Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με κάποιες αναβαθμίσεις που έκανα, χάθηκε δυστυχώς η ένδειξη που πετάγεται και σου λέει "HDR is playing". Για να δεις αν έχει HDR αυτό που παίζει πρώτα, σου αλλάζει τις ρυθμίσεις, οπότε το καταλαβαίνεις απευθείας έτσι ή πατάς από το τηλεκοντρόλ το "123" και κάτω οριζόντια που θα σου βγάλει τα νούμερα έχει το "i" (info) και θα δεις εκεί πάνω δεξιά τις πληροφορίες που λαμβάνει από την πηγή.

Εμένα η τηλεόρασή μου πήγε για αλλαγή πάνελ και την παρέλαβα την Παρασκευή με το ίδιο πρόβλημα σε άλλα σημεία, αλλά και το πιο τραγικό, με καμμένα πίξελ παντού! Πάνω από 15 σε αριθμό.

Σήμερα έρχεται ο τεχνικός για φωτογραφίες και έχω αιτηθεί αντικατάσταση / πίστωση γιατί δεν δέχομαι κάποια άλλη επισκευή πλέον.
Πόσο καιρό την έχεις;

Πόσο καιρό την έχεις;

1,5 χρόνο κοντά.

Έκανα τελικά καταγγελία γιατί δεν δέχονται να μου κάνουν αντικατάσταση ή πίστωση, αλλά αλλαγή πάνελ πάλι, κάτι το οποίο και δεν δέχτηκα πάλι.

1,5 χρόνο κοντά.

Έκανα τελικά καταγγελία γιατί δεν δέχονται να μου κάνουν αντικατάσταση ή πίστωση, αλλά αλλαγή πάνελ πάλι, κάτι το οποίο και δεν δέχτηκα πάλι.
Ενημέρωνε μας!!

1,5 χρόνο κοντά.

Κοινοποίηση και στο υπουργείο εμπορίου και σε συνήγορο καταναλωτή και γενική γραμματεία καταναλωτή
Και εγω έχω φτάσει εκεί και τελικά κόπηκε πιστωτικό και πήγα πηρα αλλη.
Τράβα το όσο παει
Και εννοείται μιλάμε για samsung

Κοινοποίηση και στο υπουργείο εμπορίου και σε συνήγορο καταναλωτή και γενική γραμματεία καταναλωτή
Και εγω έχω φτάσει εκεί και τελικά κόπηκε πιστωτικό και πήγα πηρα αλλη.
Τράβα το όσο παει
Και εννοείται μιλάμε για samsung

Εννοείται φίλε. Δεν το αφήνω έτσι. Έδωσα 2300 για να την πάρω. Και εξυπηρέτηση μηδέν. Και εσυ είχες την ίδια και σου έβγαλε πρόβλημα;

Εννοείται φίλε. Δεν το αφήνω έτσι. Έδωσα 2300 για να την πάρω. Και εξυπηρέτηση μηδέν. Και εσυ είχες την ίδια και σου έβγαλε πρόβλημα;
Εγώ είχα πρόβλημα με μία s8000 πριν 4 χρόνια.μεχρι που μου την άλλαξαν

Επιμένεις για πιστωτικό

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας παιδιά και πάλι.

Τελικά πήρα πιστωτικό. Όλα καλά.

Φυσικά δεν ξανά πάω σε Samsung.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Ποτέ μη λες ποτέ, άμα βγάλουν τίποτα εξαιρετικό

Σχετικά άσχετη παρατήρηση: αν γράψετε κάτι σε φλασάκι και το βγάλετε από τη θύρα usb, ξαναβάζοντας στη θύρα το δεν φαίνεται ή παίζει. Μένει στο φλασάκι αλλά δε μπορεί να αναπαραχθεί...:bigcry:
Έχετε το αντίστοιχο πρόβλημα σε εγγραφές που έχετε κάνει σε φλασάκι;

Για σας να κάνω και εγώ μια ερώτηση γιατί το έχω απορία η ρύθμιση που γραφει HDR+ τι είναι? αυτό είναι το κανονικό HDR πρέπει να το ανοίγω και αυτό όταν βάζω να δω περιεχόμενο με HDR
γιατί και κλειστό που το έχω αν βάλω ταινία η από playstation 4 pro παιχνίδι οταν πατάω το κουμπί info στο τηλεχειριστήριο μου γραφει ότι γίνετε αναπαραγωγή HDR

Για σας να κάνω και εγώ μια ερώτηση γιατί το έχω απορία η ρύθμιση που γραφει HDR+ τι είναι? αυτό είναι το κανονικό HDR πρέπει να το ανοίγω και αυτό όταν βάζω να δω περιεχόμενο με HDR
γιατί και κλειστό που το έχω αν βάλω ταινία η από playstation 4 pro παιχνίδι οταν πατάω το κουμπί info στο τηλεχειριστήριο μου γραφει ότι γίνετε αναπαραγωγή HDR

To HDR+ είναι τεχνητή μετατροπή υλικού SDR σε ψευτο-HDR. Όταν βλέπεις υλικό HDR, να το έχεις απενεργοποιημένο...

To HDR+ είναι τεχνητή μετατροπή υλικού SDR σε ψευτο-HDR. Όταν βλέπεις υλικό HDR, να το έχεις απενεργοποιημένο...
Καλημέρα σε ευχαριστώ πάρα πολύ να ρωτήσω και κάτι ακόμα υπάρχουν πουθενά ρυθμίσεις να τής περάσω για όταν βλέπω ταινίες 1080p και 4k με hdr και όταν βάζω κάποιο παιχνίδι 4k hdr?

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο τελευταίο 1220.7 έχει επιλογή να ανοίγει μόνο του

Στο τελευταίο 1220.7 έχει επιλογή να ανοίγει μόνο του

Που βρίσκεται αυτό αν σου είναι εύκολο??

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα
Μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτο?
http://www.samsung.com/ph/support/tv-audio-video/what-is-the-hdmi-black-level-setting/ (δεν ειναι διαθεσιμη,ειναι γκριζαρισμενη,η επιλογη του HDMI Black level )
Επειδη ειναι γκριζαρισμενη η επιλογη του HDMI Black level και εχω συνδεμενα πανω στην tv(ks9000) εναν denon(3400) και ενα zidoo x9s
Ευχαριστω

Ανάλογα σε ποιο mode είσαι,πχ σε αθλητικά δεν μπορείς να την επιλέξεις

Ανάλογα σε ποιο mode είσαι,πχ σε αθλητικά δεν μπορείς να την επιλέξεις

Σε οποιο mode και αν ειμαι δεν ειναι διαθεσιμο.ουτε σε HDR και σε ολα τα picture mode.τυπικο,δυναμικο κ.ο.κ. με η οχι ενεργοποιημενο το hdr
μονο αθλητικα και game mode δε δοκιμασα

Άλλαξε την εικόνα από τυπική σε κάτι άλλο και δοκίμασε