Η προβοκατσια της ημερας !
20 χρονια τωρα, ΔΕΝ θυσιαστηκα για καμια, ειτε αμαζονα ειτε νοικοκυρουλα. Ουτε προτρεπω κανεναν αλλον
να το κανει. Αυτο που προτρεπω ειναι να μην χαθει η ισορροπια (και γεφυρα) αναμεσα στο υπαρκτο και το επιθυμητο.
Να διατηρηθει το επιθυμητο μεσα στην συνειδηση μας ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Οχι μονο το υπαρκτο. Γιατι, οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ξερετε (οσοι ειστε πανω απο 20 ετων) μετα απο δεκαετιες ενοχοποιησης του καλλους (του γυναικειου καλλους)
οι Ελληνες νιωθουμε οτι γιναμε γουρουνια που πρεπει να ξανακατσουμε στα θρανια του εκπολιτισμου μας σε "ανδρες"
καποιας απιθανης πλατωνικης (ερωτικης) πολιτειας.
Η μιλαω εξ'ονοματος μου (και μονο) ?
Συμφωνω απολυτως ... μονο που ....
εχω κατι στα γονιδια που ΚΛΩΤΣΑΕΙ σαν διμετρος κωνος μπασου οταν βλεπω κατι τετοιο >
![]()
Aπο την ηλικια των 16 μεχρι σημερα ..... δεν τιθασευτηκα. Δεν ωριμασα. Δεν συμμαζευτηκα.
Kαλυτερα μιας ωρας βρωμικη ζωη .... παρα 40 χρονια Klinex και Viakal. Προσπαθησα πολυ να
προσκοληθω στις αρετες του Klinex και Viakal .... αλλα .... ξεκολαγα σαν ξεραμενο sticker !
Βαρατε με κατω ... αλυπητα. Ενοχος δια λιθοβολισμου. Ενοχος δια .... αμμοβολης !
Οι αλανιαρες, γκουχου γκουχου, οι αμαζονες, ηθελα να πω, εχουν XΑΩΔΕΙΣ διαφορες απο τις υπολοιπες.
Το ξερω οτι δεν ειμαστε Ηρακλειδεις για να ασχολουνται μαζι μας αλλα .... πεπρωμενον φυγειν αδυνατο.
Που απευθυνομαι για τον συνοπτικο απαγχονισμο μου ? ..... :hanged:
υπαρχει κι ο αλλος ισχυρος παραγοντας που προσελκυει ομορφες κορασιδες κι ακουει στο ονομα,χρημα.
Αυτοι οι δυο πυλωνες σηκωνουν το βαρος μιας τετοιας γνωριμιας,συνεπικουρουμενοι κι απο το πνευματικο καλος του ανδρος.
Να ανοίξουμε ένα νήμα avclub γνωριμίες .....
Θεωρητικά, επίσης, όλοι οι κάτοχοι πανάκριβων στερεοφωνικών θα πρέπει να έχουν συντρόφους "Θεές"...
...πράγμα που δεν ισχύει...![]()
υπαρχει κι ο αλλος ισχυρος παραγοντας που προσελκυει ομορφες κορασιδες κι ακουει στο ονομα,χρημα.
Αυτοι οι δυο πυλωνες σηκωνουν το βαρος μιας τετοιας γνωριμιας,συνεπικουρουμενοι κι απο το πνευματικο καλος του ανδρος.
Το ποστ μου απευθυνόταν ειδικά στον SR71 ο οποίος αν δεν κάνω λάθος δεν είναι Κροίσος (αν πάλι κάνω λάθος ευχαρίστως να επανορθώσω). Οπότε για να ρίξει στα δίχτυα του τέτοιο θήραμα πρέπει να έχει την ανάλογη εξωτερική εμφάνιση. Οι κοπέλες σαν αυτή της φωτογραφίας, η οποία μάλλον μόλις ξεμπέρδεψε από αγώνα mud wrestling (από το ύφος της μάλλον νίκησε), δεν πολυανταποκρίνονται στο πνευματικό κάλος.
Καί άνδρες προσελκύει το χρήμα ,για να τα λέμε όλα Λάκη
Όχι δεν με κατάλαβες.
Όποιος έχει τέτοιο σύστημα > έχει λεφτά > είναι λεφτάς.
Δε σημαίνει και ότι μπορεί να έχει και οποιοδήποτε μανούλι...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.