Τη "Δεσποσύνη" δεν βλέπω, οπότε ο δίσκος απορρίπτεται!!!!!![]()
μπα...στους μέταλ η Δεσποσύνη δεν μετράει: όλη η γκέλα είναι στο σπαθί: να είναι μεγάλο, δυνατό, από ατόφιο ατσάλι, το ...καλύτερο κλπ κλπ :aetsch:
γι'αυτο το thrash υπηρξε οτι καλυτερο συνεβει στο μεταλ στα 80's.
εσύ, έχεις ένα σκελετό στη ντουλάπα σου και λέγεται Uriah Heep. :grandpa:
έχω κι εγώ σκελετούς στη ντουλάπα, πολλούς...και σε καταλαβαίνω![]()
απο σκελετους...αλλο τιποτα...
και heep και Budgie και wishbone ash και Sabbath αλλα και trouble & cirth ungol & slayer & megadeth & metallica & venom & mercyfull fate.
σκετος συλλεκτης οστων![]()
Παιδια το ακουσατε το καινουριο αλμπουμ των Scorpions?...Δε ξερω γιατι αλλα ψιλοαπογοητευτικα...μετρια συνηθησμενα τραγουδια..για τελευταιο αποχεραιτηστηριο αλμπουμ θα το περιμενα πολυ ποιο συναισθηματικο ποιοτικο και καλο...με αριστα το 10 του βαζω 3...:guitarist:
την στιγμή που οι Massive Attack μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν έναν –άντε από σεβασμό να τον πω – μετριότατο δίσκο.
Sorry για το off topic αλλά κάπου πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου.
Αφήνοντας στην άκρη γελοίους στίχους, εξώφυλλα και προσωπικότητες καλλιτεχνών πάντως, συγκροτήματα όπως οι Manowar έγραψαν μουσική που μετράει όσο λίγες….…..
Kαι τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Massive 15+ χρόνια μετά το ξεκίνημα βρε παιδιά; Κανένα ροκ συγκρότημα δεν άντεξε τόσο.
Ήδη τα 4 πολύ καλά άλμπουμ ένα γκρουπ είναι σπουδαίο σκορ και οι Massive τάχουν και με το παραπάνω![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.