Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Αυτό με το τόρνο με ενδιαφέρει. Μπορείς να βάλεις ένα λινκ; Δεν έχω Facebook, αλλά θα βρω την άκρη.

15730788_10207675944885859_985085747_n.png

15713171_10207675950245993_4602290_n.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλά

Ευχαριστώ, προωθήθηκε προς τον ενδιαφερόμενο! :a0210:

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Δημήτρη είναι τεράστια η διαφορά τιμής πώλησης μεταχειρισμένου από καινούργιο. Κάτω από το 1/10 και μιλάμε κάτι το οποίο τόσο έχει σήμερα όχι ότι είχε παλιά και τώρα τα χαρίζουν στα παζάρια (εφόσον ισχύει η τιμή του λινκ). Είναι σαν να έδινες εσύ την μεγγενη 20 ευρώ......και τον καβούρα 6..... Δεν ξέρω πόσοι έχετε γνωστούς κτλ που είναι επαγγελματίες αλλά οι κλοπές εργαλείων είναι κάτι εξαιρετικά συνηθισμένο. Εγώ όσους συνεργάτες υδραυλικους έχω τους έχουν κλέψει όλους από μια φορά τουλάχιστον. Και όταν λέω κλοπή δεν εννοώ να τους πάρουν ένα τρυπάνι αλλά κανονικη διάρρηξη στο φορτηγακι ή στην απόθηκη τους και κανονικό ξεκληρισμα.

Εδω πριν κάνα τρίμηνο πούλησα ένα gsr το παλικάρι που το πούλησα δούλευε μηχανικός σε κότερο και το άφησε για λίγο από τα ματιά του και χάθηκε.....στο κότερο που πόσοι άλλοι να δουλεύουν... 5, 10 άτομα και όμως χάθηκε.

Κλέβουν όλη την ώρα και ανεβάζουν στο φβ...συμφωνώ..
Αλλά εγω θεωρώ πως δεν είναι κλεμμένο...αν κλέψεις ένα τόρνο δεν θα ψάχνεις και την προίκα του μέσα στις λαδόκολλες...
Επειδή του μίλησα για μια μέγγενη για ενα δραπανο που είχε -έχει που με ενδιέφερε, ο άνθρωπος μου είπε να πάω απο το σπίτι του άμα με ενδιαφέρει να κεράσει και καφέ...φυσικά δεν με ενδιέφερε εμένα κατι τέτοιο ,αλλά θέλω να πω πως άμα έχεις κλεμμένα για πούλημα το κάνεις οσο πιο διακριτικά μπορείς υποθέτω...
Το κολονάτο μου το πείρα περίπου 30 ε... απο άνθρωπο που πέθανε και η γυναίκα του ήθελε να αδειασει τον χώρο...ούτε παζάρια δεν έκανα...και έχε πάνω από 300 ε...
Δηλαδή δεν ξέρεις γιατί ο καθένας το σκοτώνει...ή που το βρήκε και δεν το λυπάται... Η πάτος τιμή δεν το κάνει αυτομάτως κλέφτη..
Μάλιστα αν την τιμή την καθορίζει ο νόμος τησ προσφοράς και τησ ζήτησης , τότε μαλλον είναι ακριβώς...Λόγο του μεγέθους του δεν έχει ενδιαφερθεί κανενας ακόμα....
Προσωπικά θεωρώ πως δεν είναι κλεμμένο αλλά πρέπει να το είχε βρει και να μην το λυπατε...φυσικά αυτό είναι μια "διαίσθηση" και οχι σίγουρο :P
Εκει που θέλω να καταλήξω είναι οτι το να σκοτώνεις κάτι, δεν σε κάνει και αυτόματος κλέφτη..μια βόλτα στα σκραπ θα σε πεισει..

Ήθελα να το γράψω αλλά ήμουν από το κινητό και βαριομουν. Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες ότι η φθηνή τιμή δεν τον κάνει αυτόματα κλέφτη. Απλά πρέπει να είμαστε γενικά υποψιασμένοι.

Ήθελα να το γράψω αλλά ήμουν από το κινητό και βαριομουν. Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες ότι η φθηνή τιμή δεν τον κάνει αυτόματα κλέφτη. Απλά πρέπει να είμαστε γενικά υποψιασμένοι.

άμα ξαναβρεθούμε από κοντά θα σου πω ιστορία με κλεμμένα που μου έχει τύχει...

Ο φίλος που φτιάχνουμε μαζί τον μεταλλικό πάγκο αγόρασε από εταιρία μεταλλικών κατασκευών τορνο και δραπανο ραντιαλ κοντά στο χιλιάρικο. Μιλάμε για τορνο μηχανουργιου 3+ μέτρα μήκος και δραπανο με κινούμενο τραπέζι και κολωνα 30cm διάμετρο. Η εταιρία έχει κλείσει 2-3 χρόνια τώρα.

Ο φίλος που φτιάχνουμε μαζί τον μεταλλικό πάγκο αγόρασε από εταιρία μεταλλικών κατασκευών τορνο και δραπανο ραντιαλ κοντά στο χιλιάρικο. Μιλάμε για τορνο μηχανουργιου 3+ μέτρα μήκος και δραπανο με κινούμενο τραπέζι και κολωνα 30cm διάμετρο. Η εταιρία έχει κλείσει 2-3 χρόνια τώρα.

οι τόρνοι όσο πιο μεγάλοι τόσο πιο φθηνοί! είχα βρει και εγώ έναν τόρνο σε τρομερή τιμή αλλά το θέμα του χώρου και των περιορισμενων οικονομικών με φρεναραν...

Πάντως σε αυτά τα φβ γκρουπ...πρεπει να παιζει πολυ πράγμα κλεμμένο δυστηχως...

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

συν το ότι παίρνοντας μεταχειρισμένο παντρεύεσαι και ότι ιστορικό κουβαλάει...

Οι Αγγλοί λένε: αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι.

Μέσα στην κρίση οι εξαιρέσεις του κανόνα είναι περισσότερες, αλλά γενικώς ισχύει.

Στο συγκεκριμένο γκρουπ πάντως δεν έχω καταφέρει να πουλήσω κανένα από τα τρία gsr που έχω δώσει φέτος. Όλο ερωτήσεις, χαζοκουβεντα παρανοικα παζάρια (του τύπου το πουλάς 100 σου δίνω 40 ευρώ) like και από ουσία τπτ.

(τελικά πουλήθηκαν και τα τρία από το car που τα είχα βάλει)

Στο συγκεκριμένο γκρουπ πάντως δεν έχω καταφέρει να πουλήσω κανένα από τα τρία gsr που έχω δώσει φέτος. Όλο ερωτήσεις, χαζοκουβεντα παρανοικα παζάρια (του τύπου το πουλάς 100 σου δίνω 40 ευρώ) like και από ουσία τπτ.

(τελικά πουλήθηκαν και τα τρία από το car που τα είχα βάλει)

Εγώ πάλι ένα σκασμό πράγματα (σκούπες Karcher, αναλώσιμα Karcher, εργαλεία, τραπέζι Festool, μπαταρίες κλπ,καμιά 10αριά κουτιά L-boxx σε πολύ καλές τιμές κλπ).
Θέλει υπομονή γιατί όντως τα χαζά σχόλια περιττεύουν....

Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Εγώ πάλι ένα σκασμό πράγματα (σκούπες Karcher, αναλώσιμα Karcher, εργαλεία, τραπέζι Festool, μπαταρίες κλπ,καμιά 10αριά κουτιά L-boxx σε πολύ καλές τιμές κλπ).
Θέλει υπομονή γιατί όντως τα χαζά σχόλια περιττεύουν....

Και γω!

Απλα εχω. Βαρεθει σε πολλους να απανταω "υπαρχει" και μετα να πεθαινουν...

-12% σε όλα τα τρυπάνια από Banggood με δωρεάν μεταφορικά.

Κωδικός: MPDB12

Εγώ πήρα ένα forstner 65 mm.

Γιατι 65mm?

Νικόλα δεν έβαλες λινκ για να μην ψάχνουμε...

Re: Απάντηση: Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Γιατι 65mm?

Για πολλές και διάφορες χρήσεις (πχ μολυβοθήκες)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ τίμησα και αυτά τα 2 μεταξύ άλλων:

1) http://www.banggood.com/KCASA-1_2m-...age&utm_campaign=newsletter&utm_content=Misue

2) http://www.banggood.com/100pcs-25mm...and-Loop-Backer-Pad-p-1101732.html?utmid=1283

Ειδικά το τελευταίο είναι ταμάμ για χρήσεις σε δύσκολα σημεία (πάτοι μολυβοθηκών, κηροπηγίων κλπ).

το 2 θα το παρω και εγω

το 2 θα το παρω και εγω

Εγω πηρα το πρωτο.
Το δευτερο το φοβαμαι το σκρατς του. Αλλωστε υπαρχει και η πατεντα μου με diy γιαλοχαρτακια. Ασε που δεν μου χρειαζεται...