3 μερες ελεiψα αχ.
τα κλιαραουντιο δουλευουν πολυ καλυτερα με τους δικους τους βραχιονες και με διαφορα. Θες αλλη βαση που δινει η κλιαρωντιο που βγαζει και ρεγκα βραχιονες βελτιωμενους με το δικο της σημα, αλλα οπως σου ειπα δεν...
ερ μπι βραχιονα τον καλυτερο που εχω ακουσει ειναι με καλωδιωση οριτζιν λαιβ και αντιβαρο παμφθηνο απο μισελ - το πουλαει σαν εξτρα για βραχιονες ρεγγα.
τωρα κυττα τπ σπεισντεκ και το αβιντ το ντιβα- το καινουργιο που μοιαζει με το βολβερε, αν και εχει μαλλον τσιμπημενη τιμη στην Ελλαδα.
καρατ ερ μπι και γκυροντεκ εμενα μου ταιριαζουν πολυ, τωρα γιατι ο μαστορης λεει να το αποφυγεις το συσπασιον κατι παραπανω ξερει για να κανει αυτην την δουλεια.
τα γερμανικα πλατω ειναι λιγο χειρουργοι για αυτο θελουν λιγο παραπανω σιροπι - που καλυπτει και λιγο γρατσουνιες - βλεπε γκλιντερ η αν εχεις λαμπα που εχεις ακομα καλυτερα την εις που ειναι και φτηνοτερη παντα τις χαμηλοεξοδες στα 0,4 - τωρα καρατ και ντενον παραειναι χαμηλοεξοδες - σιγουρα το φονο σου τις οδηγει;
Καλες ακροασεις Μιχαλη!
Το stereophile το εκανε review με την Benz Micro L2 και λεει παρα πολυ καλα λογια(βεβαια οχι με βραχιονα σαν ελβετικο τυρι).
Το παράκανα πάλι!
Σε λίγο δεν θα με παίρνετε και στα σοβαρά δηλαδής!
Φιστίκια θα ζητάω χαβιάρι θα μου λέτε να αγοράσω!
Το πλατό τελικά είναι το...
Clearaudio Champion Level II + το μαγνητικό πηγάδι! :ADFAD2:
Ξέρω... Δεν κάνει 1300 ευρώ... Μάλλον προς το x3 πηγαίνει. Αλλά εντάξει...
Αυτό που μένει τώρα είναι να βρω με τι κεφαλή θα παίξω σε αυτό το πλατό!
Ιδέες;
(Ε, εδώ σίγουρα ΔΕΝ θα το παρακάνω! )
Για ξανακανε λογαριασμο. Μου φαινεται οτι εισουνα σκραπας στα μαθηματικα :smash:
Ευχαριστώ... Και εγώ αυτή την ιδέα έχω για αυτόν.
Ελπίζω μόνο να μη μου έρθει κανένα έκτρωμα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.