Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Ειχα γραφτει στις αρχες του χρονου στο Prime deals για να αγορασω ενα εργαλειο που κανονικα δεν στελνοταν Ελλαδα.
Μετα ξεγραφτηκα.

Ειχα γραφτει στις αρχες του χρονου στο Prime deals για να αγορασω ενα εργαλειο που κανονικα δεν στελνοταν Ελλαδα.
Μετα ξεγραφτηκα.

Τα μεταφορικά είτε είσαι στο prime είτε όχι (για Ελλάδα) ίδια δεν είναι;

Απάντηση: Re: Σχολιασμος στις προσφορές εργαλείων.

Τι λεει αυτο βρε Νεκ; Το εχεις ή καποιος αλλος εδω (φι,φι,φι Κυριακ....); Εχω βαρεθει τον γωνιακο και το παλμικο της Metabo.

Αν ειναιναυτο που εχει μονοπωλησει το ενδιαφερον παλιοτερα, ναι παρτο! Αφου αν δεν ειχα το πεχ, θα το επαιρνα καιγω.

Το ειχα παραγγειλει και λογω οτι ειχε περασει πολυ καιρος για την παραδοση το ειχα ακυρωσει...τελικα το πηρα στην ιδια τιμη απο Ντετσικα...(τον ζορισα λιγο παραπανω απο τα αρχικα 90 που μου ειχε πει και μιας και ηταν στο κλεισιμο το μαγαζι του για εκεινη την ημερα τελικά μου το αφησε στα 85ευρω)...
Ειναι πολυ καλο, με την μικρη δοκιμη που του εχω κανει...ποιοττητα κατασκευης πολυ καλη...μεχρι και το καλωδιο του (που πρεπει να ειναι γυρω στα 3μετρα νομιζω) ειναι αριστης ποιοτητας...!!!
ΑΡΑ θα συμφωνησω με τον Κυριακο...ΠΑΡΤΩ με κλειστα τα ματια...

Και ο Ασωτος λοιπον μαζι με την υπολοιπη "κομπανια" που "εκθετω" στο νημα "Τι παραγγειλαμε σημερα", (και παραλαβαμε)

για το ΤΡΙΒΕΙΟ ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ DEWALT 125MM -> τι γυαλόχαρτα παίρνει ? είναι ιδικά ?

Τα ιδια που εχουν και τα bosch ειναι. Τα βρισκεις ευκολα σε ολα τα μαγαζια.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

OXI.
Αυτα ειναι 115 χιλλιοστα (τριβειο = 125 χιλλιοστα), δεν εχουν τρυπες για να αποροφαται η σκονη (8 τον αριθμο) και ειναι για τσιμεντο - πετρα - μαρμαρο.

Εδω τα 6 πρωτα η αντιστοιχα 125 με 8 τρυπες (αν θες τρυπες)