Αν σας ειναι ευκολο μου το εξηγητε αυτο ;Τι να ορισουν και πως για να χωρεσουν; Τα νηματα ειναι ορισμενα ηδη μια χαρα στην κατηγορια, εξηγηστε μου παρακαλω..............
Σε ότι έχει να κάνει με το βίντεο κλιπ της ημέρας ,θα μπορούσαμε άνετα να βάζουμε μόνο ένα (όσοι βάζουν τέλος πάντων). Και να τηρηθεί δεν είναι τόσο δύσκολο.
Στα άλλα σοβαρότατα θέματα (στα βίντεοκλιπς) που έχουν ανοιχτεί ο περιορισμός δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Αν θέλω να παρουσιάσω με εικόνα και ήχο την ZOLA JESUS θα πρέπει να βάλω 3 κλιπ μίνιμουμ. Αν ισχύσει ο περιορισμός ο Μπάϊρας έχει δίκιο.
Θεωρώ ότι ο Μήτσος και ο Διονύσης δεν πρόκειται να διαγράψουν στο six feet underground 4 εξαιρετικά βίντεο του Σπύρου Α που τα βάζει στο καπάκι.
Αν το κάνουν έχουμε πρόβλημα.
Αυτό που λένε οι διαχειριστές πρέπει να ισχύσει για μένα μόνο στα βίντεοκλιπς της ημέρας και πουθενά αλλού.
Δημήτρη, με την ίδια λογική που αναφέρεις για την ελευθερία στο ''χώρο'' σου με την ίδια ακριβώς υπερασπίζομαι εγώ -και οι υπόλοιποι φαντάζομαι- τη δική μου...:2thumb22sup:
Επιμένεις!Δεν είναι Chat η μουσική κατηγορία βρε Στεφανία!Και το video κλιπ της ημέρας δεν είναι χώρος που ανήκει σε κάποιον
Ούτε και τα υπόλοιπα νήματα βέβαια. Απλώς εκεί υπάρχει μια κατεύθυνση, από την οποία είναι δύσκολο να ξεφύγει κανείς(και καλώς συμβαίνει αυτό)
Ναι Διονύση το είδα. Σωστή η παρατήρηση σου.
Στεφανία δεν έχεις άδικο αλλά πίστεψε με, έχει δημιουργηθεί ένας αχταρμάς που δεν είναι ελκυστικός.
Και δεν έχει και νόημα. Το ένα επιλεγμένο κλιπ θα λειτουργούσε καλύτερα πιθανολογώ. Μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο thread που είναι χύμα στο κύμα.
Φίλιππα, chat με chat διαφέρει.
Λύμπε ,οι νέες κυκλοφορίες δεν είναι ιδίωμα. Ήταν οι νέες παραγωγές όλων των ειδών (όσων τουλάχιστον παρακολουθούσαμε κάποιοι άνθρωποι) χρονικά προσδιορισμένες και τακτοποιημένες για χρόνια.
Επισης παρατηρησα οτι ενα 5μηνο που είχα ''χαθεί'' συνειδητα απτο φορουμ η εξελιξη στο videoclip της ημερας ειχε ξεφυγει....
Τωρα μου λετε σας παρακαλω τι σας επιασε????
Μηπως κάποιος ένιωσε οτι εισβαλλει νέο αίμα???
τι να πω.... ειλικρινα δεν καταλαβαινω....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.