petronik
Μέλος Σωματείου
Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι,κανενας απο τους δυο δεν εγραψε τιποτε μετα την μεταφορα.Οπως λεμε ουδεν σχολιον , η μπορει να μην ασχολουνται με κατι που δεν γραφεται στην hi-end
Oταν μιλω για υποπτες συμπεριφορες σε τετοια ακριβως αιτια αναφερομαι Σπυρο.....
Μου κανει εντυπωση ατομα με διαχειστικη πειρα οπως ο Κογιας και ο Τσαρουχας στο παρελθον να παιζουν σε διαφορα εμπρηστικα κειμενα ενω οι ιδιοι ξερουν καλα τι κινδυνουν περιεχουν τετοιου επιπεδου αναφορες.
Αν τετοιες κινησεις δεν αποτελουν προιον κουτοπονηριας τοτε μιλαμε για ανικανοτητα σκεψης.......
Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι,κανενας απο τους δυο δεν εγραψε τιποτε μετα την μεταφορα.Οπως λεμε ουδεν σχολιον , η μπορει να μην ασχολουνται με κατι που δεν γραφεται στην hi-end
Mα πρότεινα στην αρχή του τόπικ, να μην ασχοληθούμε με το τι έγινε αλλά να το γενικέψουμε
Σπύρο, δεν αναφέρθηκα σε σένα, ίσα ίσα που μια χαρά τα λες. Αναφλεθηκα στο ποστ του Πέτρου Νικολαΐδη.
Eχεις απολυτο δικιο χρηστη Κωστα Φ.
Τη γνώμη της Διαχειριστικής/Διοικητικής ομάδας του forum θέλω να έχω.
Φίλε havoc,
μπορείς να έχεις ό,τι γνώμη θέλεις για εμένα, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.
Η ερώτησή μου έχει πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν έχω καμμία διάθεση να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις με εσένα ή κάποιο άλλο μέλος.
Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο: Τελευταία μου επιβεβαιώνεται διαρκώς μία τάση να είμαστε στην τσίτα - και δεν αναφέρομαι μόνο στο club. Θεωρούμε γενικώς εκ προοιμίου ότι ο άλλος έχει κακή πρόθεση απέναντί μας. Στο δρόμο, ότι θα μας φάει τη θέση του parking, ότι θα μας κάνει σφήνα, ότι θα μας τρακάρει και θα ζητήσει και τα ρέστα. Στα μαγαζιά και στις υπηρεσίες, ότι τη βρίσκει να μας λέει ψέμματα ή να μας ταλαιπωρεί. Στο εστιατόριο ή στο καφέ, ότι γουστάρει να μας κάνει να περιμένουμε. Στο internet, ότι θέλει να μας μειώσει, να μας προσβάλει. Είμαστε πάντα έτοιμοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να προστατεύσουμε την τιμή μας και με το παραμικρό αρχίζουμε το βρισίδι.
Έτσι και εδώ, συχνότατα επιλέγουμε τη χειρότερη δυνατή ερμηνεία των λόγων (και των πράξεων, στην περίπτωση των διαχειριστών) του άλλου. Δεν πιστεύουμε ότι κάποιος κάνει κάτι καλοπροαίρετα, με το καλό του club κατά νου. Προτιμάμε να θεωρήσουμε ότι "θέλει να το παίξει κάπως" ή "κάποιον καλύπτει" ή "δε με χωνεύει".
Εγώ δεν το μπορώ αυτό το πράγμα. Έχω μεγαλύτερη εκτίμηση σε αυτόν που γυρνάει το άλλο μάγουλο από αυτόν που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Προτιμώ να συζητάω ήρεμα και αφελώς με 10 ανθρώπους, και ας βρεθεί ένας από αυτούς που θα με εκμεταλλευτεί και άλλος ένας που θα ικανοποιήσει το κόμπλεξ του μειώνοντάς με. Η καλή σχέση με τους υπόλοιπους 8 μου αρκεί.
Νομίζω ότι και εδώ, οι 8 (και παραπάνω) στους 10 έχουν καλή πρόθεση, αν και κάποιοι καμιά φορά κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρύψουν. Ας χαλαρώσουμε λιγάκι, λοιπόν.
Η τιμή τιμή δεν έχει, και χαρά στον που την έχει.
K. Σούρλα, αν αναφέρεστε στο πρώτο post της δεύτερης σελίδας του thread που έδωσε ο havoc, αυτό του Νίκου του Τσαρουχά, απλά να σας πληροφορήσω πως, απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Νίκος δεν αναφερόταν στο AVClub αλλά σε άλλο site.
K. Σούρλα, αν αναφέρεστε στο πρώτο post της δεύτερης σελίδας του thread που έδωσε ο havoc, αυτό του Νίκου του Τσαρουχά, απλά να σας πληροφορήσω πως, απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Νίκος δεν αναφερόταν στο AVClub αλλά σε άλλο site.
διαγράφτηκαν τα μηνύματα του μελους havoc σύμφωνα με τους κανονισμούς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.