Καλό το Rega αλλά καιρός να προχωρήσουμε και λίγο παρακάτω... 
Για αυτό το έβαλα στις αγγελίες και ψάχνω ήδη να βρω τον αντικαταστάτη του!
Σκέφτομαι για μία γενική αναβάθμιση, πλατό - βραχίωνα - κεφαλή και έτσι που το κόβω και phono stage ή stepup...
Ο ενισχυτής μου δεν παίζει να δουλέψει τις χαμηλοέξοδες κεφαλές που κυκλοφορούν στην αγορά, οπότε αναγκαστικά θα μπει στο πλαφόν και αυτό το κόστος.
Για κεφαλή σκέφτομαι την Dynavector TD17 MKIII...
Το κόστος που θέλω να κυμανθώ είναι τα 3.000 για όλα μαζί.
Οπότε αν αφαιρέσουμε την Dynavector TD17 και το stepup της από την τιμή μας μένουν 2.000 ευρώ για βραχίωνα και πλατό!
Ως τώρα έχω δει (και μου αρέσουν) τα:
Project RPM 10
Project RPM 9.1 με όλα τα συμπράγκαλα (speedbox, ακρυλικό πλατό, βάση κλπ) το οποίο το ανεβάζουν και αυτό στα 2.000
Clearaudio... Χμμμ... αυτό με το μαγνητικό πηγάδι.
Funk Firm V με κάποιο καλό βραχίωνα αλλά εδώ θέλω τα φώτα σας...
Kuzma Stabi / Stogi και ας μου ακούγεται σαν Bolek / Lolek
Ε ναι... έχω ένα κόλλημα με τα ονόματα και για αυτό όταν έψαχνα για CD δεν πήγα καν να δω το Ah!_Tjoe_Jloeb_παναΐαμ_το_γιουβέτσι_βγήκε_καυτερό...
Κάποιες ιδέες, προτάσεις, σκέψεις;
Για αυτό το έβαλα στις αγγελίες και ψάχνω ήδη να βρω τον αντικαταστάτη του!
Σκέφτομαι για μία γενική αναβάθμιση, πλατό - βραχίωνα - κεφαλή και έτσι που το κόβω και phono stage ή stepup...
Ο ενισχυτής μου δεν παίζει να δουλέψει τις χαμηλοέξοδες κεφαλές που κυκλοφορούν στην αγορά, οπότε αναγκαστικά θα μπει στο πλαφόν και αυτό το κόστος.
Για κεφαλή σκέφτομαι την Dynavector TD17 MKIII...
Το κόστος που θέλω να κυμανθώ είναι τα 3.000 για όλα μαζί.
Οπότε αν αφαιρέσουμε την Dynavector TD17 και το stepup της από την τιμή μας μένουν 2.000 ευρώ για βραχίωνα και πλατό!
Ως τώρα έχω δει (και μου αρέσουν) τα:
Project RPM 10
Project RPM 9.1 με όλα τα συμπράγκαλα (speedbox, ακρυλικό πλατό, βάση κλπ) το οποίο το ανεβάζουν και αυτό στα 2.000
Clearaudio... Χμμμ... αυτό με το μαγνητικό πηγάδι.
Funk Firm V με κάποιο καλό βραχίωνα αλλά εδώ θέλω τα φώτα σας...
Kuzma Stabi / Stogi και ας μου ακούγεται σαν Bolek / Lolek
Ε ναι... έχω ένα κόλλημα με τα ονόματα και για αυτό όταν έψαχνα για CD δεν πήγα καν να δω το Ah!_Tjoe_Jloeb_παναΐαμ_το_γιουβέτσι_βγήκε_καυτερό...
Κάποιες ιδέες, προτάσεις, σκέψεις;