νου και γνώση. Φαίνεται όμως ότι για σένα αυτά είναι εμπάθεια.
Ευτυχώς όμως που τα γραπτά μένουν και όποιος νοήμων μας διαβάσει που δε παρασύρεται από τις << σειρήνες >> της τεχνολογίας για να πλουτίζουν οι εταιρείες, θα καταλάβει και θα πράξει αναλόγως.
Από την άλλη όμως, και θα κλείσει εδώ το θέμα για μένα, θα έπρεπε σε αγοραστές όπως εσύ, να λέμε και ευχαριστώ, γιατί έτσι χρηματοδοτήτε τις εταιρείες να φτιάξουν σωστά τα ημιτελή τους προϊόντα, για να μπορέσουμε όλοι οι υπόλοιποι να τα απολαύσουμε αργότερα, έτοιμα και πολύ πιο φθηνά και να λέμε στην υγειά σας.:ernaehrung004:

δεν μπορω να μακρυγορω μαζι σας το μονο που σας χαρακτηριζει είναι η εμπαθεια και τιποτα άλλο εχω την καλυτερη τηλεοραση που υπαρχει μεχρι στιγμης και πεσατε να με φατε ουτε που θα ξανασχοληθω ποτε μαζι σας

Να την χαιρεσε και να την καταευχαριστηθεις .Η tv σκοτώνει.Ολα τα αλλα ειναι ζηλεια ψωρα μιζερια .

Δηλαδη μου λετε οτι η w905(που εχεται εσεις) η μια του χιλιαρικου ειναι καλυτερη απο την 8500 σε hd ,bd η ακομα και σε sd?? (δεν την αγορασα για να βλεπω μπρουσκο). Μαλλον εσεις δινεται λαθος πληροφοριες.

Πραγματικά πολύ σωστό και άριστα τεκμηριωμένο επιχείρημα. Μου θυμίζει εποχές σχολείου, έχω το καλύτερο ποδήλατο, τσάντα, γκόμενα κλπ. Φίλε κοίτα να χαρείς το απόκτημα σου για πολλά χρόνια. Ετοιμάσου βέβαια σε 1 χρόνο να δεις ακόμα καλύτερες τηλεοράσεις, μιας και η τεχνολογία δεν σταματά να εξελίσσεται. Πληρώνεις καινοτομία,σχεδιασμό κλπ, όμως πολλές φορές πληρώνεις και marketing costs.

Δηλαδη μου λετε οτι η w905(που εχεται εσεις) η μια του χιλιαρικου ειναι καλυτερη απο την 8500 σε hd ,bd η ακομα και σε sd?? (δεν την αγορασα για να βλεπω μπρουσκο). Μαλλον εσεις δινεται λαθος πληροφοριες.
Ναι αυτό σου λέμε ότι η sony W905, samsung F8000 , F7000 και κάποιες άλλες ακόμα, που είναι κατά τύχη και περσινά μοντέλα, δείχνουν πολύ καλύτερα από την HU8500 το Full HD , HD και πολύ περισσότερο το SD υλικό. Τόσο δύσκολο σου είναι να το πιστέψεις;
Είναι τόσο αληθινό αυτό που σου λέμε, όσο ότι σε Ultra HD υλικό η HU8500 έχει τόσο καλή εικόνα που οι παραπάνω τηλεοράσεις με το καλύτερο Full HD υλικό , να μοιάζουν μπροστά της σαν φτωχός συγγενής. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά το θέμα είναι που να βρεις 4Κ υιλκό.
Με δυο λόγια αν σου δίναν μια Ferrari νέο μοντέλο 600 ίππων, αντί για 300.000 ευρώ 50.000 ευρώ και σου λέγανε ότι μόνη προϋπόθεση είναι για 3 με 4 χρόνια να στη δώσουμε με προσαρμοσμένη την ανάρτηση από το Φίατ το 500 και τα ζαντολάστιχα από ποδήλατο , γιατί δεν έχουμε ακόμα τα κατάλληλα που ταιριάζουν σε αυτή, για να μπορεί να κυκλοφορείς, και μετά τα 3 με 4 χρόνια μπορεί αν όλα πάνε καλά να έχουμε και τα σωστά ζαντολάστιχα και αναρτήσεις να σου δώσουμε που όμως και αυτά θα πρέπει τότε να τα πληρώσεις, θα τη έπαιρνες ποτέ για να λες ότι έχω φερράρι. Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι.
Όσο τραβηγμένο λοιπόν και αστείο να μοιάζει αυτό το παράδειγμα, δυστυχώς επί της ουσίας αυτό συμβαίνει με τις 4Κ τηλεοράσεις όσο δεν υπάρχει 4Κ υλικό.

Aπό ό,τι λένε οι ειδικοί, μία κορυφαία FullHD εξακολουθεί να είναι καλύτερη από τις 4Κ σε υλικό μέχρι 1080p.
Bέβαια, φαίνεται ότι η απόσταση μειώθηκε πολύ σε σχέση με πέρυσι.
Οι άλλοι ειδικοί συμφωνούν και τοποθετούν την συγκεκριμένη τηλεόραση πίσω από τις 4K των Panasonic και Sony.
Kαι οι πρώτοι και οι δεύτεροι ειδικοί, φαίνεται να προτιμούν την HU7500 από την ΗU8500, λόγω καλύτερης ομοιομορφίας του πάνελ.
Όπως και να έχει, είναι μία εξαιρετική εώς σχεδόν τέλεια τηλεόραση,
αλλά το να πανηγυρίζουν οι κάτοχοι και να ανοίγουν σαμπάνιες, είναι κάτι συζητήσιμο...:beatnik2:

Απο τη στιγμη που σου πουλανε 4κ τεχνολογια για επανασταση και δε σου βαζουν 240αρι πανελ για μενα ειναι αποτυχια και καθαρο μαρκετινγκ.. και δυστηχως ειναι πολυ αυτοι που δε γνωριζουν τι τους γινεται και λενε αυτα που γραφει ο κατασκευαστης παπαγαλια.. αυτα που δε σου λενε ομως τα γνωριζεις?... εκει ειναι η παγιδα..!! Του χρονου θα βαλουν και 240αρι πανελ και θα το πουλανε στην ιδια τιμη με τωρα και οι φετινες -50% και να ακουτε τις συμβουλες που σας δινουν απο εδω γιατι κατι ξερουν παραπανω απο ολους μας και δεν εχουν να κερδισουν τιποτα σε σχεσει με το καθε ασχετο πωλητη που σου πλασαρη οτι τον βολευει.. αν θελετε αληθειες θα διαβαζεται εδω, αν θελετε ψεματα ρωτηστε στα καταστηματα..

Και εγώ θεωρώ ότι αν πας σε 4κ τεχνολογία τώρα είναι λάθος (αν και πριν λίγες μέρες είμαι κάτοχος της samsung HU7500) όταν όμως δεν έχεις τηλεόραση γιατί αυτή που είχες σου άφησε χρόνους ???? Τότε σωστά ψάχνεις μια καλή FullHD . Κορυφαία FullHD για φέτος ποια ??? sony 9 η samsung 8 .Πράγματι η sony W905 είναι κορυφαία στο είδος της (και αυτή θα έπαιρνα η την VT60) αλλά βρες της ??? . Νομίζω λοιπόν ότι οι ειδικοί που πράγματι υπάρχουν εδώ μέσα θα πρέπει να σκύψουν και να δουν και τις 4κ αν είναι ισάξιες με της φετινές FullHD όταν αναπαράγουν FullHD. Από εκεί και πέρα ας αποφασίζει κάποιος ανάλογα με την οικονομική του άνεση. Εγώ αυτό έκανα διάβασα μερικά review
http://www.avforums.com/review/samsung-ue-55-48-65-hu7500-4k-ultra-hd-led-television-review.10361
http://www.homecinemamagazine.nl/2014/05/review-samsung-ue65hu7500-hu7500-serie-uhd-tv/
και έτσι αποφάσισα προς το παρόν καλή μου φαίνετε στο FullHD με αναπαραγωγή από Western Digital TV HD2 παρήγγειλα το Med600 θα δω????

Μερικοι επειδη αγορασατε 4k τηλεορασεις στα 2000+ ευρο νομοζετε οτι ειναι και οι καλυτερες.Παρτε τα demo video που κυκλοφορουν και να βλεπετε αυτα ολη μερα τι να πω.

Μια κορυφαια full hd στα 1600 ειναι πολυ καλυτερη απο μια u8500 η αλλες 4k στα 100hz με τις χαλια αντιθεσεις οπως και να το κανουμε.Σε 2-3 χρονια ναι θα αξιζουν γιατι και υλικο θα υπαρχει για να αξιοποιηθουν και θα εχουν γινει mainstream και στις τιμες.Μεχρι τοτε full hd με τα χιλια.

Τα ιδια γινονται και στα κινητα με το g3 και την 2k αναλυση που ειναι οτι πιο αχρηστο σε 5.5" κινητο να λαγκαρει τρελα και να εχεις χειροτερη οθονη απο note 3 η g2 με full hd.Μην σας πιανουν κοτσους με το marketing οι πωλητες αυτοι σε τετοιες υπερτιμημενες τηλεορασεις εχουν 500% κερδος.

όταν αγοραζει κανεις κατι που είναι κορυφαιο σαν την samsung ue hu85000 δεν σκεπτεται τι καλυτερο θα κυκλοφορησει τον επομενο χρονο διαφορετικα αν περιμενουμε το επομενο και μεθεπομενο μοντελο δεν αγοράζουμε τιποτα η ζωη είναι μικρη . από εκει και περα εχω και 5 χρονια εγγυηση της συσκευης οποτε αν αγορασω κατι αυτό θα γινει μετα 5 χρονια από εκει και περα ότι βλεπουν τα μηχανηματα σχετικα με επιδοσεις δεν είναι σε θεση να τα δει το ανθρωπινο ματι που είναι παντα υποκειμενικο με τις εκάστοτε προτιμήσεις σχετικα με την εικονα

η tv αυτη είναι ότι καλυτερο εχει κυκλοφορησει μεχρι στιγμης ο καθενας μπορει να γραφει ότι θελει τωρα τι οικανοποιει και τι όχι τον καθεναν είναι υποκειμενικο τωρα αγαπητε μου αν βρεις κατι καλυτερο αναφερε το και θα το εκτιμησω δεοντως

ικανοποιούμαι βασει των υπερβολικων απατησεων και γνωσεων μου προτασεις για καλυτερη εικονα δεν υπαρχουν ακομα ισως του χρονου αλλα το τι θα κανω είναι δικο μου θεμα από εκει και περα αγορασε και εσυ μια 4κ να απολαυσεις και μην μου μιλας θεωρητικα και μονο γιατι λεγει η παροιμια οσα δεν φθανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια
μετα τιμης
Νικόλαος βουκεφαλας
Τονίζεις συνεχώς οτι αγόρασες την καλύτερη τηλεόραση και δεν δέχεσαι καν μια δεύτερη γνώμη απο άτομα που το χόμπι τους είναι αυτό!Λες οτι η samsung είναι η κορυφή και οτι η sony έρχεται πολύ πίσω!Με αυτά δείχνεις σε όλους οτι δεν ασχολείσαι με το αντικείμενο.Δεν το κατεχεις καθόλου άλλα νομίζεις οτι το κατεχεις.Τελικά με ολα αυτα που διάβασα εμπάθεια βγάζεις εσυ προς άλλα μέλη.Το χειρότερο είναι οτι έτσι όπως γράφεις δείχνεις οτι προσπαθείς πολύ οχι να πείσεις τους άλλους μιας και δεν διάβασα ούτε ενα επιχείρημα πέραν του <αγόρασα την καλύτερη tv δεν μιλάω με παρακατιανους> αλλά μάλλον προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου οτι έκανες την καλύτερη αγορά αλλά δεν το καταφέρνεις.

Και όμως φίλε μου αν δεις την w905 με την uh8500 να παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο FHD-SD υλικό θα χάσεις τον ύπνο σου για πολλά βράδια που έδωσες 4000 χιλιάρικα.

Άρα σε αυτό το νήμα γράφουν μόνο αυτοί που έχουν τις καλύτερες τηλεοράσεις που υπήρξαν έως τώρα οι 4κ.Εμείς απαγορεύεται.Ωραία πράματα!