Σχετικά με τη λήψη της COSMOTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Ο δικός μου ο δέκτης δε μπορεί να κλειδώσει με τίποτα στη συχνότητα 11843 (otesport 1-3, otecinema3...). Στις άλλες συχνότητες πιάνει με 98 περίπου και ποιότητα και ισχύς. Τι μπορεί να παίζει ?

Κατα αρχήν κλείσε το δεκτη απο πίσω απο το διακόπτη και άνοιξε το πάλι να κάνει ενα Reboot μήπως ξεκολλήσει. Δεύτερον άλλαξε αναμεταδότη απο της τεχνικές ρυθμίσεις του δεκτη ( Απο τον ΟΤΕ προτείνεται ο αναμεταδότης 2). Και αν μετά απο ολα αυτα δεν γινει τίποτα κοιτά μήπως έχει κάποιο προβλημα το LNB του πίατου και ίσως θέλει αλλαγή.

Τελικά ήταν θέμα lnb.

Καλημερα και καλη εβδομαδα. Μια βοηθεια παρακαλω. Εδω και αρκετο καιρο εχω προβλημα με τον δεκτη του ΟΤΕ. Τον ανοιγω παιζει για καμια ωρα και μετα μου βγαζει τεχνικο προβλημα. Στην αρχη νομισα οτι φταιει το lnb και το καλωδιο τα αλλαξα αλλα παλι τα ιδια κανει. Δοκιμασα με 2 δεκτες του εμποριου που εχω ενα VU+SOLO2 και ενα VU+ Duo2 τους εβαλα να παιζουν σχεδον ολη μερα και κανενα προβλημα . Οταν δοκιμασα ξανα τον δεκτη του ΟΤΕ μετα απο λιγη ωρα ξανα τεχνικο προβλημα. Ολες τις δοκιμες εγιναν με πολυ καλο καιρο. Τα προβληματα μου τα εκανε και καλοκαιρι γιατι νομιζα οτι ηταν θεμα κακοκαιριας. Σε επικοινωνια με τον ΟΤΕ μου ειπαν να άλλαξω αναμεταδότη απο της τεχνικές ρυθμίσεις του δεκτη ( Απο τον ΟΤΕ προτείνεται ο αναμεταδότης 2). Το εκανα αλλα παλι τα ιδια και πρεπει να τον ανοιξω ξανα για να δουλεψει. Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ!!!

Ζήτησε απο τον ΟΤΕ αντικατάσταση δέκτη.

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Ο δέκτης θέλει αντικατάσταση βάση των όσων γράφεις

Ευχαριστω πολυ . Αυριο κιολας παω για αντικατασταση!!!

Ρε παιδια στο ΑΕΚ-Ηρακλης τωρα βλεπετε μια οριζοντια λεπτη γραμμη στην μεση και λιγο χαμηλα σε καποια πλανα;

Καλημέρα και από μένα. Ένας φίλος μου έχει οτε tv και αντιμετωπίζει το εξής. Έχει βάλει τον αποκωδικοποιητη στο πατάρι και απο εκεί πηγαίνουν καλώδια σε όλες τις τηλεοράσεις του σπιτιου, στις οποίες παίζει το ένα κανάλι το οποίο επιλέγει και βλέπει αυτός στην μία. Όμως δεν έχει απόλυτα καθαρή εικόνα σε καμία τηλεόραση. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται πια να βλέπει σε όλες, παρά μόνο σε μία, αν πάω και βγάλω τον αποκωδικοποιητή απο το πατάρι, συνδέσω το καλώδιο που έρχεται από το πιάτο με εκείνο που πάει στην τηεορασή του, και βάλω τον αποκωδικοποιητή δίπλα στην τηλεορασή του, είναι πιθανό να πιάνει καλύτερη εικόνα?

συνδέσω το καλώδιο που έρχεται από το πιάτο με εκείνο που πάει στην τηεορασή του
Αν εννοεις να συνδεσεις το καλωδιο απο το κατοπρο στην εγκατασταση της επιγειας κεραιας, όχι, μπορει να κανεις ζημια. Γι αυτο, υπάρχουν ειδικες συσκευες, τα λεγομενα stackers, στα οποια μπορεις να συνδεσεις μια επιγεια και μια δορυφορική εισοδο και να κατεβασεις μονο ενα καλωδιο το οποιο φερει και τα δυο σηματα. Στη συνεχεια με μια αλλη τερματικη συσκευη, τον destacker, αποπλεκεις σε δυο σηματα-δορυφορικο και επιγειο- και συνδεεις το καθενα στην αντιστοιχη συσκευη. Διαφορετικά, πρεπει να κατεβει καλώδιο απο το κατοπτρο μεχρι το σημειο που υπάρχει ο αποκωδικοποιητης. Και στη δευτερη ερωτηση σου, χωρις να γνωρίζουμε πως ηταν η συνδεσμολογια (υποθετουμε πως θα ειχε ενα απλο rf modulator για να μοιραζει σε ολες τις τηλεορασεις), η ποιοτητα της εικόνας δεν μπορει καν να συγκριθεί.

Γεια σας,

εκανα πριν λιγες μερες μονος μου εγκατασταση ΟΤΕ δορυφορικο (hybrid δεκτης, 80ρι πιατο, twin lnb, 32μ καλωδιο):
OTE SPORT 1/2 -> Signal Strength 73%, Signal Quality 100%
OTE SPORT 5 -> Signal Strength 85%, Signal Quality 96%

Ειναι καλα, η θελω βελτιωση????

Είσαι κοντά στο μέγιστο σήμα. Μην το πειράξεις.

Είσαι κοντά στο μέγιστο σήμα. Μην το πειράξεις.

Μια χαρα τοτε!

Ευχαριστω πολυ!!!!!

o hybrid pvr δειχνει πολυ μεγαλυτερα νουμερα σε ποιοτητα σηματος απο τον απλο pvr. χαρακτηριστικα στο ΟΤΕ SPORT 4 πριν ειχα 76% ποσοτητα και 50% ποιοτητα ενω τωρα 76% ποσοτητα και 100% ποιοτητα. μου λεγανε εδω τα παιδια οτι εχω χαμηλο σημα το ελεγα στον τεχνικο και μου ελεγε οτι εκανε οτι καλυτερο μπορουσε ενω παραλληλα σε βροχες και χονια δεν ειχα κανενα προβλημα

Έχω ξανά πει στο παρελθόν και με την ευκαιρία το ξανά λέω ότι η ενδείξεις σήματος στους δορυφορικούς δέκτες τον ελληνικών συνδρομητικών πακέτων είναι εντελώς εικονικές σε σχέση με την πραγματικότητα, για αυτό καλό θα κάνετε αν δεν παίρνετε της μετρητοίς της ενδείξεις που σας δείχνουν.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.

Ξαφνικα προβλημα στον δεκτη: χανει ειτε ολα τα καναλια ειτε σχεδον τα μισα, παρ´οτι υπαρχει σημα. Ο δεκτης ειναι σχεδον 2 μηνων λογω αλλαγης του προηγουμενου, οποτε...Τι συμβαινει;

Απάντηση: Σχετικά με τη λήψη του OTE TV: Ποιότητα σήματος, διάμετρος κατόπτρου κ.τ.λ.

Όταν λες χάνει, τι εννοείς;

Χανει= δεν εμφανιζει (και δεν παιζει βεβαια) ολα τα καναλια, στα καλα καθουμενα αν και υπαρχει σημα (απο ελεγχο μεσω μενου μα και απο αυτα που παιζουν. Και με επανεκκινηση παλι τα ιδια!

Ποιον δέκτη έχεις? δες αν είσαι συντονισμένος στον αναμεταδότη ΟΤΕ1 και αν έχεις τον PVR υβριδικό δέκτη επέλεξε αριθμό συνδέσεων 2.

Ο 110 ειναι και συντονισμενος στο ΟΤΕ1