Σεισμός...

Διαβάζω στο internet οτι πριν 7 μέρες στον Μαραθώνας υπήρχε σεισμική ακολουθία απο σμήνος σεισμών με κλίμακες απο 1,6 έως 2,8 δεν ξέρω κατα ποσό συνδέονται με τον σημερινό.

Μην ακούω βλακείες. Ο σεισμός ήταν αισθητός μεν αλλά δεν είχε ούτε διάρκεια ούτε ήταν κάτι σημαντικό. Δεν χρειάζεται ούτε να βγει κάποιος έξω ούτε να κλαψουρίζουμε. Είμαστε μαθημένοι

Ποτε μου δεν συνηθισα τους σεισμους, το 81 κοιμηθηκαμε 3 μηνες σε παραγκα που εφτιαξε ο πατερας μου, απο τοτε οποτε κουνιεμαι πεταγομαι με τρομο και τωρα να εχω παιδια γυναικα μονα τους εκει οσο και να προσπαθω δε γινεται, ανησυχω.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διαβάζω στο internet οτι πριν 7 μέρες στον Μαραθώνας υπήρχε σεισμική ακολουθία απο σμήνος σεισμών με κλίμακες απο 1,6 έως 2,8 δεν ξέρω κατα ποσό συνδέονται με τον σημερινό.

Τώρα ο Λέκας είπε στο Σκαι οτι ειναι συνέχεια της περασμένης εβδομάδας απο το σμήνος των σεισμών που είχαν γίνει.

Και εγώ έχω ζήσει τους σεισμούς του 81 και όλους τους μετέπειτα φυσικά. Το σημερινό ήταν για γέλια. Η γυναίκα μου και η κόρη μου το διασκεδάζουν και ευτυχώς γονείς και φίλοι είναι ψύχραιμοι

Και εγώ έχω ζήσει τους σεισμούς του 81 και όλους τους μετέπειτα φυσικά. Το σημερινό ήταν για γέλια. Η γυναίκα μου και η κόρη μου το διασκεδάζουν και ευτυχώς γονείς και φίλοι είναι ψύχραιμοι
Μακαρι να το μπορουσα κι εγω, παντα πεταγομαι και μετα δεν κοιμαμαι, ποτε μα ποτε δεν το συνηθισα.

Εγώ δεν τους παίρνω χαμπάρι , αναίσθητος μάλλον με το θέμα του Σεισμού.
Πάντως αν πιστεύεις στο Θεό αυτό που αναφέρεις Ρομπότη λέγεται αν δεν κάνω λάθος ολιγοπιστία και το είχα και εγώ με τα αεροπλάνα παλαιότερα.
Δούλεψε το δεν είναι κάτι φοβερό είναι καθαρά θέμα εσωτερικής αναζήτησης.

Εγω σηκωσα τα παιδια τα εβγαλα εξω στο αμαξι για να μαθουν να ειναι σε ετοιμοτητα

Εγώ δεν τους παίρνω χαμπάρι , αναίσθητος μάλλον με το θέμα του Σεισμού.
Πάντως αν πιστεύεις στο Θεό αυτό που αναφέρεις Ρομπότη λέγεται αν δεν κάνω λάθος ολιγοπιστία και το είχα και εγώ με τα αεροπλάνα παλαιότερα.
Δούλεψε το δεν είναι κάτι φοβερό είναι καθαρά θέμα εσωτερικής αναζήτησης.
Ωχ τωρα πατησες αλλο κουμπακι, αστο καλυτερα...

Re: Απάντηση: Σεισμός...

Εγω σηκωσα τα παιδια τα εβγαλα εξω στο αμαξι για να μαθουν να ειναι σε ετοιμοτητα

Δεν νομίζω το το μέγεθος και η διάρκεια του συγκεκριμένου άξιζε τον κόπο να τους αναστατώσεις. Βέβαια εσυ ξέρεις καλύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σεισμός...

Δεν νομίζω το το μέγεθος και η διάρκεια του συγκεκριμένου άξιζε τον κόπο να τους αναστατώσεις. Βέβαια εσυ ξέρεις καλύτερα.

Δεν τους εχει ξανατυχει σεισμος και ηθελα να τους μαθω τι πρεπει να κανουμε φυσικα τους τα λενε και στο σχολειο αλλα αλλο να το ζεις και αλλο να στο λενε.

Γενικη διαπιστωση (για οικογενειαρχες -bye-)

Θορυβηθηκαν για τα παιδια τους .... οχι για τους ιδιους !
Αν ηταν εργενηδες ... ισως και να το καλαμπουριζαν το "κουνημα" !
Αλλωστε, οποιος ζει για την παρτη του (εργενης) δεν εκτιμα υπερβολικα την ζωουλα του.
Εγω, με το 4.7 στο Κιλκις, αλλαξα πλευρο στο μαξιλαρι (στις 6:20 το πρωι) και το μονο
που μου ρθε ως σκεψη ηταν .... "αυτο ηταν ολο ? ... τζαμπα ξυπνησα !"

Με τα παιδια μεσα στο αυτοκινητο ... ισως και να κοιμηθουν οι γονεις (στο σπιτι).
Λεω εγω τωρα ... δεν εχρισα daddy ... :rolleyes:

Last edited: