Σχετικά με τη λειτουργία και λειτουργικότητα των νημάτων με videoclips

Αν σας ειναι ευκολο μου το εξηγητε αυτο ;Τι να ορισουν και πως για να χωρεσουν; Τα νηματα ειναι ορισμενα ηδη μια χαρα στην κατηγορια, εξηγηστε μου παρακαλω..............

εννοώ πως αν κάποιοι έχουν παράπονο ότι κάποια ιδιώματα -πχ Νέες Κυκλοφορίες- αγνοούνται, καλά θα κάνουν να δώσουν πρώτοι αυτοί το παράδειγμα και να γράψουν για το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους. Η Κατηγορία είναι ανοικτή σε όλους. Οποιος γκρινιάζει 'γιατι δεν γράφετε για τον τάδε;' να στρωθεί και να γράψει ο ίδιος.

Σε ότι έχει να κάνει με το βίντεο κλιπ της ημέρας ,θα μπορούσαμε άνετα να βάζουμε μόνο ένα (όσοι βάζουν τέλος πάντων). Και να τηρηθεί δεν είναι τόσο δύσκολο.

Στα άλλα σοβαρότατα θέματα (στα βίντεοκλιπς) που έχουν ανοιχτεί ο περιορισμός δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Αν θέλω να παρουσιάσω με εικόνα και ήχο την ZOLA JESUS θα πρέπει να βάλω 3 κλιπ μίνιμουμ. Αν ισχύσει ο περιορισμός ο Μπάϊρας έχει δίκιο.

Θεωρώ ότι ο Μήτσος και ο Διονύσης δεν πρόκειται να διαγράψουν στο six feet underground 4 εξαιρετικά βίντεο του Σπύρου Α που τα βάζει στο καπάκι.
Αν το κάνουν έχουμε πρόβλημα.

Αυτό που λένε οι διαχειριστές πρέπει να ισχύσει για μένα μόνο στα βίντεοκλιπς της ημέρας και πουθενά αλλού.

Δημήτρη, με την ίδια λογική που αναφέρεις για την ελευθερία στο ''χώρο'' σου με την ίδια ακριβώς υπερασπίζομαι εγώ -και οι υπόλοιποι φαντάζομαι- τη δική μου...:2thumb22sup:

Δημήτρη, με την ίδια λογική που αναφέρεις για την ελευθερία στο ''χώρο'' σου με την ίδια ακριβώς υπερασπίζομαι εγώ -και οι υπόλοιποι φαντάζομαι- τη δική μου...:2thumb22sup:

Επιμένεις!Δεν είναι Chat η μουσική κατηγορία βρε Στεφανία!Και το video κλιπ της ημέρας δεν είναι χώρος που ανήκει σε κάποιον
Ούτε και τα υπόλοιπα νήματα βέβαια. Απλώς εκεί υπάρχει μια κατεύθυνση, από την οποία είναι δύσκολο να ξεφύγει κανείς(και καλώς συμβαίνει αυτό)

Ναι Διονύση το είδα. Σωστή η παρατήρηση σου.

Στεφανία δεν έχεις άδικο αλλά πίστεψε με, έχει δημιουργηθεί ένας αχταρμάς που δεν είναι ελκυστικός.
Και δεν έχει και νόημα. Το ένα επιλεγμένο κλιπ θα λειτουργούσε καλύτερα πιθανολογώ. Μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο thread που είναι χύμα στο κύμα.

Επιμένεις!Δεν είναι Chat η μουσική κατηγορία βρε Στεφανία!Και το video κλιπ της ημέρας δεν είναι χώρος που ανήκει σε κάποιον
Ούτε και τα υπόλοιπα νήματα βέβαια. Απλώς εκεί υπάρχει μια κατεύθυνση, από την οποία είναι δύσκολο να ξεφύγει κανείς(και καλώς συμβαίνει αυτό)

Ποιος σου είπε ότι μιλαω για chat????????!!!!!

και φυσικά δεν ανηκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ....!!!!!

Ναι Διονύση το είδα. Σωστή η παρατήρηση σου.

Στεφανία δεν έχεις άδικο αλλά πίστεψε με, έχει δημιουργηθεί ένας αχταρμάς που δεν είναι ελκυστικός.
Και δεν έχει και νόημα. Το ένα επιλεγμένο κλιπ θα λειτουργούσε καλύτερα πιθανολογώ. Μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο thread που είναι χύμα στο κύμα.

Βρε Δημητρη οταν μπήκα εγω στο φορουμ δε βαζανε συχνα κλιπακια...μετα ξεκινησανε....οσοι περισσοτεροι βαζανε την επιλογη τους δημιουργηθηκε μια αναποφευκτα αμφιδρομη ''σχεση'''..

Αυτο που με ανησυχει είναι γιατι εγινε ολο το σκηνικο ΤΩΡΑ....??!!!

Λύμπε ,οι νέες κυκλοφορίες δεν είναι ιδίωμα. Ήταν οι νέες παραγωγές όλων των ειδών (όσων τουλάχιστον παρακολουθούσαμε κάποιοι άνθρωποι) χρονικά προσδιορισμένες και τακτοποιημένες για χρόνια.

Επισης παρατηρησα οτι ενα 5μηνο που είχα ''χαθεί'' συνειδητα απτο φορουμ η εξελιξη στο videoclip της ημερας ειχε ξεφυγει....

Τωρα μου λετε σας παρακαλω τι σας επιασε????

Μηπως κάποιος ένιωσε οτι εισβαλλει νέο αίμα???

τι να πω.... ειλικρινα δεν καταλαβαινω....

Στεφανία δεν έχει καμμία σχέση με το τώρα. Πάντα υπήρχε αυτή η αγωνία.
Και πριν από δύο χρόνια για π.χ.

Μην ανησυχείς. Και εγώ είχα βάλει χέρι σε κάποιους για τα πολλά βίντεοκλιπς. Και άκομψα μάλιστα.

Μη σκέφτεσαι περίεργα δεν ισχύει κάτι.

Δεν βλέπω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός ...

Το chat είναι κάτι που κάνει πιο ζωντανό το χώρο όταν είναι σχετικό με το clip που έχει αναρτηθεί. Η συζήτηση αποκαλύπτει και πράγματα που ένα "στεγνό" videoclip είναι αδύνατο να φανερώσει απο μόνο του. Κυρίως όμως, μας δίνει μια "εικόνα" των ανθρώπων που συμμετέχουν στο chatting, τις ιδέες και τις αντιλήψεις τους....

Εγώ πήρα μιαν απόφαση να μην ξαναενοχλήσω ανεβάζοντας videoclips. Οι υπόλοιποι όμως που έχετε ακόμη αυτή τη διάθεση, σκεφθείτε αυτό που έγραψα παραπάνω....

Φιλικά,

Φίλιππος

Φίλιππα, chat με chat διαφέρει.

Ασφαλώς Δημήτρη !
Για αυτό και το προσδιόρισα με ακρίβεια, ως "chat που άπτεται του αναρτημένου clip" !

Αυτό δηλαδή που εγώ προσωπικά ΔΕΝ τήρησα (και ζητώ συγγνώμη απο τους Διαχειριστές, έστω και εκ των υστέρων).

Λύμπε ,οι νέες κυκλοφορίες δεν είναι ιδίωμα. Ήταν οι νέες παραγωγές όλων των ειδών (όσων τουλάχιστον παρακολουθούσαμε κάποιοι άνθρωποι) χρονικά προσδιορισμένες και τακτοποιημένες για χρόνια.

και πως να το εξηγήσω αυτό Τζιμ στον Βudda;
ο φίλος πιστεύει πως 'Τα νηματα ειναι ορισμενα ηδη μια χαρα στην κατηγορια'.
κι εγώ αυτό πιστεύω btw.
Mε συγχωρείς αλλά αν όλοι αυτοί οι πιθανολογούμενοι 'λάτρεις' μπερδεύονται τόσο πολύ από τη χρονική κατηγοριοποίηση δεν ξερω κστα πόσο αξίζει να ληφθούν σοβαρα υπ όψη. Ενα 'κλικ' στο ποντίκι είναι, να πάρει. Τόση ενημέρωση τζάμπα.
Στην εποχή μου, σκάβαμε με τα νύχια και ψάχναμε ψήγματα, πίσω απ τις γραμμές, στους Μοντέρνους Ρυθμούς και στις εκπομπές των δισκογραφικών εταιριών.

Επισης παρατηρησα οτι ενα 5μηνο που είχα ''χαθεί'' συνειδητα απτο φορουμ η εξελιξη στο videoclip της ημερας ειχε ξεφυγει....

Τωρα μου λετε σας παρακαλω τι σας επιασε????

Μηπως κάποιος ένιωσε οτι εισβαλλει νέο αίμα???

τι να πω.... ειλικρινα δεν καταλαβαινω....

Στεφανια, μη σε πιανει τωρα καχυποψια
Το θεμα το εξηγησε ο Διονυσης.
Ειναι η ποσοτητα των κλιπς, τιποτα αλλο
Κυττα απο περιεργεια τι εγινε τον τελευταιο μηνα 21/9 με 21/8:
υπαρχουν 110 σελιδες σε συνολο 488 απο αρχης του νηματος. Δεν προλαβαινουμε.....
Αυτο δε γινοταν πριν, απλως το νεο αιμα ας διαλεγει το καλυτερο-τερό του κλιπακι καθε μερα.

Νομίζω πως κάναμε ένα απλό θέμα δύσκολο, αλλά μπορούμε να το ξανακάνουμε απλό:
Ο καθένας μας έχει τις προσωπικές του απόψεις, πράγμα απόλυτα σεβαστο.
Και θα ήταν και πληκτικό αν όλοι συμφωνούσαμε σε όλα, να μην πω υποκριτικό.
Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί τα συζητάμε όλα αυτά.
Είναι σαφές ότι σε ένα φόρουμ πρέπει να συμμορφωνόμαστε στις υποδείξεις των διαχειριστών.
Ας το κάνουμε λοιπόν, και βλέπουμε πως εξελίσσεται, χωρίς να νιώθει κανείς "θιγμένος".