Samsung UE KS8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χτες με το έκανε πρώτη φορά και συνεχίζει αυτό το πράγμα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου έγραψα παραπάνω. Πάτα συνεχόμενα το back button και μετά τρέξε πάλι την εφαρμογή.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ, δούλεψε.Ευχαριστώ φίλος.

Δεν είναι κολλήματα ακριβως, αλλά ανα 10 δευτερολεπτα στο περιπου σα να χανει frames η εικονα, δεν κανει σπασίματα αλλα ή κινηση για 2-3 δευτερολεπτα σα να παει λιγο πιο αργα και όχι με smooth κινηση. Σε μια παλια LG 32ρα φυσικά δεν το κάνει. Βεβαια ίσως να το έχετε κι εσείς αλλα να μην το έχετε παρατηρήσει (είμαι ψείρας με αυτά αλλά το πρόβλημα ειναι εμφανές και όντως υπάρχει) αλλά όπως και να 'χει θα επικοινωνήσω με τη Samsung, αμφιβάλλω πως θα αναγνωρίσει το πρόβλημα όμως γιατί αυτό υπαρχει εδώ και 5 χρόνια στις τηλεοράσεις της και ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα. Στο εξωτερικό έχει βουίξει ο τόπος πάντως με το θέμα αυτό, γράψτε στο google ks8000 ή ks9000 και stuttering problem και θα βρειτε πολλες αναφορές.

αν επικοινωνησεις με την samsung πες μας τι σου ειπαν, γιατι και εμενα μου παρουσιαζει αυτο μονο στο ποδοσφαιρο οταν βλεπω erthd, οχι ομως ανα 10 δευτερολεπτα, αλλα το κανει ομως.

Last edited:
Αυτό μπορείνα είναι θέμα της πηγής

στην δικη σου τηλεοραση, οταν βλεπεις ΕΡΤHD ποδοσφαιρο τσαμπιονλιγκ που δειχνει τις τεταρτες δεν στο κανει? βλεπεις ολη την ωρα ομαλα? στην δικη μου, περιπου 4-6 φορες , κανει καποιο σπασιμο η ροη, το δειχνει αργο για 4-5 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει κανονικα. αν ειναι προβλημα της πηγης, τοτε οσοι εχουν την ιδια τηλεοραση, πρεπει να το κανει.

Δεν παρατήρησα κάτι να πω την αλήθεια.εάν υπήρχε πρόβλημα hw δεν θα έπρεπε να το εμφανίζει και σε άλλα κανάλια;

Δεν παρατήρησα κάτι να πω την αλήθεια.εάν υπήρχε πρόβλημα hw δεν θα έπρεπε να το εμφανίζει και σε άλλα κανάλια;

το θεμα ομως ειναι γιατι το κανει και μονο στο ποδοσφαιρο, ενω και ειδησεις που εχω δει στην ερτ δεν το κανει.. χθες περασα το νεο firmware 27.09.17, οποτε θα περιμενω το επομενο ματς του τσαμπιονςλιγκ που θα δειξει η ερτ, και αν το ξανακανει θα επικοινωνησω με την samsung. ( σε περιεχομενο απο usb ματς 4κ δεν το κανει)

Έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις; Μήπως να επιλέξεις sport mode;

Έχεις πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις; Μήπως να επιλέξεις sport mode;

τιποτα δεν εχω πειραξει. που το βρισκουμε αυτο το sport mode?

Ρυθμίσεις/εικόνα/ειδική λειτουργία προβολής.θέλει να κατεβάσεις την αντίθεσή λίγο.δεν έχεις βάλει ρυθμίσεις για κάθε τύπο εικόνας;

Ρυθμίσεις/εικόνα/ειδική λειτουργία προβολής.θέλει να κατεβάσεις την αντίθεσή λίγο.δεν έχεις βάλει ρυθμίσεις για κάθε τύπο εικόνας;

δεν εχω βαλει ρυθμισεις για καθε τυπου εικονας, αλλα χρησιμοποιω και την λειτουργια sport mode.

Υπάρχουν ρυθμίσεις με τις οποίες παίρνεις το βέλτιστο της απόδοσης από την τηλεόραση.για να έχεις το ίδιο καλά μαύρα, όπως η sony xe90

Υπάρχουν ρυθμίσεις με τις οποίες παίρνεις το βέλτιστο της απόδοσης από την τηλεόραση.για να έχεις το ίδιο καλά μαύρα, όπως η sony xe90

εχεις καποιο link που τις βρηκες?

Εάν δεν σε ικανοποιεί στο μάτι, βάζεις του rtings ή θα σε δώσω ενός άλλου.πάνω κάτω οι ίδιες είναι

Εάν δεν σε ικανοποιεί στο μάτι, βάζεις του rtings ή θα σε δώσω ενός άλλου.πάνω κάτω οι ίδιες είναι

οι ρυθμισεις αυτες ειναι μονο για την κατηγορια ταινιες ή μπορουν να εφαρμοστουν και για τις αλλες κατηγοριες? υπαρχουν καπου ξεχωριστες ρυθμισεις για την φυσικη ή τυπικη λειτουργια?

Καλημέρα, εάν πρόσεξες το βίντεο γράφει, εφαρμογή σε όλες τις πηγές.δεν εφαρμόζει σε game/sport mode.Φυσική λειτουργία τι εννοείς;

Καλημέρα, εάν πρόσεξες το βίντεο γράφει, εφαρμογή σε όλες τις πηγές.δεν εφαρμόζει σε game/sport mode.Φυσική λειτουργία τι εννοείς;

στις επιλογες οθονης εχει: δυναμικη, τυπικη, φυσικη, ταινια. οι ρυθμισεις αφορουν και τις 4 αυτες επιλογες? εσυ που την εχεις στην φυσικη επιλογη, εχεις κανει αυτες τις ρυθμισεις του βιντεο?

Last edited:
Το πρώτο πράγμα που κάνει στο βίντεο, έχουν γράψει και σε ριβιου ,είναι ότι επιλέγουμε κινηματογραφική ταινία.