Μολις βγηκα με ενα φιλαρακι ... και η τυπισσα που τον ενδιεφερε ... τον βλεπει σαν φιλο.
Σαστισα .... :blink:
- "Αστο ... μην το συζηταμε ! Θελει να σε εχει φιλεναδα της ... θελεις να γινεις φιλεναδα της ?"
- "Ας ξεκινησω ως φιλεναδα της ... και βλεπουμε στην συνεχεια ...."
:blink::blink::blink::blink::blink:
Ειναι δυνατον αντρες πανω απο τα 30-35-40 ..... να ειναι τοσο αφελεις ? ΕΙΝΑΙ ?
Του λεω "Tην αγγιξες καθολου ? Στο τυχαιο ... εκει που περπατουσατε ..."
- "Δεν της επιβαλεις πραγματα ... αλλωστε ειναι πολυ νωρις ακομα"
- "Τι ειναι πολυ νωρις ακομα ? Μονοι σας δεν βγηκατε ?"
- "Στην αρχη ηρθε με μια φιλη της ... μετα, μειναμε μονοι"
- "Ωραια, την αγγιξες ? ... "
- "Μανο .... δεν κανω τετοια, πως να την αγγιξω ? Αφου μιλουσαμε"
- "Και σε παρεσυρε με την κουβεντα, ε ?"
- "Ε ναι .... δηλαδη οχι ακριβως .... απλα καταλαβα οτι εχω να κανω με σοβαρη γυναικα"
- "Τοτε καλα εκανες !"
- "Με δουλευεις ?"
- "Ε βεβαια σε δουλευω ... "
- "Καλα ..."
- "Καλαβρυτα ... η γυναικα δεν στοχαζεται οταν συζητα. Παιζει, ψαρευει, ερωτοτροπει."
- "Δεν ερωτοτροπει .... γιατι εχει πληγωθει πολυ απο ακαταλληλες σχεσεις"
- "Α μαλιστα, αυτο βρηκε την ευκαιρια να στο ξεφουρνισει ! Τοτε, τι γυρευε μαζι σου ? .... μονη ?"
- "Ρε παιδι μου, ηθελε να βγει λιγο εξω να ξεσκασει"
- "Ωραια, εσυ ξεσκασες ?"
- "Οχι !"
(δεν θελω να αποκαλυψω την χειρονομια και φρασεις που επακολουθησαν ... γιατι ειναι αυτονοητες)
- "Χαχαχα, Οκ για πες ... τι επρεπε να κανω ? Εσυ ξερεις απο αυτα ..."
- "Εγω ΗΞΕΡΑ απο αυτα. Δεκα χρονια πριν. Δεν τριγυρναω. Αν κατσει κανας κομητης κανω συντηρηση ..."
- "Ναι, ναι, λεγε τωρα για μενα ... τι να κανω ?"
- "Μαστορα, την εχασες !!!!!!"
- "Μα θα ξαναβγουμε το σαββατοκυριακο"
- "Μου επιτρεπεις να συνεχισω τον συλλογισμο μου ?"
- "Χαχα ... συγνωμη ... συνεχισε"
- "Η γυναικα, δεν την ξερω αλλα, σε θελει για καημενακια"
- "Τι ειναι αυτο ?"
- "Να την βγαζεις εξω, να την κερνας, να την ακους με τις ωρες ... και ισως να της κανεις καμια αγγαρεια στο σπιτι"
- "Ευχαριστω ... με εφτιαξες !"
- "Συνεχιζω ... φυγε με το κεφαλι ψηλα, πες οτι το ΣΚ θα βρεθεις με μια φιλη σου απο Αθηνα που ειχες χρονια να δεις"
- "Ασε ... δεν θα ζηλεψει !"
- "Καντο .... και ας μην ζηλεψει. Δειξε οτι εχεις επιλογες. Ειναι το μονο πραγμα που θα σε σηκωσει στην εκτιμηση της"
- "Ειναι κυρια ... δεν ασχολειται με ανωριμα παιχνιδακια"
- "Ετσι, ε ? Λοιπον, συνεχιζω ... βρες καμια Τσεχα και επιδωσου στο Tσεχing !"
- "Ρε Μανο, με αυτην θελω να δω τι θα κανω, οχι με Τσεχες"
- "Αυτην την εχασες. Σου ειπε οτι σε βλεπει ως φιλο, σωστα ?"
- "Ναι ..."
- "Οι πιθανοτητες ειναι 5-95 να σε ξαναδει ως μπηχτη.
Και αυτο αν δεν τρεμει η φωνη σου οταν της πεις για την "φιλη" σου απ'την Αθηνα"
- "Ρε μαστορα, ετσι ξηγεσαι εσυ με καθε τυπισσα που σ'αρεσει ?"
- "ΟΧΙ, εκανα τις ιδιες βλακειες με σενα και ειπα καποια στιγμη - Τερμα η Ειλικρινια με γυναικες - Σου αρκει ?"
- "Χμμμμ ... για συνεχα ...."
- "Φευγεις για Τσεχια, πας σε καποιο μεσαιας ποιοτητας ξενοδοχειο και ρωτας πως μπορεις να βρεις κοπελα για βραδυ.
Δεν ψαχνεις εδω (Θεσσαλονικη) γιατι η προσφορα ειναι τραγικη. Ετσι να βγεις μια τσαρκα απο Δικαστηρια θα πεσεις πανω
σε τσατσαδες και οχι μανουρακια. Τα μανουρακια τα παιρνει ΟΛΑ η Αθηνα. Και καποιοι πακετοι απο Κρητη, απ'οτι εχω ακουσει."
- "Κατσε, κατσε, κατσε .... εσυ που τα ξερεις ολα αυτα ?"
- "Εχω φιλους που μου τα λενε ... και μαλιστα παντρεμενους"
- "Και δεν φοβουνται μην τα πεις στην γυναικα τους ?"
- "Που να βρω την γυναικα τους ? Και αλλωστε γιατι να το κανω ?. Οι ανθρωποι με βοηθανε και εγω παω να τους πηδηξω ?"
- "Δεν γινονται αυτα .... σου πουλανε παραμυθακια."
- "Οπως νομιζεις ...."
- "Οκ, κοιτα, δεν σηκωνομαι να παω Τσεχια ... για να πηδηξω μια αγνωστη"
- "Κριμα, γιατι μπορει να εσπρωχνα τον εαυτο μου να ρθει ... αν και ειναι καμποσα τα εξοδα"
- "Μα ρε Μανο, δεν θελω πηδημα, σχεση θελω. Θα με τρελλανεις ?"
- "Δεν προκειται να κανεις σχεση ... αν δεν αναγνωριζεις τα σημαδια *ανοιξαμε και σας περιμενουμε*"
- "Τα ξερω τα σημαδια ...."
- "Ποια ειναι ?"
- "Χαμογελαει και σε κοιταει στα ματια !"
- "Σιγα ρε Κλουνεϊ, που θα σε κοιταει στα ματια ... ντροπες και ανασφαλειες δεν εχει ? Τσατσα ειναι ?"
- "Ε, τι να κανω τοτε ?"
- "Ουφ, κοιτα ... μονο οταν μια γυναικα ανοιξει τα ποδια, βλεπεις το βλεμμα της πληρους αποδοχης.
Εσυ θελεις να το ανακαλυψεις μεσα στα λογια, στην κουβεντα, για να γαιδουροδεσεις και να πεσεις στα σιγουρα."
- "Οχι δεν ειπα αυτο"
- "Τοτε τι ειπες ?"
- "Να το παω λαου-λαου, βλεποντας και κανοντας"
- "Καλα, ισως και να μην ειμαι καταλληλος να σε καθοδηγησω. Ρωτα και κανεναν αλλον ...."
Ειπαμε καληνυχτα και εφυγα .... ηθελε πολυ κουβεντα μονο και μονο για να ξεκινησει να σκεφτεται ανορθοδοξα.
Και ειναι και ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ατομο .... σε ολα τα αλλα, βεβαια. Θα με ξαναπαρει τηλεφωνο (ειμαι εντελως σιγουρος)
γιατι δεν θα κανει τιποτα .... οπως ΔΕΝ μπορουσα και εγω για κατι χρονια. Αλλα καποια στιγμη, το κερατο μου,
τις αγγιζα (στο τυχαιο, παντα) ειτε τους αρεσε ειτε δεν τους αρεσε. Τουλαχιστον, ηξερα ποσο θα με δυσκολεψει.
Τι θα συμβει στην δευτερη συναντηση (αν προεκυπτε δευτερη συναντηση). Και δεν χανεσαι σε λογια και υπονοουμενα.
ΝΙΩΘΕΙΣ τι αρεσει στην παιχτρια .... και αν ΔΕΝ αρεσει ... δεν σερνεσαι και ξεφτιλιζεσαι απο ραντεβου σε ραντεβου.
3 στις 4 φορες .... ΤΡΩΣ ψυχρα (απο την δικη μου εμπειρια). Οχι κατ'αναγκη επειδη δεν σε γουσταρει αλλα επειδη
ΔΕΝ πετυχες το perfect timing ...
Μονο στην φαση "μπερεκετ"

roud: την πεφτεις. Και πρεπει να την μυριστεις ... πριν ειναι αργα. Πριν παρελθει :icon15:
Μακαρι να το δει ..... μακαρι .....