Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

H ταπεινοφροσυνη της .... νιοτης ! :rolleyes:

Tzitzi_Respect__a.jpg

:flute:

Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Σε καμμία περίπτωση - κυριολεκτικά - δεν το παραδέχεσαι.
Όταν λέμε σε καμία εννοούμε σε καμία; Δηλαδή ως τακτική το να παραδεχτείς κάτι προφανές και σχετικά αθώο (π.χ. ότι κοίταξες ασυναίσθητα μία άλλη περαστική) έτσι ώστε οι αρνήσεις σου σε άλλα πιο αμφισβητούμενα και σοβαρά θέματα να έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία είναι λάθος;

Μα τι συζηταμε εδω μεσα ... :laugh:

Οι γυναικες (τουλαχιστον οσες εχουν φαγουρα) μπορει να μην καρφωνουν κανεναν με τα ματια στον δρομο
αλλα ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ και υπαρξει φιλη τους που ξερει κατι οτιδηποτε για καποιον ενδιαφεροντα.
ΒΟΥΚΙΝΟ την κανουν ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ (και καθε μια ξεχωριστα).

Ποια αυτοσυγκρατηση/πιστη και κουραφεξαλα. Ολα ειναι διαφορετικη μεθοδος προσεγγισης (του ζητηματος :rolleyes:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Όταν λέμε σε καμία εννοούμε σε καμία; Δηλαδή ως τακτική το να παραδεχτείς κάτι προφανές και σχετικά αθώο (π.χ. ότι κοίταξες ασυναίσθητα μία άλλη περαστική) έτσι ώστε οι αρνήσεις σου σε άλλα πιο αμφισβητούμενα και σοβαρά θέματα να έχουν μεγαλύτερη αξιοπιστία είναι λάθος;

Η αναφορά μου ήταν σε θέματα απιστίας. Αλλά γενικά, ναί, σε καμμία περίπτωση δεν παραδέχεσαι κάτι που θα την στενοχωρήσει όταν έχεις την ευκαιρία να το θολώσεις περισσότερο ή να το μπαλώσεις. Οι γυναίκες δεν ξεχνούν ποτέ, σε βάθος χρόνου στο μυαλό τους το το τόσο το κάνουν τόσο και αυτό που αντικειμενικά ή για σένα είναι αθώο, δεν σημαίνει οτι είναι έτσι και για την γυναίκα τώρα ή θα είναι σε 2 μήνες. Απο την άλλη, οι μικροαμφιβολίες είναι η δεύτερη φύση της γυναίκας, τις έχουν εσωτερική ανάγκη γι'αυτό και κρατούν σε εγρήγορση το μυαλό τους για τέτοια θέματα.
Το βασικότερο είναι αυτό που είπα - οτι αν σε αγαπάει και θέλει να σε κρατήσει, πρέπει να της δώσεις την δυνατότητα να σκεφτεί οτι ίσως σε αδικεί, ότι κάποιος βάζει λόγια, οτι την ζηλεύουν, οτι μπορεί πράγματι να μην κατάλαβε κλπ. Αν το παραδεχτείς μόνος σου, ότι δικαιολογία και να βρεις, είσαι τελειωμένος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Αν το παραδεχτείς μόνος σου, ότι δικαιολογία και να βρεις, είσαι τελειωμένος.

ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κανω εγω :laugh: .... η, τουλαχιστον, εκανα. :rolleyes:
Την αληθεια, μονο την αληθεια ... και οπου βγει ... οτι βγει !
Βεβαια, αυτο, με μαθηματικη βεβαιοτητα καταληγει σε χωρισμο.

Τις αφησα να με σουταρουν ΟΛΕΣ ... και απο μια αποψη ηρεμισα.
"Δεν σε χρειαζομαι να μου λες την αληθεια, την βλεπω και μονη μου
εσενα σε θελω για να με ηρεμεις, να μου λες και κανα ψεμματακι ... οποτε χρειαστει".

Δυστυχως ΑΥΤΟ το ψεμματακι ... δεν ειναι "οποτε" .... ειναι ΚΑΘΕ μερα.
Γιατι καθε μερα την πιανουν μικροαμφιβολιες και ανασφαλειες. Οχι καθε εξαμηνο
(οπως εμας που πρεπει να μεσολαβησουν και αντικειμενικοι λογοι, δηλαδη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ).
Και θελει και χοντρο νταντεμα η φαση. Να κλαιει αυτη, να χαμογελας εσυ. Να σε διωχνει,
να την αγκαλιαζεις. Να σε ραινει με "κοσμητικα", να την ραινεις με τρυφερολογα.
Και δωστου παλι απο την αρχη, την επομενη μερα.

Εντωμεταξυ, με τις φιλες της ... χαρες-πασχαλιες ! Εκει δεν μοιραζεται καημους και κλαμματα.
ΜΟΝΟ με ΣΕΝΑ. Γιαυτο αλλωστε εισαι διπλα της ... για τις ανηφορες, για τις πικρες, για τις
μαυριλες της. Ετσι ... τι σοϊ αντρας εισαι ... αν δεν μπορεις να αφουγκραστεις τον καημο της.
Non-stop καημο. Που αρχιζει μολις σε δει και σταματα οταν φευγει.

Τα πραγματα ειναι απλα ... απλα μεγαλωσαμε μεσα σε οικογενειες που τα ΕΚΡΥΒΑΝ ολα αυτα
οι γονεις μας. Απο το 1970 και μετα, η γυναικα εκτιμα και σεβεται την ασχημη συμπεριφορα
αλλα ταυτοχρονα "εξουθενωνει" την καλη συμπεριφορα, την τρυφεροτητα, την αλληλεγγυη,
το ΜΑΖΙ.

Εμεις οι αντρες ειμαστε καλυτεροι ? .... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .....
Ομως εδω βρισκεται το οξυμωρο : o καθενας μαγνητιζεται απο αυτον που ΔΕΝ του ταιριαζει.
Αντι να πεσει ο αλητης στην αλητισσα, πεφτει το καλοπαιδο. Και αντι να πεσει η μπεσαλης
στην φρονιμη, πεφτει η αληταρας. Ελαχιστα πραγματα αλλαζουν μετα τον γαμο !

H γαμημενη η τυχαιοτητα στην ελξη .... αναποδραστη !

Last edited:
Δεν υπάρχει τυχαιότητα στις σχέσεις.
Οι άντρες έλκονται από συγκεκριμένες γυναίκες με στοιχεία που ψάχνουν υποσυνείδητα οι ίδιοι οι άνδρες. Για αυτό ένας άνδρας το πιο συνηθισμένο είναι να έχει σχέση με γυναίκες που έχουν ίδια συμπεριφορά αφού από αυτές έλκεται. Το πιο συνηθισμένο που ακούμε είναι, πάλι σαν την προηγούμενη βρήκα τα ίδια μου κάνει! Αφού ο ίδιος τέτοια γυναίκα ψάχνει και βρίσκει. Στην ουσία γυρίζει σε ένα κύκλο κυνηγώντας το ίδιο πράγμα. Κάποιοι ψάχνουν διαλλακτικές, κάποιοι αυταρχικές, κάποιοι δυναμικές, κάποιοι χαμηλού προφιλ.
Φίλος μου έμπλεκε σταθερά με γυναίκες συγκεκριμένου χαρακτήρα με αποτέλεσμα να φτάνει σε σημείο να αρρωσταίνει και να χωρίζει κάθε φορά.

"Αναλογίες".
Διαστάσεις έχουν τα ελαστικά.

Εκτός εάν υπονοείς ότι σκοπεύεις να την κάνεις λάστιχο, εξ ου και το "χαμηλού προφίλ".

Eχμ .... ναι !
Εχεις δικιο .... αναλογιες !

Χαμηλου προφιλ θα την κανω, ετσι κι αλλιως.
Θα αποκτησει απαραμιλλη προσφυση και κρατημα στο "βρεμενο".
Μονοθεσιο F1 για Σουμαχερ ( .... τι απεγινε εκεινο το παιδι ? :nounder:)

Bεβαια .... με την συγκαταθεση της :rolleyes:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες

Η αναφορά μου ήταν σε θέματα απιστίας. Αλλά γενικά, ναί, σε καμμία περίπτωση δεν παραδέχεσαι κάτι που θα την στενοχωρήσει όταν έχεις την ευκαιρία να το θολώσεις περισσότερο ή να το μπαλώσεις. Οι γυναίκες δεν ξεχνούν ποτέ, σε βάθος χρόνου στο μυαλό τους το το τόσο το κάνουν τόσο και αυτό που αντικειμενικά ή για σένα είναι αθώο, δεν σημαίνει οτι είναι έτσι και για την γυναίκα τώρα ή θα είναι σε 2 μήνες. Απο την άλλη, οι μικροαμφιβολίες είναι η δεύτερη φύση της γυναίκας, τις έχουν εσωτερική ανάγκη γι'αυτό και κρατούν σε εγρήγορση το μυαλό τους για τέτοια θέματα.
Το βασικότερο είναι αυτό που είπα - οτι αν σε αγαπάει και θέλει να σε κρατήσει, πρέπει να της δώσεις την δυνατότητα να σκεφτεί οτι ίσως σε αδικεί, ότι κάποιος βάζει λόγια, οτι την ζηλεύουν, οτι μπορεί πράγματι να μην κατάλαβε κλπ. Αν το παραδεχτείς μόνος σου, ότι δικαιολογία και να βρεις, είσαι τελειωμένος.

Το ότι δεν ξεχνάνε οι γυναίκες είναι νόμος. Η ερώτηση είναι αν το να μην παραδέχεσαι ποτέ τίποτα περί απιστίας (ακόμα και «πλατωνικής» όπως ένα βλέμμα, έτσι το βλέπουν πολλές γυναίκες) μπορεί να την οδηγήσει να μη δίνει σημασία στις αρνήσεις σου, γιατί θεωρεί ότι τα αρνείσαι πάντα όλα. Ενώ αν παραδεχτείς κάτι αθώο που είναι σχετικά προφανές, ίσως να αποκτήσουνε μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αρνήσεις σου.
Αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι υπέρ της πλήρους άρνησης; Δηλαδή δεν παραδεχόμαστε ποτέ και τίποτα. Π.χ. στην περίπτωση που είπαμε κοίταξα γιατί νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου, μόνο εσύ υπάρχεις για μένα κλπ.;

Moλις τωρα ... ανακαλυψα (και αλλο) κολλοσιαιο λαθος :blink: :bang:
(ας ειναι καλα ο mr starfleet officer -bye-)

Το 90 παει στο στηθος !

Οποτε οι σωστες αναλογιες ειναι αναποδα ! .... 90-60-80 !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες κα

Το ότι δεν ξεχνάνε οι γυναίκες είναι νόμος. Η ερώτηση είναι αν το να μην παραδέχεσαι ποτέ τίποτα περί απιστίας (ακόμα και «πλατωνικής» όπως ένα βλέμμα, έτσι το βλέπουν πολλές γυναίκες) μπορεί να την οδηγήσει να μη δίνει σημασία στις αρνήσεις σου, γιατί θεωρεί ότι τα αρνείσαι πάντα όλα. Ενώ αν παραδεχτείς κάτι αθώο που είναι σχετικά προφανές, ίσως να αποκτήσουνε μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αρνήσεις σου.
Αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι υπέρ της πλήρους άρνησης; Δηλαδή δεν παραδεχόμαστε ποτέ και τίποτα. Π.χ. στην περίπτωση που είπαμε κοίταξα γιατί νόμιζα ότι είναι μια γνωστή μου, μόνο εσύ υπάρχεις για μένα κλπ.;

Oσο καλοπροαιρετη και να ειναι μια γυναικα .... ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ....
ενα κοιταγμα μισου δευτερολεπτου σε "αλλη" γυναικα .... θα της δωσει αυπνιες για πολλες πολλες νυχτες.
Φυσικα, δεν θα καθεται να υποφερει. Θα μετακυλισει ολη αυτην την ανυσηχια (που κρυβει υπεροχα) ΠΑΝΩ ΣΟΥ.
Οχι απευθειας αλλα εμμεσα. Θα αλλαξει ολη η συμπεριφορα της μεχρι να βεβαιωθει (ΑΝ βεβαιωθει) οτι ηταν
κατι φευγαλεο. Το οποιο σημαινει ενα πραγμα > συμπεριφερεσαι ως ηλεκτρονιο γυρω απο πυρηνα !
Και ακομα και τοτε .... χλωμα τα πραγματα.

Ειναι κατι γονιδιακο/ορμονικο που πυροδοτειται με την ζηλια .... και δεν σβηνει ουτε με θαλασσες αγαπης.

Δεν υπάρχει τυχαιότητα στις σχέσεις.
Οι άντρες έλκονται από συγκεκριμένες γυναίκες με στοιχεία που ψάχνουν υποσυνείδητα οι ίδιοι οι άνδρες. Για αυτό ένας άνδρας το πιο συνηθισμένο είναι να έχει σχέση με γυναίκες που έχουν ίδια συμπεριφορά αφού από αυτές έλκεται. Το πιο συνηθισμένο που ακούμε είναι, πάλι σαν την προηγούμενη βρήκα τα ίδια μου κάνει! Αφού ο ίδιος τέτοια γυναίκα ψάχνει και βρίσκει. Στην ουσία γυρίζει σε ένα κύκλο κυνηγώντας το ίδιο πράγμα. Κάποιοι ψάχνουν διαλλακτικές, κάποιοι αυταρχικές, κάποιοι δυναμικές, κάποιοι χαμηλού προφιλ.
Φίλος μου έμπλεκε σταθερά με γυναίκες συγκεκριμένου χαρακτήρα με αποτέλεσμα να φτάνει σε σημείο να αρρωσταίνει και να χωρίζει κάθε φορά.

Η ερωτηση ειναι μετα απο ποσες φορες "καψιμο" μαθαινει κανεις; μαθαινει ποτε ή επαναλαμβανει συνεχως τα ιδια λαθη περιμενοντας (ματαια) διαφορετικο αποτελεσμα; Φοβαμαι οτι καποιοι ανθρωποι δεν μαθαινουν ποτε. Σε φιλο μου αρεσαν οι "τρελλές". Ειχε την ανωμαλια να πιστευει οτι η μουρλα τους της καθιστουσε ενδιαφεροντες και ειναι ανθρωπος ευφυεστατος (στα υπολοιπα θεματα) που δεν αντεχει να βαριεται. Τελικα παντρευτηκε μια, του ανατιναξε τη ζωη και τωρα παλευει να χωρισει. Οπως ειπα ειναι ενας απο τους πιο ευφυεις ανθρωπους που εχω γνωρισει στη ζωη μου, αλλα σε αυτο το θεμα δεν ξερω αν υπαρχει πιο ζωντοβολο απο αυτον. Εκανε "μπαμ" σε ολους τους φιλους του οτι η συγκεκριμενη δεν ηταν γυναικα για γαμο (δεν ηταν αλητισα, απλα μουρλη).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες

ΑΚΡΙΒΩΣ οτι κανω εγω :laugh: .... η, τουλαχιστον, εκανα. :rolleyes:
Την αληθεια, μονο την αληθεια ... και οπου βγει ... οτι βγει !
Βεβαια, αυτο, με μαθηματικη βεβαιοτητα καταληγει σε χωρισμο.

Τις αφησα να με σουταρουν ΟΛΕΣ ... και απο μια αποψη ηρεμισα.
"Δεν σε χρειαζομαι να μου λες την αληθεια, την βλεπω και μονη μου
εσενα σε θελω για να με ηρεμεις, να μου λες και κανα ψεμματακι ... οποτε χρειαστει".

Δυστυχως ΑΥΤΟ το ψεμματακι ... δεν ειναι "οποτε" .... ειναι ΚΑΘΕ μερα.
Γιατι καθε μερα την πιανουν μικροαμφιβολιες και ανασφαλειες. Οχι καθε εξαμηνο
(οπως εμας που πρεπει να μεσολαβησουν και αντικειμενικοι λογοι, δηλαδη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ).
Και θελει και χοντρο νταντεμα η φαση. Να κλαιει αυτη, να χαμογελας εσυ. Να σε διωχνει,
να την αγκαλιαζεις. Να σε ραινει με "κοσμητικα", να την ραινεις με τρυφερολογα.
Και δωστου παλι απο την αρχη, την επομενη μερα.

Εντωμεταξυ, με τις φιλες της ... χαρες-πασχαλιες ! Εκει δεν μοιραζεται καημους και κλαμματα.
ΜΟΝΟ με ΣΕΝΑ. Γιαυτο αλλωστε εισαι διπλα της ... για τις ανηφορες, για τις πικρες, για τις
μαυριλες της. Ετσι ... τι σοϊ αντρας εισαι ... αν δεν μπορεις να αφουγκραστεις τον καημο της.
Non-stop καημο. Που αρχιζει μολις σε δει και σταματα οταν φευγει.

Τα πραγματα ειναι απλα ... απλα μεγαλωσαμε μεσα σε οικογενειες που τα ΕΚΡΥΒΑΝ ολα αυτα
οι γονεις μας. Απο το 1970 και μετα, η γυναικα εκτιμα και σεβεται την ασχημη συμπεριφορα
αλλα ταυτοχρονα "εξουθενωνει" την καλη συμπεριφορα, την τρυφεροτητα, την αλληλεγγυη,
το ΜΑΖΙ.

Εμεις οι αντρες ειμαστε καλυτεροι ? .... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .....
Ομως εδω βρισκεται το οξυμωρο : o καθενας μαγνητιζεται απο αυτον που ΔΕΝ του ταιριαζει.
Αντι να πεσει ο αλητης στην αλητισσα, πεφτει το καλοπαιδο. Και αντι να πεσει η μπεσαλης
στην φρονιμη, πεφτει η αληταρας. Ελαχιστα πραγματα αλλαζουν μετα τον γαμο !

H γαμημενη η τυχαιοτητα στην ελξη .... αναποδραστη !

Ειναι σιγουρο οτι σε μια σχεση πρεπει να στηριζει ο ενας τον αλλον στις δυσκολες στιγμες του. Ταυτοχρονα ομως οι κοντινοι ανθρωποι υπαρχουν για να μοιραζομαστε και τις χαρες μας. Αν εχουμε τον αλλο για "ψυχολογικη χωματερη" τοτε καλυτερα να σηκωθει να φυγει...

Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις στον αλλο/άλλη την αίσθηση ότι είναι ελεύθερος και ότι κανένας δεν ανήκει σε κανέναν. Οι σχέσεις είναι μια κοινή πορεία 2 ξεχωριστών αγνώστων ανθρώπων και ο καθένας έχει την αξία του.
Προσωπικά πάντα κοιτούσα να δίνω στην εκάστοτε σύντροφο μου την αίσθηση ότι είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει και στην τελική αν δεν θέλει να μένει μαζί μου είναι ελεύθερη να επιλέξει κάτι αλλο.
Αναγνωρίζοντας ο καθένας την αξία του (καλός ανθρωπος/σύντροφος, γκόμενος, πατέρας κλπ) δίνει την πεποιθηση στη συντροφο του ότι σε περίπτωση χωρισμού, θα χάσει αυτή κυρίως και όχι μόνο εμεις.
Ποτέ κάνεις δεν μπορεί να ειναι 100% σίγουρος για τον αλλο αλλά δεν μπηκα ποτε στη διαδικασία να πρέπει να ανησυχώ συνέχεια για τη συντροφο μου.
Αν έβλεπα ότι δεν είναι εμπιστη και ειλικρινής, απλώς εφευγα, χωρίς δράματα και πολλές σκοτούρες, υπάρχουν πάντα αλλού πορτοκαλιες...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλτατε

Δεν δουλευει αυτο (να μην ανυσηχεις για αυτην και ολα να συνεχιζουν μελι-γαλα).
Εαν το καταλαβει ... ισοδυναμει με παραμεληση της ... να μην πω τομαροποιηση σου.
Ισως εχεις πεσει σε εξαιρετικα ωριμες γυναικες (η εστω παθουσες και μαθουσες).
Το οποιο δεν ειναι κακο αλλα ... οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν καποιον κανονα.
Ουτε εγω αντιπροσωπευω τον κανονα αλλα οι μεχρι τωρα συζητησεις μου
ΚΥΡΙΩΣ με παντρεμενους μαλλον συνηγορουν οτι η γυναικα ΑΠΑΙΤΕΙ και
ο αντρας ΠΑΡΕΧΕΙ. Με εναν αντρα να χει σκαρφιστει πανεξυπνους λογους
να δικαιολογησει αυτην του την ... "χρυση" υποχωρηση.

Οταν εννοω ΠΑΡΕΧΕΙ,
ΔΕΝ εννοω χρηματα .... αλλα συναισθηματικη γαληνη/ηρεμια/σιγουρια/πληροτητα.
Ελαχιστες γυναικες (εγω προσωπικα δεν γνωρισα ποτε) να παρεχουν περισσοτερη
συναισθηματικη πληροτητα απο τον αντρα τους. Ζητω ταπεινα συγνωμη αν πεφτω
τοσο εξω ... χονδρoειδως και ασυστολως (δεν ειναι προθεση μου -bye-).

Αν πρεπει να κανω τον συνηγορο του διαβολου (γιατι δεν παιζει κανενα στανταρακι)
οσο παιρνουν τα χρονια και οι πρωην συζυγοι μεγαλωνουν σε ηλικια, εχουν ξεφυγει
απο τον καθημερινο μοχθο να δειχνουν ενωμενοι μπροστα στα παιδια, τα παιδια εχουν
κανει τις δικες του οικογενειες .... ισως .... ξαναγραφω, ΙΣΩΣ .... εχουν φτασει σε
μια χρυση ισορροπια ΠΩΣ να συνυπαρχουν. Να μην εκρυγνηονται με το παραμικρο
υφακι του αλλου.

ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ..... (το σκατογαντο :icon15:)

Την κυρια ευθυνη να ΜΗΝ σηκωθει το γαντι μαλλον την αναλαμβανει Η συζυγος.
Απο το λιγο που ειδα, δηλαδη. Ο συζυγος καταβαλει την λιγοτερη προσπαθεια
να μην εκραγει. Και πως να εκραγει ... εχει εξουθενωθει (τοσα χρονια) απολογουμενος.
Το δεχεται με τεραστια ικανοποιηση. Αλλωστε αρχιζουν και οι συμφεροντολογισμοι μετα.
Χρειαζονται ο ενας τον αλλο > ΓΗΡΑΤΕΙΑ. Και αν δεν εχεις μαθει μια ζωη μονος ....
πολυ δυσκολο (εως αυτοκτονικο) να δειξεις την πορτα στον συζυγο για ενα ροχαλητο
η στην συζυγο για μια διωρη λογοδιαρροια στο τηλεφωνο. Υποτιθεται ... εχουν "λυθει" ολα αυτα.

Η τελευταια παραγραφος .... γραφθηκε με ΠΑΣΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. Γνωριζω ελαχιστους 65αρηδες
(ισως μεχρι στιγμης :rolleyes:). Μεχρι τα 50-55, οι εντασεις ειναι περισσοτερο κανονας παρα εξαιρεση
στο σπιτι. Μετα, λιγο οι ορμονες, λιγο η κουραση, λιγο η ρουτινα, καπου ... ηρεμει το πραμα.

Last edited:
Η ερωτηση ειναι μετα απο ποσες φορες "καψιμο" μαθαινει κανεις; μαθαινει ποτε ή επαναλαμβανει συνεχως τα ιδια λαθη περιμενοντας (ματαια) διαφορετικο αποτελεσμα; Φοβαμαι οτι καποιοι ανθρωποι δεν μαθαινουν ποτε. Σε φιλο μου αρεσαν οι "τρελλές". Ειχε την ανωμαλια να πιστευει οτι η μουρλα τους της καθιστουσε ενδιαφεροντες και ειναι ανθρωπος ευφυεστατος (στα υπολοιπα θεματα) που δεν αντεχει να βαριεται. Τελικα παντρευτηκε μια, του ανατιναξε τη ζωη και τωρα παλευει να χωρισει. Οπως ειπα ειναι ενας απο τους πιο ευφυεις ανθρωπους που εχω γνωρισει στη ζωη μου, αλλα σε αυτο το θεμα δεν ξερω αν υπαρχει πιο ζωντοβολο απο αυτον. Εκανε "μπαμ" σε ολους τους φιλους του οτι η συγκεκριμενη δεν ηταν γυναικα για γαμο (δεν ηταν αλητισα, απλα μουρλη).

Νομίζω και σύμφωνα με ότι έχω διαβάσει αλλά και σε συνομιλίες, ότι η επιλογή γυναίκας γίνεται κυρίως υποσυνείδητα από τον άντρα από στοιχεία που συλλέγει στην παιδική ηλικία. Φαίνεται απλοικό αλλά δεν μπορεί με τίποτα να ξεφύγει από αυτές τις υποσεινήδητες πλύσεις εγκεφάλου. Υπερτιμούμε την ανθρώπινη φύση ότι μπορεί να λειτουργεί με την λογική σε τέτοια θέματα.

Υπάρχει αναλυτικά η συζήτηση με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ και την milf gilf Φλέσσα με πολύ ενδιαφέρον που δείχνει ακριβώς πως διαμορφώνεται η ψυχολογική συμπεριφορά ενός άντρα από την παιδική ηλικία. Μόλις είδα αυτή την εκπομπή σχεδόν επιλύθηκαν δεκάδες απορίες που είχα σχετικά με φίλους που έκαναν ή δεν έκαναν οικογένεια, αξίζει ο χρόνος που θα διαθέσει κάποιος με το παραπάνω άλλοι πληρώνουν γιατρούς και γιατρούς διαβάζουν χρόνια και χρόνια για να μαθαίνουν αυτά τα πράγματα:
https://www.youtube.com/watch?v=ZaT0fOs3lEA