Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Η προβοκατσια της ημερας !

20 χρονια τωρα, ΔΕΝ θυσιαστηκα για καμια, ειτε αμαζονα ειτε νοικοκυρουλα. Ουτε προτρεπω κανεναν αλλον
να το κανει. Αυτο που προτρεπω ειναι να μην χαθει η ισορροπια (και γεφυρα) αναμεσα στο υπαρκτο και το επιθυμητο.
Να διατηρηθει το επιθυμητο μεσα στην συνειδηση μας ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Οχι μονο το υπαρκτο. Γιατι, οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ξερετε (οσοι ειστε πανω απο 20 ετων) μετα απο δεκαετιες ενοχοποιησης του καλλους (του γυναικειου καλλους)
οι Ελληνες νιωθουμε οτι γιναμε γουρουνια που πρεπει να ξανακατσουμε στα θρανια του εκπολιτισμου μας σε "ανδρες"
καποιας απιθανης πλατωνικης (ερωτικης) πολιτειας.

Η μιλαω εξ'ονοματος μου (και μονο) ?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:aetsch::aetsch::aetsch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πολύ λάσκα σας άφησα και το κάνατε american bar..

Λοιπόν, πού είχαμε μείνει ?

Μπα, τι έγινε ? Διακρίνω μια παγωμάρα στην ομήγυρη ?

Το video δεν ετέθη για να ανατριχιάσετε ούτε ως μπηχτή. Πείρα(γ)μα ήταν κι αποτύχατε.
Αγγίξτε λίγο το θέμα του, πλησιάστε τη σημειολογία του, σταματήστε να με κοιτάτε με βλέμμα
απλανές, και όταν ξεπαγώσετε, πλην όλων των άλλων, ελπίζω να καταφέρετε να διακρίνετε
ΚΑΙ το χιούμορ του.

Όταν μίλησα για προκατάληψη, αυτό ακριβώς εννοούσα. Thanks for the confirmation.

(σήμερα είμαι Μήτσος):music-smiley-005:

Συμφωνω απολυτως ... μονο που ....
εχω κατι στα γονιδια που ΚΛΩΤΣΑΕΙ σαν διμετρος κωνος μπασου οταν βλεπω κατι τετοιο >

Dirty-Woman-6701.jpg

Aπο την ηλικια των 16 μεχρι σημερα ..... δεν τιθασευτηκα. Δεν ωριμασα. Δεν συμμαζευτηκα.
Kαλυτερα μιας ωρας βρωμικη ζωη .... παρα 40 χρονια Klinex και Viakal. Προσπαθησα πολυ να
προσκοληθω στις αρετες του Klinex και Viakal .... αλλα .... ξεκολαγα σαν ξεραμενο sticker !

Βαρατε με κατω ... αλυπητα. Ενοχος δια λιθοβολισμου. Ενοχος δια .... αμμοβολης !
Οι αλανιαρες, γκουχου γκουχου, οι αμαζονες, ηθελα να πω, εχουν XΑΩΔΕΙΣ διαφορες απο τις υπολοιπες.
Το ξερω οτι δεν ειμαστε Ηρακλειδεις για να ασχολουνται μαζι μας αλλα .... πεπρωμενον φυγειν αδυνατο.:love:

Που απευθυνομαι για τον συνοπτικο απαγχονισμο μου ? ..... :hanged:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...εσύ ζητάς αυτό από μιά γυναίκα. Αν υποθέσουμε ότι βρήκες το φορέα αυτού του κάλλους, έχεις να προσφέρεις κάτι ανάλογο εξωτερικά; Γιατί το σώμα που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν το χάρισε αποκλειστικά η φύση, το βελτιστοποίησε η κάτοχός του με αμέτρητες ώρες γυμναστικής. Ακόμα και αν είναι δώρο της φύσης θα χρειαστεί άθληση για να μην παραμορφωθεί μετά τα τριάντακάτι.
Εσύ έχεις να προσφέρεις κάτι ανάλογο; Σηκώνεις βάρη; (εκτός από τη σακούλα με τα ψώνια) Έχεις ποντίκια; (πέρα από αυτό που είναι δίπλα στο πληκτρολόγιο) Κάνεις καμιά αναρρίχηση; (ή εκδράμεις μόνο νοερώς στα δάση του Έντορ;). Γιατί μια τέτοια κορασίδα δύσκολα θα γοητευθεί από νερντοσύνη. Θέλω να πω ότι η απλή επίδειξη γνώσεων, κινηματογραφικών ή ότι άλλων μάλλον δεν οδηγεί στο κρεββάτι της. Εντελώς φιλικά πάντα.

υπαρχει κι ο αλλος ισχυρος παραγοντας που προσελκυει ομορφες κορασιδες κι ακουει στο ονομα,χρημα.
Αυτοι οι δυο πυλωνες σηκωνουν το βαρος μιας τετοιας γνωριμιας,συνεπικουρουμενοι κι απο το πνευματικο καλος του ανδρος.

Όχι δεν με κατάλαβες.

Όποιος έχει τέτοιο σύστημα > έχει λεφτά > είναι λεφτάς.

Δε σημαίνει και ότι μπορεί να έχει και οποιοδήποτε μανούλι... :)

υπαρχει κι ο αλλος ισχυρος παραγοντας που προσελκυει ομορφες κορασιδες κι ακουει στο ονομα,χρημα.
Αυτοι οι δυο πυλωνες σηκωνουν το βαρος μιας τετοιας γνωριμιας,συνεπικουρουμενοι κι απο το πνευματικο καλος του ανδρος.

Το ποστ μου απευθυνόταν ειδικά στον SR71 ο οποίος αν δεν κάνω λάθος δεν είναι Κροίσος (αν πάλι κάνω λάθος ευχαρίστως να επανορθώσω). Οπότε για να ρίξει στα δίχτυα του τέτοιο θήραμα πρέπει να έχει την ανάλογη εξωτερική εμφάνιση. Οι κοπέλες σαν αυτή της φωτογραφίας, η οποία μάλλον μόλις ξεμπέρδεψε από αγώνα mud wrestling (από το ύφος της μάλλον νίκησε), δεν πολυανταποκρίνονται στο πνευματικό κάλος.

Eχω δωσει ορκο σιωπης στον Χατζηγεωργιου.
Βοηθησε με να μην τον αθετησω !

(αν ανατρεξεις μερικες σελιδες πισω θα βρεις και την απαντηση μου).

Να ανοίξουμε ένα νήμα avclub γνωριμίες .....

Κοσμοπλημμύρα προβλέπω!

Θεωρητικά, επίσης, όλοι οι κάτοχοι πανάκριβων στερεοφωνικών θα πρέπει να έχουν συντρόφους "Θεές"...

...πράγμα που δεν ισχύει... :)

:aetsch:

Τι το φοβερο εχει η κοπελα στην φωτο ? Ενταξει αν ειναι 1.78-1.80 θα ξεχωριζει , αν ειναι 1.65-1.75 θα βρεις πολλες τετοιες το ΣΚ σε ενα beach bar.Χωρις κροισους

Καί άνδρες προσελκύει το χρήμα ,για να τα λέμε όλα Λάκη

Πάντως προσωπικά βλέπω μεγάλη αλλαγή στη νέα γενιά στην Ελλάδα σε θέματα σχέσεων, πλέον είναι απαραίτητο κάποιος να έχει δουλειά (και μάλιστα καλή) προκειμένου να έχει κάποιες ελπίδες επιτυχίας. Απόηχος των καιρών μάλλον, πλέον μόνο τα συναισθήματα δεν είναι αρκετά για την πλειοψηφία των γυναικών που έχουν καλή εμφάνιση.

Παντα ετσι ηταν.Τι κανεις αυτον τον καιρο ρωταει ο αλλος/η , εννοωντας φυσικα τι δουλεια κανεις.Προβλεψιμοτητα μεχρι αηδιας , βαριεσαι και να χαιρετησεις.Αντι να ρωτησει...τι χομπυ εχεις αυτον τον καιρο :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Το ποστ μου απευθυνόταν ειδικά στον SR71 ο οποίος αν δεν κάνω λάθος δεν είναι Κροίσος (αν πάλι κάνω λάθος ευχαρίστως να επανορθώσω). Οπότε για να ρίξει στα δίχτυα του τέτοιο θήραμα πρέπει να έχει την ανάλογη εξωτερική εμφάνιση. Οι κοπέλες σαν αυτή της φωτογραφίας, η οποία μάλλον μόλις ξεμπέρδεψε από αγώνα mud wrestling (από το ύφος της μάλλον νίκησε), δεν πολυανταποκρίνονται στο πνευματικό κάλος.

μια χαρα το καταλαβα,το δικο μου ποστ,ηταν συμπληρωμα του δικου σου.

Καί άνδρες προσελκύει το χρήμα ,για να τα λέμε όλα Λάκη

εσυ το πηγες μακρια!

Ακου ..με τι ασχολεισαι .Αντι να απασφαλισουν τωρα που ο καθενας θα αλλαξει τουλαχιστον..4,5 δουλειες μεχρι την..συνταξη και να ρωτησουν κατι τρελιαρικο , τα ιδια και τα ιδια

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Όχι δεν με κατάλαβες.

Όποιος έχει τέτοιο σύστημα > έχει λεφτά > είναι λεφτάς.

Δε σημαίνει και ότι μπορεί να έχει και οποιοδήποτε μανούλι... :)

μια χαρα σε καταλαβα και'σενα.
Ξερω κατι ψωμόλυσσες που σπρωχνουν ο,τι εχουν και δεν εχουν στα στερεα!

Λάκη καθόλου μακρυά δε το πήγα ,δυστυχώς
Εν έτει 2016 υπάρχουν και βασιλεύουν σε όλα τα επίπεδα σε σημείο να αναρωτιέσαι αν βρισκόμαστε στη δεκαετία του 60