Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Re: Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Ο τιτλος ηταν "Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;"
Σε ποιο σημειο επρεπε να φανω χαλαροτερος ?

Που θα έπρεπε να μην γράφουμε 2 γραμμές, να αναλυθεί κτλ. Ούτε όλοι είναι φιλόλογοι, ούτε όλοι συναντήθηκαν με ούφο ή τον Χριστό, ή καμιά μοντέλα στα νιάτα τους (ή αργότερα)
Οι περισσότεροι ζήσαμε μια κοινή ζωή, όμως μοναδική. Θα μπορούσαν να ξεδιπλωθούν πολλά, από τις 2 γραμμές κάποιου, να έπαιρνε την μπάλα άλλος, ο κάποιος να επανερχόταν κοκ.

Καλά που δεν σε είχα στον στρατό κανένα αξιωματικό! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Που θα έπρεπε να μην γράφουμε 2 γραμμές, να αναλυθεί κτλ.
Ούτε όλοι είναι φιλόλογοι, ούτε όλοι συναντήθηκαν με ούφο ή τον Χριστό, ή καμιά μοντέλα στα νιάτα τους (ή αργότερα)
Οι περισσότεροι ζήσαμε μια κοινή ζωή, όμως μοναδική. Θα μπορούσαν να ξεδιπλωθούν πολλά, από τις 2 γραμμές κάποιου,
να έπαιρνε την μπάλα άλλος, ο κάποιος να επανερχόταν κ.ο.κ.

Mε δυο σειρες ... δεν βγαινει τιποτα το προσωπικο (απ'την ζωη του καθενος).
Με δυο σειρες ... βγαινει μια γενικη διαπιστωση (που μπορει να χωρανε δυο
η δυο χιλιαδες ατομα).

Τοτε, τι νοημα εχει αυτο το νημα ?

Επειδη ακριβως ειμαι σαγηνευτικος στην περιγραφη, επελεξα να γραψω μετα
απο 7 σελιδες. Τι αλλο να κανω ? Να μην ξαναγραψω ? Μπορω να το κανω
αλλα μπαινει ο Avpap και ζηταει τσαρουχι, φουστανελα και καλαματιανο !
Τωρα εγραψα ! Να το σβησουμε ?

Ο ενας, να μπορει να ποσταρει (οπτασιες :love:) ... και ο αλλος ... κουλοχερης ! :nounder:

Αν αναφέρεσαι σε εμένα,έβγαλα την πικρία μου και την τραυματική μου παιδική και εφηβική ηλικία (και δεν αναφέρθηκα στο οτι τα κρίσιμα αυτά χρόνια δεν υπήρχε ο πατέρας/πρότυπο στην ζωή μου,παρά μόνο περιστασιακά).

Σου περιέγραψα επακριβώς πώς αναπλήρωσα τα χαμένα αυτά χρόνια,πέφτοντας πολλάκις αρκετά χαμηλά αλλά δεν μετανοιώνω παρά για ελάχιστα πράγματα.

Θες να βγάλω όλα τα εσώψυχά μου στην φ'ορα? Το πότε πρωτοέκανα σεξ?

Είσαι σίγουρος οτι θα το αντέξεις?

Εδώ στην τρύπα του διαβόλου ή πρέπει να σιγήσεις ή να τα αποκαλύψεις όλα. Σύμφωνα με τους νόμους και τις διατάξεις του νήματος.
Εγώ θα πήγαινα καλύτερα πίσω στους λαγοκέφαλους :flipout:

Αν αναφέρεσαι σε εμένα,έβγαλα την πικρία μου και την τραυματική μου παιδική και εφηβική ηλικία (και δεν αναφέρθηκα στο οτι τα κρίσιμα αυτά χρόνια δεν υπήρχε ο πατέρας/πρότυπο στην ζωή μου,παρά μόνο περιστασιακά).

Σου περιέγραψα επακριβώς πώς αναπλήρωσα τα χαμένα αυτά χρόνια,πέφτοντας πολλάκις αρκετά χαμηλά αλλά δεν μετανοιώνω παρά για ελάχιστα πράγματα.

Θες να βγάλω όλα τα εσώψυχά μου στην φ'ορα? Το πότε πρωτοέκανα σεξ?

Είσαι σίγουρος οτι θα το αντέξεις?

Oτι και αν κανεις ... θελω να βρισκεσαι σε γαληνη πνευματος (η εστω χαλαρο και ευδιαθετο mood).
Μην το κανεις για το αν το αντεξω (και ποιος με γ@μαει εμενα, Φρεντυ Γερμανος ειναι ο Μανος ?).
Καντο για να θυμηθεις μια ΟΜΟΡΦΗ περιοδο της ζωης σου και μεσα απο αυτο ... ισως και καποιος
τριτος. Το ποτε πρωτοεκανες σεξ (και πως το εκανες) νομιζω θα προκαλεσει την θυμηδια καποιων
εδω μεσα, και δεν θα εισπραξεις και τους ευγενικοτερους σχολιασμους. Παντως, ΔΕΝ θα εισπραξεις
την δικη μου θυμηδια. Απλα θελω να σε προστατεψω.

Το ποιος ποσταρει (οπτασιες) πηγαινε αποκλειστικα .... στην Νικιτα (του Chris73).

Απάντηση: Re: Σε ποιά ηλικία θα θέλατε να είχε σταματήσει ο χρόνος ;

Εδώ στην τρύπα του διαβόλου ή πρέπει να σιγήσεις ή να τα αποκαλύψεις όλα. Σύμφωνα με τους νόμους και τις διατάξεις του νήματος

Δεν διακρινω τοσο αποκαλυπτικες καταθεσεις (μεχρι στιγμης).
Το "ΟΛΑ" ειναι λιγο παραπλανητικο. Εγω, ας πουμε, αποκαλυψα
πεντε πραγματα, λιβαδι σε υψωμα, σκυλο, αδερφουλα, γονεις
και ταβερνα σε οχθη λιμνης. Α ναι ... και Space 1999 στην TV.

Hardly .... a staggering disclosure.