σιγά τα ωά. Κι ο Bowie σε 15 χρόνια έβγαλε τουλάχιστον 9 αριστουργήματα και 2-3 πολύ καλούς δίσκους![]()
Άλλοι καιροί, άλλα ήθη, άλλη αντίληψη, Ντοκ. Μην μπαίνουμε στο τριπάκι να "τις μετράμε"...
Μπα..σε μια κοινωνια που η καταναλωση ειναι το Α και το Ω ποιος θα δωσει σημασια στο ταλεντο φιλε μου?..ταλεντο υπαρχει αλλα πια δεν εχει σημασια να χεις...Μπα ....ταλέντο....που δεν υπάρχει σήμερα....ή είναι κάπου τόσο χωμένο που δεν μπορούμε να το βρούμε
Μπα..σε μια κοινωνια που η καταναλωση ειναι το Α και το Ω ποιος θα δωσει σημασια στο ταλεντο φιλε μου?..ταλεντο υπαρχει αλλα πια δεν εχει σημασια να χεις...
Ποιο πολυ χαζος μου φαινεται γινεται ο κοσμος παρα πουριτανος...κατα κει παει...:BXVZCBXZ6:Κακά τα ψέματα, έχει γίνει πολύ πιο πουριτανός ο κόσμος στις μέρες μας και πολύ πιο αρτηριοσκληρωτικός...
Κακά τα ψέματα, έχει γίνει πολύ πιο πουριτανός ο κόσμος στις μέρες μας και πολύ πιο αρτηριοσκληρωτικός... υπάρχει μια φοβία να καινοτομήσεις, μην τυχόν και χαρακτηριστείς...
sorry but ...you had to be there my friend.
1967-1972, με τους μισούς συμμαθητές σου να ακούνε 'βαρύ λαϊκό' και τους άλλους μισούς να κόβουν φλέβες με μελοποιημένους 'εθνικούς' ποιητές. Και στη μέση εσύ, σαν τον ψωριάρη, να παριστάνεις τον κούκο το μονό. Σου ...φτιάχνουν χαρακτήρα κάτι τέτοια![]()
Κούκο μονό, σε δύο ταμπλώ όμως:
Sister Sledge, Pointer Sisters, Abba, Blondie στο πρώτο
thelonious Monk, charles Mingus στο δεύτερο
ΚΑΙ με ξέσκαρτο: Tord Gustavsen
Αν όμως μιλήσουμε για Anouar Brahem, ε, εκεί πάμε σε σταυρό με αγκάθια, για να ακριβο-ποκο-λογούμε....
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
you're never alone with a schizofrenic
τι είναι όλοι αυτοί οι όροι καλέ;
εγώ μόνο 'Αγωνία' ξέρω: χρειαζόμουν ένα σημείο επαφής με τους αρκουδιαρέους στο στρατό :icon15:
Είχαν δίκιο τελικά οι φίλοι μου: 'με όλους αυτούς τους δίσκους, χάνεις τη ζωή μέσα απ τα χέρια σου, νούμερο...ε νούμερο!' :aetsch:
Τωρα οσον αφορα τον bowie, για μενα δε ελεγε κ τιποτα.. Ποσα τραγουδια του εχουν μεινει στην ιστορια συγκρητικα με τραγουδια των scorpions?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.