Scorpions - Sting in the Tail

opsim αφιερωμενο!!!
manowar-blow-your-speakers.jpg

Re: Απάντηση: Scorpions - Sting in the Tail

Τη "Δεσποσύνη" δεν βλέπω, οπότε ο δίσκος απορρίπτεται!!!!!:flipout::flipout:

μπα...στους μέταλ η Δεσποσύνη δεν μετράει: όλη η γκέλα είναι στο σπαθί: να είναι μεγάλο, δυνατό, από ατόφιο ατσάλι, το ...καλύτερο κλπ κλπ :aetsch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Scorpions - Sting in the Tail

μπα...στους μέταλ η Δεσποσύνη δεν μετράει: όλη η γκέλα είναι στο σπαθί: να είναι μεγάλο, δυνατό, από ατόφιο ατσάλι, το ...καλύτερο κλπ κλπ :aetsch:

γι'αυτο το thrash υπηρξε οτι καλυτερο συνεβει στο μεταλ στα 80's.
διαλυσε ολα τα κλισε που υπηρχαν μεχρι τοτε και ανανεωσε το ειδος δινοντας του ζωη για καιρο.οτι ηταν το πανκ για το ροκ στα 70'ς ηταν το thrash για το μεταλ.ετσι κι αλλιως απο το πανκ επηρεαστηκε....

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Scorpions - Sting in the Tail

γι'αυτο το thrash υπηρξε οτι καλυτερο συνεβει στο μεταλ στα 80's.

εσύ, έχεις ένα σκελετό στη ντουλάπα σου και λέγεται Uriah Heep. :grandpa:
έχω κι εγώ σκελετούς στη ντουλάπα, πολλούς...και σε καταλαβαίνω :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Scorpions - Sting in the Tail

εσύ, έχεις ένα σκελετό στη ντουλάπα σου και λέγεται Uriah Heep. :grandpa:
έχω κι εγώ σκελετούς στη ντουλάπα, πολλούς...και σε καταλαβαίνω :grinning-smiley-043

απο σκελετους...αλλο τιποτα...:flipout:
και heep και Budgie και wishbone ash και Sabbath αλλα και trouble & cirth ungol & slayer & megadeth & metallica & venom & mercyfull fate.
σκετος συλλεκτης οστων:flipout:

βεβαια σε μια γωνια παραμονευε ο tom waits...τον οποιο τον γνωρισα μεσω....Lemmy

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Scorpions - Sting in the Tail

απο σκελετους...αλλο τιποτα...:flipout:
και heep και Budgie και wishbone ash και Sabbath αλλα και trouble & cirth ungol & slayer & megadeth & metallica & venom & mercyfull fate.
σκετος συλλεκτης οστων:flipout:

α οι δικοί μου σκελετοι είναι poppy: Sister Sledge, Pointer Sisters, Abba, Blondie ...τέτοια :antlers:

αυτους τους εμαθα πιο μετα.και δεν μετανιωσα καθολου μα καθολου.
αλλα να σου πω την αληθεια αυτους που εχω εξω απο την ντουλαπα για πιο συχνη χρηση ειναι o Lemmy και οι Young bros με τον Bon Scott.Α, και ο συγχωρεμενος Ιρλανδος ποτης.

Με τους Scorpions η βάρκα δεν γέρνει ούτε από την μια μεριά ούτε από την άλλη.
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι άλλο να μην σου λένε τίποτα πια, και άλλο να τους θεωρείς τελειωμένους από πάντα.. Στην εποχή τους ήταν καλοί. Το in trance ως δίσκος από τα αγαπημένα μου, τότε. Δεν θα τον βάλω να τον ακούσω σήμερα, αλλά αν πέσω τυχαία πάνω του πάλι θα μου αρέσει.
Δεν θα ακούσω το καινούργιο τους, απλά γιατί θεωρώ πως ήδη γνωρίζω περίπου πως θα είναι Πάντως αν ψάχνετε για απογοητεύσεις και πίκρες της φετινής χρονιάς είστε σε λάθος δρόμο.
Τι σημασία έχει αν είναι καλός κακός μέτριος προβλέψιμος κλπ ένας δίσκος των Scorpions σήμερα, την στιγμή που οι Massive Attack μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν έναν –άντε από σεβασμό να τον πω – μετριότατο δίσκο.

Sorry για το off topic αλλά κάπου πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου.

Παιδια το ακουσατε το καινουριο αλμπουμ των Scorpions?...Δε ξερω γιατι αλλα ψιλοαπογοητευτικα...μετρια συνηθησμενα τραγουδια..για τελευταιο αποχεραιτηστηριο αλμπουμ θα το περιμενα πολυ ποιο συναισθηματικο ποιοτικο και καλο...με αριστα το 10 του βαζω 3...:guitarist:

+1 μεσα και γω.... ουτε καν απτην εφημεριδα δε το πηρα....:grinning-smiley-043

Αφήνοντας στην άκρη γελοίους στίχους, εξώφυλλα και προσωπικότητες καλλιτεχνών πάντως, συγκροτήματα όπως οι Manowar έγραψαν μουσική που μετράει όσο λίγες….

Anyway βέβαια, περί ορέξεως….

ΥΓ Από τους Scorpions περίμενα ένα κλικ παραπάνω (λόγω φινάλε) αλλά φαίνεται δεν …..

την στιγμή που οι Massive Attack μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν έναν –άντε από σεβασμό να τον πω – μετριότατο δίσκο.

Sorry για το off topic αλλά κάπου πρέπει να πω και εγώ τον πόνο μου.

O δικός σου πόνος είναι η δική μου ευγνωμοσύνη γιατί ετοιμαζόμουν να τον αγοράσω....
Thanks for the tip Γιώργο! -bye-

Αφήνοντας στην άκρη γελοίους στίχους, εξώφυλλα και προσωπικότητες καλλιτεχνών πάντως, συγκροτήματα όπως οι Manowar έγραψαν μουσική που μετράει όσο λίγες….…..

οι manowar πραγματικα ειναι μοναδικο στο ειδος του συγκροτημα...

Kαι τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Massive 15+ χρόνια μετά το ξεκίνημα βρε παιδιά; Κανένα ροκ συγκρότημα δεν άντεξε τόσο.
Ήδη τα 4 πολύ καλά άλμπουμ ένα γκρουπ είναι σπουδαίο σκορ και οι Massive τάχουν και με το παραπάνω :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Scorpions - Sting in the Tail

Kαι τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Massive 15+ χρόνια μετά το ξεκίνημα βρε παιδιά; Κανένα ροκ συγκρότημα δεν άντεξε τόσο.
Ήδη τα 4 πολύ καλά άλμπουμ ένα γκρουπ είναι σπουδαίο σκορ και οι Massive τάχουν και με το παραπάνω :grinning-smiley-043

σιγά τα ωά. Κι ο Bowie σε 15 χρόνια έβγαλε τουλάχιστον 9 αριστουργήματα και 2-3 πολύ καλούς δίσκους -bye-