Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Δεν είχα δεί το πρώτο post του BIOS....στο επίμαχο thread.

Οπότε θα τηρήσω τα λεγόμενα του...

"Σκέφτηκα, οτι όπως υπάρχει το ανέκδοτο της ημέρας, θα μπορούσε να υπάρχει και το videoclip της ημέρας, όπου θα μπορούσε κάποιος να βάζει την δική του πρότασή. Πιστεύω μόνο 1 videoclip την ημέρα ο καθένας, είναι καλά, γιατί και χρόνο παίρνει από τον θεατή, αλλά και αυτός που κάνει την πρόταση θα σκεφτεί λίγο περισσότερο γιά το πιά θα είναι αυτή...
Εχω την εντύπωση οτι άν προσεχτεί λίγο, θα μπορούσε να γίνει ένας "οδηγός" μουσικών προτάσεων, και ίσως και... "εκπαίδευσης" σε κάποια μουσικά ρεύματα..."

Re: Απάντηση: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Η απόφαση των διαχειριστών, αν και ακούγεται κατά κάποιο τρόπο "απολυταρχική", είμαι σίγουρη ότι έγινε μετά από πολύ σκέψη, και φυσικά απολύτως δικαιολογημένα, για λόγους που εξήγησαν και ο Διονύσης και ο Σπύρος Σούρλας.
Θεωρώ ότι και για λόγους ουσίας (να προλαβαίνουμε να βλέπουμε τι ανεβαίνει και να το ακούμε κιόλας) και για τυπικούς (σεβασμός στις αποφάσεις των διαχειριστών και στους κανονισμούς του φόρουμ) οφείλουμε να το σεβαστούμε

Ή αν ανοίξω 15 τόπικς με διάφορα είδη μουσικής και βάζω από 1 (εγώ και άλλοι 15)?

Δημήτρη, έχει ήδηγίνει αυτό, μάλλον σε πρόλαβαν :flipout::flipout:

Είμαι απ αυτούς που είχα πει σε ορισμένα απ τα παιδιά (κατ ιδίαν) ότι δεν ήταν όμορφο το θέαμα τελευταία. Επίσης βάζω ελάχιστα κλιπς.
Αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να οριοθετούμε το πόσα κλιπς θα μπούνε (κλιπ μάλλον γιατί πρόκειται για 1) είναι παντελώς άστοχο, ΙΜΗΟ.

:chinscratch: τα λες αυτά γιατί ...είσαι εκ φύσεως αντιδραστικό άτομο :motz: .
κι εγώ επίσης!
Γι αυτό, αν και σχεδόν πάντα συμφωνώ με τις απόψεις σου, εδώ θα διαφωνήσω! Από ......αντίδραση

:ernaehrung004:

Βασικά από ότι φαίνεται, διαφωνώ με όλους.Και όπου συμφωνώ έχω άλλη οπτική.
Αυτό που εμένα με πείραξε στο video κλιπ της ημέρας είναι η αισθητική chat που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο δίμηνο περίπου.”Καλημέρα μπιζελάκι μου”(Πέγκυ Ζήνα), “δώσε μαγκάκο μου|(Pink floyd),” πάρε και αυτό ρε φίλε”(Tom Waits), κλπ.Μου είναι λοιπόν τελείως αδιάφορο πόσα video κλιπ θα ανέβουν, η τι περιεχόμενο θα έχουν.Δεν θεωρώ ότι παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο αυτό.
Η καλώς η κακώς η μουσική κατηγορία είναι κάτι άλλο.Και σίγουρα δεν είναι chat.
Και παίδες να σας πως και μια αλήθεια!Είμαι και εγώ πολύ μεγάλος τσατάκιας, αλλά αλλού.Εννοείται επίσης ότι δεν με θεωρώ ελιτιστή, και αν κάποιες φορές πιάνω τον εαυτό μου να συμπεριφέρεται έτσι, με στήνω αμέσως στον τοίχο.Είναι κάτι που μισώ θανάσιμα!

ΟΜΩΣ,

Επειδή οι άνθρωποι πάντα αναζητούμε εξιλαστήρια θύματα, προκειμένου να καλύψουμε τα δικά μας λάθη, και έχοντας πάντα την αίσθηση πως όταν μια κοινωνία γίνεται συντηρητική, αυτό σημαίνει πως βρίσκεται σε φάση παρακμής έχω να δηλώσω το εξής.Είναι παντελώς απαράδεκτο, ότι και αν έχει συμβεί, να γίνεται έλεγχος και παρέμβαση στα video κλιπς.Αντε να δεχτώ μια υποτυπώδη παρέμβαση στο κλιπ της ημέρας επειδή υπήρξε αυτό το ασύστολο chat.

Αυτό λοιπόν

.
- Ορίζεται ως όριο ανεβάσματος το ένα (1) videoclip την ημέρα για κάθε χρήστη σε κάθε νήμα.

Οι Διαχειριστές της Μουσικής Κατηγορίας

Είναι απαράδεκτο , φασιστικό, καταχρηστικό και λυπηρό ταυτόχρονα.

Δεν έχετε κύριε Διονύση κανένα δικαίωμα να ορίσετε εσείς στις υπόλοιπες κατηγορίες των κλιπς των αριθμό των ποστ.Δεν μπορείτε να πείτε στον Μανωλάκο ή στον Spyro A να ανεβάζουν ένα κλιπ την ημέρα στο fresh air και στο six feet αντίστοιχα. Η ποιότητα σε ένα φόρουμ δεν απαιτείται,Την χτίζεις μέρα με την μέρα.Αν σας ενοχλεί το ότι ο κόσμος βρίσκεται στα video κλιπς βρείτε ένα τρόπο να τον οδηγήσετε στις παρουσιάσεις!Είναι και αυτό στα καθήκοντα του διαχειριστή!

Είναι απαράδεκτο , φασιστικό, καταχρηστικό και λυπηρό ταυτόχρονα.

Γιώργο μου τα έχουμε συζητήσει ήδη αυτά, οπότε περιττεύει να σου πω τα ίδια πράγματα.
Αν μπορούσαμε να αυτορρυθμιστούμε (κι εγώ μέσα φυσικά, με "τσάκωσα" να έχω βάλει 4 κλιπάκια σε ένα πρωί), κανείς δεν θα άβαζε περιορισμούς.
Αλλά αφού δεν μπορούμε;
ο όρος φασιστικό που χρησιμοποίησες,μην ξεχνάς ότι έχει δύο όψεις.
η άλλη είναι, ότι χάνονται video clips "διαμάντια" μέσα στην πληθώρα, άρα, κάποιοι στερούνται επίσης.
τα πάντα λειτουργούν αμφίδρομα, μην το ξεχνάς.

Πριν από δύο χρόνια, δεν υπήρχε ποτε περίπτωση να γίνουν παρεμβάσεις στα κλιπ
Πως φτάσαμε εδώ?Δείτε λίγο τις αιτίες και όχι τα αποτελέσματα

Στα λόγια μου έρχεσαι :a0210:

(όχι ακριβώς στα λόγια που χρησιμοποίησα εδώ, αλλά κάπου τριγύρω, ξέρεις εσύ ...)

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Ποιές είναι οι αιτίες Γιώργο??
Καί σού θυμίζω οτι η Κατηγορία έχει δύο διαχειριστές.

Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να ακούει το ίδιο κλιπακι 5-6-7 φορές μέχρι να τελειώσω τις αράδες που το συνοδεύουν,έστω και αν σε μερικούς φαντάζουν ασυναρτησίες....Δεν δίνω δεκάρα τσακιστή...μου φτάνει που "ξεπροβοδίζω" κάτι που αγαπώ,,,κάτι που αν το έβαζα σκέτο θα ήταν σαν να έστελνα το παιδί μου στο σχολείο χωρίς χαρτζιλίκι,χωρίς ένα χάδι,,χωρίς μιαν ευχή...

Όσες φορές δεν έχω γράψει τίποτα το κάνω με κρύα καρδιά,αλλά είναι και η κούραση της ημέρας στην μέση...(όσοι με έχουν γνωρίσει από κοντά,ξέρουν και τους ρυθμούς μου)
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την απόφαση των διαχειριστών...ίσα ίσα θεωρώ πως είναι καλοπροαίρετη και πως πάρθηκε με σκοπό να προστατέψει την μουσική κατηγορία από τον κορεσμό...έχετε όμως σκεφτεί τον ενδεχόμενο,το γεγονός ότι τα βιντεοκλίπ μερικές φορές παίζουν τον ρόλο ενός άτυπου κυματοθραύστη...

Το τελευταιο σας παρακαλώ να το λάβετε σοβαρά στα υπόψιν γιατί θα το βρείτε μπροστά σας....

Μην ξεχάσουμε, να το περάσουμε και στους Κανονισμούς του φόρουμ:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

Η Κατηγορία, όπως σωστά λέει ο Σπύρος παραπάνω, εχει 2 διαχειριστές.
Και τις αποφάσεις τις παιρνουν και οι 2.
Κακώς στοχοποιείται ο Διονύσης.
Είναι έντιμος, πολύ ευγενής και έχει δώσει τον πολύτιμο χρόνο του και, απ όσο είμαι σε θέση να ξέρω, την ίδια του την ψυχή για την Κατηγορία.
Αν η ...'αμαρτία' του είναι πως του αρέσουν κάποιες διαφορετικές μουσικές από κάποιους εδώ, δηλώνω δούλος σας ταπεινός και αλληλέγγυος μαζί του: είμαστε του ιδίου ...φυράματος.
Για όλους υπάρχει χώρος.
Αρκεί βέβαια να γράφουν: να τον ορίζουν το χώρο τους.

'Πριν από δύο χρόνια'...τίποτα δεν είναι ίδιο με πριν από δύο χρόνια. Αυτό δα έλειπε.
Η Κατηγορία είναι ζωντανή και αλλάζει. Αυτό, νομίζω, είναι στα υπέρ της.
Το thread, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να γίνει sticky χωρίς πολλά πολλά.

Για το κλιπ της ημερας τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, το λεει στον τιτλο: "ΤΟ" σημαινει ενα, ουτε δυο, ουτε τρια. Το θεμα δεν ειναι η αυτοσυγκρατηση αλλα η ικανοτητα ΜΙΑΣ προτασης μετα απο συγκριση, Το ζητουμενο ειναι το αποσταγμα, οχι τα σταφυλια.

Για τα άλλα νηματα τωρα υπαρχει ενα προβλημα οταν γινεται προσπαθεια σφαιρικης παρουσιασης, που δυο ή τρια δειγματα απο το ιδιο εργο ή καλλιτεχνη ειναι επιβεβλημενα (αφηστε που μερικες φορες ενα βιντεοκλιπ ειναι κομμενο λογω μεγεθους).
Υπαρχει επισης ενα νημα που αναφερεται σε διασκευες οπου μαζι με τη διασκευη/ες θα πρεπει να να μπει και το original.

Καταλαβαινω το προβλημα ομως για τους παραπανω λογους θα προτεινα μια τροποποιηση:
ενα post (και οχι κλιπ) ανα ημερα

Η Κατηγορία, όπως σωστά λέει ο Σπύρος παραπάνω, εχει 2 διαχειριστές.
Και τις αποφάσεις τις παιρνουν και οι 2.
Κακώς στοχοποιείται ο Διονύσης.
Είναι έντιμος, πολύ ευγενής και έχει δώσει τον πολύτιμο χρόνο του και, απ όσο είμαι σε θέση να ξέρω, την ίδια του την ψυχή για την Κατηγορία.
Αν η ...'αμαρτία' του είναι πως του αρέσουν κάποιες διαφορετικές μουσικές από κάποιους εδώ, δηλώνω δούλος σας ταπεινός και αλληλέγγυος μαζί του: είμαστε του ιδίου ...φυράματος.
Για όλους υπάρχει χώρος.

'Πριν από δύο χρόνια'...τίποτα δεν είναι ίδιο με πριν από δύο χρόνια. Αυτό δα έλειπε.
Η Κατηγορία είναι ζωντανή και αλλάζει. Αυτό, νομίζω, είναι στα υπέρ της.
Το thread, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να γίνει sticky χωρίς πολλά πολλά.

Πράγματι ο κύριος Διονύσης είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, σας θυμαμαι απτη συνάντηση που είχαμε στην Πανόρμου..-bye-
Επ ουδενί δεν πρέπει να στοχοποιείται το συγκεκριμένο πρόσωπο...

Παρατηρώντας όμως το νήμα απο τη 65η σελίδα και μετά...εβγαλα τα συμπεράσματα μου.....

Last edited:
Για τα άλλα νηματα τωρα υπαρχει ενα προβλημα οταν γινεται προσπαθεια σφαιρικης παρουσιασης, που δυο ή τρια δειγματα απο το ιδιο εργο ή καλλιτεχνη ειναι επιβεβλημενα (αφηστε που μερικες φορες ενα βιντεοκλιπ ειναι κομμενο λογω μεγεθους).
Υπαρχει επισης ενα νημα που αναφερεται σε διασκευες οπου μαζι με τη διασκευη/ες θα πρεπει να να μπει και το original.

Πάνο, στις ιδιαίτερες περιπτώσεις που αναφέρεις (κομένα λόγω μεγέθους, διασκευές, σφαιρική παρουσίαση κάποιου καλλιτέχνη) είναι προφανές ότι μπορεί να υπάρχει απόκλιση από το όριο του ενός. Αν αυτά τα επιπλέον clips είναι σε ένα post ακόμη καλύτερα.

κάποιοι εδώ μέσα (και ας μην παρεξηγηθούν με το κάποιοι,αόριστη αντωνυμία είναι και μάλιστα χρησιμοποιείται πολύ φιλικά) ξεχνάνε από πού ξεκίνησε αυτή η κατηγορία και που έφτασε και με ποιό τρόπο φυσικά.

Εκανα μερικούς υπαινιγμούς χτες αλλά φαίνεται ότι αρκετοί θέλουν να κάνουν πως δεν με βλέπουν.
Ας μπω λοιπόν στον βαρετό ρόλο να εξηγήσω ότι έκανα μιά πρόταση στον Διονύση να βρούμε μιά λύση στη βάση του περιορισμού του αριθμού των κλιπς την επεξεργαστήκαμε δυό τρεις μέρες και την ανακοινώσαμε.
Κατά πάγια τακτική φαίνεται να θέλετε να την πληρώσει ο τελάλης (γιά να μην πω ο συγκεκριμένος τελάλης).

Σταματώ εδώ.

.
Για όλους υπάρχει χώρος.

Αν σας ειναι ευκολο μου το εξηγητε αυτο ;Τι να ορισουν και πως για να χωρεσουν; Τα νηματα ειναι ορισμενα ηδη μια χαρα στην κατηγορια, εξηγηστε μου παρακαλω..............

Διερωτώμαι κύριε Γιώργο (Μπαϊραχτάρη), αν η Διαχειριστική παρέμβαση δεν εξαντλείτο στην ποσότητα αλλά ''έθιγε'' και την ποιότητα κάποιων clips όπως και την αισθητική chat όπως λέτε, θα ανεβάζατε εικόνες με σβάστικες και θα απαιτούσατε το λιθοβολισμό μου; Τουλάχιστον θα έμενε ο έτερος Διαχειριστής στην Κατηγορία. Θα έπρεπε όμως να του αναλύσετε το καθηκοντολόγιό του όπως κάνετε και σε μένα.

Διερωτώμαι κύριε Γιώργο (Μπαϊραχτάρη), αν η Διαχειριστική παρέμβαση δεν εξαντλείτο στην ποσότητα αλλά ''έθιγε'' και την ποιότητα κάποιων clips όπως και την αισθητική chat όπως λέτε, θα ανεβάζατε εικόνες με σβάστικες και θα απαιτούσατε το λιθοβολισμό μου; Τουλάχιστον θα έμενε ο έτερος Διαχειριστής στην Κατηγορία. Θα έπρεπε όμως να του αναλύσετε το καθηκοντολόγιό του όπως κάνετε και σε μένα.

Διονύση δεν σε “κουοτάρω” για να σου απαντήσω στο παραπάνω ποστ, απλά για να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη για την χθεσινή μου απρεπή συμπεριφορά. Ναι σε στοχοποίησα! Λάθος μου! Δημόσια σε εξέθεσα, δημόσια σου ζητάω συγνώμη!

Διονύση δεν σε “κουοτάρω” για να σου απαντήσω στο παραπάνω ποστ, απλά για να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη για την χθεσινή μου απρεπή συμπεριφορά. Ναι σε στοχοποίησα! Λάθος μου! Δημόσια σε εξέθεσα, δημόσια σου ζητάω συγνώμη!

Εντάξει Γιώργο. Πάνω στα νεύρα λέγονται και κάποιες κουβέντες παραπάνω. Δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά μου. Προχωράμε παρακάτω.

Σε ότι έχει να κάνει με το βίντεο κλιπ της ημέρας ,θα μπορούσαμε άνετα να βάζουμε μόνο ένα (όσοι βάζουν τέλος πάντων). Και να τηρηθεί δεν είναι τόσο δύσκολο.

Στα άλλα σοβαρότατα θέματα (στα βίντεοκλιπς) που έχουν ανοιχτεί ο περιορισμός δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Αν θέλω να παρουσιάσω με εικόνα και ήχο την ZOLA JESUS θα πρέπει να βάλω 3 κλιπ μίνιμουμ. Αν ισχύσει ο περιορισμός ο Μπάϊρας έχει δίκιο.

Θεωρώ ότι ο Μήτσος και ο Διονύσης δεν πρόκειται να διαγράψουν στο six feet underground 4 εξαιρετικά βίντεο του Σπύρου Α που τα βάζει στο καπάκι.
Αν το κάνουν έχουμε πρόβλημα.

Αυτό που λένε οι διαχειριστές πρέπει να ισχύσει για μένα μόνο στα βίντεοκλιπς της ημέρας και πουθενά αλλού.