Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος
Εγώ την πάτησα πάντως με την παλέτα.
Εγώ την πάτησα πάντως με την παλέτα.
![]()
![]()
Αχιλλεα ο ανθρωπος ειναι μια χαρα κ καποια απο τα πραγματα του ειναι οντως ευκαιριαρες αλλα καποιο λαθος κανεις γτ δε βλεπω πουθενα γραπτη εγγυηση στην αποδειξη
Καλημέρα σε ολους. Εσεις που έχετε αγοράσει απο το Παλέτα, ξέρετε αν δέχεται πληρωμή με χρεωστική κάρτα ; Λέω να περάσω μια βόλτα απο κει σημερα.
Ναι. Αν πάω τελικά πολύ ευχαρίστως.
Καλορίζικο και Καλές δουλειές. Μήπως ξέρεις αν δέχεται πληρωμή με χρέωστικη κάρτα;Λοιπόν πήγα σήμερα αγόρασα δύο τριβεια που βρήκα και έφυγα.
Ένα JCB kai eba BOSCH.
Ανοίγοντας τα να συνδέσω τα καλώδια το πράσινο ήταν ένα μοτέρ σε πλαστικό και τπτ παραπάνω.
Καμία σχέση με το πολύ στιβαρό JCB.
Το BOSCH δυστυχώς έβγαζε σπιθες και το γύρισα πίσω αλλά και να δούλευε δεν συγκρίνεται με το άλλο που είναι και ρυθμιζόμενο
Πήγα πίσω το Bosch και θα με πάρει όταν φέρει και άλλα JCB να αγοράσω για τα παιδιά που ενδιαφέρονται !!
Η όλη συμπεριφορά του καταστήματος είναι άψογη, δέχονται αδιαμαρτυρητα το ελαττωματικο προϊόν καθολο τον ένα χρόνο εγγύησης και σου δίνουν όχι μόνο άλλο αλλά και ότι προϊόν θέλεις να αγοράσεις.
Την πάτησα λοιπόν επειδή δεν είχε και άλλα JCB να αγοράσω
Ευχαριστώ, δεν τα είχα δει.
Αυτήν έχει μονοΦίλε μου σου είναι εύκολο να δεις αν υπάρχει κανένα Router Bosch και σε τι κατάσταση είναι (αν τραβήξεις και καμία φωτό ακόμα καλύτερα)?
Ναι φιλε μου δεχεται.
Ετσι πληρωσα μαλιστα.
Επισης πηρα και μια σκουπα HOOVER TURBO POWER σε τιμη λιωμα για αυτη την σκουπα στα 70 ευρω.
Αυτήν έχει μονο
![]()
![]()
![]()
Φαίνεται σε μια φώτοΚαλά έκανες γιατί θα νοικοκυρευτείς σε λίγο!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο σου.
Δεν το βλέπω πολύ σόι βέβαια, αλλά μήπως ρώτησες καμιά τιμή?
Καλά έκανες γιατί θα νοικοκυρευτείς σε λίγο!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τον χρόνο σου.
Δεν το βλέπω πολύ σόι βέβαια, αλλά μήπως ρώτησες καμιά τιμή?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.