Αυτο εχει πολυ πλακα
Δεν διαβασα βεβαια την συγκεκριμενη θεωρια αλλα γιατι η κιτρινη γραμμη τετοια κατρακυλα ?

Εμπιπτει στην καρτηγορια '' παρακαλετο ...ξινο '' ?

.Mετα συνεχιζει σαν νεκρογραμμη η πιανει και αρνητικες τιμες (καταριεται την ωρα που την γνωρισε ) ?
Oχι βρε ..... ειναι απλο > η μεγαλυτερη κ@υλα που εχουμε για μια γυναικα .... ειναι πριν ΚΑΝ ανοιξει το στομα της.
Οσα λιγοτερα ξερεις για το αντικειμενο του ποθου σου (αυτην) .... τοσο πιο αντικειμενο το βλεπεις, και τοσο πιο
πολυ την λαχταρας. Αυτο, λογικα, ειναι κατι δευτερολεπτα πριν της μιλησεις (για πρωτη φορα).
Μετα ....
... αν ανοιξει η κουρτινα νο2 και η κουρτινα νο3 και αρχιζει να απομυθοποιειται το καλλος απο τις ανεπαρκειες
του χαρακτηρα (το ιδιο ισχυει και για εμας) ..... ΑΣΤΟ ..... η καμπυλη πεφτει στην μια φορα την εβδομαδα.
Ενω πριν την μαθεις .... πεντε φορες το δευτερολεπτο !
Δεν πρεπει να αποτυπωθει αυτη η κατρακυλα ?
Εεεεπ, λαθος μου ..... της γυναικας ο ποθος, επειδη ειναι εγκεφαλικος, δεν πεφτει με τον χρονο .... ΑΥΞΑΝΕΙ.
Φιλος μου (παντρεμενος) ειχε σεξουαλικη αναλαμπη με την γυναικα του, μετα απο 7 χρονια γαμου επειδη .....
κατα λαθος, της αποκαλυψε οτι τα ειχε με μια πρωην φιλη της γυναικας του, πριν δεκα χρονια.
ΑΥΤΟ .... μονο ..... ! :blink:
Ειχα μια σκασιλα αν τα ειχε με καποιον πρωην φιλο μου ! Δεν προκειται ΠΟΤΕ να ερεθιστω απο κατι τετοιο.
Αντιθετα, θα με ζωσουν τα φιδια. Αυτες ομως .... αλλη λογικη, τελειως !