Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος
Δημήτρη είναι τεράστια η διαφορά τιμής πώλησης μεταχειρισμένου από καινούργιο. Κάτω από το 1/10 και μιλάμε κάτι το οποίο τόσο έχει σήμερα όχι ότι είχε παλιά και τώρα τα χαρίζουν στα παζάρια (εφόσον ισχύει η τιμή του λινκ). Είναι σαν να έδινες εσύ την μεγγενη 20 ευρώ......και τον καβούρα 6..... Δεν ξέρω πόσοι έχετε γνωστούς κτλ που είναι επαγγελματίες αλλά οι κλοπές εργαλείων είναι κάτι εξαιρετικά συνηθισμένο. Εγώ όσους συνεργάτες υδραυλικους έχω τους έχουν κλέψει όλους από μια φορά τουλάχιστον. Και όταν λέω κλοπή δεν εννοώ να τους πάρουν ένα τρυπάνι αλλά κανονικη διάρρηξη στο φορτηγακι ή στην απόθηκη τους και κανονικό ξεκληρισμα.
Εδω πριν κάνα τρίμηνο πούλησα ένα gsr το παλικάρι που το πούλησα δούλευε μηχανικός σε κότερο και το άφησε για λίγο από τα ματιά του και χάθηκε.....στο κότερο που πόσοι άλλοι να δουλεύουν... 5, 10 άτομα και όμως χάθηκε.
Κλέβουν όλη την ώρα και ανεβάζουν στο φβ...συμφωνώ..
Αλλά εγω θεωρώ πως δεν είναι κλεμμένο...αν κλέψεις ένα τόρνο δεν θα ψάχνεις και την προίκα του μέσα στις λαδόκολλες...
Επειδή του μίλησα για μια μέγγενη για ενα δραπανο που είχε -έχει που με ενδιέφερε, ο άνθρωπος μου είπε να πάω απο το σπίτι του άμα με ενδιαφέρει να κεράσει και καφέ...φυσικά δεν με ενδιέφερε εμένα κατι τέτοιο ,αλλά θέλω να πω πως άμα έχεις κλεμμένα για πούλημα το κάνεις οσο πιο διακριτικά μπορείς υποθέτω...
Το κολονάτο μου το πείρα περίπου 30 ε... απο άνθρωπο που πέθανε και η γυναίκα του ήθελε να αδειασει τον χώρο...ούτε παζάρια δεν έκανα...και έχε πάνω από 300 ε...
Δηλαδή δεν ξέρεις γιατί ο καθένας το σκοτώνει...ή που το βρήκε και δεν το λυπάται... Η πάτος τιμή δεν το κάνει αυτομάτως κλέφτη..
Μάλιστα αν την τιμή την καθορίζει ο νόμος τησ προσφοράς και τησ ζήτησης , τότε μαλλον είναι ακριβώς...Λόγο του μεγέθους του δεν έχει ενδιαφερθεί κανενας ακόμα....
Προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι κλεμμένο αλλά πρέπει να το είχε βρει και να μην το λυπατε...φυσικά αυτό είναι μια "διαίσθηση" και οχι σίγουρο

Εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι το να σκοτώνεις κάτι, δεν σε κάνει και αυτόματος κλέφτη..μια βόλτα στα σκραπ θα σε πεισει..