Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Και το δέντρο "φταίει" μόνο μέχρι τις 6; Ωραία σου τα είπε...

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Εχει βαρυ ισκιο φαινεται:flipout:

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

ετσι μου λεει και ετσι λεω,εδω ρωτησα για να με βοηθησετε και να με πειτε τι φταιει.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Κακή εγκατάσταση, να έρθει να στο φτιάξει.

Φίλε εγώ έχω δέντρο στα 3μ και πιάνω οτέ καμπάνα και το έβαλα και μόνος μου ο ατζαμίδης:ban-aki: Στη θέση σου θα καλούσα στον οτέ, θα έκανα παράπονα και θα ζητούσα νέο τεχνικό γιατί αυτός δεν σου τα λέει καλά.

Kαλο θα ειναι τα πιατα να μπαινουν σε ταρατσες και οχι μπαλκονια και για αισθητικους λογους

Πάντα προσεχα ένα δορυφορικό πιάτο. Πιστεύω ότι ομορφαίνει το χώρο!

Kαλο θα ειναι τα πιατα να μπαινουν σε ταρατσες και οχι μπαλκονια και για αισθητικους λογους

Υπάρχει κόσμος που για αισθητικούς λόγους κατοικεί σε περιοχές όπου τα σπίτια είναι 2-όροφα και 3-όροφα οπότε τα δέντρα είναι πιό ψηλά απ τα κτίρια. Παρ όλα αυτά τα δέντρα σπάνια είναι λόγος για κακή λήψη πόσο μάλλον στα 30!! μέτρα

Από τον ΟΤΕ έχεις 5 χρόνια εγγύηση για την εγκατάσταση.Θα πάρεις τηλ. στο 13888 ή 210-6513888 (αν δεν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ) και θα αναφέρεις το πρόβλημα.

στην αυλη το εχω στο εδαφος το πιατο,πριν επιανα 13 και 19 εκει.

Χθες το απόγευμα έγινε ένα μικρό dropout (αφού είχε βρέξει και σταματήσει) και αμέσως μετά είδα τα BER στην ποιότητα να έχουν πέσει στο minimum (1.0) ενώ πριν ήταν αναλόγως από 3.0-7.0.

Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση, σήμερα που έβρεχε είδα πως κόλλαγε όλη την ώρα η εικόνα του OTE TV, έτσι θα την βγάλω δηλαδή όλο τον χειμώνα τώρα?

Πρέπει να γίνεις πιο σαφής: τι κάτοπτρο έχεις, πόσο παλιά είναι η εγκατάσταση και για τι βροχή μιλάμε. Γιατί αν είναι καταρρακτώδης, δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Κάτοπτρο το κλασικό μικρό που δίνουν οι εταιρείες, η εγκατάσταση είναι ενός μήνα. Δεν μπορώ να πω πως ήταν και καταρρακτώδεις, μια απλή δυνατή βροχή.

Κανονικά, ακόμη και με 60άρι κάτοπτρο, σπάνια θα έχεις πρόβλημα ολικής απώλειας λήψης. Τσέκαρε τι θα γίνει όταν ξαναβρέξει και βλέπεις.

Δηλαδη στην Κεντρικη και Βορεια Ευτωπη,που βρεχει συνεχεια,εχουν τετοια προβληματα;Η' ολοι εχουν μεγαλα κατοπτρα και δεν υπαρχει προβλημα;

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση, σήμερα που έβρεχε είδα πως κόλλαγε όλη την ώρα η εικόνα του OTE TV, έτσι θα την βγάλω δηλαδή όλο τον χειμώνα τώρα?

Αττική μένεις;Έριξε πολλά καντάρια σήμερα.

Παίζει ρόλο και η ισχύς εκπομπής του σήματος. Αλλά είναι ενδιαφέρον το ερώτημα.
Θα υπέθετα όχι, δεν έχουν τέτοια προβλήματα, αλλά ας μα πει κάποιος που μένει εκεί (όχι για τον ΟΤΕ, για τα τοπικά πακέτα).
(Έχω την εντύπωση ότι ο δορυφόρος που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ στέλνει πιο ασθενικό σήμα από τον αντίστοιχο πού χρησιμοποιεί η νόβα, αλλά πάνε και δύο χρόνια από τότε που ανέβηκα με το πεδιόμετρο στην ταράτσα...)

Δηλαδη στην Κεντρικη και Βορεια Ευτωπη,που βρεχει συνεχεια,εχουν τετοια προβληματα;Η' ολοι εχουν μεγαλα κατοπτρα και δεν υπαρχει προβλημα;
Εκεί "βρέχει" και πολύ σήμα.

Ναι, Γιώργο, οι hotbird είναι πιο ισχυροί από τον 9Α.

Οταν βρεχει δυνατά εδώ και εμένα μου κολάνε τα 'αδύνατα' κανάλια στον ΟΤΕ. Το Sky πάιζει ο,τι και να ριχνει...