Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ξέρουμε αν αντέχουν σε παλαμικό? γιατί μόλις έκοψα στη μέση της μύτη Philips.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν αναφέρει πουθενά αν είναι σχεδιασμένες για παλμικό οπότε δεν κάνουν.
Μπορεί να αντέχουν βέβαια αλλά θα φθαρούν πολύ πιο γρήγορα.

τις έχει ο Αντώνης αυτές και τις έχω δοκιμάσει με δυνατό παλμικό και αντέχουν μιά χαρά.
η δοκιμή έγινε με 8αρες βίδες torx σε ξερό κορμό ελιάς με το παλμικό να κοπανάει τουλάχιστον 4εκ την βίδα, στην ίδια δοκιμή με το δραπανοκατσάβιδο....με έφερε βόλτα και έσπασα μία γλάστρα με το εργαλείο.

Πρωτα απ'ολα το σετακι αυτο της dewalt βγαινει σε πολυ καλη τιμη και προβλεπω να εξαντληθει ταχιστα!

Δευτερον, το σετακι ΔΕΝ ειναι impact rated. Δεν ειναι δηλαδη σχεδιασμενο να απορροφα τις περιστροφικες κρουσεις του εργαλειου.
Τριτον, μπορει να χρησιμοποιηθει σε κρουστικο κατσαβιδι ΑΛΛΑ ειναι θεμα χρονου η/και τυχης να σπασει οταν ζοριστει περαν των οριων του.
Τεταρτον, αυτα τα bits μπορουν να χρησιμοποιηθουν με καποιον impact ανταπτορα και να βελτιωσουν την αντοχη τους.

Εγω μονο με το παλμικο τις δουλευω και μεχρι στιγμης δεν εχουν παθει το παραμικρο .βεβαια οπως ειπε ο μιχαλης δεν ειναι impact rate!

Re: Απάντηση: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Εγω μονο με το παλμικο τις δουλευω και μεχρι στιγμης δεν εχουν παθει το παραμικρο .βεβαια οπως ειπε ο μιχαλης δεν ειναι impact rate!

Αν τής δουλεύεις σέ ξύλο βασίλη το παλμικό στό σφίξιμο καί μέ απλά bit δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα,γιατί υπάρχουν ανοχές στό ξύλο,άν όμως τίς δουλεύεις σέ μέταλο πού εκεί δέν υπάρχουν ανοχές στό σφίξιμο,τότε θά σπάσουν πιό εύκολα από τίς Impact bit.

Nαι δημητρη σε ξυλο τις δουλευω .επισης εχουν και εναν αξιολογο μαγνητη ειχα ανεβαση φωτο στο test drive τον εργαλειων.

Καμμία προσφορά για impact rated bits γνωρίζει κάποιος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδια η τιμη για το εκκεντρο στο eshop με το newsletter ειναι 89,90 όχι η τιμη που λεει το link Ενώ το έκανα copy ετσι όπως ήταν βγάζει 114,9 προσέξτε αν το παραγγείλετε την τιμη που θα βγάλει,το άλλο θέμα ειναι οτι στην περιγραφή το λεει για pro αλλα στην φωτογραφία το δείχνει πράσινο δεν ξερω τελικά τι ειναι το σωστό

Μονο μην το περιμενετε και αυτο για κανα διμηνο οπως εγινε με το αντιστοιχο dewalt... :-P

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστ

Τα καλώδια συμφέρουν τα έχω παραγγείλει.

Οι "κόμποι" είναι λίγο ακριβοί.

Μαλλον καποιοι εκει στο eshop παιζουνε...
Μετα την τελευταια μου εμπειρια μαζι τους...δυσκολα (για να μην πω ποτε) θα ξαναγορασω απο εκει...!!!

Παιδια μην ειστε απολυτοι, αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.

Εγω ενα μοναδικο παραπονο εχω μετα απο τοσα χρονια.
Μετα αγορας κουρευτικης η οποια δεν με εξυπηρετουσε πηγα να την επιστρεψω αλλα ειπαν πως για λογους υγειηνης δεν την δεχτηκαν ενω ηταν σφραγισμενη και τους λεω καλα γιατι δε το γραφετε στο σαιτ σας?
Εκει δεν ηξεραν να απαντησουν.

οι Κουρευτικες και ξυριστικες μηχανες δεν πρεπει να μπορουν να επιστραφουν ΑΝ εχουν ανοιχτει...
ΑΝ ειναι σφραγισμενες με την δικη τους ταινια ασφαλειας κτλ κτλ τοτε κακως δεν την δεχτηκαν γιατι αυτες οι ταινιες ειναι tamper evidence ταινιες δλδ ΑΝ ανοιχτουν αφηνουν αποτυπωμα το οποιο δηλωνει οτι ανοιχτηκαν...