Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Έχω διαβάσει πολλά - όχι όλα - από τα μηνύματα που γράφτηκαν για την απαράδεκτη ενέργεια της διαγραφής των μηνυμάτων. Είδα και τα επιχειρήματα των διαχειριστών.

Το ερώτημα είναι απλό: Γιατί δε βάζει η διαχείρηση το ζήτημα σε ψηφοφορία; Με την υποδομή του vBulletin θα είναι κάτι πολύ απλό. Μπορεί να μην είμαστε μέλη στου σωματείου ακόμη, αλλά ως μέλη που έχουμε δώσει το χρόνο και την αγάπη τους στο club, έχουμε δικαίωμα να τοποθετηθούμε με την ψήφο μας σ' αυτό και όχι απλά ν' ακούμε την επιχειρηματολογία της διαχείρησης, για κάτι που ή ίδια το κάνει να δείχνει τετελεσμένο και επαναλήψιμο στο μέλλον.

Δημήτρη, εμένα μου δημιουργούνται νέες απορίες, ελπίζω να με ανεχτείτε όσο τις εκφράζω.

1. Θέμα που συζητείται αλλού.
Πρέπει να έχουμε ως στόχο κάθε συζήτησης την αποκλειστικότητα για το avclub? Η μήπως ήταν το μόνο θέμα από όσα έχουμε στο avclub που συζητούνταν και αλλού?

2. Μαζική αγορά που γίνεται αλλού
Και τι με αυτό?

3. Αναζήτηση γνωμών ή τοποθέτησης του avclub έμμεσα γιά τα παραπάνω

Το avclub πώς το εννοείς στην παραπάνω πρόταση? Ως κοινότητα με μέλη που έχουν μεράκι και ενδιαφέρον για το χόμπυ τους ή ως μια μικρή ομάδα ανθρώπων που θεωρούν εαυτούς "κατόχους" του www.avclub.gr και ως εκ τούτου, υπεύθυνους για τη διαμόρφωση μιας "επίσημης θέσης" της ιστοσελίδας? Γιατί αν είναι το πρώτο, εμένα ως χομπίστα πολύ με ενδιαφέρει η άποψη όλων των ομοουσίων μου. Για το δεύτερο δε θα μπορούσα να ενδιαφέρομαι λιγότερο.

Δεν αντιλέγω ότι μέχρι τώρα κάποιοι - λίγοι - έχουν μοχθήσει (και πληρώσει) για να είμαστε εδώ και να τα συζητάμε. Δε γνωρίζω τις λεπτομέρειες του ποιος έχει πληρώσει/ασχοληθεί κλπ και ούτε με ενδιαφέρει - στο παρελθόν έχω εκφράσει εξάλλου την πρόθεσή μου να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ γιατί δε με αφορούν τα πρόσωπα, αλλά ο χώρος. Ομως δεν ξέρω αν αυτό δίνει την ελευθερία στον οποιονδήποτε να αφαιρεί από εμένα, το απλό μέλος, το δικαίωμα να πω αυτό που θέλω, όποτε θέλω, όπως θέλω.

4. Δεδομένη θέση του avclub να μην προωθει αγορές
Βλ. παραπάνω, καθώς επίσης και το εξής: πού φάνηκε η προώθηση αγοράς? Και εξάλλου, τι μεμπτό έχει αυτό? Τόσος φόβος πια για την πιθανότητα να χάσουμε (από ποιον, αλήθεια) τον τίτλο των αμερόληπτων-ουδέτερων?

Αυτά ίσως να μην περιγράφονται σε κάποιον κανονισμό, δεν παύουν όμως να έχουν μεγάλη σημασία γιά αυτό που αγωνίζεται το avclub από πριν ακόμα δημιουργηθεί.
Εννοείς επί avforum? Θα βγάλω λαυράκι μου φαίνεται.

Πλέον αν ζητάτε αποπομπή αυτή που ζητάτε πρέπει να είναι η δική μου και μόνον.

Οι αποπομπές είναι ανούσιες, όπως έγραψε και ο Σπύρος. Αποπομπή στην αποπομπή, δε θα μείνει κανείς στο τέλος.
:fahne90:

Last edited:
Άλέξη,
ο διαχειριστής εργάζεται, όπως όλοι.
Εγώ σήμερα είχα την πολυτέλεια να μην εργαστώ και να γράψω την εργασία μου εκεί που δεν πιάνει μελάνι γιά να σας λύσω ορισμένες απορίες.

Ο διαχειριστής δεν κρύβεται.
Έπραξε. Δεν άλλάζει γνώμη, ούτε και εγώ (προσωπικά). Η ΔΟ τοποθετήθηκε.
Όπως είπα στο προηγούμενο ακριβώς αν κάποιος θέλει κάποια αποπομπή, ας ζητήσει τη δική μου.

Δημήτρη,

o διαχειριστής dipie παρακολουθούσε διαρκώς τα thread περι διαγραφών,
και απαντούσε κανονικά σε άλλα άσχετα με το θέμα thread.

Το ότι δεν αλλάζει γνώμη πάει να πει ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό .......

Δημήτρη,

o διαχειριστής dipie παρακολουθούσε διαρκώς τα thread περι διαγραφών,
και απαντούσε κανονικά σε άλλα άσχετα με το θέμα thread.

Το ότι δεν αλλάζει γνώμη πάει να πει ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό .......

αν είναι ο υπολογιστής μου σε ένα thread και εγώ είμαι σε μιά σύσκεψη, θα με δείχνει μέσα.

Μπορεί ο άνθρωπος να έμπαινε να έβλεπε, αλλά δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να απαντήσεις σε σοβαρά θέματα όταν εργάζεσαι και έχεις προϊστάμενους ή υφιστάμενους δίπλα.
Εγώ σας είπα, σήμερα τα βρόντηξα όλα γιά το avclub.
άλλο να απαντάς γιά μηχανήματα και χόμπυ και άλλο να διαχειρίζεσαι σοβαρά πράγματα και να γίνεται το χόμπυ σου κατάρα...:ernaehrung004:

Το ερώτημα είναι απλό: Γιατί δε βάζει η διαχείρηση το ζήτημα σε ψηφοφορία; Με την υποδομή του vBulletin θα είναι κάτι πολύ απλό. Μπορεί να μην είμαστε μέλη στου σωματείου ακόμη, αλλά ως μέλη που έχουμε δώσει το χρόνο και την αγάπη τους στο club, έχουμε δικαίωμα να τοποθετηθούμε με την ψήφο μας σ' αυτό και όχι απλά ν' ακούμε την επιχειρηματολογία της διαχείρησης, για κάτι που ή ίδια το κάνει να δείχνει τετελεσμένο και επαναλήψιμο στο μέλλον.

Δαμιανέ πλάκα κάνεις; Κάποτε μίλησα για δημοκρατικές διαδικασίες και μόνο ξύλο δεν έφαγα.. Ήταν ένα μικρό καράβι..

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει..

Δαμιανέ πλάκα κάνεις; Κάποτε μίλησα για δημοκρατικές διαδικασίες και μόνο ξύλο δεν έφαγα.. Ήταν ένα μικρό καράβι..

Λες το avclub, εκτός από ανεξάρτητο εμπορικών συμφερόντων, να είναι και ανεξάρτητο των μελών του; :bang::7SFGSFG:

Έχω διαβάσει πολλά - όχι όλα - από τα μηνύματα που γράφτηκαν για την απαράδεκτη ενέργεια της διαγραφής των μηνυμάτων. Είδα και τα επιχειρήματα των διαχειριστών.

Η επαναληψιμότητα έχει γίνει ιδιαιτέρως ανησυχητική.
Και μάλιστα αυτό πού διαφαίνεται είναι πώς η δημιουργία τού Σωματείου,όχι μονον δέν έχει ´διευρύνει´τήν κατάσταση αλλά αντιθέτως υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει ´στενός κορσές´,που θα χωράει μόνον όσους έχουν συγκεκριμένο ´βάρος´,´ύψος´και ´περιφέρεια´.
Εξ´ού και η δική μου απορία περί τού τί ´είδους φόρουμ´ειναι πλέον επιθυμητό.

Last edited:

Ε,οχι μονον εσύ Γιώργο μου..
Πολλοί κινδυνέψαμε..
Ρετσινιές μάς κολλήσανε...
Οι ´Εχθροί τού Λαού´.

Παίδες καλά τα συζητάμε, ειλικρινά δεν έχω καμία αντίρρηση να συνεχίσω αλλά αφιέρωσα ήδη τη μέρα μου.
Ευχαριστώ όλους (και εκ μέρους ΔΟ)

Ειλικρινά, αύριο αν υπάρχει χρόνος πολύ ευχαρίστως. (και τηλεφωνικά και με πμ και από εδώ)
Έχουμε και μιά οικογένεια.

Λες το avclub, εκτός από ανεξάρτητο εμπορικών συμφερόντων, να είναι και ανεξάρτητο των μελών του; :bang::7SFGSFG:

Από τη στιγμή που δεν αποφασίζουν τα μέλη για τους διαχειριστές αλλά μόνο οι διαχειριστές για τα μέλη εννοείται ότι είναι έτσι.

Από τη στιγμή που δεν αποφασίζουν τα μέλη για τους διαχειριστές αλλά μόνο οι διαχειριστές για τα μέλη εννοείται ότι είναι έτσι.

Το θέμα είναι πώς οι αρχικές διακηρύξεις,πού προσήλκυσαν πολλούς,οι οποίοι και στήριξαν το νέο και ελπιδοφόρο avclub παραμένουν ακόμα γραμμένες.
Ευχή μου,ειλικρινέστατη,είναι να μήν κοπούν και ραφτούν κοστούμια βολικά μόνον γιά όσους ´ψωνίζουν απο τον ίδιο ράφτη´.
Μην εκληφθεί ως εμπορικό το τελευταίο.
Απλά καταλήξαμε να διευκρινίζουμε ακόμα και παρομοιώσεις ή μεταφορές για να μην παρεξηγηθούμε.

αν είναι ο υπολογιστής μου σε ένα thread και εγώ είμαι σε μιά σύσκεψη, θα με δείχνει μέσα.

Μπορεί ο άνθρωπος να έμπαινε να έβλεπε, αλλά δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να απαντήσεις σε σοβαρά θέματα όταν εργάζεσαι και έχεις προϊστάμενους ή υφιστάμενους δίπλα.
Εγώ σας είπα, σήμερα τα βρόντηξα όλα γιά το avclub.
άλλο να απαντάς γιά μηχανήματα και χόμπυ και άλλο να διαχειρίζεσαι σοβαρά πράγματα και να γίνεται το χόμπυ σου κατάρα...:ernaehrung004:

Ωραία ........ είναι 10:30 και ακόμα τίποτα
...... και άμα απαντήσει σε παρακαλώ στείλε μου pm μην το χάσω:antlers:

Το γεγονός ότι προσφέρεις προσωπικό χρόνο το εκτιμάμε όλοι.
Ας το εκτιμήσει και ο εν λόγω διαχειριστής και ας σταθεί στο
ύψος των περιστάσεων ..... γιατί κατ' εμέ συνεχίζει να σας εκθέτει.

ερωτήσεις...

1. γιατί όταν δημιουργείται τέτοιου είδους πρόβλημα δεν βγαίνει ο ίδιος διαχειριστής να το ξεκαθαρίσει αλλά μπλέκουν όλοι οι υπόλοιποι ?

2. γιατί κύριε Παναγιωτίδη την στάση που επιδεικνύεται τώρα δεν την δείξατε και στην διαγραφή του θέματος που είχε ανοίξει ο kokar?

3. γιατί πρέπει αυτό το φόρουμ να νοιώθει συνέχεια οτι δέχεται ασύμμετρες απειλές?

4. γιατί να πρέπει κάποιος να ρωτά αν θα παραβρεθεί σε κοπή πίτας γιατί τον κάνατε να νοιώθει ανεπιθύμητος?

5. γιατί υπάρχουν μέλη που ενώ έχουν περάσει 7 μήνες ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση στα ερωτήματα που κατα καιρούς έχουν θέσει?

6. γιατί ξενερώνετε τον κόσμο?

7. γιατί να υπάρχουν μέλη που ενώ ήταν ενεργά και συμμετείχαν παντού πλέον απλά παρακολουθούν?

8. γιατί όταν γίνεται αποδεδειγμένα λάθος διαχείριση εντούτοις ποτέ δεν βγαίνει κάποιος απο τους υπευθύνους που αντί να υπερασπίζεται τυφλά τον εκάστοτε διαχειριστή να πει ξεκάθαρα, ναι συγνώμη έγινε μ@λ@κι@?

9. γιατί να παρατηρούν τα μέλη οτι μερικές κατηγορίες παγώνουν εξαιτίας της άρνησης τους να δεχτούν τέτοιου είδους παρεμβατικές συμπεριφορές?

και πόσα ακόμα που ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει!!

υ.γ νομίζω ο Αλέξης είχε αναφέρει οτι πολλές φορές γράφει και μετά μετανοιώνει και σβήνει και δεν ανεβάζει πολλές απο τις σκέψεις του.....
αυτό ακολουθούσα κι εγώ μέχρι τώρα.
αυτήν την φορά λοιπόν λέω ξεκάθαρα αυτό που σκέφτομαι.
άντε να δούμε σε ποια black list θα καταλήξω κι εγώ!

υ.γ2 ξέρω προσωπικά (απο τηλεφωνικές συνομιλίες ή p.m μερικούς αξιόλογους ανθρώπους που απάρτιζαν και απαρτίζουν την διαχειριστική ομάδα.
είναι λίγοι αυτοί που δημιουργούν αναστάτωση στα μέλη, οι περισσότεροι έχω την εντύπωση οτι είναι καταπληκτικοί σε αυτό που κάνουν αλλά και σαν άνθρωποι.
πρέπει λοιπόν να καταλάβει η Δ.Ο οτι όσοι ανήκουν σε αυτήν δεν έχουν το αλάθητο του πάπα! με ότι αυτό συνεπάγεται.......................

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Θα ηεθαλα να απαντησω σε μερικες ερωτησεις.
ερωτήσεις...

1. γιατί όταν δημιουργείται τέτοιου είδους πρόβλημα δεν βγαίνει ο ίδιος διαχειριστής να το ξεκαθαρίσει αλλά μπλέκουν όλοι οι υπόλοιποι ?

8. γιατί όταν γίνεται αποδεδειγμένα λάθος διαχείριση εντούτοις ποτέ δεν βγαίνει κάποιος απο τους υπευθύνους που αντί να υπερασπίζεται τυφλά τον εκάστοτε διαχειριστή να πει ξεκάθαρα, ναι συγνώμη έγινε μ@λ@κι@?
Γιατι,κατα την γνωμη μου παντα,φοβουνται να μην χασουν την θεση τους,την ''καρεκλα'' τους.Η εξουσια τους διαφ8ειρει ολους(γενικα μιλαω).Λενε,αχ τι ωραια,εχω εξουσια θα κανω delete,οσα post δεν μου αρεσουν η threads η θα κανω delete γιατι ερχετε σε αντιθεση με τα συμφεροντα μου(γενικα μιλαω)και δεν προκειται να μου πει κανει τπτ και σε περιπτωσει που μου πει καποιος τον βαζω στην black list του forum.Θα ηθελα να πω κατι τελευταιο.Επειδη ειμαι γραμενος και σε αλλα forum πιστευω οτι το forum ανηκει στα μελη του και οτι η admin και mod υπαρχουν για την ομαλη λειτουργεια του χωρις ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας απο τους admin και mod.

Τα ιδια Παντελακη μου.. εκεινο το Μικρο Καραβι μεγαλωσε, εγινε κρουαζιεροπλοιο, αλλα μυαλο ΔΕΝ βαζουμε... Κ. Παναγιωτιδη, στην επαναφορα παρακαλω να επαναφερετε και προτερα θεματα. Γνωριζετε ποια...

Εγω εδω βλεπω μια προσπαθεια να μην ειπωθει ουτε μια ΣΥΓΝΩΜΗ. Οτι εχει προσφερει καθε μελος (που ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ) καταστρεφεται απο φοβους, υπερπροστασια(?) και αλλα τινα, τα οποια ΔΕΝ εκφραζουν τα μελη.

Κατα τη γνωμη μου ο εν λογω Διαχειριστης, με μεγαλη ορεξη απλα εφηρμοσε τη σκληρη γραμμη που προσπαθειτε (ανεπιτυχως) να περασετε. Την οποια και μου εξεφρασε τηλεφωνικως ο κ. Μανιατης, και η οποια αναφερεται συνοπτικα στο οτι :"Το φορουμ πλεον εχει ιδιοκτησια, και ως εκ τουτου εχει χαραχθει στρατηγικη. Μερος αυτης ειναι και η διαγραφη, συρραφη κλπ των θεματων ετσι ωστε να παρουσιαζεται μια συγεκριμενη εικονα προς τα εξω. Και ΔΕΝ το κρυβουμε"

Εμεις λοιπον τα μελη καταντουμε χειροκροτητες μιας συγκεκριμενης στρατηγικης... Παει η ελευθερια. Ποια στρατηγικη? Δεν μας λετε και μας? Πιστευετε οτι θα ποδηγετησετε τα μελη? Φαινομαστε για τετοιοι? Και τελος παντων ποιος ειπε οτι ετσι προστατευονται τα μελη? Δεν ειναι δημοφιλες πια αυτο το προσχημα..

Εσεις θελετε αρθρογραφους με συγκεκριμενη θεματολογια. Οχι ελευθερα σκεπτομενους ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Μας φαιρεσθε σαν παιδια νηπιαγωγειου και παρακατω. Και να χειροκροταμε και απο πανω....

Πολλα μελη, αγαπαμε πολυ αυτο στο οποιο συμμετεχουμε. Και γνωριζετε πως γι αυτο που αγαπαμε και ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ (σωστα Λαρρυ?), ΚΑΙ προωθουμε το φορουμ για προσελκιση διαφημισεων (σωστα κ. Μανιατη?) και προσπαθουμε να κανουμε κινησεις στο ονομα του. και εχουμε υπερασπιστει εναντι τριτων με προσωπικο κοστος το φορουμ αυτο.. Και ολα αυτα για να αντιμετωπισουμε μια αυταρχικοτατη συμπεριφορα. Και εδω πεφτει πολυ γελιο. Σε ωριμους ανθρωπους με ελευθερια σκεψης και ΑΠΟΨΗ για τα τεκταινομενα, προσπαθειτε να λειτουργησετε με αυτη την εντελως απαξιωτικη στρατηγικη.

Και οντας τοσα χρονια διαχειριστες, μου κανει εντυπωση που καθε φορα που υπερβαλλετε, δεν ζητατε ενα συγνωμη. Καθε φορα μου μεταφερονται κουβεντες του τυπου.. "ελα μωρε, ενα λαθος εγινε..." .Αμ δε που εγινε ενα λαθος. Το ΙΔΙΟ λαθος καθε φορα χειροτερευει και το ανησυχητικο ειναι οτι απο τα κειμενα σας πιστευετε οτι ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουν λαθος. Ακομα και τωρα που επαναληφθηκε η ΙΔΙΑ κακιστη εφαρμογη της νοοτροπιας της διαγραφης θεματων.

Οι διαχειριστες το μονο επιχειρημα που εχουν ειναι οι διαγραφες, τα σβησιματα και τα κλειδωματα? επιχειρηματολογια Γιοκ?

Θα πω για αλλη μια φορα οτι οι πραξεις του σκληρου πυρηνα των τακτικων μελων εχουν παρεξηγηθει τα μαλλα απο την διαχειρηση. Εγω απο τη θεση μου κρινω ως ανεπαρκεστατη τη διαχειρηση ορισμενων εξ υμων και αυτο ειναι δικαιωμα μου. Δικαιωμα που απορρεει απο τις πραξεις καποιων εξ υμων που δεν ειναι ανοικτοι σε κριτικη. Βλεπω διαχειριστες που αγκομαχανε, που λενε ποσο κουραζονται, βλεπω αλλους που ΔΕΝ ασχολουνται και ειναι διακοσμητικοι...Βλεπω μερικους να τραβανε ΟΛΟ το κουπι, αλλα κανεις να μην εχει τη διαθεση να μετακινηθει απο τις καρεκλες του. Μα καλα ρε παιδια, αυτες οι καρεκλες ειναι τοσο σημαντικες για εσας? αλλες καρεκλες δεν υπαρχουν εκει εξω?

Πως περιμενετε λοιπον να μην υπαρχουν προβληματα οταν εσεις που μεχρι πριν καποιο καιρο ζηταγατε τις ΠΛΑΤΕΣ μας, τωρα μας μιλατε μεσω απειλων εξωδικων? Εκει φτασαμε? Πρεπει να σας προβληματισει αυτη η αντιπαλοτητα που εχετε με τα μελη... Και ειναι λαθος να εστιαζετε σε συγκεκριμενα προσωπα. Πριν 15 μερες ηταν ο κοκαρ, εγω... τωρα καποιοι αλλοι. Αλλα ο λογος που γινονται ολα αυτα, ειναι η ιδια στρεβλη αποψη οτι με διαγραφες θεματων θα κανετε ενα φορουμ ασπιλο, αμολυντο. Δεν ειμαστε σε συνθηκες εργαστηριου ομως..

Το φορουμ εχει παρει μια ροτα που ειναι αντιθετη απο αυτη που δειχνουν οι -ευημερουντες- αριθμοι... Φευγει η Ψυχη του. Μην στηριζεστε στα στατιστικα και στο οτι το φορουμ εγινε καλυτερο απο το αλλο. Σε αυτο εχουμε βοηθησει τα μελη σε μεγαλυτερο ποσοστο απο τη διαχειρηση, και ετσι θα επρεπε να ειναι. Δεν ειναι η γραμμη που εχετε επιλεξει αυτη που εφερε τα νουμερα αυτα.

Καποια στιγμη ομως, θα πρεπει να μαθουν τα υπολοιπα μελη και τις προθεσεις σας επι του καταστατικου, οπως π.χ. μετα απο ποσα χρονια προβλεπονται εκλογες, πως θα γινεται η εισαγωγη μελων και αλλα ενδιαφεροντα.

Προσωπικα αγαπω το φορουμ και το εχω δειξει ουκ ολιγες φορες. Καποιοι εχουν μπερδεψει την αγαπη μας για προσφορα με τη φιλια μεταξυ μας με τα αξιωματα εδω μεσα. Οταν ανακοινωσα την αποχη μου, ηταν στα σκαρια ενημερωση μεσω παρουσιασης του νεου μου προβολεα. Αυτο θα γινοταν ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ οχι για τη διαχειρηση. Η διαχειρηση λοιπον, απο την πλευρα της δεν προχωρησε σε αυτο το event, οπως και εγω απο την πλευρα μου γιατι ειπα οτι δεν θελω να βαλω πλατες πια. Ποιιος εχασε? εγω? Εγω βλεπω καθε μερα ταινιες. Τα μελη εχασαν ενημερωση . Κατανοητον? δεν τιμωρησατε εμενα λοιπον, την ενημερωση του φορουμ τιμωρησατε. Οταν κλεισατε το θεμα της συνεισφορας, την οποια εσεις ειχατε προσφερθει να αναλαβετε, εσεις δυσχερανατε την κινηση, και ας μην κοροιδευομαστε, το οτι εγινε απο τη διαχειρηση ΕΝΑ τηλεφωνο καποια στιγμη ΔΕΝ συνιστα ενδιαφερον της διαχειρησης για φιλανθρωπιες.

Εχω να πω και αλλα πολλα... Δεν χρειαζεται επι του παροντος ομως. Ο στοχος ειναι να κατανοησετε αυτα που σας λεμε και να μας ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ.

Δεν ειμαστε εχθροι ρε παιδια, καταλαβετε το

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Γιατι,κατα την γνωμη μου παντα,φοβουνται να μην χασουν την θεση τους,την ''καρεκλα'' τους.Η εξουσια τους διαφ8ειρει ολους(γενικα μιλαω).Λενε,αχ τι ωραια,εχω εξουσια θα κανω delete,οσα post δεν μου αρεσουν η threads η θα κανω delete γιατι ερχετε σε αντιθεση με τα συμφεροντα μου(γενικα μιλαω)και δεν προκειται να μου πει κανει τπτ και σε περιπτωσει που μου πει καποιος τον βαζω στην black list του forum.Θα ηθελα να πω κατι τελευταιο.Επειδη ειμαι γραμενος και σε αλλα forum πιστευω οτι το forum ανηκει στα μελη του και οτι η admin και mod υπαρχουν για την ομαλη λειτουργεια του χωρις ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας απο τους admin και mod.

Επειδη μιλησες για Admin και αυτος ειμαι εγω ,οπως βλεπεις, θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση. Ποσο διεφθαρμενος νομιζεις οτι μπορει να ειμαι λογο της υποτιθεμενης (κατα την αποψη σου) θεσης μου ? Και ποση καταχρηση σου εχει φανει να κανει ο Admin εδω μεσα ? Εσυ μπορει να λες οτι μιλας γενικα αλλα οταν αναφερεσαι σε Admin δεν υπαρχει αλλος οποτε αναφερεσαι σε εμενα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Φίλε μου, επέτρεψέ μου να σου πω ότι εαν πράγματι τα πράγματα ήταν έτσι όπως τα λές, τότε τουλάχιστον γιά την διαχειριστική ομάδα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιό εύκολα.
Εαν πάλι θέλεις να μιλήσουμε (γενικώς) όπως έγραψες, τότε μάλλον στόχευσες σε λάθος θέμα.
Συμπάθα με αν απαντώ στην ερώτησή σου, παρ'ότι δεν διαχειρίζομαι αυτη την κατηγορία, αλλά το θάρος, μου το έδωσες εσυ, μιά πυροβόλισες ανεξέλεγχτα.
Θα ήθελα πάντως να ξέρεις και εσύ, ότι κανείς απο την διαχειριστική ομάδα. δεν διεκδίκησε και δεν πήρε κανενός την θέση,όπως επίσης κανείς δεν έχει τάσεις εξουσίας στο club.Την απάντηση την έδωσες μόνος σου....admin και mod (σημείωσε πως είναι άνθρωποι και όχι αυτόματοι πιλότοι...)υπάρχουν γιά την καλή λειτουργεία του club....τίποτε παραπάνω...πίστεψέ με.

Bασίλη επίτρεψέ μου δύο ερωτήσεις..
1)Το φορουμ πλεον εχει ιδιοκτησια, και ως εκ τουτου εχει χαραχθει στρατηγικη. Μερος αυτης ειναι και η διαγραφη, συρραφη κλπ των θεματων ετσι ωστε να παρουσιαζεται μια συγεκριμενη εικονα προς τα εξω. Και ΔΕΝ το κρυβουμε"

Aυτό που παρέθεσες ως τηλεφωνική συνομιλία ειναι απολύτως ακριβες και έτσι διατυπωμένο???
2)Ti εννοείς με τις απειλές εξωδίκων??

Bασίλη επίτρεψέ μου δύο ερωτήσεις..
1)Το φορουμ πλεον εχει ιδιοκτησια, και ως εκ τουτου εχει χαραχθει στρατηγικη. Μερος αυτης ειναι και η διαγραφη, συρραφη κλπ των θεματων ετσι ωστε να παρουσιαζεται μια συγεκριμενη εικονα προς τα εξω. Και ΔΕΝ το κρυβουμε"

Aυτό που παρέθεσες ως τηλεφωνική συνομιλία ειναι απολύτως ακριβες και έτσι διατυπωμένο???
2)Ti εννοείς με τις απειλές εξωδίκων??

1. Ναι (Υπαρχει και αυτηκοος μαρτυρας)
2. Μεταφορικα το ανεφερα. Αυτο που εννουσα ειναι οτι μιλαμε για κανονισμους, προτροπη για νομικη διαμαχη και αμυνα της διαχειρησης μεσω νομικης οδου

Τα ιδια Παντελακη μου.. εκεινο το Μικρο Καραβι μεγαλωσε, εγινε κρουαζιεροπλοιο, αλλα μυαλο ΔΕΝ βαζουμε... Κ. Παναγιωτιδη, στην επαναφορα παρακαλω να επαναφερετε και προτερα θεματα. Γνωριζετε ποια...

Εγω εδω βλεπω μια προσπαθεια να μην ειπωθει ουτε μια ΣΥΓΝΩΜΗ. Οτι εχει προσφερει καθε μελος (που ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ) καταστρεφεται απο φοβους, υπερπροστασια(?) και αλλα τινα, τα οποια ΔΕΝ εκφραζουν τα μελη.

Κατα τη γνωμη μου ο εν λογω Διαχειριστης, με μεγαλη ορεξη απλα εφηρμοσε τη σκληρη γραμμη που προσπαθειτε (ανεπιτυχως) να περασετε. Την οποια και μου εξεφρασε τηλεφωνικως ο κ. Μανιατης, και η οποια αναφερεται συνοπτικα στο οτι :"Το φορουμ πλεον εχει ιδιοκτησια, και ως εκ τουτου εχει χαραχθει στρατηγικη. Μερος αυτης ειναι και η διαγραφη, συρραφη κλπ των θεματων ετσι ωστε να παρουσιαζεται μια συγεκριμενη εικονα προς τα εξω. Και ΔΕΝ το κρυβουμε"

Εμεις λοιπον τα μελη καταντουμε χειροκροτητες μιας συγκεκριμενης στρατηγικης... Παει η ελευθερια. Ποια στρατηγικη? Δεν μας λετε και μας? Πιστευετε οτι θα ποδηγετησετε τα μελη? Φαινομαστε για τετοιοι? Και τελος παντων ποιος ειπε οτι ετσι προστατευονται τα μελη? Δεν ειναι δημοφιλες πια αυτο το προσχημα..

Εσεις θελετε αρθρογραφους με συγκεκριμενη θεματολογια. Οχι ελευθερα σκεπτομενους ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Μας φαιρεσθε σαν παιδια νηπιαγωγειου και παρακατω. Και να χειροκροταμε και απο πανω....

Πολλα μελη, αγαπαμε πολυ αυτο στο οποιο συμμετεχουμε. Και γνωριζετε πως γι αυτο που αγαπαμε και ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ (σωστα Λαρρυ?), ΚΑΙ προωθουμε το φορουμ για προσελκιση διαφημισεων (σωστα κ. Μανιατη?) και προσπαθουμε να κανουμε κινησεις στο ονομα του. και εχουμε υπερασπιστει εναντι τριτων με προσωπικο κοστος το φορουμ αυτο.. Και ολα αυτα για να αντιμετωπισουμε μια αυταρχικοτατη συμπεριφορα. Και εδω πεφτει πολυ γελιο. Σε ωριμους ανθρωπους με ελευθερια σκεψης και ΑΠΟΨΗ για τα τεκταινομενα, προσπαθειτε να λειτουργησετε με αυτη την εντελως απαξιωτικη στρατηγικη.

Και οντας τοσα χρονια διαχειριστες, μου κανει εντυπωση που καθε φορα που υπερβαλλετε, δεν ζητατε ενα συγνωμη. Καθε φορα μου μεταφερονται κουβεντες του τυπου.. "ελα μωρε, ενα λαθος εγινε..." .Αμ δε που εγινε ενα λαθος. Το ΙΔΙΟ λαθος καθε φορα χειροτερευει και το ανησυχητικο ειναι οτι απο τα κειμενα σας πιστευετε οτι ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουν λαθος. Ακομα και τωρα που επαναληφθηκε η ΙΔΙΑ κακιστη εφαρμογη της νοοτροπιας της διαγραφης θεματων.

Οι διαχειριστες το μονο επιχειρημα που εχουν ειναι οι διαγραφες, τα σβησιματα και τα κλειδωματα? επιχειρηματολογια Γιοκ?

Θα πω για αλλη μια φορα οτι οι πραξεις του σκληρου πυρηνα των τακτικων μελων εχουν παρεξηγηθει τα μαλλα απο την διαχειρηση. Εγω απο τη θεση μου κρινω ως ανεπαρκεστατη τη διαχειρηση ορισμενων εξ υμων και αυτο ειναι δικαιωμα μου. Δικαιωμα που απορρεει απο τις πραξεις καποιων εξ υμων που δεν ειναι ανοικτοι σε κριτικη. Βλεπω διαχειριστες που αγκομαχανε, που λενε ποσο κουραζονται, βλεπω αλλους που ΔΕΝ ασχολουνται και ειναι διακοσμητικοι...Βλεπω μερικους να τραβανε ΟΛΟ το κουπι, αλλα κανεις να μην εχει τη διαθεση να μετακινηθει απο τις καρεκλες του. Μα καλα ρε παιδια, αυτες οι καρεκλες ειναι τοσο σημαντικες για εσας? αλλες καρεκλες δεν υπαρχουν εκει εξω?

Πως περιμενετε λοιπον να μην υπαρχουν προβληματα οταν εσεις που μεχρι πριν καποιο καιρο ζηταγατε τις ΠΛΑΤΕΣ μας, τωρα μας μιλατε μεσω απειλων εξωδικων? Εκει φτασαμε? Πρεπει να σας προβληματισει αυτη η αντιπαλοτητα που εχετε με τα μελη... Και ειναι λαθος να εστιαζετε σε συγκεκριμενα προσωπα. Πριν 15 μερες ηταν ο κοκαρ, εγω... τωρα καποιοι αλλοι. Αλλα ο λογος που γινονται ολα αυτα, ειναι η ιδια στρεβλη αποψη οτι με διαγραφες θεματων θα κανετε ενα φορουμ ασπιλο, αμολυντο. Δεν ειμαστε σε συνθηκες εργαστηριου ομως..

Το φορουμ εχει παρει μια ροτα που ειναι αντιθετη απο αυτη που δειχνουν οι -ευημερουντες- αριθμοι... Φευγει η Ψυχη του. Μην στηριζεστε στα στατιστικα και στο οτι το φορουμ εγινε καλυτερο απο το αλλο. Σε αυτο εχουμε βοηθησει τα μελη σε μεγαλυτερο ποσοστο απο τη διαχειρηση, και ετσι θα επρεπε να ειναι. Δεν ειναι η γραμμη που εχετε επιλεξει αυτη που εφερε τα νουμερα αυτα.

Καποια στιγμη ομως, θα πρεπει να μαθουν τα υπολοιπα μελη και τις προθεσεις σας επι του καταστατικου, οπως π.χ. μετα απο ποσα χρονια προβλεπονται εκλογες, πως θα γινεται η εισαγωγη μελων και αλλα ενδιαφεροντα.

Προσωπικα αγαπω το φορουμ και το εχω δειξει ουκ ολιγες φορες. Καποιοι εχουν μπερδεψει την αγαπη μας για προσφορα με τη φιλια μεταξυ μας με τα αξιωματα εδω μεσα. Οταν ανακοινωσα την αποχη μου, ηταν στα σκαρια ενημερωση μεσω παρουσιασης του νεου μου προβολεα. Αυτο θα γινοταν ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ οχι για τη διαχειρηση. Η διαχειρηση λοιπον, απο την πλευρα της δεν προχωρησε σε αυτο το event, οπως και εγω απο την πλευρα μου γιατι ειπα οτι δεν θελω να βαλω πλατες πια. Ποιιος εχασε? εγω? Εγω βλεπω καθε μερα ταινιες. Τα μελη εχασαν ενημερωση . Κατανοητον? δεν τιμωρησατε εμενα λοιπον, την ενημερωση του φορουμ τιμωρησατε. Οταν κλεισατε το θεμα της συνεισφορας, την οποια εσεις ειχατε προσφερθει να αναλαβετε, εσεις δυσχερανατε την κινηση, και ας μην κοροιδευομαστε, το οτι εγινε απο τη διαχειρηση ΕΝΑ τηλεφωνο καποια στιγμη ΔΕΝ συνιστα ενδιαφερον της διαχειρησης για φιλανθρωπιες.

Εχω να πω και αλλα πολλα... Δεν χρειαζεται επι του παροντος ομως. Ο στοχος ειναι να κατανοησετε αυτα που σας λεμε και να μας ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ.

Δεν ειμαστε εχθροι ρε παιδια, καταλαβετε το
Βασίλη διάβασα με πολύ προσοχή, αυτά που έγραψες και σε πολλά θέματα απο αυτά που λές, θεωρώ ότι υπερβάλεις γιά να μην πω κινδυνολογείς.Σε άλλα πάλι έχεις δίκιο και ιδιαίτερα ο επίλογός σου με άγγιξε πολύ.....όμως μην ξεχνάς...όπως εσύ έχεις προσφέρει εδω πολλά πράγματα, άλα τόσα και ίσως περισσότερα έχουν προσφέρει και αυτοί που εσύ τώρα (και όχι μόνο) βάζεις στον τοίχο.Θυμήσου τι έγραψε ο Λουντέμης και θα τον δανειστώ ως τον δικό μου επίλογο ......
-----ας μην μετρήσουμε ποιανού τα δάκρυα είναι πιό καυτά.Μπορεί πιό καυτά να είναι εκείνου που δεν έχουν χυθεί ακόμα------