Τα ιδια Παντελακη μου.. εκεινο το Μικρο Καραβι μεγαλωσε, εγινε κρουαζιεροπλοιο, αλλα μυαλο ΔΕΝ βαζουμε... Κ. Παναγιωτιδη, στην επαναφορα παρακαλω να επαναφερετε και προτερα θεματα. Γνωριζετε ποια...
Εγω εδω βλεπω μια προσπαθεια να μην ειπωθει ουτε μια ΣΥΓΝΩΜΗ. Οτι εχει προσφερει καθε μελος (που ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ) καταστρεφεται απο φοβους, υπερπροστασια(?) και αλλα τινα, τα οποια ΔΕΝ εκφραζουν τα μελη.
Κατα τη γνωμη μου ο εν λογω Διαχειριστης, με μεγαλη ορεξη απλα εφηρμοσε τη σκληρη γραμμη που προσπαθειτε (ανεπιτυχως) να περασετε. Την οποια και μου εξεφρασε τηλεφωνικως ο κ. Μανιατης, και η οποια αναφερεται συνοπτικα στο οτι :"Το φορουμ πλεον εχει ιδιοκτησια, και ως εκ τουτου εχει χαραχθει στρατηγικη. Μερος αυτης ειναι και η διαγραφη, συρραφη κλπ των θεματων ετσι ωστε να παρουσιαζεται μια συγεκριμενη εικονα προς τα εξω. Και ΔΕΝ το κρυβουμε"
Εμεις λοιπον τα μελη καταντουμε χειροκροτητες μιας συγκεκριμενης στρατηγικης... Παει η ελευθερια. Ποια στρατηγικη? Δεν μας λετε και μας? Πιστευετε οτι θα ποδηγετησετε τα μελη? Φαινομαστε για τετοιοι? Και τελος παντων ποιος ειπε οτι ετσι προστατευονται τα μελη? Δεν ειναι δημοφιλες πια αυτο το προσχημα..
Εσεις θελετε αρθρογραφους με συγκεκριμενη θεματολογια. Οχι ελευθερα σκεπτομενους ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Μας φαιρεσθε σαν παιδια νηπιαγωγειου και παρακατω. Και να χειροκροταμε και απο πανω....
Πολλα μελη, αγαπαμε πολυ αυτο στο οποιο συμμετεχουμε. Και γνωριζετε πως γι αυτο που αγαπαμε και ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ (σωστα Λαρρυ?), ΚΑΙ προωθουμε το φορουμ για προσελκιση διαφημισεων (σωστα κ. Μανιατη?) και προσπαθουμε να κανουμε κινησεις στο ονομα του. και εχουμε υπερασπιστει εναντι τριτων με προσωπικο κοστος το φορουμ αυτο.. Και ολα αυτα για να αντιμετωπισουμε μια αυταρχικοτατη συμπεριφορα. Και εδω πεφτει πολυ γελιο. Σε ωριμους ανθρωπους με ελευθερια σκεψης και ΑΠΟΨΗ για τα τεκταινομενα, προσπαθειτε να λειτουργησετε με αυτη την εντελως απαξιωτικη στρατηγικη.
Και οντας τοσα χρονια διαχειριστες, μου κανει εντυπωση που καθε φορα που υπερβαλλετε, δεν ζητατε ενα συγνωμη. Καθε φορα μου μεταφερονται κουβεντες του τυπου.. "ελα μωρε, ενα λαθος εγινε..." .Αμ δε που εγινε ενα λαθος. Το ΙΔΙΟ λαθος καθε φορα χειροτερευει και το ανησυχητικο ειναι οτι απο τα κειμενα σας πιστευετε οτι ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουν λαθος. Ακομα και τωρα που επαναληφθηκε η ΙΔΙΑ κακιστη εφαρμογη της νοοτροπιας της διαγραφης θεματων.
Οι διαχειριστες το μονο επιχειρημα που εχουν ειναι οι διαγραφες, τα σβησιματα και τα κλειδωματα? επιχειρηματολογια Γιοκ?
Θα πω για αλλη μια φορα οτι οι πραξεις του σκληρου πυρηνα των τακτικων μελων εχουν παρεξηγηθει τα μαλλα απο την διαχειρηση. Εγω απο τη θεση μου κρινω ως ανεπαρκεστατη τη διαχειρηση ορισμενων εξ υμων και αυτο ειναι δικαιωμα μου. Δικαιωμα που απορρεει απο τις πραξεις καποιων εξ υμων που δεν ειναι ανοικτοι σε κριτικη. Βλεπω διαχειριστες που αγκομαχανε, που λενε ποσο κουραζονται, βλεπω αλλους που ΔΕΝ ασχολουνται και ειναι διακοσμητικοι...Βλεπω μερικους να τραβανε ΟΛΟ το κουπι, αλλα κανεις να μην εχει τη διαθεση να μετακινηθει απο τις καρεκλες του. Μα καλα ρε παιδια, αυτες οι καρεκλες ειναι τοσο σημαντικες για εσας? αλλες καρεκλες δεν υπαρχουν εκει εξω?
Πως περιμενετε λοιπον να μην υπαρχουν προβληματα οταν εσεις που μεχρι πριν καποιο καιρο ζηταγατε τις ΠΛΑΤΕΣ μας, τωρα μας μιλατε μεσω απειλων εξωδικων? Εκει φτασαμε? Πρεπει να σας προβληματισει αυτη η αντιπαλοτητα που εχετε με τα μελη... Και ειναι λαθος να εστιαζετε σε συγκεκριμενα προσωπα. Πριν 15 μερες ηταν ο κοκαρ, εγω... τωρα καποιοι αλλοι. Αλλα ο λογος που γινονται ολα αυτα, ειναι η ιδια στρεβλη αποψη οτι με διαγραφες θεματων θα κανετε ενα φορουμ ασπιλο, αμολυντο. Δεν ειμαστε σε συνθηκες εργαστηριου ομως..
Το φορουμ εχει παρει μια ροτα που ειναι αντιθετη απο αυτη που δειχνουν οι -ευημερουντες- αριθμοι... Φευγει η Ψυχη του. Μην στηριζεστε στα στατιστικα και στο οτι το φορουμ εγινε καλυτερο απο το αλλο. Σε αυτο εχουμε βοηθησει τα μελη σε μεγαλυτερο ποσοστο απο τη διαχειρηση, και ετσι θα επρεπε να ειναι. Δεν ειναι η γραμμη που εχετε επιλεξει αυτη που εφερε τα νουμερα αυτα.
Καποια στιγμη ομως, θα πρεπει να μαθουν τα υπολοιπα μελη και τις προθεσεις σας επι του καταστατικου, οπως π.χ. μετα απο ποσα χρονια προβλεπονται εκλογες, πως θα γινεται η εισαγωγη μελων και αλλα ενδιαφεροντα.
Προσωπικα αγαπω το φορουμ και το εχω δειξει ουκ ολιγες φορες. Καποιοι εχουν μπερδεψει την αγαπη μας για προσφορα με τη φιλια μεταξυ μας με τα αξιωματα εδω μεσα. Οταν ανακοινωσα την αποχη μου, ηταν στα σκαρια ενημερωση μεσω παρουσιασης του νεου μου προβολεα. Αυτο θα γινοταν ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ οχι για τη διαχειρηση. Η διαχειρηση λοιπον, απο την πλευρα της δεν προχωρησε σε αυτο το event, οπως και εγω απο την πλευρα μου γιατι ειπα οτι δεν θελω να βαλω πλατες πια. Ποιιος εχασε? εγω? Εγω βλεπω καθε μερα ταινιες. Τα μελη εχασαν ενημερωση . Κατανοητον? δεν τιμωρησατε εμενα λοιπον, την ενημερωση του φορουμ τιμωρησατε. Οταν κλεισατε το θεμα της συνεισφορας, την οποια εσεις ειχατε προσφερθει να αναλαβετε, εσεις δυσχερανατε την κινηση, και ας μην κοροιδευομαστε, το οτι εγινε απο τη διαχειρηση ΕΝΑ τηλεφωνο καποια στιγμη ΔΕΝ συνιστα ενδιαφερον της διαχειρησης για φιλανθρωπιες.
Εχω να πω και αλλα πολλα... Δεν χρειαζεται επι του παροντος ομως. Ο στοχος ειναι να κατανοησετε αυτα που σας λεμε και να μας ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ.
Δεν ειμαστε εχθροι ρε παιδια, καταλαβετε το