Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες. Αυτή η μόδα που οι άντρες ασχολούνται υπερβολικά με το καλλωπισμό (και με αυτό εννοώ οτιδήποτε παραπάνω από το να είσαι καθαρός και να φοράς λίγο κολόνια πριν βγεις για έξω) άρχισε κάπου το 2005-7, ή τουλάχιστον τότε άρχισα να το προσέχω εγώ. Είναι καθαρά θέμα marketing. Κάποτε οι γυναίκες δεν κάπνιζαν, τότε βάλθηκαν οι "sultans of spin" να συνδέσουν το γυναικείο κάπνισμα με την απελευθέρωση τους από τον αντρικό ζυγό. Έτσι ακριβώς έγινε και με τους άντρες και τον καλλωπισμό, κάποτε όλες οι γυναίκες ήθελαν τον άντρα "παραδοσιακά αρσενικό" τώρα οι πιο πολλές βλέπουν κάποιον με τρίχα και λένε "από που κατέβηκε τούτος". Έχει να κάνει καθαρά με το θέμα ότι όλοι θέλουν να ακολουθούν το ρεύμα.....μην τυχόν και μείνουν από την απέξω.

Έχουμε φτάσει σε σημείο εδώ και καιρό, οι γυναίκες να μην γίνονται όμορφες για τον άντρα τους αλλά για τις άλλες γυναίκες. Έρχονται στιγμές που θες να βγεις στα γρήγορα για μια μπύρα με την δικιά σου και της λες "πέτα κάτι πρόχειρα επάνω σου να πάμε για μια μπυριτσα" και αυτή κάθεται το καθιερωμένο 20 λεπτό στο μπάνιο για να προετοιμαστεί. Η ίδια ξέρει, αφού της το έχει εξηγήσει ο δικός της ότι δεν τον νοιάζουν αυτά και ότι την βρίσκει πιο όμορφη όπως είναι) αλλά το κάνει για την Μαρία που μπορεί να πετύχει τυχαία στο δρόμο......ακόμα και για την άσχετη barwoman, μονο για το αγορι της δεν το κανει. Είναι αυτό που κάνουν όλες άρα πρέπει να το κάνει και αυτή...

Σε μια ηλικία που δεν έχει προλάβει να εμφανιστεί η πρώτη ρυτιδα.....σε μια ηλικία που δεν έχει εμφανιστεί η πρώτη άσπρη τρίχα......το να πετάς ένα 200ρικο το μήνα σε βαφές μαλλιών μανικιούρ πεντικιούρ
peeling, μάσκες, κραγιόνια σοβάδες και δεν ξέρω τι άλλο είναι πραγματικά πέταμα χρημάτων.

Πας να την φιλήσεις και πρέπει μετά να σκουπιστείς....

Δεν φταίνε ούτε οι άντρες ούτε οι γυναίκες, φταίνε αυτοί που φταίνε για όλα, αυτοί που μας κάνουν κουμάντο, και όλοι μας μαζί που τους το επιτρέπουμε.

Υ.Γ. αν ξαναδώ ταινία ή σειρά που έχει πλάγιο θέμα το battle of the sexes τα λεσβιακά τα gay γλωσσόφιλα εκεί που δεν εξυπηρετεί το σενάριο και δεν δικαιολογείται, θα σπάσω την tv μα το Θεό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

:ernaehrung004:
Γουστάρω ενημέρωση από teddy!

Νομίζω ότι το παράδειγμα με τα φρύδια και το laser αποτελεί εξαίρεση. Σε γενικές γραμμές η κάθε εποχή έχει μια γραμμή, που όσοι θέλουν την ακολουθούν και όσοι δεν θέλουν συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Τώρα για όσους λένε οι άνδρες δεν υπάρχουν πια κλπ, κατά τη γνώμη μου ανήκουν στη κατηγορία ανθρώπων που απλώς έκαναν λάθος επιλογές και κλαιγονται προσπαθώντας να δικαιολογησουν την αστοχια τους είτε στη κατηγορία των μονιμων ανικανοποιητων ανθρωπων. Όλοι χωράνε αρκεί να μην γίνεται τσουβαλιασμα. Μια χαρά νορμάλ άντρες και γυναίκες υπάρχουν, αρκεί να είσαι συνειδητοποιημενος στο τι ψάχνεις.

Το σωστο ειναι ..... να ΜΗΝ ακολουθεις ρευματα.
Να εχεις την δυναμη να περιθωριοποιηθεις, να μεινεις μονος και χλευασμενος,
απο ολους εκεινους που ΔΕΝ μπορουν χωρις να ανηκουν σε καποιο ρευμα
(γιατι, αραγε ? .....)

...κι αν σκοράρεις έτσι, γράψε μου... :)
Mόνο την αλληλέγγυα της γειτονιάς, αλλά κι αυτήν εκτός έδρας... σε καμμιά Χίο, καμμιά Μυτηλήνη, αν την πετύχεις...

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Το σωστο ειναι ..... να ΜΗΝ ακολουθεις ρευματα.
Να εχεις την δυναμη να περιθωριοποιηθεις, να μεινεις μονος και χλευασμενος,
απο ολους εκεινους που ΔΕΝ μπορουν χωρις να ανηκουν σε καποιο ρευμα
(γιατι, αραγε ? .....)

Μάνο ,από το να μην ακολουθείς τα ρεύματα μέχρι την χλεύη υπάρχει χάος .Η περιθωριοποίηση σημαίνει επιλέγεις να μείνεις εκτός του <τώρα> με ότι και αν σημαίνει αυτό

Τι ειναι αυτα που γραφεις βρε Πετρο ?
Ειναι δυνατον το <τωρα> να ταυτιζεται με (δοτα) lifestyles και fashion trends ?
EΣΥ εισαι το ρευμα και η οπτικη και η αντιληψη και η κουλτουρα ... της δικης σου ζωης.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΩΡΑ !

Εσυ επιλεγεις τι σου παει .... και τι ΔΕΝ σου παει ! Οχι η περιρρεουσα γνωμη και μοδα.
Ολα τα αλλα (μα ολα τα αλλα) τα χεις για να σου δινουν ιδεες πως να τα μεταλλαξεις
και να τα κανεις αξιοποιησιμα μεσα απο το δικο σου πρισμα και δικη σου θεωρηση.
Η, τουλαχιστον, αυτο το λιγο ... εχω καταλαβει εγω, τοσα χρονια !

Σοβαρα τωρα .... μονο εγω γνωριζω ζουζουνες που ΔΕΝ μπορουν να υπαρξουν
εξω απο lifestyle και trends ? ..... really now ..... :icon15: ..... Εδω υπαρχουν ωριμες
45αρες που αλλαζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κουζινα επειδη "ενα χρωμα δεν πρεπει να
μενει πανω απο δεκα χρονια ... παλιωνει". :bang: Nα αναγουμε αυτην την κουλτουρα
σε θεματα σχεσεων ?

...κι αν σκοράρεις έτσι, γράψε μου... :)
Mόνο την αλληλέγγυα της γειτονιάς, αλλά κι αυτήν εκτός έδρας... σε καμμιά Χίο, καμμιά Μυτηλήνη, αν την πετύχεις...

Ειπαμε ..... κανω συντηρηση ..... (με κομητες :p !)
Η ραχοκοκαλια της αντιληψης μου ΔΕΝ ειναι να γινομαι αρεστος με οποιοδηποτε κοστος.
Οποτε αυτο εχει το κοστος του (κατι θα περισωσω και κατι θα χασω).

Last edited:
Μάνο ,το τσουβάλιασμα δεν είναι καλό
Σαφώς υπάρχουν γυναίκες πού ασχολούνται με όσα γράφεις ,όπως υπάρχουν και άνρες πού ξέρουν πόσες παρανυχίδες έχει ο δείκτης και ο παράμεσος του Χ ποδοσφαιριστή Αυτό τι σημαίνει ότι αποτελούν τη πλειοψηφία; ότι δεν υπάρχουν γυναίκες -άνδρες με διαφορετικά ενδιαφέροντα ;
Στο ΚΘΒΕ όταν πηγαίνω βλέπω δεκάδες νεαρά αγόρια και κορίτσια στην αίθουσα ,αυτά τι είναι ;
Πάντα υπήρχαν άτομα πού έχουν ενδιαφέροντα που <κολλάνε> με τα δικά μας ,αρκεί να ψάξουμε να τα βρούμε και να μη τσουβαλιάζουμε

Δεν ειναι τσουβαλιασμα .... οτι ο γυναικειος εγκεφαλος βαριεται γρηγοροτερα απο τον ανδρικο.
Γιαυτο και βρισκει ανελπιστο καταφυγιο σε συχνοτατες εναλλαγες (που δεν αφορουν μονο κουζινες).

Δεν υπαρχει ερευνα γιαυτο, αλλα ... 50 χρονια που ζουμε ? .... στην ερημο ? ..... δεν βλεπουμε ?

http://www.tovima.gr/science/psychology-sociology/article/?aid=397695

http://www.dailymail.co.uk/sciencet...edom-kill-marriage-women-likely-lose-men.html

Ok, 88 ζευγαρια δεν αποτελουν καν στατιστικη υπονοια ... αλλα θα ψαξω μηπως και βρω κατι εγκυροτερο !
(τι να ψαξω δηλαδη .... δεν ξερω ? .... :icon15:)

Αντε να ριξουμε λιγο το επιπεδο .... :p
(γιατι ολα αυτα που πραγματευομαστε ΔΕΝ βρηκαν λυση τα τελευταια 5.000 χρονια)

1 - Τα ονοματα των γυναικων, κατα την βραδινη τους βολτα, παραμενουν ιδια.
Η Μαρια καλειται Μαρια και η Ελενη, Ελενη. Εμεις καλουμαστε ολοι με το ιδιο ονομα > ρε μ@λ@κα !

2 - Οταν ερθει ο λογαριασμος (ας πουμε 30 ευρω λογαριασμος) ολοι εμεις θα λιβανιζουμε απο ενα εικοσαευρω
στον αερα, ως αυτιστικα ανευ συνοδου. Οι λεγαμενες θα βγαλουν δυο πορτοφολια, ενα για τα χαρτονομισματα
και ενα για τα κερματα. Ακομα και 13.3 ευρω να ειναι ο επιμερους λογαριασμος ... θα τον πληρωσουν ακριβως !

3 - Οι αναφορες των γυναικων γυρω απο τους αντρες περιλαμβανουν πολυ απλες και κoσμιες εκφρασεις
"ηταν πολυ καλοντυμενος", "μου φερθηκε αφογα", "ειχε απιθανο χιουμορ", "μου ανοιξε την πορτα να μπω στο
αμαξι", "ηταν πολυ τρυφερος", "με ακουγε και ελεγε ελαχιστα για τον εαυτο του", "δεν βιαστηκε να μου βγαλει
τα ρουχα", "μου εκανε ερωτα ολο βραδυ" :blink: ..... κλπ, κλπ, κλπ.
Οι αναφορες των ανδρων για τις γυναικες > "Η τυπισσα ηταν τουμπανο, χαθηκα στα κρεμασταρια της"

4 - Οι αντρες πανε στην τουαλετα μονο οταν ραγισει η κυστη τους. Σε ενα λεπτο εχουν ξαναγυρισει.
Οι γυναικες πανε δυο-δυο (σαν τους Χιωτες) και κανουν επανεκτιμηση στρατηγικης (και ισως στοχου).
Επιστρεφουν σε δεκα λεπτα (οι ανδρες ειναι ετοιμοι να πληρωσουν και φυγουν .... η κοιμουνται !)

5 - Οι αντρες ξυπνουν (μετα απο μια νυχτα ακολασιας) οπως κοιμηθηκαν. Με το ιδιο προσωπο.
Οι γυναικες εχουν αποσυντεθει κατα την διαρκεια της νυχτας.

6 - Ο καλωπισμος ενος αντρα, πριν την εξοδο, περιλαμβανει : Μπανιο, ξυρισμα, πλυσιμο δοντιων.
Ο καλωπισμος των γυναικων ειναι διατριβη κοσμητολογιας, με 155 διαφορετικα καλλυντικα και
μεθοδους, που ξεκινα δυο μερες πριν !!!

7 - Οι γυναικες ανυσηχουν για το μελλον μεχρι να παντρευθουν.
Οι αντρες ανυσηχουν για το μελλον αφου παντρευθουν (μπραβο τσολιαααααααδες μου :laugh: ΕΥΓΕ)

8 - Σε εναν καυγα ειναι δειγμα πολιτισμου τον τελευταιο λογο να τον εχει η γυναικα.
Αν ο φιλονικων (αντρας) επιχειρησει να βαλει τελεια .... γινεται reset στην φιλονικια
και ο καυγας συνεχιζεται επ'αοριστον.

9 - Οι γυναικες, ενω βλεπουν TV, ταυτοχρονα βαφουν τα νυχια τους, πινουν καφε και
μιλουν στο τηλεφωνο. Οι αντρες ... παρακολουθουν μπαλα .

10 - Οι γυναικες ξερουν τα παντα για τα παιδια, πριν καν γεννησουν το δικο τους.
Οι αντρες .... το βλεπουν στην θερμοκοιτιδα και εξεταζουν πως θα συστηθουν !!! :laugh:

11 - Οι αντρες μπορουν να κοιμηθουν ακριβως διπλα στα αθλητικα τους παπουτσια.
Οι γυναικες μυριζουν γαλα τριων ημερων (!!!) πισω απο πορτα ψυγειου.

12 - Οι αντρες ΠΑΝΤΑ ξεχνουν τα λαθη τους. Οι γυναικες ... δεν ξεχνουν τα λαθη των αντρων.

13 - Οι γυναικες μιλανε με προτασεις. Οι αντρες με ατακες.

14 - Για τους αντρες, το σεξ ειναι η μοναδικη επιθυμια.
Για τις γυναικες ειναι το μεσο πραγματωσης της πλειονοτητας των επιθυμιων τους.

15 - Τα μεσανυχτα, ειναι η τελεια ωρα σεξ ... για τους αντρες (αν δεν βαρανε κασμα σε οικοδομη).
Τα μεσανυχτα, ειναι η τελεια ωρα συζητησης ... για τις γυναικες (ο λογος που εχω μεινει μπακουρογατος :p).

16 - Οι αντρες ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν τις γυναικες.
Οι γυναικες καταλαβαινουν ΑΠΑΝΤΕΣ πλην του αντρα τους.

17 - Η γυμναστικη για τους ανδρες ειναι φυσικη δραστηριοτητα.
Η γυμναστικη για τις γυναικες ειναι κοινωνικη δραστηριοτητα.

gottlieb.jpg

-bye- ( ..... ειναι ενα συνεχομενο θαυμα οτι αντρες και γυναικες .... συνυπαρχουν στον ιδιο κοσμο !)

Last edited:
Εξαιρετικο κειμενο παντως, με πολυ και καυστικο χιουμορ. Αξιο για περιοδικο τυπο στυλ Κωστοπουλου (αυτον τον ξερω ακομα και εγω)

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Εξαιρετικο κειμενο παντως, με πολυ και καυστικο χιουμορ. Αξιο για περιοδικο τυπο στυλ Κωστοπουλου (αυτον τον ξερω ακομα και εγω)

Η πραγματική ζωή απέχει κατά πολύ από τα <αφηγήματα> του Κωστόπουλου