Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ναι

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι. Αλλά όσο να πεις ένα τρίμμερ ποτέ δεν ζορίζεται πολύ! :)

Νίκο τις πατουρες στα ρεσω τις κάνεις με αυτο? Κάνει για αυτή τη δουλειά δηλαδη?

Νίκο τις πατουρες στα ρεσω τις κάνεις με αυτο? Κάνει για αυτή τη δουλειά δηλαδη?

Μπορείς να κάνεις και όλη την τρύπα να θες με το κατάλληλο μπιτ.
Τελευταία μόνο αυτό χρησιμοποιώ γιατί βολεύει πολύ λόγω μικρού μεγέθους, απλά θέλει προσοχή γιατί δεν έχει ρυθμιζόμενες στροφές και καίει το ξύλο εύκολα ιδίως αν είναι σκληρό.
Πολλά περάσματα και με το μαλακό πάντα! :)

Ωραίος ευχαριστω!

Καλά μην φανταστείς κάτι φοβερό. Εγώ το πήρα από εδω και το περιμένω

http://m.ebay.co.uk/itm/Bosch-Profe...PLUS-2-x-2-0Ah-Batts-/281918959870?nav=SEARCH

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάει και αυτό.....εμένα μου ήρθε με 16 λίρες μεταφορικά και πλέον ζητάει 38 :(

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Πάει και αυτό.....εμένα μου ήρθε με 16 λίρες μεταφορικά και πλέον ζητάει 38 :(

Σύμφωνα με την αγγελία η εγγύηση των τριών ετών χρεώνεται extra με 17,99£.
Iσχύει η τριετής εγγύηση της Bosch Europe μια που η επέκταση στα τρία χρόνια από την Bosch είναι δωρεάν ?
Γιατί λοιπόν χρεώνει 17,99£ τα τρία χρόνια εγγύηση Square Trade και ποιος παρέχει τα τρία χρόνια η Square Trade ή η Bosch Europe ?

GSB18-2-LI-UK.png

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Ο Εγγλέζος τη κάνει μετά τις τελευταίες εξελίξεις και είπε να κάνει μια τελευταία καλή μπάζα... lol

Την παρέχει η ίδια η Squaretrade αλλά από την στιγμή που ισχύει αυτή της Bosch δεν υπάρχει λόγος να δώσει έξτρα για την πρώτη.

Ας σου απαντήσει ο (ένας) παθών λοιπόν.
Αγόρασα αρκετούς.
Ότι πληρώσεις παίρνεις!
Αμα τους ζορίζεις, ανοίγουν τα πλαϊνά καπάκια. Επίσης σπάνε οι σκανδάλεις.
Σ´εμένα έγιναν και τα δύο.
Φυσικά γιά να μη τους πετάξω, τους επισκεύασα. Οι σκανδάλεις κόπηκαν σε cnc με καινούριο υλικό τύπου τεφλόν, και στα καπάκια μπήκε ροδέλα και πιό μακριά βίδα.

Το Praktiker είδα ότι έβγαλε προσφορά γιά κάποια εργαλεία - αναλώσιμα,το ενδιαφέρων είναι γιά μερικά μπλέ Bosch

http://www.praktiker.gr/Series/epag...blue-73042?catNavId=433&srid=73042&SortMode=1

Καί στό γενικό φυλλάδιο βλέπω έχει ένα παλμικό Maktec συγκεκριμένα αυτό μέ δύο μπαταρίες 14,4 volt 1.1 Αh ,σέ πλαστική βαλίτσα,καί ροπή 130 Nm στά 129 ευρώ,καλή τιμή νομίζω,αλλα τό θέμα είναι ότι έχουν μικρή χωρητικότητα οι μπαταρίες και θά αδειάζουν εύκολα,τί λένε οι περισσότερο γνώστες γιαυτό τό παλμικό αξίζει ?

Last edited:

Τα περισσότερα μπλε τα έχει πανάκριβα πάντως.

Όντως πολύ μικρές μπαταρίες για παλμικό.]
Αν σου αρκούν 110 Nm ροπής παίρνεις το επαγγελματικό Bosch GDR 10.8 στα 120 ευρώ με μπαταρίες και φορτιστή.
Αν δε το κάνεις σετ με το δραπανοκατσάβιδο GSR συν 2 μπαταρίες 2άρες και Lboxx σου βγαίνει λίγο κάτω από 200 ευρώ.

Eυχαριστώ φίλε Νίκο,θά ήθελα κάτι λίγο παραπάνω απο 110 Nm γιατί νά νά ξεβίδωνα καί μπουλόνια ιχ άν χρειαζόταν.
Εν πάση περιπτώσει η τιμή τού GDR 10,8 στά 120 ευρώ είναι μέ L-box από τόν εργαλειοσυναγερμό ?

Eυχαριστώ φίλε Νίκο,θά ήθελα κάτι λίγο παραπάνω απο 110 Nm γιατί νά νά ξεβίδωνα καί μπουλόνια ιχ άν χρειαζόταν.
Εν πάση περιπτώσει η τιμή τού GDR 10,8 στά 120 ευρώ είναι μέ L-box από τόν εργαλειοσυναγερμό ?

Σχεδόν το ίδιο βγαίνει αν το πάρεις και σκέτο στα 63 ευρώ (email για να σου κόψει κάτι).

Τώρα που το βλέπω δεν το έχει σετ με μπαταρία φορτιστή και L-boxx (θυμάμαι ότι το είχε παλαιότερα όμως).