Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Παντου εχει ομορφες γυναικες.

Απλα προσπαθησα να βαλω την στατιστικη στην κουβεντα.

Παλια ειχα ποσταρει ενα CIA factbook chart για τις πιο ... easy going γυναικες της υφηλιου.
Θα το ψαξω μετα,
Δε νομίζω ότι μπορεί να μπει στατιστική στη μέση......δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία και σε παγκόσμια κλίμακα.....επίσης στατιστική στην ομορφιά δεν υπάρχει.....
Είναι έρευνες για το down town....Ίσως να δείχνουν μια τάση.....αλλά δε μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

Και τι θα πει easy going και με τις προσλαμβάνουσες ποιανού?

Αυτά που γίνονται σήμερα στα γυμνάσια και που τα μαθαίνουμε από τις εφημερίδες.....εγώ δε σκεφτομαι να τα κάνω στα 40 μου......

Αλλά έχεις δίκιο, το σοβαρεύω και δε νομίζω να είναι κι αυτός ο στόχος του topic.

Ελα .... δεν ειναι CIA factbook, τελικα ....

https://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=41304

Περιμενω αποψη :rolleyes:

Δεν μου καθεται καλα οτι στην Βουλγαρια ειναι difficult to bang
ενω στην Ελλαδα .... easy to bang :chinscratch: ... Ισως να υπολογιζει
ηλικιες κατω απο 25 (που εξ'ορισμου βρισκομαι εκτος).

Για πες (κουβεντα να γινεται :proud:)

Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Ελα .... δεν ειναι της CIA τελικα ....

https://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=41304

Περιμενω αποψη :rolleyes:
Δε βλέπω το λόγο να ξενιτευθούμε λοιπόν.....επί τούτου τουλάχιστον....

Χαχαχα, δεν έχω να γλυτώσω από κάτι.....

Από τις χώρες που έχει ο χάρτης και που έχω επισκεφθεί, θα έλεγα ότι οι ΗΠΑ......ανήκουν στις πλέον easy going......και σίγουρα δεν θα τις έβαζα στην ίδια "κλάση" με την Ελλάδα, πάντα με βάση τα δικά μου κριτήρια.

Επίσης το ότι σε κάποια χώρα υπάρχει υψηλό ποσοστό πορνείας, δε σημαίνει ότι οι γυναίκες είναι easy going..... τρανταχτό τέτοιο παράδειγμα, για μένα, η Ρωσία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

....επίσης στατιστική στην ομορφιά δεν υπάρχει.....

Παντως, μια παραμετρος δεν επιδεχεται αμφισβητηση : η ηλιοφανεια στον νοτο, ο ανελεητος ηλιος,
μαλλον πρεπει να γερναει το δερμα ΠΟΛΥ νωριτερα. Ο ηλιος ειναι, με διαφορα, ο χειροτερος εχθρος
του δερματος ΚΑΙ του προσωπου ιδιαιτερα. Μετα ερχονται ολα τα αλλα (διατροφες, ξενυχτια, τσιγαρα, κλπ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Παντως, μια παραμετρος δεν επιδεχεται αμφισβητηση : η ηλιοφανεια στον νοτο, ο ανελεητος ηλιος,
μαλλον πρεπει να γερναει το δερμα ΠΟΛΥ νωριτερα. Ο ηλιος ειναι, με διαφορα, ο χειροτερος εχθρος
του δερματος ΚΑΙ του προσωπου ιδιαιτερα. Μετα ερχονται ολα τα αλλα (διατροφες, ξενυχτια, τσιγαρα, κλπ)

Εχεις δίκιο ,εξ ού και ο όρος "φωτογήρανση".

Απ την άλλη όμως έχουμε και μεγαλύτερη αντοχή στον ήλιο,λόγω μελανίνης και την σκαπουλάρουμε καλύτερα.

Δες την Agnetha που ζεί μια ζωή στη Σουηδία,πώς ρυτίδιασε άσχημα για 68 χρονών.

Είναι και θέμα DNA ,όπως και νάχει.

Μαλλον θα συμφωνησω.

Αν και .... ειναι στανταρακι οτι η Agnetha ΔΕΝ το παθε απο καποια καταχρηση ηλιοθεραπειας σε καλοκαιρινη χωρα ?

Ολο ταξιδακια ηταν η δικια σου :rolleyes:

Στατιστικά πάντα (μου το είπε η αδελφή μου που είναι η δουλειά της),το μελάνωμα θερίζει στην Αυστραλία,γιατί εκεί είναι όλοι ανοιχτόχρωμοι και έχει τρελλή ηλιοφάνεια (νότιο ημισφαίριο γαρ)..

Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω κατι ...

η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων εχει ψυχωσικο συνδρομο με τον ... ΗΛΙΟ.
ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ. Απο παντου ! Εμεις τρεχουμε να κρυφτουμε απο τον Ηλιο
αυτες τρεχουν να του ξεγυμνωθουν. ΒΡΑΖΟΥΝ σαν τα μπιφτεκια στις παραλιες, παρολα
τα 30αρια αντιηλιακα (τα οποια κατεβαζουν σταδιακα μεχρι βαθμο προστασιας .... 7 :blink: :bang:)

Τι παροξυσμος για μαυρισμενο δερμα ειναι αυτος ? Καθε καλοκαιρι και καθε καλοκαιρι και καθε καλοκαιρι.
Εμενα προσωπικα .... με γοητευει αφανταστα το γαλακτοειδες της επιδερμιδας της γυναικας. Τεσπα ...
οτι γουσταρει η καθεμια αλλα πως ειναι δυνατον να νιωθουν τοσο ανετα και ηδονικα με ΤΟΣΟ καψιμο.

Και ωωωωωωρες πανω στην ξαπλωστρα .... σταζει το αντιηλιακο :blink: ....
Εγω βρισκομαι κατω απο δεκαπεντε σκιες ME 40αρι αντιηλιακο .... και υποφερω ... :nounder:

Last edited:
Η τρέλα δεν είναι ότι θέλουν τον ήλιο.....η τρέλα είναι ότι όλο το καλοκαίρι κάθονται να τις ψήνει ο ήλιος και μετά βάζουν αντιγυραντικες κρέμες.......και κάνουν λίφτινγκ, μπότοξ....κ.α.

Ο φοβος τους είναι να βγουν στην παραλία και να είναι πιο άσπρες απο τις υπόλοιπες.

Εγώ από την άλλη απολαμβάνω πολύ που είμαι κατάλευκος σαν τον Τσάρο ακόμα και τον 15αυγουστο. Αριστοκρατικά πράγματα....:flipout:

Απάντηση: Re: Σχέσεις και προβλήματα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες ...

Βασικά εγώ απολαμβάνω το ότι δε με καίει ο ήλιος.....είναι θερμοκρασιακό το ζήτημα.

Το ιδιο και εγω.
Δεν ειναι θεμα χρωματος (δερματος).
Ειναι θεμα ".... ωχ αμαν αμαν, να σηκωνομαστε να φευγουμε, πολυ καθισαμε ... " :laugh:

Eιναι ενα πολυ καλο φιλαρακι απο ενα παλιο (ηρωικο) νημα που ειχε συνδραμει με ολες του τις δυναμεις
για στην ενθουσιωδη νηολογηση και αρμενιση του νηματος εκεινου. Και ισως ο μοναδικος Τρεκας
που δεν του μυριζουν δυσαρεστα μεγαλοι, τριχωτοι, ζεχνοντες, παρακμιακοι ... Γουκαδες. :proud:

O DataΓβ€š ΓŽΒΌΓŽΒ±Γβ€š.png

Για μεγαλο χρονικο διαστημα ελειψε απο το forum (η λανθασμενα αυτο αντιληφθηκα εγω) και τωρα τελευταια
τον ξαναβλεπω με μεγαλη χαρα μεσα στο forum να μας διαβαζει ανελειπως ως Κασπερ φαντασματακι. :rolleyes:

Ι'm just curious :hmmmm: .... γιαυτο τον τσιγκλαω :proud:

Last edited: