Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Για ομαδική μήπως;;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε κάποιες εικόνες το έχει με απόλυτη και σχετική μέτρηση και σε κάποιες άλλες με calibrate, τι να ισχύει άραγε?

Τι κάνει μάγκες μου αυτό που λυσσάξατε ??? Γωνία δεν μετράει...κάνει και τίποτα άλλο ??

Εγω τελικά πήρα το Bosch GLM 50 C
Καμία σχέση η τιμή βέβαια αλλά κάνει κι άλλα πράγματα.

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Τι κάνει μάγκες μου αυτό που λυσσάξατε ??? Γωνία δεν μετράει...κάνει και τίποτα άλλο ??
είναι μικρό μαγνητικό και κολλάει στον δίσκο. απλά εύκολα και ψηφιακά.

Δεν νομιζω να προσφερει κατι παραπανω αυτο που προτεινει ο sharkovios με αυτο που ποσταρα εγω. Πολλες εταιρειες απλα βαζουν την επωνυμια τους και ανεβαζουν την τιμη …
Υπαρχει περιπτωση να φας φολα και με το φτηνο και με το ακριβο!

Φροντίστε να εχει μαγνήτες και στις πλαϊνές πλευρές κι οχι μονο κατω.

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγω τελικά πήρα το Bosch GLM 50 C
Καμία σχέση η τιμή βέβαια αλλά κάνει κι άλλα πράγματα.

To καλυτερο εργαλειογκατζετ που κυκλοφορει και το πιο πολυπλευρο και χρησιμο ψηφιακο αλφαδι που υπαρχει!

To καλυτερο εργαλειογκατζετ που κυκλοφορει και το πιο πολυπλευρο και χρησιμο ψηφιακο αλφαδι που υπαρχει!

Εβαλα την εφαρμογή και περνάω διαστάσεις στη ταμπλέτα και έχω εντυπωσιαστεί μαζί του.:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Δεν νομιζω να προσφερει κατι παραπανω αυτο που προτεινει ο sharkovios με αυτο που ποσταρα εγω. Πολλες εταιρειες απλα βαζουν την επωνυμια τους και ανεβαζουν την τιμη …
Υπαρχει περιπτωση να φας φολα και με το φτηνο και με το ακριβο!

Ποσταρίστηκε για να έχουμε ποικιλία και για να δούμε ότι με λίγα παραπάνω παίρνουμε κάποιο επώνυμο.
Και με DEwalt, Bosch, Makita μπορεις να φας φόλα, αλλά με ποιο θα έχεις περισσότερες πιθανότητες; με τα επώνυμα ή με τα ανώνυμα;

Ξέρουμε αν αντέχουν σε παλαμικό? γιατί μόλις έκοψα στη μέση της μύτη Philips.

Sent from my iPad using Tapatalk