Σεισμός...

4.8R
Και εμείς ξυπνήσαμε.
Πάντως από χτες το βράδυ η σύζυγος μου είχε καταλάβει και έναν μικρότερο 3.7 που είχε γίνει κοντά στις 12.
Περίπου οκτώ μικροσεισμοί ολοι στην περιοχή του Κιλκίς.

Ααα... Και μη ξεχαστούμε...

Παράπονο το έχω μια φορά να είναι μεσημέρι και να λείπουμε από το σπίτι.
Εκεί αυτός
Νύχτα και να είμαστε με τις πιτζάμες

Μα η γκαντεμιά δεν είναι το ρούχο.
Είναι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ μέρα μεσημέρι την ώρα που βρίσκεσαι έξω στον δρόμο η στο αυτοκίνητο και που πιθανόν ούτε και τα 4.8 δεν θα καταλάβαινες ώστε να τρομάξεις η να αγχωθείς.
http://www.typosthes.gr/gr/topika/a...s-dinatos-seismos--aisthitos-se-oli-tin-poli/

Δεν παει για βρουβες και αυτος. :laugh:
Xορτασα εναν απολαυστικοτατο υπνο ... με ενα ανεπαισθητο λικνισμα. :proud:

Αν μαθεις να ΜΗΝ πινεις χυμους, κοκα κολες και τσαγακια ... ΜΕΤΑ τις 10 το βραδυ
δεν υπαρχει κανενα προβλημα. -bye- Βεβαια, το πρωι ... ανοιγεις την βρυση και
μπαινεις απο κατω ... απ'την διιιιιιιιιιψααααααα. :laugh:

Παντως, οι σεισμολογοι λενε οτι θα παρει μερες να ξεθυμανει η σεισμικη δραστηριοτητα
γιατι ειναι το ειδος της ακολουθιας που δινει πολλους και μικρους σεισμους.
Και δεν ειναι σιγουροι ΚΑΝ οτι ο πρωινος (4.7 R) ηταν ο ισχυροτερος.

Οτι και να ναι ... οσο συνεχιζει .... εκτονωνει πιεση ! Και την εκτονωνει σταδιακα.
Η συσσωρευση και αποτομοτητα ειναι που φοβομαστε (κανουμε τσισακια :rolleyes:)

Ήταν αρκετά δυνατός και πρέπει να ήταν και πολυ επιφανειακός για να την νιώσουμε τόσο καλά στην Αθήνα. Επίκεντρο Μαραθώνας 4,3 με 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος.

Κουνηθηκε η Χρυσουπολη λεω να κατεβασω τα παιδια στο αμαξι πανω που ειχαν κοιμηθει.

Μολις πηρα τη γυναικα γιατι λειπω εκτος και το διαβασα εδω και τρομαξα, οντως εντονος και τρομαξε κι αυτη και τα παιδια ελπιζω να ηταν μονο αυτος γιατι αντε να κοιμηθω τωρα στο ξενοδοχειο καταραμενα ταξιδια...

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κουνηθηκε η Χρυσουπολη λεω να κατεβασω τα παιδια στο αμαξι πανω που ειχαν κοιμηθει.

Τι λες, ακουσα δυο γδουπ και γω αλλα νομιζα καποιες γατες ηταν εξω. Λες να ηταν ο σεισμος? Δυο φορες? Να γινει αισθητος εδω πανω?