Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Καλό κορίτσι να είναι και να έχει ζεστό χαμόγελο και άγγιγμα και όλα τα άλλα λύνονται.

Τι ωραίο που ακούγετε αυτό (αν είσαι και αισθηματίας :love:)
έλα που μου το χαλάνε με το
''πορτοφόλι να έχει γιατί μετά το γάμο όλες ίδιες -rules- :deal:!!''

Τι ωραίο που ακούγετε αυτό (αν είσαι και αισθηματίας :love:)
έλα που μου το χαλάνε με το
''πορτοφόλι να έχει γιατί μετά το γάμο όλες ίδιες -rules- :deal:!!''

Η γυναίκα που μετράει πολύ το χρήμα φαίνεται και πριν τον γάμο (για να μην πω από το πρώτο ραντεβού) αυτό το πράμα δεν κρύβεται.

Τώρα που το λες ομως...και σε αυτόν τον τομέα υπάρχει βελτίωση λόγο κρίσης. Τυχαίνει τα περισσότερα ζευγάρια που γνωρίζω να τα πληρώνουν όλα από μισά και τα καθαρά προσωπικά έξοδα...ο καθένας τα δικά του και εγώ έτσι κάνω και μέχρι τώρα όλα καλά.

Θέλω υπολογιστή; Θα τον πληρώσω εγώ. Έτσι όμως θα κάνει και αυτή όταν θέλει να πάρει καλλυντικά κτλ. Όταν πάμε όμως πχ ένα ταξίδι, όλα τα έξοδα είναι από μισά, το ίδιο ισχύει και για τους λογαριασμούς κτλ. Δουλεύουμε και οι δυο, μαγειρεύουμε και οι δυο, πλένουμε και οι δυο κτλ.

Νομίζω ότι είναι δίκαιο (το τίμημα της ισότητας) :flipout:

Υ.Γ. Τώρα υπάρχουν και περιπτώσεις όπου ο άντρας πχ θέλει με το που γυρνάει από την δουλειά να υπάρχει έτοιμο φαγητό στο τραπέζι και αφού αδειάσει το πιάτο να σηκώνεται η γυναίκα και να πλένει όσο αυτός κάνει τσιγάρο ή αυτός να βλέπει τον αθλητικό αγώνα και αυτή να σιδερώνει και να απλώνει ρούχα κτλ. Σε αυτές της περιπτώσεις νομίζω είναι δίκαιο να πληρώνει κάτι παραπάνω...:flipout:

Τα λεφτά για καλό στερεοφωνικό ποιος τα πληρώνει?

Τον αληθοφανή ήχο δεν τον ακούν και οι 2? :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα λεφτά για τα ωραία φορέματα?

Και οι δύο δεν τα απολαμβάνουν? :)

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ειναι ΚΑΙ δικη μου επιθυμια, αυτη !

Και μάλλον επιθυμία θα μείνει!!
Δυστυχώς,να έσπαγε και λίγο η μονοτονία βρε παίδες

όχι βρε Σταύρο,αλλά όταν είναι περιποιημένη και όμορφη...εεε δεν μπορεί,θα καμαρώνεις!!!

Συγκεκριμένα στην δική μου περίπτωση πχ ενισχυτή ακουστικών πήρε αυτή, εγώ πήρα DAC, αυτή πήρε το πανί, εγώ πήρα τον προτζεκτορα....αλλά έχουμε το ίδιο χόμπι οπότε είναι λογικό (για κάθε μια ώρα που ακούω εγώ με τα ακουστικά αυτή ακούει πέντε χεχεχε)....αλλά από pc δεν σκαμπάζει οπότε τα πληρώνω εγώ. Τώρα για φορέματα και τέτοια δεν την πολύ νοιάζει, ούτε εμένα για να είμαι ειλικρινής, με ένα T Shirt και ένα jean είναι όλη την ώρα, άντε αν έχει να πάει σε κανα γάμο να βάλει και τίποτα special...αλλά είμαι ιδιάζουσα περίπτωση οπότε με αυτά δεν ξέρω τι παίζει γενικά τριγύρω.

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δεχθείτε τον άνθρωπο σας όπως είναι,για να σας δεχθεί όπως είστε

...ακριβώς :a0210: ....αυτό + οι αμοιβαίες υποχωρήσεις κάνουν μια σχέση να κρατάει.

View attachment 131228

Μονο στην φαση "μπερεκετ" :proud: την πεφτεις. Και πρεπει να την μυριστεις ... πριν ειναι αργα. Πριν παρελθει :icon15:
Μακαρι να το δει ..... μακαρι .....

Αυτο εχει πολυ πλακα :)

Δεν διαβασα βεβαια την συγκεκριμενη θεωρια αλλα γιατι η κιτρινη γραμμη τετοια κατρακυλα ? :) Εμπιπτει στην καρτηγορια '' παρακαλετο ...ξινο '' ? :) .Mετα συνεχιζει σαν νεκρογραμμη η πιανει και αρνητικες τιμες (καταριεται την ωρα που την γνωρισε ) ? :)

Αυτο εχει πολυ πλακα :)

Δεν διαβασα βεβαια την συγκεκριμενη θεωρια αλλα γιατι η κιτρινη γραμμη τετοια κατρακυλα ? :) Εμπιπτει στην καρτηγορια '' παρακαλετο ...ξινο '' ? :) .Mετα συνεχιζει σαν νεκρογραμμη η πιανει και αρνητικες τιμες (καταριεται την ωρα που την γνωρισε ) ? :)

Oχι βρε ..... ειναι απλο > η μεγαλυτερη κ@υλα που εχουμε για μια γυναικα .... ειναι πριν ΚΑΝ ανοιξει το στομα της.
Οσα λιγοτερα ξερεις για το αντικειμενο του ποθου σου (αυτην) .... τοσο πιο αντικειμενο το βλεπεις, και τοσο πιο
πολυ την λαχταρας. Αυτο, λογικα, ειναι κατι δευτερολεπτα πριν της μιλησεις (για πρωτη φορα).

Μετα ....

... αν ανοιξει η κουρτινα νο2 και η κουρτινα νο3 και αρχιζει να απομυθοποιειται το καλλος απο τις ανεπαρκειες
του χαρακτηρα (το ιδιο ισχυει και για εμας) ..... ΑΣΤΟ ..... η καμπυλη πεφτει στην μια φορα την εβδομαδα.
Ενω πριν την μαθεις .... πεντε φορες το δευτερολεπτο ! :p

Δεν πρεπει να αποτυπωθει αυτη η κατρακυλα ?

Εεεεπ, λαθος μου ..... της γυναικας ο ποθος, επειδη ειναι εγκεφαλικος, δεν πεφτει με τον χρονο .... ΑΥΞΑΝΕΙ.
Φιλος μου (παντρεμενος) ειχε σεξουαλικη αναλαμπη με την γυναικα του, μετα απο 7 χρονια γαμου επειδη .....
κατα λαθος, της αποκαλυψε οτι τα ειχε με μια πρωην φιλη της γυναικας του, πριν δεκα χρονια.
ΑΥΤΟ .... μονο ..... ! :blink:

Ειχα μια σκασιλα αν τα ειχε με καποιον πρωην φιλο μου ! Δεν προκειται ΠΟΤΕ να ερεθιστω απο κατι τετοιο.
Αντιθετα, θα με ζωσουν τα φιδια. Αυτες ομως .... αλλη λογικη, τελειως !

Μπηκαν με την γυναικα του μεσα σε εστιατοριο και τον χαιρετησε αυτη (η φιλη/πρωην) απο αλλο τραπεζι ....

Οποτε, νομιζω, η αποδειξη ηταν ακαριαια ! ΜΕΤΑ ... ηρθαν και οι αποκαλυψεις/εξηγησεις.

Οδηγιες προς ναυτιλομενους ... (ενα θεμα που τις εξιταρει !)

http://shoesdesire.net/move-away-men-the-women-have-a-new-love/

και αυτο > http://psychologytomorrowmagazine.com/shoe-obsession-fashion-institute/

Je suis Sarah (Jessica Parker)...

...ή τι να τα κάνεις τα παπούτσια αν έχεις εμφάνιση σκ@τ@...

Στατιστικώς η ζωή έχει αποδείξει ότι ΔΕΝ υπάρχει γυναίκα που να έχει "εμφάνιση σκ@τ@" γιά όλους (τους αρσενικούς)......
Βρέ κορίτσια (του AVCLUB), πήτε κάτι...... Άντε , γιατί θυμήθηκα τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΡΡΕΝΩΝ.....της εφηβείας μου.

Ξεραϊλα...

Ουτε τα στερεοφωνικα τις ενδιαφερουν ουτε τα πολιτικς απ οτι φαινεται...
Ουτε καν το σινεμα.

Τι αλλο πρεπει να βρουμε να βαλουμε ;