Κυριακάτικο update.
Από προσεκτική ακρόαση στον καφέ του Σαββάτου γενικά η άποψη ήταν ότι το ένα δεν...ενώ τα πρίμα του ήταν ενδιαφέροντα.
Μετά από προσεκτική εξέταση και ανάγνωση στο διαδίκτυο κατέληξα ότι κάτι παίζει με τα vents.
Σύμφωνα με τα της σχεδίασης από τα vents το επάνω πρέπει να είναι κλειστό ενώ το κάτω ανοιχτό για εκτόνωση.
Το παράξενο είναι ότι στα δικά μου (με δοκιμή με καρφίτσα) όλα τα vents είναι κλειστά ενώ ανοιχτό μόνο είναι το επάνω στο αριστερό, δηλαδή αυτό που παίζει καλά και βγάζει και χαμηλό.
Αν το φρακάρεις αυτό η ισορροπία έρχεται, αλλά σου μένουν μόνο οι υψηλές που είναι αρκετές, αλλά έχει μεγάλη καθαρότητα.
Τώρα πως γίνεται να βγάζει μπάσο αυτό που έχει ανοιχτή την επάνω τρύπα, και όχι την κάτω όπως προβλέπεται...μη ρωτάτε.
Όμως μου δημιουργεί έντονη διάθεση να ανοίξω και την επάνω τρύπα στο δεξί.
οπότε ψάχνω το dremel .....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
αυτή τη στιγμή τα ακούω με το αριστερό vent μπλοκαρισμένο με μπλου τακ.
Εχω εξαιρετική ισορροπία, μεσσαία σχεδόν υποδειγματική, υψηλές αρκετές αλλά όχι σε βαθμό ενοχλητικό και υποτονικές χαμηλές.
αλλά το τονίζω, η ηχητική ισορροπία στα δυό κανάλια είναι αυτό που κάνει το ακουστικό να ακούγεται πλεον.
ακούω τωρα από την focusrite και spotify από το squeezebox.
μάλλον μου φαίνεται πρέπει να ανοιχτούν όλες οι τρύπες και μετά με μπλου τακ πειραματισμοί...
Μόνο δεν ξέρω αν τα ρινίσματα είναι μαγνητιζόμενα και τι επιπτώσεις θα έχουν.