Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Πραγματικά χαίρομαι όταν παρατηρώ συμπεριφορά όπως η δική σας κύριε Αλέξη.

Αποδεικνύει το λόγω «αστυνόμευσης» σε ένα φόρουμ...

Παρακαλώ, ο χώρος δικός σας, να μπορέσετε να βγάλετε τυχόν δυσκολίες της ημέρας, να ξεσπάσετε κάπου, ώστε το πάπλωμα που θα σας σκεπάσει να είναι ελαφρύ και ο ύπνος σας ξεκούραστος.

Από εμένα, καληνύχτα σας και καλό μήνα να έχετε. :-)

Την συμπεριφορά μου άσε να την κρίνουν άλλοι .....
Εγω προτιμώ να γράφω αυτά που πιστεύω παρά να γλύφω .... το πιασες?

Και πρόσεχε τώρα που πας για ύπνο μην γλυστρίσεις ......

Τους πληθυντικούς ευγενείας επίσης κράτα τους για πάρτη σου ..

Άντε γιατί με τους φαντομάδες βγαίνω από τα ρούχα μου ...

:popcorn:

Αντί να γίνεται αυτό το μαλιοτράβηγμα και να δημιουργούνται μεγαλύτερες εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν κάνετε ένα post με αυτή την ερώτηση να τελειώνει η ιστορία;

Εγώ απλά να υποθέσω μπορώ, ότι όλα έγιναν από κεκτημένη ταχύτητα, πανικό και απειρία. Δεν νομίζω ότι ο Dipie ήθελε να φιμώσει κάποιον, δεν μου έχει δώσει αυτή την εντύπωση σαν άτομο. Απλά μερικές φορές τραβώντας την λάθος πετρούλα σου έρχεται το βουνό στο κεφάλι.

Το να μπεί αυτή τη στιγμή μέσα και να πει κάτι, έτσι που είναι τα πνεύματα θα γίνει μεγαλύτερος πανικός και θα καταλήξουμε να ξημερωνόμαστε εδώ μέσα.

Τέτοιες συζητήσεις πρέπει να γίνονται με καθαρό μυαλό και όχι εν θερμώ.

Just my 2 cents.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Την συμπεριφορά μου άσε να την κρίνουν άλλοι .....
Εγω προτιμώ να γράφω αυτά που πιστεύω παρά να γλύφω .... το πιασες?

Και πρόσεχε τώρα που πας για ύπνο μην γλυστρίσεις ......

Τους πληθυντικούς ευγενείας επίσης κράτα τους για πάρτη σου ..

Άντε γιατί με τους φαντομάδες βγαίνω από τα ρούχα μου ...

Ισα δικαιώματα σε όλους..
Μερικοί αρέσκονται στον Βούρδουλα.
Και δεν υπάρχει πιά και η παλιά ΥΕΝΕΔ που Σαββατοκυριακο είχε δημοτικα τραγουδια με τον ΕΣΑτζή τον Καμπαφλή,επί χούντας...
Εκεί να δεις υποκλίσεις..

Ισως θαταν γενναιο μια μεγαλη συγνωμη εκ μερους του διαχειριστη και τιποτα αλλο.
Κι ας πιστευει οτι εκανε το σωστο εστω και με λαθος τροπο.
Κι ας πιστευουν καποιοι οτι συκοφαντουνται η προσβαλλονται.
Κι ας πιστευει οτι θελει ο καθε ενας απο τους 7500 .

Ποσο μπορεις να χτυπας καποιον ? και με ποσους διαφορετικους τροπους? Για αυτο ειμαστε εδω?

Ειμαστε εδω για να χαρουμε το χομπι μας και να προστατευσουμε την παρεα μας.

Φαινονται τοσο ανουσια ολα αυτα οταν βρεθεις σε καποιο σοβαρο προβλημα που θα εκανε τους περισσοτερους να εμας να γελουν με την σημασια που του προσδιδουμε.
Εκτος αν νομιζει κανεις οτι θιγεται η επαγγελματικη του καριερα.
Εκτος αν νομιζει κανεις οτι εχει μεγαλη σημασια η εικονικη συντροφια .
Εκτος αν νομιζει κανεις οτι απειλουνται οι φιλικες του σχεσεις.

Ετσι κι αλλιως δινουμε ( οι πιο ενεργοι απο εμας ) υπερβολικη σημασια στον εικονικο ετουτο χωρο.
Αλλος γιατι το εχει αναγκη για παρεα.
Αλλος για να βγαλει κανα φραγκο.
Αλλος γιατι γουσταρει αυτο το χομπι και χαιρεται να το ανταλλασει.
Αλλος γιατι δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει.

Αυτο εχει επισης σημασια ειναι να μπορουμε καποια στιγμη να βαζουμε φρενο στα δικαια η αδικα θελω μας και να προσπαθουμε να αλλαξουμε ροτα στο μικρο μας καραβι που ειμαστε επιβατες.

Αυτο προυποθετει αυτοσυγκρατηση απο εμας τα μελη και αυτοκριτικη και οχι στρουθοκαμηλιασμα της ΔΟ.
Πραγματικα θα χαρω να σιγησουν τα οπλα και να αρχισουμε να κανουμε βηματα εμπρος.
Ασχετα με το ποιος εφταιξε.
Δεν μπορω να μην δεχτω μια συγνωμη ουτε να επιμενω να σφαχτει καποιος που εκανε ενα - μεγαλο- λαθος.
Αλλωστε πιο μεγαλη τιμωρια για το λαθος που κανω ειναι η απαξιωση απο τους φιλους μου.
Και αυτο δεν θα το ηθελα ποτε .

Εχω την εντύπωση ότι απόψε προσπαθούμε όλλοι μας ,να βγάλουμε Νόκ-άουτ ,σχεδόν όλλους τους κανόνες λειτουργείας του Club, που έχουν σχέση με την δημόσια τοποθέτησή μας απέναντι σε άλα μέλη....γιά να δούμε....μέχρι το πρωί, θα τα'χουμε καταφέρει ολοκληρωτικά;

Διαφωνώ Νατ οριζοντίως και καθέτως.
Στο μόνον που συμφωνώ μαζί σου ειναι ότι σαφώς και δεν χρειάζεται άλλη στοχοποίηση του διαχειριστή που έκανε την διαγραφή-ες.
Τα αγαπησιάρικα τελος.Εάν να χτυπήσω ξύλο παθουμε κατι σοβαρό δεν θα ασχολουμαστε με αυτά αλλα με άλλα.
Για ποιά αυτοσυγκράτηση μιλάς???
Αυτο που κανουν τα μελη αυτες τις μερες λεγεται αυτοσυγκρατηση.
Αυτο που κανει η Δ.Ο(δυστυχώς ενω δεν ειναι όλοι ιδιοι,θα την αναφερω ως Δ.Ο.)συνιστά βαθυτατη περιφρονηση πρός εναν μεγάλο αριθμό ενεργών μελών.
Και το χειρότερο οι περισσότεροι κρυβονται πίσω απο τον άνθρωπο που πάτησε το ´κουμπί´.Και τον αφήνουν εκτεθειμένο. Kαι πιθανώς και οι ηθικοί αυτουργοί...
Αυτα όλα οπως και η διαρκής επιδειξις τσαμπουκά των τελευταιων ημερών συνιστά παντελή απόκλιση απο τις αρχικες διακηρυξεις της δημιουργίας του avclub...
Τοτε που μετά το κλείσιμο του avforum και μεσα σε μια μεγάλη ασάφεια αρκετοί εβαλαν πλάτες για να προχωρήσει η προσπαθεια .
Σημερα όσα γίνονται δεν εχουν καμιά σχεση με τοτε...
Σημερα υπάρχει μια πλήρης αδιαφορία για τα μέλη(αρκει που ειναι 7000).
Τα μέλη λοιπόν δείχνουν αυτοσυγκράτηση και αναμονή .
Οι υπευθυνοι δείχνουν αλαζονεία και αδιαφορία πληρη..Εξαιρώ τούς κ.κ.Παναγιωτίδη,Μανωλάκο επειδή εμφανέστατα τράβηξαν μονοι το ´κουπί´...
Τούς σέβομαι παρότι δεν συμφωνώ στην παρουσα στιγμή με τι θεσεις τους.
Ευχομαι να αναρωτηθούν σε τί νομικούς και όχι μόνον κινδύνους βρέθηκε το φόρουμ αυτές τις μερες .
Κατά τά άλλα θεωρώ πλέον την Δ.Ο. ανεπαρκή να διαχειρίζεται τέτοιες καταστασεις.Το απέδειξε περίτρανα..
Τέλος μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ουτε ένας δεν τόλμησε να σχολιάσει την σαφή τοποθέτηση τού παλιου Γ.Δ. και βασικού συντελεστή τής δημιουργίας του avclub.Φαινεται,επειδή η ισχύς τής δήλωσής του έχει μεγάλη δυναμική ,πέρασε δήθεν στο ντούκου.....

Εχω την εντύπωση ότι απόψε προσπαθούμε όλλοι μας ,να βγάλουμε Νόκ-άουτ ,σχεδόν όλλους τους κανόνες λειτουργείας του Club, που έχουν σχέση με την δημόσια τοποθέτησή μας απέναντι σε άλα μέλη....γιά να δούμε....μέχρι το πρωί, θα τα'χουμε καταφέρει ολοκληρωτικά;

Ε,όχι και να επικαλείστε κανονες λειτουργίας μετά την περιφρόνηση που έχετε δειξει προς όλους.
Αυτός ειναι ο πρώτος κανονας.Ελεος.

Last edited:
Εγώ πάλι δεν βλέπω καμμία αυτοσυγκράτηση μελών.

Αυτό που βλέπω δυό μέρες τώρα μου θυμίζει Μεσαιωνικό όχλο με δαδιά στα χέρια να ζητάει κεφαλές επί πίνακι.

Πόσο πιά θα κρατήσουν οι κραυγές για δικαιοσύνη και δημοκρατία ?

αα και μόλις κάποιος έγραψε διαφορετική άποψη επικαλεστήκατε τσαμπουκάδες,Χούντες και ΥΕΝΕΔ ,προσοχές και Αστυνομίες!

Μονόπλευρη Δημοκρατία πρώτη φορά βλέπω.Ο διαφορετικός λόγος απαγορεύεται και σκυλιάζουμε να πέσει το φόρουμ και οι υπεύθυνοι επειδή σβήστηκαν δυό -τρία μηνύματα ?
Σωστές οι αντιδράσεις αλλά καμμιά φορά ξεπερνούν το μέτρο για το οποίο όλοι νοιαζόμαστε.

Τι μένος είναι αυτό ρε παιδιά ? Ξεχνάμε γιατί είμαστε εδώ στην τελική?

όχι Δημήτρη δεν ξεχνάμε για πιο λόγο είμαστε εδώ, αλλά κάποια στιγμή κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους !!!!

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

όχι Δημήτρη δεν ξεχνάμε για πιο λόγο είμαστε εδώ, αλλά κάποια στιγμή κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους !!!!

Συμφωνώ !

Αλλωστε έγραψα για δικαιολογημένη αγανάκτηση.

Οι τόνοι με θλίβουν !

Απλά..

Εγώ πάλι δεν βλέπω καμμία αυτοσυγκράτηση μελών.

Αυτό που βλέπω δυό μέρες τώρα μου θυμίζει Μεσαιωνικό όχλο με δαδιά στα χέρια να ζητάει κεφαλές επί πίνακι.

Πόσο πιά θα κρατήσουν οι κραυγές για δικαιοσύνη και δημοκρατία ?

αα και μόλις κάποιος έγραψε διαφορετική άποψη επικαλεστήκατε τσαμπουκάδες,Χούντες και ΥΕΝΕΔ ,προσοχές και Αστυνομίες!

Μονόπλευρη Δημοκρατία πρώτη φορά βλέπω.Ο διαφορετικός λόγος απαγορεύεται και σκυλιάζουμε να πέσει το φόρουμ και οι υπεύθυνοι επειδή σβήστηκαν δυό -τρία μηνύματα ?
Σωστές οι αντιδράσεις αλλά καμμιά φορά ξεπερνούν το μέτρο για το οποίο όλοι νοιαζόμαστε.

Τι μένος είναι αυτό ρε παιδιά ? Ξεχνάμε γιατί είμαστε εδώ στην τελική?

Καθείς και ο δρόμος του Δημήτρη.
Και σε παρακαλώ να διαβάζεις αναλυτικά ολα τα κειμενα και να μην αποσπάς φράσεις...
Δεν θάθελα να θυμίσω πρόσφατες αντιδράσεις σου...

Last edited:
..... και αυτοί που έχουν αντίθετη γνώμη να την στηρίζουν
με σωστά επιχειρήματα και να μην προσβάλουν ......

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Σχετικά με τη διαγραφή θέματος hiend

Συμφωνώ !

Αλλωστε έγραψα για δικαιολογημένη αγανάκτηση.

Οι τόνοι με θλίβουν !

Απλά..

Χωρίς δράση δεν υπάρχει αντίδραση, χωρίς αντίδραση δεν υπάρχει δράση....

Ε,όχι και να επικαλείστε κανονες λειτουργίας μετά την περιφρόνηση που έχετε δειξει προς όλους.
Αυτός ειναι ο πρώτος κανονας.Ελεος.

..Ωπότε εάν.. λέω εάν...εαν τρίξει ο πρώτος κανόνας...(...πολλές φορές η αδυναμία απάντησης σε συγκεκριμένη στιγμή δεν δείχνει περιφρόνηση..)βούρ κατά πάνω να γκρεμίσουμε και τους υπόλοιπους......

Ναι βάλτε τα και μαζί μου τώρα.!!!:HTEHETH63:
Σπύρο οτι διαβάζω γράφω.

Απλά σε είχα για πιό μετριοπαθή και"πολιτικό".

Δεν είμαι φίλος με κανέναν από την ΔΟ και το ξέρεις πολύ καλά και εσύ και όσοι με γνωρίζουν.
Φυσικά και δεν παίρνω το μέρος της αλλά με πληγώνουν και οι μαχαιριές κατά παντός και που στην ουσία εισπράττουμε όλοι μας..

Μια έκκληση για εκκεχυρία έκανα.Δεν αμφισβήτησα το δίκιο κανενός..

..Ωπότε εάν.. λέω εάν...εαν τρίξει ο πρώτος κανόνας...(...πολλές φορές η αδυναμία απάντησης σε συγκεκριμένη στιγμή δεν δείχνει περιφρόνηση..)βούρ κατά πάνω να γκρεμίσουμε και τους υπόλοιπους......

Δεν είδα κανενα γκρέμισμα.

Ναι βάλτε τα και μαζί μου τώρα.!!!:HTEHETH63:
Σπύρο οτι διαβάζω γράφω.

Απλά σε είχα για πιό μετριοπαθή και"πολιτικό".

Δεν είμαι φίλος με κανέναν από την ΔΟ και το ξέρεις πολύ καλά και εσύ και όσοι με γνωρίζουν.
Φυσικά και δεν παίρνω το μέρος της αλλά με πληγώνουν και οι μαχαιριές κατά παντός και που στην ουσία εισπράττουμε όλοι μας..

Μια έκκληση για εκκεχυρία έκανα.Δεν αμφισβήτησα το δίκιο κανενός..

Μα μετριοπαθής παραμένω ακομα Δημήτρη μου.

Καθείς και ο δρόμος του Δημήτρη.
Και σε παρακαλώ να διαβάζεις αναλυτικά ολα τα κειμενα και να μην αποσπάς φράσεις...
Δεν θάθελα να θυμίσω πρόσφατες αντιδράσεις σου...

Θύμισέ τες Σπύρο μου.Ρίξε και τις μάσκες αφού βρήκες και άλλον να σε ενοχλεί...

Παιδιά, λέω να προσπαθήσω να κοιμηθώ σιγά-σιγά...αύριο έχω μιά δύσκολη μέρα με αυτό το ριμάδι το σπίτι που έχω μπλέξει......καλή ξεκούραση σε όλους.
Ελπίζω και θα προσπαθήσω απο την μεριά μου, γιά καλύτερες μέρες στο club, και τέλος πάντων αν κάπου σας ενόχλησα άθελά μου, σας ζητώ συγνώμη.

Last edited: