Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι,κανενας απο τους δυο δεν εγραψε τιποτε μετα την μεταφορα.Οπως λεμε ουδεν σχολιον , η μπορει να μην ασχολουνται με κατι που δεν γραφεται στην hi-end

Mα πρότεινα στην αρχή του τόπικ, να μην ασχοληθούμε με το τι έγινε αλλά να το γενικέψουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Oταν μιλω για υποπτες συμπεριφορες σε τετοια ακριβως αιτια αναφερομαι Σπυρο.....

Μου κανει εντυπωση ατομα με διαχειστικη πειρα οπως ο Κογιας και ο Τσαρουχας στο παρελθον να παιζουν σε διαφορα εμπρηστικα κειμενα ενω οι ιδιοι ξερουν καλα τι κινδυνουν περιεχουν τετοιου επιπεδου αναφορες.
Αν τετοιες κινησεις δεν αποτελουν προιον κουτοπονηριας τοτε μιλαμε για ανικανοτητα σκεψης.......

Δεν έχουμε ,ούτε έχουν όλοι τα ίδια κίνητρα.
Υπάρχει και ο His Master's Voice αλλά υπάρχει και ο Μy Mind's Voice.Πάντα προτιμούσα το δεύτερο ακόμα και εάν διαφωνούσα εντελώς.

Re: Απάντηση: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Εκεινο που μου αρεσει ειναι οτι,κανενας απο τους δυο δεν εγραψε τιποτε μετα την μεταφορα.Οπως λεμε ουδεν σχολιον , η μπορει να μην ασχολουνται με κατι που δεν γραφεται στην hi-end

Εάν μέσα στους δύο περιλαμβάνεις και τον κ.Κόγια, να σου θυμίσω απλά
ότι έχει μπαναριστεί.

Mα πρότεινα στην αρχή του τόπικ, να μην ασχοληθούμε με το τι έγινε αλλά να το γενικέψουμε

Στο ερώτημα σου ´περί τρόπου´θεωρώ ότι τοποθετήθηκα στο πρώτο μου πόστ σαφώς.
Στα υπόλοιπα έκρινα ότι έπρεπε να διευκρινίσω μερικά ακόμα πράγματα .
Χαίρομαι πάντως που το avclub ακόμα και στίς πιό δύσκολες στιγμές του ουδέποτε εξέπεμψε βρώμα και δυσωδία................

Σπύρο, δεν αναφέρθηκα σε σένα, ίσα ίσα που μια χαρά τα λες. Αναφλεθηκα στο ποστ του Πέτρου Νικολαΐδη.

Σπύρο, δεν αναφέρθηκα σε σένα, ίσα ίσα που μια χαρά τα λες. Αναφλεθηκα στο ποστ του Πέτρου Νικολαΐδη.

Δημήτρη δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο(οτι αναφέρθηκες σε μένα).Aπλώς σού έδωσα κάποιες διευκρινίσεις μιά και εσύ άνοιξες το thread.

Δημητρη Θ ,μηπως αντι για κανονες καλης συμπεριφορας ,θα επρεπε να ηταν κανονες <ανεκτης συμπεριφορας>? γιατι δεν ειναι ευκολο να αλλαξουμε τον τροπο που σκεφτεται και γραφει καποιος,αλλα θα μπορουσαμε ολοι ,αν θελαμε, να γραφουμε ετσι, ουτως ωστε να μας ανεχονται τουλαχιστον οι αλλοι Αλλα οπως φαινεται μεσα απο το περασμα των χρονων,καποιοι εξακολουθουν να εκφραζονται πολλες φορες ακραια και ναπροσβαλουν τους αλλους.Οι αιρετικες αποψεις ειναι ,τουλαχιστον για μενα ,αποδεκτες ,η δημοσια λεκτικη και γραπτη περιφρονηση του συνομιλητη ειναι απαραδεκτη.

Eχεις απολυτο δικιο χρηστη Κωστα Φ.

Δεν θέλω να έχω δίκιο.
Τη γνώμη της Διαχειριστικής/Διοικητικής ομάδας του forum θέλω να έχω.

Last edited by a moderator:

Φίλε havoc,
μπορείς να έχεις ό,τι γνώμη θέλεις για εμένα, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.

Η ερώτησή μου έχει πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν έχω καμμία διάθεση να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις με εσένα ή κάποιο άλλο μέλος.

Τη γνώμη της Διαχειριστικής/Διοικητικής ομάδας του forum θέλω να έχω.

Nα ξεκαθαρίσουμε κάτι σύμφωνα με την δική μου τουλάχιστον αντίληψη.
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα στο να συμμετέχει όποιος θέλει σέ
ένα διαδικτυακό φόρουμ ή σε δέκα ταυτόχρονα και ας είναι όπου θέλει διαχειριστής.
Το πρόβλημα αρχίζει στην περίπτωση που κάποιος εξυβρίζει ένα φόρουμ αλλού και εμφανίζεται εδώ είτε σαν φίλος είτε σάν μάγκας είτε και σάν νταβατζής και αυτό γίνεται ανεκτό και μάλιστα με την γνωστή επωδό ότι ´Μάς βρίζει αλλού και όχι εδώ´.
Αφού αυτός πού ´μάς βρίζει αλλού ´και όχι εδώ δεν έχει την στοιχειώδη τσίπα να μήν μπαίνει απ´εδώ αλλά ταυτοχρόνως γίνεται δεκτός εδώ με μιά περίεργη ανοχή και αναγορεύεται σάν ισότιμος συνομιλητής απο πολλούς τότε υπάρχει πρόβλημα με εμάς απ´εδώ.
Πάμε παρακάτω.
Πολλούς τούς έχει πιάσει μιά φαγούρα με τον Κύριο Κωτσή.Δεν τον γνωρίζω και μάλιστα βρίσκεται εκτός τών ενδιαφερόντων μου,μιάς και δεν ασχολούμαι με το High-End.Συνομίλησα μαζί του μόνον όταν είχαν γραφεί κάποια εντελώς αντιεπιστημονικά εναντίον του σχετικά με την σχέση έκστασης και ψυχικής διαταραχής,όπου θεωρώ ότι μπορώ να έχω μιά στοιχειωδώς έγκυρη γνώμη.
Πιθανολογώ όμως ότι εάν ο Κύριος Κωτσής δέν συμμετείχε στο Avclub επισήμως, θα ξυνόντουσαν μαζί του πολλοί λιγότεροι.
Το ότι κάποιος είναι διαχειριστής και αλλού δεν σημαίνει εξ´ορισμού ´εχθρός´-αλλοίμονο-ειδικά μάλιστα όταν αποδεικνύει και με τα γραπτά του και εδώ ότι ο ´τρόπος ´του είναι συγκεκριμένος,προσωπικός έστω και ιδιότροπος.
Οταν όμως κάποιος διαρκώς προβοκάρει και ορισμένοι απ´εδώ σφυρίζουν αδιάφορα αποδεχόμενοι το νταβατζίδικο στύλ ,και ταυτοχρόνως επικρίνουν και μέλη τού avclub επειδή αντιδρούν τότε κάτι δεν πάει καλά.
Και επειδή ουδέποτε το avclub έχει φτάσει σε όρια βρώμας και δυσωδίας,καλό είναι αυτοί που το φροντίζουν ,να φροντίσουν να μήν επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα όπως τού παρελθόντος(και δεν εννοώ το άμεσο παρελθόν γιατί αυτό ήταν πταίσμα μπροστά στην αθλιότητα που είχε δημιουργηθεί παλιότερα ,αλλά όλοι εκώφευσαν)
Υ.Γ
Δεν βρισκω κανένα θέμα στο να συμφωνεί καποιος περισσότερο είτε με τον Κύριο Κόγια είτε με τον Κύριο Κωτσή.Στα περί ´τρόπου´τώρα υπάρχει υποκειμενικότης.
Το θέμα αρχίζει όταν υπάρχει ανοχή στην Φωνή τού Κυρίου.Και ο νοών νοείτω.

Φίλε havoc,
μπορείς να έχεις ό,τι γνώμη θέλεις για εμένα, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει.

Η ερώτησή μου έχει πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν έχω καμμία διάθεση να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις με εσένα ή κάποιο άλλο μέλος.

Ειναι πραγματικα ενδιαφερον
που αυτη σας η επιθυμια και οι παρεμβασεις σε θεματα νομων,κανονων και καλης συμπεριφορας
περιοριζονται μονο σε αυτον τον χωρο και οχι εκει που ειστε συντονιστης......:BDGBGDB55:

Last edited:
K. Σούρλα, αν αναφέρεστε στο πρώτο post της δεύτερης σελίδας του thread που έδωσε ο havoc, αυτό του Νίκου του Τσαρουχά, απλά να σας πληροφορήσω πως, απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Νίκος δεν αναφερόταν στο AVClub αλλά σε άλλο site.

Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο: Τελευταία μου επιβεβαιώνεται διαρκώς μία τάση να είμαστε στην τσίτα - και δεν αναφέρομαι μόνο στο club. Θεωρούμε γενικώς εκ προοιμίου ότι ο άλλος έχει κακή πρόθεση απέναντί μας. Στο δρόμο, ότι θα μας φάει τη θέση του parking, ότι θα μας κάνει σφήνα, ότι θα μας τρακάρει και θα ζητήσει και τα ρέστα. Στα μαγαζιά και στις υπηρεσίες, ότι τη βρίσκει να μας λέει ψέμματα ή να μας ταλαιπωρεί. Στο εστιατόριο ή στο καφέ, ότι γουστάρει να μας κάνει να περιμένουμε. Στο internet, ότι θέλει να μας μειώσει, να μας προσβάλει. Είμαστε πάντα έτοιμοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να προστατεύσουμε την τιμή μας και με το παραμικρό αρχίζουμε το βρισίδι.

Έτσι και εδώ, συχνότατα επιλέγουμε τη χειρότερη δυνατή ερμηνεία των λόγων (και των πράξεων, στην περίπτωση των διαχειριστών) του άλλου. Δεν πιστεύουμε ότι κάποιος κάνει κάτι καλοπροαίρετα, με το καλό του club κατά νου. Προτιμάμε να θεωρήσουμε ότι "θέλει να το παίξει κάπως" ή "κάποιον καλύπτει" ή "δε με χωνεύει".

Εγώ δεν το μπορώ αυτό το πράγμα. Έχω μεγαλύτερη εκτίμηση σε αυτόν που γυρνάει το άλλο μάγουλο από αυτόν που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Προτιμώ να συζητάω ήρεμα και αφελώς με 10 ανθρώπους, και ας βρεθεί ένας από αυτούς που θα με εκμεταλλευτεί και άλλος ένας που θα ικανοποιήσει το κόμπλεξ του μειώνοντάς με. Η καλή σχέση με τους υπόλοιπους 8 μου αρκεί.

Νομίζω ότι και εδώ, οι 8 (και παραπάνω) στους 10 έχουν καλή πρόθεση, αν και κάποιοι καμιά φορά κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρύψουν. Ας χαλαρώσουμε λιγάκι, λοιπόν.

Η τιμή τιμή δεν έχει, και χαρά στον που την έχει.

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα !!!

ολοι μας ζουμε με την καχυποψια οτι ο αλλος απεναντι μας θελει να μας τη βγει .......

παντου ! στο γραφειο στο μπαρ στο καφε στο σουπερ μαρκετ στο παρκινγ και φυσικα εδω μεσα !!!:BDBDG54:

K. Σούρλα, αν αναφέρεστε στο πρώτο post της δεύτερης σελίδας του thread που έδωσε ο havoc, αυτό του Νίκου του Τσαρουχά, απλά να σας πληροφορήσω πως, απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Νίκος δεν αναφερόταν στο AVClub αλλά σε άλλο site.

Post #9 πιο συγκεκριμένα, γιατί οι σελίδες αλλάζουν ανάλογα με τις προσωπικές ρυθμίσεις του κάθε χρήστη..

διαγράφτηκαν τα μηνύματα του μελους havoc σύμφωνα με τους κανονισμούς

Απάντηση: Re: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

Δεν αναφέρομαι στα τωρινά,όπου νομίζω πώς είμαι απολύτως σαφής στην γνώμη μου.
Αναφέρομαι σε πολλές παλιότερες καταστάσεις,όπου σαφώς εσείς δεν έχετε καμιά σχέση,για να μήν υπάρχουν και άδικες παρεξηγήσεις.

Απάντηση: Re: Σχετικά με τρόπους "καλής συμπεριφοράς"

διαγράφτηκαν τα μηνύματα του μελους havoc σύμφωνα με τους κανονισμούς

Αγαπητέ Larry αφού διαγράφτηκαν τα πόστ τού Havoc δεν λές στούς υπευθύνους να διαγράψουν και θέμα που κλειδώθηκε εκ τών υστέρων πρό διμήνου και ανέφερε περί ´εγκεφαλικής βλάβης´και άλλες αθλιότητες εναντίον μελών και εμού τού ιδιου,όπου υπάρχουν και σαφείς διαμαρτυρίες άλλων μελών για τίς αθλιότητες,που βρωμίζουν τον χώρο στην High-end??
Δεν εννοώ το τωρινό thread,που κλειδώθηκε αλλά ένα παλιότερο όπου η ´Πατρίς εκοιμάτο´