Σε αναζήτηση πικάπ

Re: Απάντηση: Σε αναζήτηση πικάπ

Κοίτα τι μπορεί να πάθει κανείς…
Πάλι καλά που δεν φόραγες και κράνος

Bρε πάλι καλά που δεν πλησίασα να δω από κοντά το πηγάδι να μου τραβήξει τα σφραγίσματα δε λες; :flipout:

Ποιον βραχιωνα αποφασισες να βαλεις.

Αυτόν. :)
Είναι από το www.audiomods.co.uk

IMG_1479-590.jpg

το Σαββατο θα τοχεις ετοιμο;

Το Σαββάτο δεν θα έχω ούτε τον βραχίονα έτοιμο αλλά ούτε καν CD!
Επομένως, πάρε τον Ηλία και παραμάσχαλα ότι έχετε ευχαρίστηση! :flipout:

Εκτός και αν θέλεις να ακούσεις μουσική από κανένα μπλεσκατούλι...

Δεν τον ξερω αλλα φαινεται super. Εγω διαλεξα τον unify με το "καλο" Interconnect της clearaudio.
Αυτος στη photo δειχνει πιο "εξωτικος". Αντε με το καλο να το στησεις να μας πεις εντυπωσεις.

πριν 2 εβδομάδες πηρα το 90 μοιρων din του van den hul για το εξωτερικό καλωδιο του βραχίωνα μου...ειναι λεπτό,μεταλλικο και η εξοδος για το καλωδιο ειναι κοφτερη σαν ξυραφι....αφου εκανα της κολλησεις και ολα καλα, παρατηρησα οτι καθως έβαζα τα καλώδια μέσα στην υποδοχή, εκοβε σιγα σιγα την μονωση και τα συρματακια!!!...πεταμένα 50 ευρω, χωρις να υπολογίζω και το κόστος των καλώδιων...πήρα ενα αλλο ετοιμο με cardas επανω και ηρέμησα....ειπα να πω και γω την μ****κια μου, παρηγοριά στον αρρωστό...περαστηκα

Rega modified ειναι:idea:

Rega RB250 Heavily modified συγκεκριμένα...
Τον πήγα στην Exclusive Audio για ανακαλωδίωση και ο κ. Ιωνάς τον χαρακτήρισε "Εξαιρετική δουλειά" και τον κοίταζε καλά καλά... :grinning-smiley-043

ειπα να πω και γω την μ****κια μου, παρηγοριά στον αρρωστό...περαστηκα

Χεχεχε... Νάσαι καλά... ;)
Αυτά συμβαίνουν. Απλά τώρα είναι μία εποχή που δεν έχω καν CD στο σπίτι και ακούω μουσική από DVD...

Αχ, δεν παίζεσαι!

Άντε, υπομονή!
Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι "γλυκόηχο" το VDH. Μπορεί να είναι και απλά ουδέτερο.

Για κεφαλη χρησιμοποιω την maestro wood. Δεν ηθελα να μπλεξω με mc γιατι θα ηθελα μια περιουσια για phono stage. Ενω τωρα με μια κατασκευη με 627 ειμαι μια χαρα...

Μπορεις να μας δοσεις καποια στοιχεια για την κατασκευη με τον bb 627-bye-

Γμτ... Με πήρανε χαμπάρι...
Όχι τίποτα άλλο θα καταλάβουν τώρα και πως κόπηκε και το καλώδιο! :flipout:

Τι νέο να έχουμε...
Οι Άγγλοι μετράνε σε ίντσες...
Οι υπόλοιποι ευρωπαίοι σε χιλιοστά...
Συμπέρασμα; Το παξιμάδι δεν βιδώνει στις βόλτες του βραχίονα και περιμένω να έρθει από την Αγγλία άλλο παξιμάδι! :(

Τι νέο να έχουμε...
Συμπέρασμα; Το παξιμάδι δεν βιδώνει στις βόλτες του βραχίονα και περιμένω να έρθει από την Αγγλία άλλο παξιμάδι! :(

#@#####%^&&&&%$$%@@@#@#!@#!@#
Έτσι χάσαμε κάποτε και ένα probe στον Αρη!!!
Από τότε η NASA απαγόρευσε τις μονάδες της '51st State of America' – τραγουδάκι εποχής των new model army.

Τι νέο να έχουμε...

:flipout::flipout::flipout::flipout:

E, θα σκάσω από τα γέλια!
Σόρρυ Μιχάλη, αλλά το γιοφύρι της Άρτας μπροστά στο βραχίονά σου μοιάζει ανέκδοτο!

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν έχεις άδικο... Και που να ήξερες ότι παξιμάδι είχε αλλά χάθηκε κάπου ανάμεσα στις αντιπροσωπείες που έψαχνα για ανακαλωδίωση!
Λες να χτίσω τη γυναίκα μου να ησυχάσω; :flipout:

Ήρθε!
Έφτασε!

Καλά, μη σας παίρνουν και τα δάκρυα... Το παξιμάδι ήρθε και βιδώθηκε ο βραχίωνας στο armboard.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, Αλλάχ θέλοντος και Βούδα επιτρέποντος σε δύο τρείς ημέρες θα έχω και το CD και το πικάπ μου στο σπίτι!

Α ναι, το CD ήταν στην αντιπροσωπεία για αλλαγή οθόνης...

Τύφλα να έχει η Λάμψη του Φώσκολου ένα πράγμα...

Και ο ενισχυτής απέκτησε ένα προβληματάκι πρόσφατα... Δεν παίζει το δεξί κανάλι του CD. Άλλαξα θέση, πήγα το CD στο AUX1 και παίζει αλλά θα πρέπει να το δει η αντιπροσωπεία...

Ποιος με μούτζωσε ρε να τον προτείνω για ban; :violent-smiley-030:

Μπα που να κόβεται ο βόμβος του πικάπ σου μόνο όταν έχεις τα καλώδια στο χέρι και να σε βρει το ξημέρωμα πίσω από το rack! Και άλλα θέλεις;

Εγκάθετε!
Μητσοτάκη!

Βρε που έμπλεξα...

:flipout:

Ποιος με μούτζωσε ρε να τον προτείνω για ban; :violent-smiley-030:

δεν σε μούτζωσε κανείς...
απλά άρχισες να φλερτάρεις με το χάιεντ....

Αυτά....χαλάνε αγόρι μου.

Πάρε κονσούμερ...-bye-

Μην βριζεις τον μπαρμπουλη μου, γιατι ακομα δεν το εστησες το πικαπ...:vroam::vroam:

βρε μου πες να τα κουνησω τα καλωδια και τα κουναω απ το πρωι αλλα βομβος γιοκ!...εγω σερνικα τα αφησα τα rca μου, αν μου βγουν τιουτα και θηλυκα απ το κουνημα πληρωνεις