Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Βασίλη διάβασα με πολύ προσοχή, αυτά που έγραψες και σε πολλά θέματα απο αυτά που λές, θεωρώ ότι υπερβάλεις γιά να μην πω κινδυνολογείς.Σε άλλα πάλι έχεις δίκιο και ιδιαίτερα ο επίλογός σου με άγγιξε πολύ.....όμως μην ξεχνάς...όπως εσύ έχεις προσφέρει εδω πολλά πράγματα, άλα τόσα και ίσως περισσότερα έχουν προσφέρει και αυτοί που εσύ τώρα και όχι μόνο βάζεις στον τοίχο.Θυμήσου τι έγραψε ο Λουντέμης και θα τον δανειστώ ως τον δικό μου επίλογο ......
-----ας μην μετρήσουμε ποιανού τα δάκρυα είναι πιό καυτά.Μπορεί πιό καυτά να είναι εκείνου που ακόμη δεν έχουν χυθεί ακόμα------

Ας αφησουμε τα υπολοιπα μελη να μετρησουν το βαθμο υπερβολης μου και κινδυνολογιας μου
Εγω 2 φορες εχω αρνηθει θεση διαχειρησης επειδη θεωρω τον εαυτο μου ανεπαρκη ως τετοιο υποψηφιο. Μερος της ανεπαρκειας μου ειναι και η ενιοτε υπερβολη. Οχι ομως αυτη τη φορα...

Και στο κατω κατω, εγω μπορω να ειναι υπερβολικος ειμαι μελος με λιγοτερη ευθυνη, αν και αυτη τη φορα δεν το θεωρω ετσι. Η διαχειρηση τολμα να το παραδεχτει δημοσιως στον κακιστο τροπο που αντιμετωπιστηκα ?

Last edited:
"Το φορουμ πλεον εχει ιδιοκτησια, και ως εκ τουτου εχει χαραχθει στρατηγικη. Μερος αυτης ειναι και η διαγραφη, συρραφη κλπ των θεματων ετσι ωστε να παρουσιαζεται μια συγεκριμενη εικονα προς τα εξω. Και ΔΕΝ το κρυβουμε"

Ειλικρινά δεν ξέρω να πρέπει να ευχαριστηθώ με αυτή την άποψη ή να τρομάξω !!

1. Ναι (Υπαρχει και αυτηκοος μαρτυρας)
2. Μεταφορικα το ανεφερα. Αυτο που εννουσα ειναι οτι μιλαμε για κανονισμους, προτροπη για νομικη διαμαχη και αμυνα της διαχειρησης μεσω νομικης οδου

Εάν ισχύει το 1 το θεωρώ επίδειξη αλαζονείας και όχι μονον.Αλλά και τσαμπουκά απαράδεκτο,αλλά και αυτοκαταστροφική τύφλωση συνολικά.Δεν το αναφέρω προσωπικά αλλά συνολικά..
Αυτό μονον πρός το παρόν.
Για το 2 με ανακουφιζει η απάντησή σου.
Αλήθεια μήπως γνωρίζουμε και τά προσόντα τού ´καλού μέλους´για να συμμετάσχει στο περίφημο Σωματείο???
Οχι τιποτα άλλο.Για να αρχίσω να ´διορθώνομαι´.
Υ.Γ
Τα σχόλιά μου ως πρός το 1 ισχύουν εφόσον η διατύπωσις είναι η αναγραφείσα.

Last edited:
Μηπως θα μπωρουσαμε να εχουμε ενημερωση για την συνεισφορα μελων?Γιατι κλειδωθηκε το thread μετα απο καιρο και ενω ειχαμε καταθεση ΧΡΗΜΑΤΑ?Διαχειριστες δεν συμφωνησατε στην ΑΡΧΗ?Δεν δηλωσατε +1 και up?Δεν καταθεσατε.Αφουν γραφτηκαν τοσα post <<κολακευτικα>> καταθεσαμε...τοτε?:7SFGSFG::huh2::huh2:

Μηπως θα μπωρουσαμε να εχουμε ενημερωση για την συνεισφορα μελων?Γιατι κλειδωθηκε το thread μετα απο καιρο και ενω ειχαμε καταθεση ΧΡΗΜΑΤΑ?Διαχειριστες δεν συμφωνησατε στην ΑΡΧΗ?Δεν δηλωσατε +1 και up?Δεν καταθεσατε.Αφουν γραφτηκαν τοσα post <<κολακευτικα>> καταθεσαμε...τοτε?:7SFGSFG::huh2::huh2:

Οσον αφορα το θεμα αυτο, ειμαι σε αναζητηση καποιου ιδρυματος που να μην ειναι απο τα πολυδιαφημισμενα ωστε να προβω σε συννενοησεις. Το ποσο που μαζευτηκε ειναι 650Ε..

Κανω σκεψη , σκεψη επαναλαμβανω, επειδη το ποσο ηταν μικρο, να προτεινω την αγορα καποιου υπολογιστη, για να χρησιμοποιηθει απο τα παιδια...Προτασεις δεκτες παντως..

Αν καποιος απο οσους εδωσαν λεφτα επιθυμει την επιστροφη τους, ας μου στειλει πμ...

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Αλήθεια μήπως γνωρίζουμε και τά προσόντα τού ´καλού μέλους´για να συμμετάσχει στο περίφημο Σωματείο???
Οχι τιποτα άλλο.Για να αρχίσω να ´διορθώνομαι´.

Γιατί; Εχεις καμιά ιδιαίτερη "κάψα" να μπείς στο Σωματείο;
Εγώ, με αυτά που βλέπω, πολύ αμφιβάλω...:SFGSFGS5:
Καλύτερα άστεγος.;)

Last edited:
Κάποιες επιπλέον εξηγήσεις απο την πλευρά μου.
Κατ' αρχήν γιατί δεν έγραψα νωρίτερα;Επρεπε να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο να αναρτηθεί η ανακοίνωση και να δοθούν κάποιες απαντήσεις απο την ΔΟ και παράλληλα να καταλαγιάσουν λίγο τα πνεύματα όλων...

Διαβάζοντας τα μηνύματα του θέματος,είναι φανερό ότι περισσότερο έχουν να κάνουν με το ΠΩΣ(διαδικασίες που ακολουθήθηκαν) και πολύ λιγότερο με το ΤΙ(ποιό ήταν το πρόβλημα).Ωστόσο αυτά τα δυό δεν είναι ανεξάρτητα,μόνο σαν μιά ολότητα μπορούν να απαντήσουν ικανοποιητικά σ' ότι διαδραματίσθηκε.

Θα προσπαθήσω ν' απαντήσω και στα δύο,ξεκινόντας απο το ποιό ήταν το πρόβλημα.
Εδώ και καιρό είχε αναρτηθεί το επίμαχο θέμα στην Hi End.Απο κάποια στιγμή και μετά συνδέθηκε ευθέως,με το power buy.Ταυτόχρονα,μέλη μας άρχισαν να ζητούν πληροφορίες και συμμετοχή.Δημιουργήθηκαν αυτόματα δυό κύρια ζητήματα:
-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε. Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).
-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site.

Ετσι σαν πρώτη κίνηση κλειδώθηκε το πρώτο θέμα.Ακολούθησε μιά επίμονη
πίεση κύρια απο μέλη που παράλληλα είναι μέλη και διαχειριστές και του άλλου site να τους "πούμε γιατί".Πιστεύω,ότι το γιατί ήταν ήδη αρκετά καθαρό κι έπρεπε να το σεβαστούν.Δεν το έκαναν.Ετσι,έδωσα μερικές ακόμα απαντήσεις στο σχετικό δεύτερο θέμα που ανοίχθηκε και κατόπιν το κλείδωσα κι αυτό.

Ακολούθησε μια ολονύχτια "επίθεση" ανοίγματος πάλι του ίδιου θέματος σε πολλές κατηγορίες.Απο εκεί και πέρα άρχισαν τα κλειδώματα.Στο κάτω-κάτω,εδώ πλέον δεν πρόκειται για θέμα δημοκρατίας,αλλά για διάθεση επιβολής της άποψης "αφήστε το θέμα ανοιχτό".Θα πρέπει να κατανοηθεί,ότι τούτο το φόρουμ έχει την δικιά του χομπίστικη κι όχι εμπορική φυσιογνωμία και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η προσπάθεια επιβολής μεταβολής της...
Η αλήθεια είναι,ότι κάτω απ' αυτές τις συνθήκες,κοντά στα "ξερά" κάηκαν και "χλωρά".Ζητάω την κατανόησή σας γι' αυτό.

Συνοψίζοντας,δεν υπήρξε πρόθεση φίμωσης κανενός.Προσπάθεια για την υπεράσπιση του φόρουμ,που όλοι αγαπάμε ήταν.Αν έγιναν λάθη συγχωρέστε μας.

Θα ηεθαλα να απαντησω σε μερικες ερωτησεις.
Γιατι,κατα την γνωμη μου παντα,φοβουνται να μην χασουν την θεση τους,την ''καρεκλα'' τους.Η εξουσια τους διαφ8ειρει ολους(γενικα μιλαω).Λενε,αχ τι ωραια,εχω εξουσια θα κανω delete,οσα post δεν μου αρεσουν η threads η θα κανω delete γιατι ερχετε σε αντιθεση με τα συμφεροντα μου(γενικα μιλαω)και δεν προκειται να μου πει κανει τπτ και σε περιπτωσει που μου πει καποιος τον βαζω στην black list του forum.Θα ηθελα να πω κατι τελευταιο.Επειδη ειμαι γραμενος και σε αλλα forum πιστευω οτι το forum ανηκει στα μελη του και οτι η admin και mod υπαρχουν για την ομαλη λειτουργεια του χωρις ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσιας απο τους admin και mod.

Aν εισαι τοσο νεαρος οσο λες δικαιολογεισαι που σκεφτεσαι ετσι.
Υπαρχουν ομως και αλλοι τροποι σκεψης οχι μονο ο εφηβικος.
Σε αυτους που αναφερεσαι υπαρχουν και πολλοι σοβαροι ανθρωποι με τα διπλα σου η τα τριπλα σου χρονια που επιθυμουν να προσφερουν.
Το οτι δεν το κανουν παντοτε απολυτα επιτυχημενα δεν εχει να κανει ουτε με την θεση τους που στην ουσια στους περισσοτερους δε λεει και τιποτα ,ουτε με τις ικανοτητες τους .
Υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που μπορει να παρεμβαινουν στις αποφασεις τους για το πως διαχειριζονται μια κατασταση.
Γι'αυτο κρατα μικρο καλαθι.

Εγώ νομίζω πως δεν λέει όλη την αλήθεια.
Νομίζω επίσης πως οφείλει μια προσωπική συγνώμη στον Βασίλη και δεν το κάνει.
Νομίζω πως με τη στάση του με καπελλώνει, εμμέσως πλην σαφώς. Προσπάθησε να κάνει το ίδιο (περίπου...) και στη Μουσική Κατηγορία με άκομψο τρόπο και φέρθηκε αγενώς τουλάχιστον σε ένα από τα μέλη της.
Θα ήθελα να μου πεί επίσης πως σκοπεύει να προστατεύσει τα μέλη από άλλες επιλογές που αυτός μπορεί να θεωρεί λάθος. Οπως για παράδειγμα κάποιους από τους δίσκους που παρουσιάζονται εδώ και μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ...Απειλή για τη Δημόσια Υγεία.

Καλημέρα. Εχω ήδη αργήσει για τη δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να φύγω προτού γράψω τα εξής:

Κάποιες επιπλέον εξηγήσεις απο την πλευρά μου.
Κατ' αρχήν γιατί δεν έγραψα νωρίτερα;Επρεπε να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο να αναρτηθεί η ανακοίνωση και να δοθούν κάποιες απαντήσεις απο την ΔΟ και παράλληλα να καταλαγιάσουν λίγο τα πνεύματα όλων...

...ώστε να είναι λιγότερες οι αντιδράσεις? Δε νομίζω ότι το κατάφερες αυτό, μάλλον περισσότερο εκνευρίστηκαν όσοι ζητούσαν τη θέση σου στο θέμα, ενώ αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά άλλοι, αφιερώνοντας τη μέρα τους.

-Γιατί να εμπλακούμε σε κάτι που ξεκίνησε απο ένα άλλο site και του οποίου ΡΒ την διαφάνεια-αξία δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε.

Διονύση, αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι αυτό που γράφεις εδώ είναι άμεση μομφή και απαξίωση ενός αντίστοιχου μέσου με αυτό εδώ? Καθώς επίσης και την απαξίωση συγκεκριμένων μελών και διαχειριστών?

Παράλληλα,προσωπικά είχα σοβαρές επιφυλάξεις και για την όλη μεθόδευσή του(μερικές απο τις οποίες είναι γραμμένες στα 2 κλειδωμένα θέματα στην κατηγορία).

Μεθόδευση? βλ. το παραπάνω σχόλιό μου.

-Να προστατεύσουμε τα μέλη μας απο λάθος επιλογές,που βασίζονταν σε υπερθετικά σχόλια και προβολή ενός νέου μοντέλλου ηχείου με μοναδική "πηγή" την παρουσίαση ενός διαχειριστή του ίδιου site.

Ανεξάρτητα από το αν ο κ.Τσαντουλής (στον οποίο αναφέρεσαι) θεωρείται ή όχι αξιόπιστη, έγκυρη και αντικειμενική πηγή, μπορώ να σου παραθέσω τουλάχιστον 10 reviews από το εξωτερικό που εκθειάζουν το συγκεκριμένο προϊόν. Οποιος ενδιαφέρεται ενημερώνεται πολύπλευρα. Εξάλλου, το πρώτο πράγμα που φρόντισε να τονίσει (όπως κάνει πάντα) ο κ. Τσαντουλής είναι η υποκειμενική φύση της άποψής του. Και στο κάτω κάτω, πώς θα κρίνεις εσύ ή όποιος άλλος εάν είναι όντως λάθος επιλογή ή όχι? Πίεσε κανείς τον οποιονδήποτε να προχωρήσει στη συμμετοχή του στο powerbuy?

Ετσι σαν πρώτη κίνηση κλειδώθηκε το πρώτο θέμα.Ακολούθησε μιά επίμονη πίεση κύρια απο μέλη που παράλληλα είναι μέλη και διαχειριστές και του άλλου site να τους "πούμε γιατί".Πιστεύω,ότι το γιατί ήταν ήδη αρκετά καθαρό κι έπρεπε να το σεβαστούν.Δεν το έκαναν.Ετσι,έδωσα μερικές ακόμα απαντήσεις στο σχετικό δεύτερο θέμα που ανοίχθηκε και κατόπιν το κλείδωσα κι αυτό.

Νομίζω είναι πλέον προφανές ότι δεν ήταν αρκετά καθαρό. Και δε θεωρώ πως η αντίδραση προέκυψε μόνο από μέλη των 2 fora.

Ακολούθησε μια ολονύχτια "επίθεση" ανοίγματος πάλι του ίδιου θέματος σε πολλές κατηγορίες.Απο εκεί και πέρα άρχισαν τα κλειδώματα.Στο κάτω-κάτω,εδώ πλέον δεν πρόκειται για θέμα δημοκρατίας,αλλά για διάθεση επιβολής της άποψης "αφήστε το θέμα ανοιχτό".Θα πρέπει να κατανοηθεί,ότι τούτο το φόρουμ έχει την δικιά του χομπίστικη κι όχι εμπορική φυσιογνωμία και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η προσπάθεια επιβολής μεταβολής της...

Δηλαδή πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε 2 πλευρές, όπου η καθεμία έχει διάθεση επιβολής της δικής της άποψης? Η μία να λέει "μη με φιμώνετε, κρατήστε το ανοιχτό" και η άλλη "εγώ θα σας τα κλείνω όλα"?

Οτι δεν πρόκειται για θέμα δημοκρατίας το έχουμε δυστυχώς αντιληφθεί προ πολλού...
Βρε Διονύση, δεν επρόκειτο να κατηγορηθεί το avclub για "εμπορική φυσιογνωμία". Νομίζω ότι η αντίδραση αυτή έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια και αυτής της υπερβολής.

Συνοψίζοντας,δεν υπήρξε πρόθεση φίμωσης κανενός.Προσπάθεια για την υπεράσπιση του φόρουμ,που όλοι αγαπάμε ήταν.Αν έγιναν λάθη συγχωρέστε μας.

Υπεράσπιση ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ? ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ?

Και για να ξαναπρολάβω όποιον τυχόν θεωρήσει την επέμβασή μου δάκτυλο του avsite, θα πω ότι ναι, είμαι διαχειριστής της εκεί κατηγορίας car audio, ναι, παρακολουθώ εξίσου τα 2 fora, ανεξάρτητα από το πόσο γράφω (ο περιορισμένος χρόνος εξάλλου μου επιβάλλει να γράφω λιγότερο από όσο θα ήθελα), ναι, υπήρξα από τα ιδρυτικά (σχεδόν) μέλη του avforum ΚΑΙ του avsite ΚΑΙ του avclub, χωρίς παρωπίδες και αντιπαλότητες και ίντριγκες και βεντέτες, απλά γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ και τίποτε άλλο. Εχω κάνει φιλαράκια μέσα από τα 3 fora και μπορώ να συνεχίζω να τα βλέπω ή να μιλάω μαζί τους ακόμη κι αν αυτά σταματήσουν να υφίστανται στο internet. Η προσωπική επαφή εξάλλου δεν αντικαθίσταται
από την οθόνη και το πληκτρολόγιο.

Επειδή έχω πλέον βαρεθεί να βλέπω τέτοια θέματα, κι επειδή είναι η πρώτη φορά (βλακωδώς) που εκφράζω τη θέση μου, συνοψίζω λέγοντας πως θα εκτιμούσα πραγματικά να αλλάξει ρότα το avclub. Η ρότα που έχετε κάποιοι αποφασίσει να πάρει θα μας βγάλει σε στενά από τα οποία δεν μπορούμε να περάσουμε.

Μιά διευκρίνιση μόνο,για τον Β.Τσαντουλή.

Το κείμενο μου δεν έχει την έννοια οποιασδήποτε μομφής στο πρόσωπό του.
Απλά λέω,ότι η παρουσίασή του συνδέθηκε με το ΡΒ.
Οι καταστάσεις το έφεραν και βρέθηκε "στο μάτι του κυκλώνα" κι είναι ένας απ' αυτούς που τον πήρε η "μπόρα".

Τώρα σε σχέση με την ουσία της παρουσίασής του,επιτρέπεται πιστεύω να έχω την άποψή μου.

Που θα βγει αυτή η κατάσταση ρε παιδιά;
Ας λήξει κάποια στιγμή και ας δώσουμε στον άνθρωπο λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί στην hi end κατηγορία.
Δεν εφευρέθηκε τώρα ο τροχός.
Μια ζωή γκρίνια είχε η κατηγορία.

Που θα βγει αυτή η κατάσταση ρε παιδιά;
Ας λήξει κάποια στιγμή και ας δώσουμε στον άνθρωπο λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί στην hi end κατηγορία.
Δεν εφευρέθηκε τώρα ο τροχός.
Μια ζωή γκρίνια είχε η κατηγορία.

Κώστα δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο συμβάν είναι η αιτία. Μάλλον η αφορμή είναι. :afro:

Για να μιλησω και μια φορα για την ουσια μιας και οι εξωγενεις παραγοντες υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν οσο το φορουμ αυτο μεγαλωνει και απλωνεται.

Ο Dipie εχει την αποψη του για την ουσια της κρισης και καποιοι αλλοι εχουν την δικη τους.
Δεν βλεπω κανενα μα κανενα νοημα να συνεχιζεται το ψειρισμα της μαιμους σε 4-5 νηματα και να αναλυουμε καθε κομμα, τονο,bold , εξυπναδα.

Αν ειναι κατι που πρεπει να γινει ( αφου αυτη ειναι η προθεση εξ'αρχης της ΔΟ με την δημιουργια συλλογου) ειναι :
1) η αποσαφηνιση της μελλοντικης πορειας του φορουμ
2) ενα χρονοδιαγραμμα των διαδικασιων ( στο περιπου) ωστε να ηρεμησουν ολοι οι Φιλοι που ανησυχουν οτι οι διεργασιες αυτες καθυστερουν εκ του πονηρου
3) ο μελλοντικος τροπος κυβερνησεως του φορουμ.( Αφου εχει επιλεχθει ο δημοκρατικος , πρεπει να αποσαφηνιστει πως θα εισερχονται μελη, πως θα γινονται αρχαιρεσιες και τελος πως θα διασφαλιζεται η προστασια του πρωταρχικου χομπιστικου χαρακτηρα του φορουμ απο τις αρχαιρεσιες τις ιδιες !!!)

Αυτα ειναι τα βασικα κατα την ταπεινη μου γνωμη. Ολα τα αλλα θα λυθουν στην πορεια.

Οφειλω να ομολογησω οτι ως προς τον τροπο κυβερνησης ειμαι απολυτα συμφωνος με τον Μπαμπη που αν δεν κανω λαθος δεν συμφωνουσε με το μοντελο αυτο.
Απο την στιγμη ομως που επιλεχθηκε δεν γινεται να μην ολοκληρωθει και αυτο για να μην κατηγορηθει οτι ακολουθει μονοπατια αλλων φορουμ με αμφιβολα αιτια υπαρξης.

Καλη σας Μερα και Καλο Μηνα.

Last edited: