Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Τι το φοβερο εχει η κοπελα στην φωτο ? Ενταξει αν ειναι 1.78-1.80 θα ξεχωριζει , αν ειναι 1.65-1.75 θα βρεις πολλες τετοιες το ΣΚ σε ενα beach bar.Χωρις κροισους
Είναι το λεγόμενο μ..... της λάσπης!

(... μας έφαγε η λογοκρισία...)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι...εσύ ζητάς αυτό από μιά γυναίκα. Αν υποθέσουμε ότι βρήκες το φορέα αυτού του κάλλους, έχεις να προσφέρεις κάτι ανάλογο εξωτερικά; Γιατί το σώμα που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν το χάρισε αποκλειστικά η φύση, το βελτιστοποίησε η κάτοχός του με αμέτρητες ώρες γυμναστικής. Ακόμα και αν είναι δώρο της φύσης θα χρειαστεί άθληση για να μην παραμορφωθεί μετά τα τριάντακάτι.
Εσύ έχεις να προσφέρεις κάτι ανάλογο; Σηκώνεις βάρη; (εκτός από τη σακούλα με τα ψώνια) Έχεις ποντίκια; (πέρα από αυτό που είναι δίπλα στο πληκτρολόγιο) Κάνεις καμιά αναρρίχηση; (ή εκδράμεις μόνο νοερώς στα δάση του Έντορ;). Γιατί μια τέτοια κορασίδα δύσκολα θα γοητευθεί από νερντοσύνη. Θέλω να πω ότι η απλή επίδειξη γνώσεων, κινηματογραφικών ή ότι άλλων μάλλον δεν οδηγεί στο κρεββάτι της. Εντελώς φιλικά πάντα.

υπαρχει κι ο αλλος ισχυρος παραγοντας που προσελκυει ομορφες κορασιδες κι ακουει στο ονομα,χρημα.
Αυτοι οι δυο πυλωνες σηκωνουν το βαρος μιας τετοιας γνωριμιας,συνεπικουρουμενοι κι απο το πνευματικο καλος του ανδρος.

Έχω να πω πάντως, μια και δεν έχω υπάρξει στη ζωή μου ούτε μοντέλο εσωρούχων (ούτε καν μπουφάν), ούτε κροίσος (ούτε καν ματσωμένος), αλλά απ'την άλλη χωρίς να έχω βρεθεί ποτέ σε μοναξιές, τουλάχιστον όχι μετά την εφηβεία... πως ναι μεν αυτοί οι δυο πυλώνες που αναφέρετε είναι βασικά συστατικά της εύκολης οδού, αλλά όχι προϋποθέσεις. Το πρόβλημα βασικά με το είδος μας είναι ότι κατά κανόνα είναι τα εξής... δυο:
  1. Συνήθως δεν ξέρουμε πως να προσεγγίσουμε μια γυναίκα (με αποτέλεσμα να εμφανιζόμαστε ως... κωμωδία). Αυτό δυστυχώς λύνεται μόνο δια της μεθόδου του trial and error, ή αν είναι κανείς τυχερός, με τις σωστές συμβουλές από φίλους.
  2. Έχουμε κάποια λάθος αξιώματα στο μυαλό μας (πχ το βασικότερο όλων, ότι μια γυναίκα "θα μας δεχτεί"). Ε δεν είναι έτσι. Όσα συναισθήματα, άγχη και γενετήσιες ορμές έχουμε εμείς έχουν και οι γυναίκες. Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται εξ'αρχής ως ίσος προς ίσον. Αλλιώς βγαίνεις στο γήπεδο με 5 γκολ απ'τα αποδυτήρια και χωρίς τερματοφύλακα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να το θέσω με μια απλή πρόταση. Κάθε άντρας στον κόσμο έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει κάθε γυναίκα στον κόσμο αν και μόνο αν βρει τον σωστό τρόπο να την προσεγγίσει. Άρα η ουσία της συζήτησης είναι αυτό το αν και μόνο αν.

Εγώ πάντως που του τα ψαλα λίγο του φίλου, να επαναλαβω:
Έγραψε κάποιες σκέψεις πριν "ότι για με δεχτεί εμένα που είμαι έτσι και έτσι, ΠΡΕΠΕΙ κι αυτή να είναι ή περίπτωση 1, ή περίπτωση 2,3 κλπ.
Και ερωτηθηκε επίσης το αν έχει κι αυτός το ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ κάτι με το ΠΡΕΠΕΙ κλπ. κλπ.

Εγώ πιστεύω πως αν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτούς τους δύο " πυλώνες της λογικής " στην αναζήτηση συντρόφου, υπάρχουν πιθανότητες να ευτυχισουν οι άνθρωποι ως ζευγάρια.
Τα πάντα ρει...
Όλα είναι δρόμος...
Ηλία, ρίχτο...

Sent from my A0001 using Tapatalk

Μια αποδειξη στα πεταχτα οτι...δεν υπαρχουν κανονες.Γνωστος μιλαγε (πριν χρονια) σε chat room με κοπελα .Για εβδομαδες.Τελικα αποδειχθηκε οτι οχι μονο εμεναν στην ιδια πολη αλλα και σε αποσταση... μερικων τετραγωνων.Ποιες οι πιθανοτητες ? Τωρα ειναι παντρεμενοι με τουλαχιστον 3 παιδια.Κοινωνικοι και εμφανισιμοι και οι δυο :)

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Μια αποδειξη στα πεταχτα οτι...δεν υπαρχουν κανονες.Γνωστος μιλαγε (πριν χρονια) σε chat room με κοπελα .Για εβδομαδες.Τελικα αποδειχθηκε οτι οχι μονο εμεναν στην ιδια πολη αλλα και σε αποσταση... μερικων τετραγωνων.Ποιες οι πιθανοτητες ? Τωρα ειναι παντρεμενοι με τουλαχιστον 3 παιδια.Κοινωνικοι και εμφανισιμοι και οι δυο :)

Να και τα ευχάριστα!

...Κάθε άντρας στον κόσμο έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει κάθε γυναίκα στον κόσμο αν και μόνο αν βρει τον σωστό τρόπο να την προσεγγίσει....

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αυτός που υποδύεται ο Al... :)

Attachments

• tumblr_n2ia78E0vG1rawb5do1_1280.jpg
    tumblr_n2ia78E0vG1rawb5do1_1280.jpg
    135.6 KB · Views: 112

Δεν υπάρχει περίπτωση.
Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αυτός που υποδύεται ο Al... :)

Αν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση μ'αυτόν που υποδύεται ο Al, και σωστή στρατηγική, μια χαρά μπορεί!

Δε γίνεται. Γιατί δεν είναι μόνο αυτοπεποίθησης αλλά και εμπειρίας. Και ο συγκεκριμένος έχει εμπειρία από την πρώτη γυναίκα ever... :)

Αν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση μ'αυτόν που υποδύεται ο Al, και σωστή στρατηγική, μια χαρά μπορεί!

Και αυτο να μην εχει μπορει και να της προσφερει την συναισθηματικη ασφαλεια που χρειαζεται μετα τον χωρισμο της απο..το βαρβατο αρσενικο.Χωνεται σαν κρυφος κυνηγος ο ..μπουλης και ριχνει το τεμαχιο.Τους βλεπουν σαν ζευγαρι στο δρομο οι αλλοι και παθαινουν κοκομπλοκο .Η μπορει απο την πολλη αυτοπεποιθηση να μην τολμαει κανεις να της μιλησει , να την βλεπουν ετσι κουκλαρα και να υποθετουν ολοι οτι θα εχει σχεση.Περναει ο χρονος,ξαναπεταγεται ο μπουλης απο το πουθενα στο 87 , σφυριζει ο διαιτητης,στα αποδυτηρια για κρυο ντουζακι οι υπολοιποι.Ειναι και θεμα τυχης η..μπαλα :))

Σωστος . Εδω παικτες παγκοσμιας κλασης σουταρουν και η μπαλα παει στα περιστερια.Πτοουνται απο τα γελια και τα γιουχαισματα της εξεδρας ? Οχι :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Να το θέσω με μια απλή πρόταση. Κάθε άντρας στον κόσμο έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει κάθε γυναίκα στον κόσμο αν και μόνο αν βρει τον σωστό τρόπο να την προσεγγίσει. Άρα η ουσία της συζήτησης είναι αυτό το αν και μόνο αν.

Καθότι συμφωνώ και επαυξάνω με το ''αν'' συμπέρασμά σου, θα έλεγα ότι δεν υπάρχουν κουμπιά με την μορφή πάτερν στις γυναίκες. Αν είσαι κωλόφαρδος και το βρεις, μπράβο σου. Κωλόφαρδος διότι τα περί εμπειρίας μανταλάκια τα ακούω και γελάω...οι άντρες έχουν πάτερν. 5-10 θες, αλλά έχουν. Οι γυναίκες νου κουντού...κάθε μια είναι φτιαγμένη διαφορετικά. Μας το λέει το και το κορίτσι παρακάτω...

https://www.youtube.com/watch?v=ct-XBfXECQw

Ναι λοιπόν...υπάρχει και η δυνατότητα να νικήσω την βαρύτητα και να πετάξω αν κουνάω τα χέρια μου γρήγορα πέφτοντας από τον 50ο ενός ουρανοξύστη....κάπως έτσι είναι και η αντιστοιχία του ''αν'' σου.-bye-

Αποκλειεται.

Υπαρχουν καποιες γυναικες που μπορει να κατακτηθουν μονο απο καποιους και λιγους αντρες.

Ουτε στο Χολλυγουντ ακομα κι αν παιζει o Jim Carrey και κανει οτι καγκουρια μπορει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Αποκλειεται.

Υπαρχουν καποιες γυναικες που μπορει να κατακτηθουν μονο απο καποιους και λιγους αντρες.

Ουτε στο Χολλυγουντ ακομα κι αν παιζει o Jim Carrey και κανει οτι καγκουρια μπορει.

Αυτός είμαι εγώ!!!:flipout:

Ούτε αυτός γ...ει. Μόνο αυτός που μπορεί να χωνέψει χυλόπιτες "άπονα"... :)

Κι αυτος στους γενναιους κατηγοριοποιειται... :)

Αποκλειεται.

Χεστηκαμε, υπαρχουν πορτοκαλιες αμετρητες...
Σιγα μην παρακαλαμε τις ψηλομυτες...

Κι αυτος στους γενναιους κατηγοριοποιειται... :)

Χεστηκαμε, υπαρχουν πορτοκαλιες αμετρητες...
Σιγα μην παρακαλαμε τις ψηλομυτες...

Η μαγκιά είναι να τους την κατεβάσεις όσο πιο χαμηλά γίνεται

Η μαγκιά είναι να τους την κατεβάσεις όσο πιο χαμηλά γίνεται

- Και τι δουλειά κάνετε είπαμε?
- Είμαι πλαστικός χειρουργός.
- Μα, δεν έχετε πτυχίο γιατρού...
- Κάνω reverse engineering.

:Banane0: