Σχετικά με τα πικ-άπ της REGA...

nikolai asimov

Senior Member
19 August 2012
558
επειδη με ενδιαφερει ενα πικαπ της rega, πηρα τηλεφ στο stud. genesis και δεν το σηκωνε κανεις. αλλαξαν αντιπροσωπο γνωριζει κανεις?

Re: Αντιπροσωπος REGA?

Το studio genesis μετά το θάνατο του Ζωδιάτη έχει κλείσει. Τα προϊοντα rega κάποια άλλη αντιπροσωπεία θα τα φέρνει. Για στείλε ένα email στην rega για να σου πουν περισσότερα.

Το studio genesis μετά το θάνατο του Ζωδιάτη έχει κλείσει. Τα προϊοντα rega κάποια άλλη αντιπροσωπεία θα τα φέρνει. Για στείλε ένα email στην rega για να σου πουν περισσότερα.

ευχαριστω φιλος. ακομη στην rega σαν dealer εχουν το studio genesis. θα τους στειλω μαιλ να δω τι παιζει

Γειά χαρά, υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την αντιπροσωπεία ή ξέρει κανένας που και αν μπορεί να βρεί προιόντα της rega στην Αθήνα?
Ευχαριστώ

Ξέρω, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω... Υπομονή, η επίσημη ανακοίνωση δεν νομίζω να αργήσει πολύ ακόμα.

Ευχαριστώ έστω και για την αινιγματική σου απάντηση. Αναμονή.

Τελικά ανέλαβε κανείς αντιπρόσωπος να φέρει τα ππροϊόντα της REGA στη χώρα μας? Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Τελικά έφτασε Αύγουστος και αντιπρόσωπο δεν έχουμε.... (Σοβαρή εταιρία η Rega πάντως, στην ιστοσελίδα αναφέρει ακόμη το Studio Genesis ως dealer & δεν υπάρχει ούτε μια διεύθυνση e-mail για να επικοινωνήσεις μαζί τους, μόνο τηλέφωνο & φυσική διεύθυνση)

Είχα στειλει email στο [email protected] με το ερώτημα του αν υπάρχει ή θα υπάρξει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και δεν πήρα καμμία απάντηση. Ενδιαφερόμουν για το πλατό RP8.

Μάλλον η Ελλάδα λόγω κρίσης δεν προσφέρει ικανό ποσοστό κέρδους, ή θα πιέζουν πολύ τον αντιπρόσωπο που θέλει να αναλάβει, να προβεί σε μεγάλη ποσότητα παραγγελιών, κάτι που εμπεριέχει ρίσκο στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Τελικά έφτασε Αύγουστος και αντιπρόσωπο δεν έχουμε.... (Σοβαρή εταιρία η Rega πάντως, στην ιστοσελίδα αναφέρει ακόμη το Studio Genesis ως dealer & δεν υπάρχει ούτε μια διεύθυνση e-mail για να επικοινωνήσεις μαζί τους, μόνο τηλέφωνο & φυσική διεύθυνση)

και εγω κουφαθηκα. εψαχνα ενα μαιλ να ρωτησω και δεν εβρισκα. ειναι να γελας οταν στην ελλαδα της κρισης υπαρχουν αντιπροσωποι για το καθε καρα χαι εντ μηχανακι και δεν υπαρχουν αντιπροσωποι για πιο προσιτες εταιριες οπως η rega.

Φιλε ξερω απο εγκυρη πηγη οτι η Rega ζηταει να κανεις μεγαλη παραγγελια και ολα τα λεφτα cash.

Φιλε ξερω απο εγκυρη πηγη οτι η Rega ζηταει να κανεις μεγαλη παραγγελια και ολα τα λεφτα cash.

ok. απο την αλλη αναρωτιεμαι ποσο υγιες ειναι ολο αυτο το πραγμα ή ειναι μια ωραια φουσκα που θα σκασει

Δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Υπάρχει πληθώρα προϊόντων ακόμη στην αγορά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

πληθώρα?

Στην ελληνική αγορά ακόμη ναι. Δεν ξέρω μέχρι πότε όμως. Και καλά κάνουν και ζητούν τα λεφτά τους cash για να στείλουν τα προϊόντα τους.

Μόνο στα πικαπ που λόγω φθίνουσας ζήτησης ίσως λείψουν τα rega σε κάποιους. Από τα υπόλοιπα προϊόντα που κατασκευάζει η εταιρεία μπορείς να βρεις άνετα από άλλους κατασκευαστές για να καλύψεις τις αναγκες σου.

Τα πικάπ Rega μάλλον δεν τα γνωρίζεις... στις τιμές τους δεν υπάρχουν πληθώρα προϊόντων που να παίζουν καλύτερα ούτε κατά διάνοια να έχουν καλύτερους βραχίονες... θα έλεγα δεν υπάρχουν προϊόντα ούτε μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού...

Αλλά αν κάνω λάθος ενημέρωσε μας ποια πληθώρα πικάπ είναι ισότιμα ή καλύτερα από τα Rega...

η REGA δεν θα μεινει χωρις αντιπροσωπεια για πολυ. ειναι απο τα πιο hot ονοματα στην αγορα και αποτελει το καλυτερο ισως value for money στα εισαγωγικα πλατο

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα μου. Θέλω ένα καινούργιο πικαπ & τα rega είναι ψηλά στη λίστα μου.