Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Σπυρο, σε παρακαλω πολυ μην το χοντραινεις..
Επειδη εχουμε διαφορετικη αποψη, δεν πρεπει να προσβαλουμε οσους διαφωνουν με εμας..

Σε προσβάλλω Τακη??
Mε συγχωρείς αλλά δεν διαπιστώνω κατι τετοιο.
Εσυ εκανες προσωπικη επίθεση στον Πολυχρονίδη.
Και κάποιος μπορεί να είναι αξιολογοτατος άνθρωπος αλλα να μην κανει για διαχειριστής.

Οταν χρησιμοποιούνται εκφράσεις "δικαιολογίες του κώλου" και "θα σας ρίξω βενζίνη" σημαίνει οτι τα πράγματα εχουν πάρει την κατιούσα εκατέρωθεν.(μιλάω για την δικαιολογημένη οργή του Γιώργου και την επίσης δικαιολογημένη αντίδραση του Τάκη)
Και είναι κρίμα να μην υπάρχει η παραμικρή διάθεση κατάσβεσης πυρός τόσο από "πρόσφατα" μέλη όσο και από "πρόσφατους" διαχειριστές.
Το μόνο που κάνουμε είναι μερικούς "αλλού" να τρίβουν τα χέρια τους και να πίνουν μπύρες παρακολουθόντας με σαρκασμό τα θλιβερά δρώμενα στον χώρο μας.

ειλικρινά δεν ξέρω πού αποσκοπεί αυτή η διένεξη μέχρι τελικής πτώσης.Και γιατί έμφανίζονται μόνο ορισμένοι διαχειριστές συνέχεια προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ κάποιοι άλλοι απλώς παρακολουθούν..

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, ειδικά πάντα με κάποιο θέμα στην hi end, έχει ξεπεράσει τα όρια της σύμπτωσης δεν νομίζετε.

Εάν υπήρχε λάθος από την πλευρά της ΔΟ ( που υπήρχε σαφέστα - έπρεπε να δοθούν οι απαράιτητες εξηγήσεις και αυτό όσο κι αν διάβασα δεν έγινε ), το ότι τραβήξαμε το σχοινί οι υπόλοιποι και αυτό είναι γεγονός, ωστόσο υπήρχε το ελαφρυντικό ότι υπήρξε σαφέστα προσπάθεια προστασίας του συντονιστή που "πυροδότησε" τα πανιά του "μικρού καραβιού.

Φίλε Τάκη, το ποιοί ακριβώς διώχνουν τα μέλη από το κλαμπ, φάνηκε καθαρά, εάν δεν αλλάξετε τακτική σίγουρα αυτός εδώ μικρόκοσμος των ανθρώπων που έχουν ως χόμπι το AV, θα μικρύνει κι αλλο, κατεβείτε πιο κάτω και ακούστε τι θέλουν τα μέλη.

Οι θρόνοι παραπέμπουν σε άλλες εποχές, πολύ μακρυνές.

Προσπάθειες σαν του Βασίλη του Σωκρατίδη, έπρεπε να βρίσκονταν κάτω από την σκέπη της ΔΟ.

Πόσες παρουσιάσεις έχουν γίνει στο reference room πέρα από μια ή δύο.

Αφού έγινε που έγινε το σωματείο, τα απλά μέλη γιατί δεν μπορούν να μάθουν τις αρχές ( έστω σε γενικές γραμμές ) που το διέπουν.

Θέλετε ένα μικρό παράδειγμα τι ακριβώς θέλω να πω, δείτε πόσες συμμετοχές για την πίττα έχουμε φέτος και θα πάρετε τις απαντήσεις σας.

Δεν προσπαθώ να κάνω μαθήματα λειτουργίας φόρα και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου σκέψεις κάνω που με ανησυχούν.

Καλό βράδυ, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερη η μέρα για όλους μας.

Σιμο, οι "Θρονοι" μας στην διαθεση σας μαζι με το "πακετο" της διαχειρισης και του τρεξιματος για να μπορειτε να γραφετε με την ανεση και ελευθεριοτητα που πραττετε ως σημερα..
Για την αποκατασταση της αληθειας, αν πραγματικα σε ενδιαφερει να δεις τι εχουμε παρουσιασεις εχουμε κανει στην κατηγορια προβολεων σε παραπεμπω στα Σημαντικοτερα θεματα της κατηγοριας. Σου θυμιζω μονο το συγκριτικο 720-1080 που εκανε τον γυρο του κοσμου, εγινε ενωπιον πολλων μελων.
Η πρωτοβουλια του Βασιλη, καθολα αξιέπαινη, δεν ηταν δυνατον σε αυτη την φαση να γινει υπο την σκεπη μας, οπως γραφτηκε στο αντιστοιχο θρεντ.
Για την πιτα, οποιος θελει να ερθει θα ερθει. Τα 70 ατομα δεν ειναι και λιγα παντως..
Επειδη ειμαι φυσιν αισιοδοξος ανθρωπος, πιστευω οτι μεσα απο την κριση αυτη, θα ερθει μια νεα καλυτερη μερα για το κλαμπ μας κατι που θα το δειτε συντομα...

Δεν κατάλαβες Τάκη. Δεν εστιάζω στην διαφορετική άποψη για το θέμα του power buy.

Το πρόβλημα μου είναι ο ζαμαμφουτισμός σας. Η αδυναμία σας να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.

Το θέμα της διαχείρισης γενικά νοσεί εδώ και καιρό έτσι κι αλλιώς.

Όσον αφορά στα διαδικαστικά έχω μεγάλες διαφωνίες και τις έχω αναφέρει παλιότερα.

Κανενα προβλημα Γιωργο. Αφου πιστευεις οτι η διαχειριση ειναι ζαμανφου, υποθετω οτι εσυ εχεις διαθεση να βοηθησεις εμπρακτως και οχι απλα κριτικαροντας, ετσι;

Σε προσβάλλω Τακη??
Mε συγχωρείς αλλά δεν διαπιστώνω κατι τετοιο.
Εσυ εκανες προσωπικη επίθεση στον Πολυχρονίδη.
Και κάποιος μπορεί να είναι αξιολογοτατος άνθρωπος αλλα να μην κανει για διαχειριστής.

Δεν εκανα προσωπικη επιθεση, απλα εξεφρασα την αγανακτιση μου για το υφος του (δες τις παραπανω υπογραμισεις στο ποστ του Δημητρη)...
Εκτος και αν δεν μου επιτρεπεται αυτο, διοτι ειμαι...διαχειριστης!
Τεσπα, πρεπει να την κανω, γιατι η γυναικα μου θα με χωρισει!:ADFAD2:

Παράδειγμα:
Eάν κατέχω μια ´επίσημη θέση´και βγώ και πώ δημοσίως και αναπόδεικτα ότι ο Χ τά ´πιάνει´μπορεί να φαω μηνυση για συκοφαντική δυσφημηση.Κατανοητό??
H ακόμα δεν εγινε κατανοητό???
Πιασαμε και την αλφαβητα τώρα.
Να φτάσουμε και στο α μήπως γίνει κατανοητό το μεγεθος της ζημιάς???
Αλλως τε ο κύριος Διαχειριστής απέδωσε την επιμονη μελών σε ´πείσμα´και προσπαθεια ´τσαμπουκά´.
Moνον που εδώ συμβαινει μιά αυτοκαταστροφική απόπειρα επίδειξης ´τσαμπουκά´πρός τα μέλη...
Δυστυχώς ο καθείς για να κρεμαστεί παίρνει το σκοινί μόνος του..

Και ορισμένοι ας συνεχίσουν να μιλάνε γιά μέλη πού ´γκρινιάζουν´.
Εκεί πού μάς χρωσταγανε μάς πήραν και το βόδι...
Μηπως κάποιος μπορεί να το κατανοήσει αυτό???

Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Σιμο, οι "Θρονοι" μας στην διαθεση σας μαζι με το "πακετο" της διαχειρισης και του τρεξιματος για να μπορειτε να γραφετε με την ανεση και ελευθεριοτητα που πραττετε ως σημερα..
Για την αποκατασταση της αληθειας, αν πραγματικα σε ενδιαφερει να δεις τι εχουμε παρουσιασεις εχουμε κανει στην κατηγορια προβολεων σε παραπεμπω στα Σημαντικοτερα θεματα της κατηγοριας. Σου θυμιζω μονο το συγκριτικο 720-1080 που εκανε τον γυρο του κοσμου, εγινε ενωπιον πολλων μελων.
Η πρωτοβουλια του Βασιλη, καθολα αξιέπαινη, δεν ηταν δυνατον σε αυτη την φαση να γινει υπο την σκεπη μας, οπως γραφτηκε στο αντιστοιχο θρεντ.
Για την πιτα, οποιος θελει να ερθει θα ερθει. Τα 70 ατομα δεν ειναι και λιγα παντως..
Επειδη ειμαι φυσιν αισιοδοξος ανθρωπος, πιστευω οτι μεσα απο την κριση αυτη, θα ερθει μια νεα καλυτερη μερα για το κλαμπ μας κατι που θα το δειτε συντομα...

Το εύχομαι Τάκη, αλλά μιλήστε μας για τους προβληματισμούς σας και επιτέλους ότι λέγετε λέγετε και γράφετε για καλό μας, δόξα τω θεό κανείς δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ο κύριος λόγος που απάντησα τόσο αιχμηρά Τάκη δεν είναι για να δικαιωθώ προσωπικά. Καμία σχέση. Είναι γιατί το θέμα της στάσης των διαχειριστών είναι σοβαρό και πρέπει να ξεκαθαριστεί με την συμμετοχή όλων.

Εσείς αντί να προσπαθήσετε να λύσετε το θέμα το αποσιωπήσατε.

Last edited:
Με συγχωρείς Γιωργο δεν είναι θέμα φωτιάς και μονον.
Και θα επιμείνω .
Και ξεκαθαρίζω ότι αυτά πού γράφω έχουν σχέση με ρόλο και όχι με πρόσωπα..
Βγαινει κάποιος ´επίσημος´και για να δικαιολογήσει μιά απόφασή του τσουβαλιάζει ένα σύνολο ανθρώπων που συνιστούν έναν διαδικτυακό οργανισμό σχεδόν ως ´απατεώνες´.
Επίσης χαρακτηρίζει μία διαδικασία που αρχίζει κάπου αλλού ´αμφισβητούμενη´πάλι χωρίς αποδείξεις και τέλος τον άνθρωπο που μπαίνει γιά να ´εξηγηθεί´επί προσωπικού και ευγενέστατα γιά όσα εμμέσως τού προσάπτονται τον ξανααμφισβητεί...
Υπάρχει κάποιος πρωτοτετής της Νομικής εδω μέσα για να εξηγήσει μερικά πράγματα,πόσο επικίνδυνα και επιζήμια είναι??
Y.G
Kαι τώρα ας βγούν μερικοί να πούν ότι γλυκοκοιτάζω και ´αλλού´.
Δεν ξεχνώ απαράδεκτες καταστασεις που έχουν συμβεί αλλού απο μεμονωμένα όμως πρόσωπα,όπως και ότι ορισμένοι φίλοι που συμμετέχουν σε περισσοτερα του ενός φόρα θα έπρεπε να έχουν ακολουθήσει μιά διαφορετική στάση σέ ´αλλες´παλιοτερες καταστασεις..
Ομως η διασφάλιση τής ποιότητας ενος club διασφαλίζεται σε τετοια σαν το προχτεσινό γεγoνότα και όχι σε διαγραφές του video του kokar.Στην φουρτούνα φαίνονται οι καπετάνιοι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Και το κάνετε επιτηδευμένα για να μην εκτεθείτε στους άλλους.

Δεν ενδιαφέρομαι για την βεντέτα που έχετε με το Avsite.

Φίλε Γιώργο, αυτό είναι εξαιρετικά άσχημο μια εξέλιξη που κανείς δεν θέλει, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική.
Προτείνω να πέσουν οι τόνοι, άλλωστε η διάθεση υπάρχει και ίσως "ξεπερασθεί", η όποια κρίση με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Φίλε Γιώργο, αυτό είναι εξαιρετικά άσχημο μια εξέλιξη που κανείς δεν θέλει, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική.
Προτείνω να πέσουν οι τόνοι, άλλωστε η διάθεση υπάρχει και ίσως "ξεπερασθεί", η όποια κρίση με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.

Σίμο είμαι απόλυτα ήρεμος. Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Έχω όμως μεγάλο πρόβλημα με τη "γραμμή" της διαχείρισης. Γι' αυτό και η "βόμβα".

με τον Τακη μοιαζετε σε πολλα φυσικα οπου το πω θα φαω φαπες απο τις καλες σαν του Τζανετακου

γινανε λαθη και θα γινουν και στο μελλον αν ειναι δυνατον να θεωρουμε το αλαθητο
η εσωτερικη συμμαχοι δεν εχει να κανει περι αυλης κολακων αλλα κουραγιου

Οποτε με το πρωτο στραβοπατημα ενος διαχειριστη, στην πυρα;;
Ωραια νοοτροπια...

Λάθη γίνονται αρκεί αυτός που τα κάνει να έχει
τα @@ να το παραδεχτεί

Εμένα όλη η φάση της διαγραφής των post ακόμα και άσχετα με το PB
Καθώς και η διαγραφή των δικών μου post πριν από 2 εβδομάδες μου θυμίζουν
Την κυβέρνηση και τον υπουργό που ενώ αποδεδειγμένα έκανε την μακακια του
Έσπευσαν όλοι τις κυβέρνησης να τον υποστηρίξουν .
Η ερώτηση είναι απλή κύριοι.
Γιατί σβήστηκαν τα post που ήταν άσχετα με το PB?

....... μου θυμίζουν
Την κυβέρνηση και τον υπουργό που ενώ αποδεδειγμένα έκανε την μακακια του
Έσπευσαν όλοι τις κυβέρνησης να τον υποστηρίξουν .
Η ερώτηση είναι απλή κύριοι.
Γιατί σβήστηκαν τα post που ήταν άσχετα με το PB?
Το παραπάνω είναι απλά ένα παράδειγμα……
Απλά γιατί μπορεί κάποιοι να το εκλάβουν διαφορετικά

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Πιο σωστά γιατί σβήστηκαν και δεν κλειδώθηκαν;

Και γιατί να κλειδωθούν?
Κάποιος ( δεν θυμάμαι ποιος ήταν ) είπε θα μπορούσαν να
πάρουν θέση για το PB και να διευκρινίσουν στα μέλη του avclub ότι δεν φέρουν καμιά ευθύνη , αυτό νομίζω ότι θα ήταν αρκετό για να είναι καλυμμένοι
από τυχόν στραβοπατήματα του PB.
Τα άλλα thread που δεν είχαν καμιά σχέση όμως γιατί διαγράφηκαν ?