Διαβάζω στο internet οτι πριν 7 μέρες στον Μαραθώνας υπήρχε σεισμική ακολουθία απο σμήνος σεισμών με κλίμακες απο 1,6 έως 2,8 δεν ξέρω κατα ποσό συνδέονται με τον σημερινό.
Μακαρι να το μπορουσα κι εγω, παντα πεταγομαι και μετα δεν κοιμαμαι, ποτε μα ποτε δεν το συνηθισα.Και εγώ έχω ζήσει τους σεισμούς του 81 και όλους τους μετέπειτα φυσικά. Το σημερινό ήταν για γέλια. Η γυναίκα μου και η κόρη μου το διασκεδάζουν και ευτυχώς γονείς και φίλοι είναι ψύχραιμοι
Ωχ τωρα πατησες αλλο κουμπακι, αστο καλυτερα...Εγώ δεν τους παίρνω χαμπάρι , αναίσθητος μάλλον με το θέμα του Σεισμού.
Πάντως αν πιστεύεις στο Θεό αυτό που αναφέρεις Ρομπότη λέγεται αν δεν κάνω λάθος ολιγοπιστία και το είχα και εγώ με τα αεροπλάνα παλαιότερα.
Δούλεψε το δεν είναι κάτι φοβερό είναι καθαρά θέμα εσωτερικής αναζήτησης.
Εγω σηκωσα τα παιδια τα εβγαλα εξω στο αμαξι για να μαθουν να ειναι σε ετοιμοτητα
Δεν νομίζω το το μέγεθος και η διάρκεια του συγκεκριμένου άξιζε τον κόπο να τους αναστατώσεις. Βέβαια εσυ ξέρεις καλύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.