Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρε

Ξεκινάμε απο το γεγονός οτι "το να μην δίνει σημασία στις αρνήσεις σου" είναι δεδομένο και άσχετο με την δική σου στάση. Αν θελήσεις να φανείς ειλικρινής και παραδεχτείς κάτι αθώο ή δευτερεύον, σε 2 εβδομάδες θα μετατραπεί σε "είχε το θράσος και μου το παραδέχτηκε κατάμουτρα..."... :)
Μπορείς να μείνεις σίγουρος οτι παραδεχόμενος κάτι ασήμαντο βασιζόμενος στην σκέψη σου οτι "ίσως να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία οι αρνήσεις σου", αυτό στο γυναικείο μυαλό μετατρέπεται σε απόδειξη οτι "αν επιμένει λίγο περισσότερο και πάψει να δέχεται τις ανόητες δικαιολογίες σου" στο τέλος, με τον κατάλληλο χειρισμό απο πλευράς της, θα παραδεχτείς όλα όσα έκανες και όσα θα κάνεις. Γιατί θα κάνεις - όλοι ίδιοι είστε κι αυτήν δεν θα την πιάσεις κορόιδο... :)
Kαταλαβαίνω οτι υπάρχουν διάφορες απόψεις μεταξύ των αντρών πάνω στο θέμα αυτό. Το πιό συνηθισμένο σφάλμα είναι να αντιμετωπίζουμε την γυναίκα/σχέση μας σαν να έχουμε να συνεννοηθούμε με τον καλύτερο άντρα φίλο μας... Είιμαστε όμως διαφορετικά "ζώα". Δεν μπορείς όμως να συμπεριφέρεσαι στην "γάτα" σου όπως στον "σκύλο" σου. - έχουν διαφορετικές ανάγκες κι ένστικτα.
Εν κατακλείδι, δεν παραδέχεσαι τίιποτα που να σε ενοχοποιεί συναισθηματικά, ακόμα κι αν ανοίξει την πόρτα και κάνει τσακωτό να καλπάζεις... :)))
- Δεν είναι αυτό που νομίζεις και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που νομίζεις (βασικό...δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα ρήματα "είδες" και "ακουσες".. :)) οτι έγινε, δείχνει οτι εγώ δεν σ'αγαπάω. Ποτέ δεν σε απάτησα κι ούτε πρόκειται να το κάνω αυτό σε σένα που είσαι οτι αγαπώ (αυτό πάντα το λέμε συχνότερα και πιο δυνατά) περισσότερο σ'αυτόν τον κόσμο... (και ακολουθεί το ποίημα...)
Α, επίσης βρίσκουμε πάντα τρόπο και δικαιολογία να μην γίνει αναλυτική συζήτηση την πρώτη και δεύτερη μέρα... :)))

κουραστηκα μονο που το διαβασα, οχι να ζουσα με αυτον τον τροπο :flipout:

δεν το λεω για να σε προσβαλλω, απλα παντα εκπλησσομαι (ολοι μας νομιζω) οταν βλεπουμε οπτικες γωνιες που ειναι τοσο διαφορετικες απο τη δικη μας.

Μάνο ,δεν είμαι ισορροπιστής ,απλά δεν μπορώ να αντικρούσω [όσο μπορώ ] κάποιες ακραίες [κατά την άποψη μου ] τοποθετήσεις .
Αυτό με την άλλη πλευρά μου[που θέλεις να γνωρίσεις] έχει διττή σημασία και καλό είναι ζητήσεις να το διαγράψω γιατί μπορεί να παρερμηνευτεί από τρίτους .....

Διεγραψε το, Πετρο.

Το μυνημα το πηρες ... και ηταν ΜΟΝΟ για σενα.

Ενταξει Πετρο ...

Ζηταω συγνωμη για την αυθαιρεσια μου απο ολους τους θαμωνες του φορουμ.
Παρολα αυτα .... ακομα και αν ειναι μονο 3 οι δεινοπαθουντες οικογενειαρχες
η σκεψη μου ειναι ΜΑΖΙ τους.

Δεν χρειάζονται συγγνώμες προφανώς .
Οι δεινοπαθούντες οικογενειάρχες του φόρουμ είναι μικρό μέρος της κοινωνίας που δεινοπαθεί και δεν νομίζω ότι αποτελούν κάποια ιδιαιτερη περίπτωση .Αλλά βέβαια ο καθένας μας σηκώνει το δικό του <σταυρό> .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Φταιω εγω που ΕΔΩ ΜΕΣΑ πρωτογνωρισα τον νεολογισμο .... WAF ? :flipout: .... (Wife Acceptance Factor) ? :laugh:
Και δεν ειναι μονο αυτο .... τα μηχανηματα που καταπιανεστε εδω μεσα .... ΔΕΝ αγοραζονται απο 30αρηδες.
Εκτος αν κλεψουν ... :flute:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΑΥΤΟ ... δουλεψατε και θελετε καπου να τα ξοδεψετε ... ΚΑΙ ΕΓΩ το ιδιο θα κανα. -bye-
Iσως να στηνα ενα υπεργαματο Star Wars home cinema (καπου κοντα στα 200 grands) και να σας καλουσα
εκ περιτροπης .... :rolleyes: .... (γιατι ειστε και αμετρητοι, παναθεμα ! :laugh:)

1-1-2-salle-projection-privee-star-wars.jpg

Ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά και βλέπει SW??

Ας μην το σχολιάσω...:Banane0:

Δεν χρειάζονται συγγνώμες προφανώς .
Οι δεινοπαθούντες οικογενειάρχες του φόρουμ είναι μικρό μέρος της κοινωνίας που δεινοπαθεί και δεν νομίζω ότι αποτελούν κάποια ιδιαιτερη περίπτωση .Αλλά βέβαια ο καθένας μας σηκώνει το δικό του <σταυρό> .

Πετρο

δεν μ'αφηνεις να διατηρησω την προσωπικη μου εκτιμηση επι του θεματος.
ΧΩΡΙΣ να αντιπαρατεθω μαζι σου. Γινεται αντιληπτο ?

Διεγραψε το, Πετρο.

Το μυνημα το πηρες ... και ηταν ΜΟΝΟ για σενα.

Μάνο ,ας χαμογελάσουμε και λίγο .
Αστείο ήταν και προφανώς κατάλαβα τι εννοούσες ,αλλά αφού βρήκα ευκαιρία ,ετσι πως το έγραψες ,είπα να σε <τσιγκλίσω > και λίγο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά και βλέπει SW??

Ας μην το σχολιάσω...:Banane0:

Ελα ..... στο ετοιμαζω ..... περιμενω οροφη και πανι ! ..... στα τελειωματα βρισκομαστε

179a737b5b3c0ebaa81d43f73290f576.jpg

Ισως να χρειαστουμε μερικα καθισματα παραπανω .... εσυ επιλεγεις ! :rolleyes:

Last edited:
Πετρο

δεν μ'αφηνεις να διατηρησω την προσωπικη μου εκτιμηση επι του θεματος.
ΧΩΡΙΣ να αντιπαρατεθω μαζι σου. Γινεται αντιληπτο ?

Α ,τώρα με παρεξήγησες .
Σου στέρησα τη δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης ,λογοκρίθηκε κάτι ;
Το ότι εκφράζω κάποια αντίθετη άποψη σημαίνει ότι σου στερώ την ελευθερία σου ;
Η αντιπαράθεση ,Μάνο μου ,είναι ζωντάνια -είναι υγεία και μας βοηθά να προσεγγίσουμε μια διαφορετική οπτική ,που προφανώς δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αποδεχθούμε .
Σεβόμενος την επιθυμία σου ,επί δίωρο δεν θα απαντώ στις απόψεις σου για να μην νοίωθεις ότι υπάρχει αντιπαράθεση .Μετά το δίωρο θα σου έρθουν μαζεμένα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες κα

- Δεν είναι αυτό που νομίζεις και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που νομίζεις (βασικό...δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τα ρήματα "είδες" και "ακουσες".. :)) οτι έγινε, δείχνει οτι εγώ δεν σ'αγαπάω. Ποτέ δεν σε απάτησα κι ούτε πρόκειται να το κάνω αυτό σε σένα που είσαι οτι αγαπώ (αυτό πάντα το λέμε συχνότερα και πιο δυνατά) περισσότερο σ'αυτόν τον κόσμο... (και ακολουθεί το ποίημα...)

Eισαι ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ survivor .... :worshippy: ..... δεν μασας μια !
Μου ειναι αδυνατον να σκεφθω να πω εστω και μισο ψεμα (απο τα παραπανω).
Γιαυτο και δεν .... ειμαι marriage compatible ! Ισως ουτε relationship compatible.

Δεν θα απατησω ΠΟΤΕ την γυναικα μου (η εστω την αγαπημενη μου ....)
Θα της πω "δεν με ικανοποιει η σχεση μας ετσι οπως καταντησε, μηπως υποφερουμε ?"
Και 9 στις 10 φορες .... θα φυγει μονη της. Οποτε ... ουτε ψεμματα, ουτε τυψεις.
Το κεφαλι ψηλα. Και ελπιζουμε ...

Βεβαια ... αν εχει προκυψει παιδι .... ειναι μια εντελως διαφορετικη ιστορια.
ΝΑΙ, εκει πρεπει να κολλησει γυαλι με σιδερο (που δεν ειναι οτι πιο ευκολο).

Σεβόμενος την επιθυμία σου ,επί δίωρο δεν θα απαντώ στις απόψεις σου για να μην νοίωθεις ότι υπάρχει αντιπαράθεση .Μετά το δίωρο θα σου έρθουν μαζεμένα .

Μην αλλαζουμε ρολους .... χανω τον μπουσουλα.
Εσυ αποφασιζεις ... εγω σεβομαι ! :rolleyes:

Please ... -bye-

Θα μας πεις τιποτα σχετικα με τα (δικα σου) βερυκοκα ?
Η μονο εμεις θα καταθετουμε ? .... :rolleyes:

Ποια εποχη τα σπερνεις, ποια τα κορφιζεις, ποια τα μαζευεις .... :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσ

κουραστηκα μονο που το διαβασα, οχι να ζουσα με αυτον τον τροπο :flipout:

δεν το λεω για να σε προσβαλλω, απλα παντα εκπλησσομαι (ολοι μας νομιζω) οταν βλεπουμε οπτικες γωνιες που ειναι τοσο διαφορετικες απο τη δικη μας.

Δες το με το εύθυμο ύφος που το έγραψα... Tον Xριστό που έλεγε τα δικά του πιο σοβαρά, τον σταύρωσαν... :)))

Θα μας πεις τιποτα σχετικα με τα (δικα σου) βερυκοκα ?
Η μονο εμεις θα καταθετουμε ? .... :rolleyes:

Ποια εποχη τα σπερνεις, ποια τα κορφιζεις, ποια τα μαζευεις .... :rolleyes:

Τα βερίκοκα βγαίνουν από οπωροφόρα δένδρα οπότε οι βερικοκιές δεν σπέρνονται αλλά φυτεύονται και χρειάζονται αρκετά χρόνια για να αναπτυχθούν και να βγάλουν βερίκοκα .Πάντως η εποχή που μαζεύονται τα βερίκοκα είναι από δώ και πέρα .

Πάντως αν θέλεις πραγματικά να κάνεις μια καλή σχέση με γάμο ή χωρίς, να ελέγχεις τους γονείς της συντρόφου. Αν είναι αυτοί προβληματικοί, ή ψυχωτικοί, ή αγχώδεις, ή χωρισμένοι, τότε και εσύ θα έχεις σοβαρό πρόβλημα αργά ή γρήγορα με την σύντροφο σου. Το ίδιο ισχύει και αντίστροφα δυστυχώς.

+1000

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

... Λογω μοναξιας ? Υπαρχουν χειροτερα πραγματα απο την μοναξια ... οποιος αντιλαμβανεται ...
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !

Εσυ τα ξέρεις τα δικα μου....αλλα για οποιον δεν ξερει πριν ενα χρονο πηγαινα για γαμο....τελικα χωρίσαμε. Οταν τα λεγα στον πατερα μου οντάς ακόμη στενοχωρημένος....μου είπε το εξής: Αγόρι μου καλύτερα ανύπαντρος παρά κακοπαντρεμένος.

Παντως μεταξύ μας....μπορει να κανω ολη μερα ότι θελω οπως το θελω....αλλα η μοναξιά ωρες ωρες ειναι μεγάλη πίκρα. Τωρα που πέρασα τα 30 και όλοι έχουν παιδιά και οικογένεια είναι ωρες ωρες που με πειράζει.

Ολα εχουν τα + και τα - τους....

Δεν χρειαζεται να βγαζεις ολη την ιστορια στον αερα ...

Βαζεις την συμβουλη του μπαμπα "αγορι μου, καλυτερα ανυπαντρος παρα κακοπαντρεμενος" ... message sent !

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Δεν χρειαζεται να βγαζεις ολη την ιστορια στον αερα ...

Βαζεις την συμβουλη του μπαμπα "αγορι μου, καλυτερα ανυπαντρος παρα κακοπαντρεμενος" ... message sent !

Γιατι?

1)...εδω μερικοί έχουμε γινει δεύτερη οικογένεια....για τους αλλους τους περαστικούς δεν με πειραζει...δεν ειναι ντροπή.

2) ....τα διαζύγια στην Ελλάδα πέρασαν το 50%........